Ihanet Haberleri

Kadın köpeğinin kocasının sevgilisinin iç çamaşırını yutmasının ardından aldatıldığını anladı

Köpeğin nefes alışında zorluk yaşaması üzerine ismi açıklanmayan bir kadın onu veterinere götürdü ve kocasına dair beklemediği bir sır öğrendi. Köpek yavrusunun kocasının sevgilisinin iç çamaşırını yuttuktan sonra veterinere gitmesiyle aldatıldığını fark etti.

Trend

Sevgilisinin kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını öğrendi! İntikamı çok acı oldu... Erkek arkadaşının Messi imzalı formasını hediye etti

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te yaşayan Candela Fassino isimli bir kadın sevgilisinin kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını öğrendikten sonra öfkeden deliye döndü. Arjantinli kadın sevgilisinden intikam almak için erkek arkadaşının gözü gibi baktığı Messi imzalı Arjantin formasını sosyal medyada yapacağı bir çekilişle hediye edeceğini açıkladı.

Trend

Sevgilisinin eşi tarafından basılan kadının bulduğu saklanma yöntemi görenleri şaşkına çevirdi! Balkondaki kutunun altına girdi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Sevgilisinin eşinin eve gelmesi üzerine korkudan balkona kaçan kadın saklanmak için ilginç bir yönteme başvurdu. Balkonda bulunan boş kutunun altına saklanan kadın sevgilisinin eşinden kurtulmayı başardı.

Trend

Karısının ihanetinden şüphelenen adam onu drone ile takip etti! Sevgilisiyle ormanlık alana giden kadın suçüstü yakalandı

Çin'in Hubei eyaletinde yaşayan 33 yaşındaki Zhang isimli bir adam 10 yıldır evli olduğu eşinin kendisini aldattığından şüphelenerek onu takip etmeye karar verdi. Karısının durumu anlamasını istemeyen adam onun peşine bir drone taktı ve ormanlık alandaki bir kulübede yaşanan yasak aşkı saniye saniye kaydetti. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend

Ihanet

Ihanet Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ihanet Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tenha bir yerde park edilmiş halde arabalarını buldu! Kocasını arabada bir iş arkadaşıyla basan kadın sinirlerine hakim olamadı

Malezya'da kaydedildiği iddia edilen bir görüntü kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Bir kadın gece geç saatlerde kocasının evden çıktığını gördükten sonra onu takip etmeye karar verdi. Kocasının kendisini aldattığından şüphelenen kadın tenha bir bölgede eşinin aracını gördü. İçine baktığında ise kocası ve bir iş arkadaşını cinsel ilişkiye girerken yakaladı.

Trend

Kocasını otel odasında başka bir kadınla yakaladı! Öfkeden deliye dönen kadın sinirlerine hakim olamadı... Battaniyeyle kendisini saklayan sevgiliyi dövdü

Çin'de bir kadın kocasının kendisini aldattığından şüphelenerek en yakın arkadaşını yanına alıp bir otel odasına gitti. Odaya girdiğinde kocasını yatakta başka bir kişiyle gören kadın öfkesine engel olamadı ve hem eşini hem de sevgilisini darp etti.

Trend

Kocasını başka bir kadınla yatakta yakaladı! Sevgilisini sokak ortasında tekme tokat dövdü... Görüntüler sosyal medyada olay yarattı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kullanıcılar arasında gündem yaratırken milyonlarca izlenmeye ulaştı. Kadın kocasını evinde başka bir kadınla yatakta yakaladı. Sinir krizi geçiren eş kocasının sevgilisi olduğunu iddia ettiği kadını sokak ortasında tekme tokat dövdü. O anlar sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend

Bebek kamerasından kocasının mesajlaşmasını yakaladı! Hepsini tek tek okudu... İnanılmaz bir acemilik

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek viral oldu. Görüntülerde bir kadın bebek kamerasına baktığı sırada kocasının bebeklerinin yanında mesajlaştığını gördü. Fark etmeden kameranın açısına telefonunu getiren adam ise hiçbir şeyden habersiz mesajlaşmaya devam etti.

