Playboy Haberleri

Playboy dergisine çıplak poz veren ilk aristokrat oldu! Alman Prensesi kareleriyle dünya basınında gündem oldu

Almanya'nın Saksonya Prensesi Xenia Florence Gabriela Sophie Iris'in Playboy dergisi için verdiği pozlar dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Saksonya'nın son kralı 3. Friedrich'in soyundan gelen Iris, dergi tarihinde çıplak pozlarıyla kapak olan ilk aristokrat olarak geçmeyi başardı.

Trend 07-02-2024 15:26

Playboy'un patronu Hugh Hefner'ın eşi Crystal Hefner'in ihanet itirafları çok konuşuldu! Son günlerini anlattı... Cinselliğimiz tamamen durmuştu

Playboy dergisinin kurucusu ve Amerikalı iş adamı Hugh Hefner, 'seks malikanesi' sayesinde kısa sürede dünyanın çapkınlık konusundaki en tanınan isimlerden biri haline gelmişti. Hefner, malikanesinde davetlileri için özel cinsel içerikli partileri düzenleniyordu. Hugh Hefner'in eşi Crystal Hefner, Playboy malikanesindeki son yıllarını anlattı. Son dönemde eşiyle cinsel hayatlarının sona erdiğini söyleyerek ihanet itirafında bulundu.

Trend 24-01-2024 11:33

Playboy'un patronu Hugh Hefner'ın eşiydi! Vefatından 7 yıl sonra yaptığı itiraflarla dünya onu konuşuyor... Bir bedeli vardı

Playboy dergisinin kurucusu ve Amerikalı iş adamı Hugh Hefner'un malikanesi dünyaca ünlü durumdaydı. Bir döneme damga vuran malikanede Hefner'in özel davetlileri için cinsel ilişki partileri düzenleniyordu. Partilerde Hefner'in kurduğu dergide yer almak için gelen genç kadınlar adeta birbiriyle yarışıyordu. 2012 yılında üçüncü kez evlenen Hugh Hefner'in eşi Crystal Hefner'in itirafları çok konuşuldu.

Trend 19-01-2024 14:09

Göğüslerini örtmek için vücut bandı kullanarak kıvrımlarını sergiledi! Bu trend görenleri şaşırtıyor

Vücut bandı trendi daha çok kostüm olarak algılanıp dansçılar ve sanatçılar tarafından uygulanıyordu. Göğüsleri kapatmak için dekolteli elbiselerde kurtarıcı olarak görülen vücut bantlarını iç çamaşırı amacıyla kullanan Playboy modeli Iryna Ivanova, bu trendi çırılçıplak vücuduna uygulayarak poz verdi.

Kadin 07-05-2023 09:40

Playboy

Playboy Hakkındaki Haberler Mynet'te. Playboy Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Playboy’un kurucusu Hugh Hefner’in sırları ifşa oldu! “Grup seksi reddedince...”

2017'de hayatını kaybeden Playboy kurucusu Hefner'in malikanesi dünyaca ünlüydü. Bir döneme damga vuran partide cinsel ilişki partileri düzenlenirken katılımcılar tamamen Hugh Hefner’in isteğine göre belirleniyordu. 34 yaşındaki Kayla Kayden, Playboy Malikanesi'nde geçirdiği zamanı anlattı ve deneyiminin "travmatik" olduğunu söyledi.

Trend 31-01-2023 11:24

Eski Dünya Güzeli Rosanna Davison, çocuklarının Playboy dergilerindeki çırılçıplak fotoğraflarını gördüğünü itiraf etti! “Pişman değilim”

38 yaşındaki eski Dünya Güzeli Rosanna Davison, Playboy için çekim yapan ilk İrlandalı kadın olarak bir dönem oldukça popülerdi. Çekimlerden yıllar sonra çocuklarının fotoğrafları gördüğünü ifade eden Davison, pozlarından pişmanlık duymadığını hatta onlarla gurur duyduğunu söyledi.

Trend 16-11-2022 11:30

Playboy modeli Kelsey Turner, kirasını ödemediği için 71 yaşındaki sevgilisini öldürmüştü! Cinayetin detayları ortaya çıktı

Playboy Italia ve Maxim'de poz vererek kısa sürede dünya genelinde playboy modeli olarak ünlenen Kelsey Turner, 71 yaşındaki Kaliforniyalı bir çocuk psikiyatristi sevgilisini öldürme suçundan yargılanmaya devam ediyor. Hakkındaki suçlamaları reddeden Turner’in çıkartıldığı mahkemede cinayete ilişkin olarak yeni detaylar ortaya çıktı.