Trend

Kız arkadaşını yatakta başka bir adamla yakaladı! O anları sosyal medyadan ifşa edince yorum yağmuruna tutuldu

Sosyal medyadan yapılan bir paylaşımda sevgilisini başka bir adamla yatakta yakalayan adamın ifşa ettiği ihanet görüntüleri yer aldı. Sevgilisiyle yakalanan kadın panikten ne yapacağını bilemezken ihanet uğrayan erkek arkadaş ise o anları cep telefonuyla çekerek Facebook'tan paylaştı. Facebook kullanıcıları o anları yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

Trend

Sosyal medyadan yaptığı selfie paylaşımı ihaneti adeta ortaya çıkarttı! Erkek arkadaşının güneş gözlüğündeki detay herkesi şaşkına çevirdi

Sydney Kinsch isimli bir sosyal medya kullanıcısı TikTok'tan yaptığı paylaşımında sevgilisinin kendisini aldattığını fark etti. 4 yıllık erkek arkadaşının sosyal medyadan bir selfie paylaştığını söyleyen Kinsch, fotoğraf yakınlaştığında ise sevgilisinin gözlüğünde bacaklarını uzatan bir kadın figürü gördü ve aldatıldığını öğrendi.

Trend

Sevgilisinin verdiği yemek siparişi ihaneti ortaya çıkarttı! Gördüğüme inanamadım

Vegan bir sosyal medya fenomeni TikTok'tan yaptığı açıklamasında etli pizza siparişi sayesinde sevgilisinin kendisini aldattığını fark ettiğini söyledi. Sosyal medyada Sabrina Low ismini kullanan fenomen isim sevgilisinin kendisi gibi vegan olduğunu ve siparişin mutlaka başka biri için verildiğini söyleyerek ihaneti anladığını dile getirdi.

Trend

Karısını yatakta başka bir adamla yakaladı! Cep telefonuyla saniye saniye o anları kaydetti... Aldatan eş kendisini savundu

Çin'de kaydedilen ve sosyal medyadan paylaşılan bir ihanet görüntüsü gündem yaratmayı başardı. Görüntülerde bir adam karısını yatakta başka bir adamla yakaladı. O anlarda cep telefonuna sarılan adam ihanet görüntülerini saniye saniye kaydetti.

Trend

Aldatıldığını öğrendikten sonra cinnet getirdi! Erkek arkadaşını önce yumrukladı sonra ısırdı yetmedi boğdu

İngiltere'nin Londra şehrinde yaşayan Matilda Sutherland-Young isimli bir kadın barda erkek arkadaşının başka bir kadınla öpüştüğünü gördü ve aldatıldığını öğrendikten sonra sinir krizi geçirdi. Erkek arkadaşı Roderick Webster'in telefonunu pencereden dışarı aran Young, erkek arkadaşını yumrukladı, boğdu yetmedi bir de ısırdı.

Trend

Kocasını ve sevgilisini otel odasında yakaladı! Aldatılan eşin ailesi de saldırınca bir anda ortalık karıştı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde ismi açıklanmayan bir kadın kocası ve sevgilisini otel odasında yakaladı. Görüntülerde aldatılan eş ve ailesi, adam ve sevgilisini darp etti. O anlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend

Yasak aşkı kayınvalide yakaladı! Ne yapacağını şaşıran kadın sevgilisini yatağın altına saklamaya çalıştı... O anlar saniye saniye ifşa edildi

Kolombiya'da kaydedildiği iddia edilen görüntülerde bir kadın sevgilisiyle yakınlaştığı sırada kayınvalidesine yakalandı. Kayınvalidesinin eve girdiğini duyan kadın sevgilisini yatağın altına saklamaya çalışırken basıldı. Kayınvalide o anları saniye saniye kameraya kaydederken gelininden evi terk etmesini istedi.

Trend

Eve geldiğinde sevgilisini başka bir adamla yatakta uyurken buldu! Hiçbir şey yapmadan sadece selfie çekilip evi terk etti... İfşası sosyal medyada tartışma yarattı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas bölgesinde yaşayan 23 yaşındaki Killeen isimli bir adam eve geldiğinde sevgilisini başka bir adamla yataklarında uyurken buldu. O anlarda kız arkadaşı ve onu aldattığı adamı uyandırmadan sadece selfie çeken adam görüntüleri Facebook'tan ifşa etti. Killeen'in paylaşımı sosyal medyada gündem yarattı.

Trend

Sevgilisini teknede başka bir kadınla aldatıyordu! Kız arkadaşı gelince yanındaki kadını böyle aşağıya attı... O anlar sosyal medyada çok konuşuldu

Sosyal medyadan paylaşılan bir ihanet görüntüsü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntüler bir adamın teknenin güvertesinde bir kadına sarılmasıyla başladı. Ancak devamında tekneye bir başka kadın daha geldi. Sevgilisinin geldiğini gören adam ise sarıldığı yanındaki kadını tekneden aşağıya attı.

Trend

Nişanlısı düğün gününün sabahında vefat etti! Arkasından çok büyük bir sır açığa çıktı... Onun gizli hayatını keşfettim

Kaitlin Palmieri isimli genç bir kadın düğün günün sabahında 33 yaşındaki nişanlısı Eric'in kalp krizi geçirerek vefat etmesi üzerine derin bir üzüntü yaşadı. Sosyal medyada tanımadığı bir kadının Eric adında vefat eden bir adamın doğum günü kutlamasını tesadüfen gördü. Kadınla iletişime geçtiğinde ise yaklaşık 1 yıldır aldatıldığını öğrenen Palmieri, "Onun gizli hayatını keşfettim" dedi.

Trend

Çifte ihanet! En yakın arkadaşı ve sevgilisini yakaladı... Yasak aşkı öğrenince dehşet saçtı: Arkadaşını vurarak öldürdü

Taylandlı 18 yaşındaki Phichate isimli bir adam, kız arkadaşıyla ilişkisi olduğu iddiasıyla en yakın arkadaşını vurarak öldürdü. Cinayetin ardından Phichate, Bangkok yakınlarındaki Samut Prakarn eyaletindeki Bang Phli Polis Karakoluna teslim oldu.

Trend

Karısını adım adım takip edip başka bir adamla yakaladı! O anları saniye saniye kameraya kaydetti... Sosyal medyada gündem oldu

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde bir adam karısının kendisini aldattığı anları saniye saniye kameraya kaydederek ifşa etti. Kocasını aldatırken yakalanan kadın ise durumu ilk başta reddederken bir yandan da battaniyeyle yüzünü kapatmaya çalışıyordu. O anlar sosyal medyada viral oldu.

Trend

Aldatıldığını maille öğrendi! Tam dört yıl öncesine aitti... Eski erkek arkadaşımın beni aldattığını yıllar önce bana gönderdiği mailden nasıl öğrendim?

TikTok'ta 'İdilsuziyagil' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kadın eski sevgilisinin kendisini aldattığını maille öğrendiği ilginç bir hikayeden söz etti. Bir uygulama üzerinden eski tarihli bir mailin kendisine geldiğini söyleyen genç kadın eski erkek arkadaşının aldattığı tüm kızların isimlerini yazdığını görünce ise şaşkına döndü.

Trend

İşten eve döndünce karısını başka bir adamla yakaladı! Havluya sarılmış halde bulunca sinir krizi geçirdi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Çekim yeri belli olmayan görüntülerde bir kadının kocasını aldattığı anda eşine yakalandığı anlar yer aldı. O anlara sosyal medya kullanıcılarından adeta yorum yağdı.

Trend

Kendisini aldattığını öğrendiği kocasını sokak ortasında dövdü! O anlar saniye saniye kameralara yansıdı... Çevredekiler araya giremedi

İhanete öfkelenen kadın, herkesin gözü önünde kocasını dövmeye başladı. Çevredekilerin araya girmeyi başaramadığı tartışma kısa sürede alevlendi. İkili arasında büyük bir tartışma çıktı.

Trend

Sevgilisinin aldatıp aldatmadığını öğrenmek için arabasına düzenek hazırladı! Sosyal medyadan tepki topladı: Bu resmen bubi tuzağı

TikTok'ta Chrissy kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın sevgilisinin kendisi aldatıp aldatmadığını kontrol etmek için uyguladığı yöntemi paylaşınca viral oldu. Chrissy sim tozlarını kullanarak sevgilisinin arabasına bir kadının binip binmediğini kanıtlayabileceğini söylediği paylaşımıyla kullanıcılardan adeta tam not aldı.

Trend

Üç yıl boyunca komada kaldı! Uyandığında hayatı tamamen değişmişti... Nişanlım başka bir kadınla beraberdi

Bir kadın, üç aylık komadan uyandığında hayatının bıraktığı gibi olmadığını ve nişanlısının artık öldüğünü düşünerek yeni bir hayata başladığını öğrendi. Yaşadığı büyük şoku TikTok'tan anlatan kadın, "Sadece bir mesajla durumu anlattı. Başka bir kadınla berabermiş üstelik bir oğlu olmuş" dedi.