Trend 11-11-2022 15:07

Playboy'un kurucusu Hugh Hefner şaşırmadı! ''21 yaşındayken bana çıkma teklif etti ama orada 7 kadın daha vardı''

21 yaşındayken bir gece kulübünde Playboy'un kurucusu Hugh Hefner'la tanışan Cristal Camden, nasıl kısa sürede Hefner'ın gösterişli Malikanesi'nde bir demirbaş haline geldiğini anlattı. Camden'in Hefner ile ilk görüşmelerine dair paylaştığı detaylar duyanları şaşkına çevirdi.

Trend 09-11-2022 16:00

Sosyal medya fenomeni Zoe Gregory hayranlarından gelen tuhaf isteklerini anlattı! “Ayaklarımı yapıştırıcıya koyup...”

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan ve aylık abonelik sistemiyle ilerleyen bir sosyal medya uygulamasında seksi pozlarını satan Zoe Gregory, aylık gelirinin 13 bin 200 sterlin (yaklaşık 281 bin 920 TL) olduğunu dile getirerek tepki çekti. Hayranlarından birbirinden tuhaf teklifler aldığını ifade eden Gregory bazılarını yerine getirdiğini itiraf etti.

Trend 08-11-2022 13:33

Yarı çıplak halde otobüse binince olanlar oldu! Şoför inmesi için resmen yalvardı

Playboy model Francia James, Washington DC'de 'işe gitmek için' bir otobüse bindi. Buraya kadar her şey normal görünse de aslında öyle değildi. Çünkü üzerinde mavi bir iç çamaşırından başka bir şey yoktu. James, yolcuları hayrete düşürdü ve şoför otobüsten inmesi için ona yalvardı.

Trend 04-08-2022 13:59

Elena Krawzow: Playboy kapağına çıkan ilk Paralimpik yüzücü

Almanya adına 100 metre kurbağalamada rekorları ve şampiyonlukları bulunan Elena Krawzow, başarıları sonrası Playboy’a kapak olarak da adından söz ettirdi.

Haber 05-07-2022 07:23

Elena Krawzow: Playboy kapağına çıkan ilk Paralimpik yüzücü

Almanya adına 100 metre kurbağalamada rekorları ve şampiyonlukları bulunan Elena Krawzow, başarıları sonrası Playboy’a kapak olarak da adından söz ettirdi.

Haber 14-06-2022 09:53

Elena Krawzow: Playboy kapağına çıkan ilk Paralimpik yüzücü

Almanya adına 100 metre kurbağalamada rekorları ve şampiyonlukları bulunan Elena Krawzow, başarıları sonrası Playboy’a kapak olarak da adından söz ettirdi.

Haber 21-05-2022 19:04

Elena Krawzow: Playboy kapağına çıkan ilk Paralimpik yüzücü

Almanya adına 100 metre kurbağalamada rekorları ve şampiyonlukları bulunan Elena Krawzow, başarıları sonrası Playboy’a kapak olarak da adından söz ettirdi.

Haber 29-04-2022 03:25

Playboy modeli aynada kendine bakarak tatmin olduğunu açıkladı

Brezilyalı Playboy modeli Luana Sandien, kendine bakmaktan ve kendini düşünmekten zevk aldığını açıkladı.

Magazin 23-03-2022 10:18

Playboy yıldızı içinde 'şeytanın çocuğunu' istemediği için kürtaj yaptırdığını itiraf etti! 'Başka kimseyle yapmıyordum bebeğin babası...'

Sunday Mirror'a bir röportaj veren eski Playboy güzeli Karissa Shannon, yıllar önce Hugh Hefner'in bebeğini aldırdığını itiraf etti. 'İçimde o şeytanın çocuğunu istemiyordum' diyen Shannon, 'Çok gençtim. Başka kimseyle sevişmiyordum bu yüzden bebeğin babası oydu. Gizli bir kürtaj yaptırmaya karar verdim' dedi.

Haber 07-02-2022 13:57

Playboy'un sırları ifşa oldu! Haftada en az 5 gece grup seks yapılırdı

2017'de hayatını kaybeden Playboy kurucusu Hefner'in hayatına dair merakla beklenen belgeselden bir bölüm daha paylaşıldı. Dünyanın en ünlü erkek dergisi Playboy'un kurucusu olan ve yaşa bağlı hastalıklar nedeniyle 2017'de 91 yaşında hayatını kaybeden Hugh Hefner'in yaşam tarzına dair yeni ve dikkat çekici açıklamalar var.

Magazin 19-01-2022 10:29

Holly Madison herkesin merak ettiği Playboy Malikanesi’nin sırlarını ifşa etti

ABD’li model Holly Madison bir dönem Playboy’un patronu olan Hugh Hefner'la yaşadığı aşkla gündemden düşmüyordu. "Secrets of Playboy" (Playboy'un Sırları) adlı belgesele konuk olan Holly Madison yaşadıklarını tüm açıklığıyla anlattı.