Trend

Kocasını otel odasında başka bir kadınla yakaladı! İhanet görüntülerini sosyal medyadan paylaşınca viral oldu... Az bile yapmışsın

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde bir kadın kocasının ihanetiyle yüzleşti. Kocasının kendisini aldattığından şüphelenerek otel odasına giden kadın onu başka bir kadınla yatakta uyurken yakaladı. Sinirlerine hakim olamayan kadın kocasının yakasına yapışıp hesap sorarken o anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend

Dayak yiyen sevgilisini karısından korumaya çalıştı! O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Japonya'da kaydedilen bir görüntü sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Sevgilisiyle sokakta yürüdüğü sırada eşine yakalanan bir adam zor anlar yaşadı. Aldatıldığını öğrenen eş öfkeyle kocasının sevgilisini saldırırken durumu şaşkınlıkla takip eden adam kadınların arasına girmeye çalıştı.

Trend

Başka bir kadınla birlikteyken kız arkadaşına yakalanınca ne yapacağını şaşırdı! O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Başka bir kadınla birlikteyken kız arkadaşına yakalandı! Viral olan görüntüler... Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek milyonlarca izlenmeye ulaştı. Söz konusu görüntülerde ismi açıklanmayan bir adamın başka bir kadınla olduğu sırada sevgilisine yakalandığı anlar yer aldı. Adamın şaşkınlık dolu bakışları ve ne yapacağını bilememesi kullanıcılar tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Trend

Sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenen kadının intikam planı sosyal medyada viral oldu! Babam da bana yardım etti

Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformunda ismini açıklamayan bir kadın itiraf hesabı olarak bilinen Fesshole'e sevgilisinin kendisini aldattığını öğrendiğinde babasının yardımıyla hayata geçirdiği intikam planını anlattı. Genç kadının paylaşımı kısa sürede viral olurken 800 binden fazla izlenmeye ulaştı.

Trend

Kocasının iş arkadaşıyla yasak aşkını dövmesi ele verdi! O dövme 19 yıllık evliliklerinin sonu oldu

Reddit'te 'TwoHotTakes' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın kocasının yaptığırdığı dövmesinin 19 yıllık evliliklerinin sonunu getirdiğini söyleyerek dikkatleri çekti. Kocasının göğsünün sol tarafında yaptırdığı dövmesinin yasak aşkının adını taşıdığını fark eden kadın eşiyle anında boşandı. İsmini açıklanmayan ihanete uğrayan eşin paylaşımı olay oldu.

Trend

Alışveriş merkezinin ortasında kocası ve sevgilisini yakalayınca işler bir anda karıştı! Önce kocasına tokat attı ardından sevgilisine saldırdı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başarırken çok konuşuldu. Söz konusu görüntülerde bir kadının bir erkeğe tokat attığı, ardından başka bir kadına saldırdığı görülüyor. X'te paylaşılan görüntülerde olayın yeri ve zamanı belli olmasa da ihanete uğrayan kadının kocası ve sevgilisini AVM'nin ortasında yakaladığı ifade edildi.

Trend

Gerilim filmlerini aratmayan kaçış! Sevgilisinin kocası eve gelince çareyi balkondan kaçmakta buldu... Komşusu duruma süpürgeyle müdahale etti

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Görüntülerde sevgilisinin kocası tarafından yakalanan bir adamın kaçmaya çalıştığı anlar yer aldı. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend

Sevgilisinin onlarla birlikte yaşamasını istedi! Kocası teklifini reddedince elektrik direğine tırmanarak intihar etmeye çalıştı

Hindistan'ın Uttar Predesh eyaletinin Gorakhpur bölgesi ilginç bir olaya sahne oldu. Kocasını 7 yıldır yakınlardaki bir köyde yaşayan adamla aldattığı ortaya çıkan bir kadın elektrik direğine tırmanarak intihar etmeye çalıştı. Genç kadının intihar etmesinin nedenini ise kocasının sevgilisinin onlarla birlikte yaşama teklifini reddetmesi olarak gösterdi.

Trend

Sevgilisinin karısı evi basınca çareyi pencereden kaçmakta buldu! O anlar kameralara böyle yansıdı

Gana'da kaydedildiği iddia edilen görüntülerde bir kadın evli bir erkekle yaşadığı ilişkisinde karısının eve gelmesi üzerine zor anlar yaşadı. Sevgilisinin karısının öfke nöbeti geçirmesi üzerine ne yapacağını şaşıran kadın çareyi evin penceresinden atlayarak kaçmakta buldu. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Trend

Aldatıldığını öğrenen eş kıskançlık krizine girdi! Öfkeden deliye dönen kadın kocasının mahrem yerlerini kesti

Rusya'nın Mendeleyevsk kentinde bir adam karısının penisini bıçakla kestikten sonra tamamen çıplak bir şekilde yerde kanlar içinde yatarken bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri karşılaştıkları manzara karşısında şoke olurken genç kadın ve eşinin ihanet yüzünden aralarında tartışma yaşandığı belirtildi.

Trend

Sosyal medyayı ikiye bölen itiraf! Kocam kız kardeşimi öptü ve bunun bir aldatma olmadığını söyledi dedi... Sosyal medyadan yorum yağdı

Reddit'te evliliğine dair itirafta bulunan ismini açıklanmayan bir kadının sözleri kullanıcıların ilgisini çekti. Kocasının kendisine kız kardeşini öptüğünü itiraf ettiğini ancak bunun aldatma olduğuna inanmadığını açıkladı. Kocasının tüm olanları kendisine büyük bir samimiyetle açıkladığını ve ona güvendiğini söyleyen kadının paylaşımına yorum yağdı.

Trend

Kendisini aldatan oyun bağımlısı sevgilisinden böyle intikam aldı! 10 yıl boyunca tüm ilerlemeyi tek bir tuşla sildi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kullanıcılar arasında popüler oldu. Kendisini aldatan sevgilisini en zayıf noktasından vuran kadın diğer kullanıcıların takdirini kazandı. Genç kadın oyun bağımlılığı bulunan sevgilisinin 10 yıldır devam ettirdiği oyundaki ilerlemesini tek bir tuşla sildi. O anları kaydederek sosyal medyadan paylaşınca gündem yarattı.

Trend

Kocasını evde başka bir kadınla bastı! Eşinin sevgilisi korkudan çareyi balkondan atlayarak kaçmakta buldu

Facebook'ta paylaşılan görüntülerde ismi açıklanmayan bir kadın kocasını evinde başka bir kadınla yakaladı. İhanetle yüzleşerek sinir krizi geçiren kadının öfkesinden kaçmak isteyen sevgilisi ise çareyi üzerindeki havluyla birlikte balkondan atlamakta buldu. Görüntüler sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend

Erkek arkadaşının ihanetini yemek sipariş sitesinden öğrendi... Sosyal medyadan yorum yağdı! Şeytanın aklına gelmez

Bir kadın sevgilisinin onu aldattığını yemek siparişi sitesinden öğrendiğini anlattıktan sonra TikTok'ta viral oldu. TikTok kullanıcısı Sarah, 1,7 milyondan fazla izlenme sayısına ulaşan viral bir klipte , arkadaşının, partnerinin sadakatsizliğini ortaya çıkarmak için popüler yemek dağıtım hizmetini nasıl kullandığını ayrıntılarıyla anlattı.

Trend

Kocasının ihanetini cinsel yolla bulaşan hastalık teşhisiyle anladı! Aldatan kocam bana cinsel yolla bulaşan hastalık bulaştırdı

Bir kadın, kocasının kendisini aldatmakla kalmayıp aynı zamanda cinsel yolla bulaşan hastalık bulaştırdığını öğrendiğinde yaşadığı hayal kırıklığını sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla anlattı. Reddit'te yaptığı paylaşımında genç kadın kocası ve kendisinin 5 yıllık evliliklerinin ardından bebek sahibi olmaya karar verdiklerini ve doktora gittiğinde cinsel yolla bulaşan bir hastalığı olduğunu öğrendiğini söyledi.