Magazin 09-12-2021 11:19

Eski Playboy güzeli Jenna Bentley: Seks yapan insanlar arasında ünlü isimler vardı

Eski Playboy güzeli Jenna Bentley Hugh Hefner'ın destansı Cadılar Bayramı partilerinin perde arkasının nasıl olduğunu anlattı.

Magazin 26-10-2021 14:46

Chloe Ferry, seksi Playboy tavşanına dönüştü

İngiltere’de yayınlanan reality şovlarda rol alarak adını duyurmayı başaran Chloe Ferry, bu yılki Cadılar Bayramı için Playboy kızları gibi giyinip, tavşan kulağı tacı takarak Instagram hesabından yeni pozlarını yayınladı. Ferry’nin bu hareketi, Playboy’da yer almak istediği yönünde dedikoduların çıkmasına neden oldu.

Magazin 19-10-2021 10:27

Playboy tarihinde ilk kez kapağına bir eşcinseli taşıdı! İşte Bretman Rock’ın fotoğrafları

Dünyanın en ünlü erkek dergisi Playboy, tarihinde ilk kez bir eşcinseli kapağına taşıdı. Filipinli sosyal medya fenomeni Bretman Rock, Playboy’un yeni sayısının kapağını süsledi.

Magazin 05-10-2021 14:31

Playboy yıldızı Lindsey Pelas’ın bikinisi küçük geldi

Playboy yıldızı ve model Lindsey Pelas, siyah ipli bikinisiyle verdiği pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Filtre ve photoshopsuz olduğunu iddia ettiği fotoğrafına, yıldızın hayranları beğeni yağdırdı.

Magazin 31-08-2021 22:57

Rihanna’dan cesur poz: Söyleyecek lafım yok

Rihanna iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Kendi kurduğu iç çamaşırı markasının ürünleri ile bol bol objektif karşısına geçen Rihanna, sarı iç çamaşırlı fotoğrafını "3 dakikadır bir başlık düşünüyordum... Söyleyecek lafım yok" diyerek paylaştı.

Magazin 03-06-2021 07:43

Ünlü Playboy modeli Hayley Bray hayal gücüne yer bırakmadı

İngiliz Playboy modeli Hayley Bray, Las Vegas'ta ev sahipliği yaptığı partide birbirinden seksi pozlar verdi.

Magazin 02-06-2021 10:54

Playboy güzeli Joy Corrigan'dan sportif çekim

Genç model Joy Corrigan, Miami sahillerinde reklam çekimi için kamera karşısına geçti.

Magazin 08-05-2021 08:06

Çıplak poz nedeniyle gözaltında! ''Eskort değiller''

Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) bağlı Dubai'de Marina bölgesindeki bir gökdelenin balkonunda bir grup kadının çıplak poz verdiği ve infial yaratan etkinliğin sorumlusu ilk kez konuştu. ABD'li- Ukraynalı playboy Vitaliy Grechin, Dubai'de tutulduğu gözaltı merkezinden yaptığı açıklamalarda yaptığı için özür diledi ama niyetinin kimseyi rencide etmek olmadığını söyledi.

Haber 30-04-2021 08:59

Playboy modeli Bella Bunnie Amor'un frikiksiz tek kare fotoğrafı yok

Playboy güzeli Bella Bunnie Amor, Miami'de tatilin keyfini çıkarırken kıvrımlarına hakim olamadı.

Magazin 29-03-2021 11:29

Playboy modeli Maria Liman isyan etti: 'Cinsel hayatımız bitti'

Playboy modeli ve OnlyFans’ın en çok takip edilen isimlerinden biri olan Rus model Maria Liman, koronavirüs karantinalarına isyan etti. 'Cinsel hayatımız bitti' diyen model, daha önce izolasyonda kendisine eşlik edecek bir partner aradığını söyleyerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Magazin 24-03-2021 08:34

Playboy’a çırılçıplak poz vermişti... Drew Barrymore'dan beklenmedik karar!

2000’li yılların başındaki Charlie’nin Melekleri filmiyle hafızalara kazınan Drew Barrymore, şaşırtan kararını açıkladı. Çocuk yaştan beri setlerde olan oyuncu artık film setlerinde olmak istemediğini açıkladı.

Magazin 12-03-2021 20:23

Drew Barrymore, Playboy’a çırılçıplak poz verdi! Gelen hediyeye kayıtsız kalamadı

1995 yılında Playboy dergisine çırılçıplak poz veren Drew Barrymore’un fotoğraflarını gören usta yönetmen Steven Spielberg, oyuncuya öyle bir hediye gönderdi ki...

Magazin 23-02-2021 14:40