Trend

Yer: Esenyurt! Kocasını kafede başka bir kadınla otururken yakalayınca ortalığı birbirine kattı... Küfürler havada uçuştu kimse engelleyemedi

İstanbul Esenyurt'ta kaydedilen bir görüntü kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Bir kadın iftardan sonra kocasını bir mekanda okey masasında otururken yakaladı. Kadının sinirlenmesinin asıl nedeni ise kocasının oyun oynadığı masada başka kadınların da bulunmasıydı. Kocasının kendisini aldattığını düşünen kadın bir anda ortalığı birbirine kattı.

Trend

Evli adamları videoya kaydederek eşlerine gönderiyor! İhanet ifşası fena kızdırdı... Ne oldu eşinin görmesini istemiyor musun?

Genç bir kadın kendisiyle görüşen evli evlerin görüntülerini videoya çekerek eşlerine gönderiyordu. Sosyal medyada kendisini ihanet ifşası olarak tanımlayan kadın bu kez sert kayaya çarptı. Evli bir adamla arabasında buluştuğu anlarda video kaydını başlatan kadına adamın tepki sert oldu.

Trend

Özel dedektif aldatan bir erkeği ele veren ipuçlarını paylaştı! Aldatan erkekler her zaman aynı şeyi yapar

Özel dedektif Ray Ranno'nun işinin büyük bir bölümünün sadakatsizlik yapan eşleri takip etmek olduğunu söyledi. Özellikle aldatan erkeklerin benzer hareketler yaptığını dile getiren Ranno, aldatan erkekleri ele veren ipuçlarını paylaştı.

Trend

Sosyal medya bu olayı konuşuyor! Düğüne 1 ay kala sevgilisinin kız kardeşiyle ilişkisi olduğunu öğrendi... Ağabeyi evde onları bastı

TikTok'ta 'cankanbuse' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın takipçisinden gelen bir aldatılma hikayesini anlatınca sosyal medyada viral oldu. Düğününden 1 ay önce evleneceği erkeğin kız kardeşiyle ilişki olduğunu öğrendiği hikayeyi anlatan genç kadının paylaşımı yorum yağmuruna tutuldu.

Trend

Planını ince ince işledi! Hiçbir masraftan kaçmadı... Kendisini aldatan kocasını bıçaklamak için Tayvan'dan Tayland'a uçtu

Taylandlı bir kadın, kendisini aldatan kocasından ve sevgilisinden intikam almak için Tayvan'dan Tayland'a uçtu ve ikisini de Isaan eyaleti Roi Et'teki bir otel odasında basarak bıçakladı. Olay ülke basınında geniş yankı uyandırdı.

Trend

Evlenme teklifi sırasında erkek arkadaşının aldattığını öğrendi! Daha kötü bir zamanlama görmemiştim

TikTok'ta 'tiffanylyynn' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın erkek arkadaşının kendisine evlilik teklifi ettiği sırada aslında aldatıldığını öğrendi. Tiffany Lyn isimli kadının erkek arkadaşının ihanetini öğrendiği anları anlattığı paylaşımı TikTok'ta milyonlarca izlenmeye ve beğeniye ulaştı.

Trend

Sevgilisini otel odasında başka bir kadınla basınca gördüklerine dayanamadı! İntihar girişiminde bulundu... Kabus dolu anlar kamerada

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Görüntülerde bir kadının otel balkonunda intihar girişiminde bulunurken bir adamın ise onu tutmaya çalıştığı anlar yer aldı. Olayın nedeninin ise ihanet olduğu iddia edildi.

Trend

Yasak aşk ölümle bitti! Karısı eve gelince sevgilisi saklanmak için pencereye çıktı... Bir anda dengesini kaybedince yere düşerek öldü

Sosyal medyadan paylaşılan bir ihanet görüntüsü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Çin'de kaydedilen görüntülerde yasak aşk yaşadığı adamın karısının eve gelmesi üzerine pencerede saklanmak isteyen bir kadın sakarlığının kurbanı oldu. Bir anda aşağıya düşen kadın hayatını kaybetti.

Trend

Komşusunun çıkarttığı yatak odası ilişki sesinden ihaneti çözdü! Sesler iki farklı kadına aitti dedi... Sosyal medyada gündem oldu

TikTok'ta 'busrayilmazdemirci' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın komşusunun çıkarttığı yatak odasındaki ilişki sesinden ihaneti çözdüğünü söyledi. 'Meğerse iki kadın varmış' sözüyle yaptığı paylaşımıyla Demirci 1 milyonu aşkın izlenmeye ulaştı.

Trend