Hurdacı Haberleri

Antalya'da hurdacının korkunç ölümü! Eritmek istediği top mermisi patladı

Antalya'nın Kepez ilçesinde hurdacılıkla geçimini sağlayan 34 yaşındaki Eyüp Doğan, patlamamış top mermisi buldu. Akşam saatlerinde top mermisini eritmek isterken patlama meydana geldi. Sesler üzerine olay yerine ekipler sevk edilirken; yaşanan olayda Doğan'ın hayatını kaybettiği, 8 yaşındaki kızının ise yaralandığı belirlendi.

Haber 21-09-2023 12:04

Düzce'de hurdacı dükkanında çıkan yangın söndürüldü

Düzce'de hurdacı dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu.

Yurthaber 22-03-2023 12:08

Ekmek parası için canlarını hiçe saydılar! Hurdacıdan akılalmaz sözler... Takdiriilahi

Depremden etkilenen Adana'da hurdacılar, yıkılacağı için girilmesi yasak olan binada, ev sahibinden satın aldıkları malzemeleri canlarını hiçe sayarak çıkardı. Bir hurdacı, binada çalışırken aşağıdaki arkadaşlarının herhangi bir sarsılma olduğunda uyarıda bulunduklarını söyledi. Kendisini ise "Deprem kaçınılmaz bir şey, Allah’ın emri, olacağı varsa olur. Buradan bir araç geçse ve titretse yine yıkılabilir" ve "Burada çalışırken yıkılırsa diyecek bir şey yok, takdiriilahi" diye savundu.

Haber 23-02-2023 11:01

İYİ Parti Avanos İlçe Başkanı paylaştı! İstiklal Marşı, Gençliğe Hitabe ve Atatürk portresini hurdacıya satmışlar...

İYİ Parti Avanos İlçe Başkanı Gökçen Aker'in paylaştığı video sosyal medyada gündem oldu. İddiaya göre Nevşehir'de bir ilkokul müdürü İstiklal Marşı, Gençliğe Hitabe ve Atatürk portresini hurdacıya sattı. Paylaşılan video hakkında kullanıcılar tarafından birçok yorum yapıldı. Öte yandan portrelerin hurdacıya verildiğini gören vatandaşların parasını ödeyerek geri aldıkları öne sürüldü.

Haber 29-09-2022 21:19

Hurdalıkta kan donduran vahşet! 3 bin lira için öldürmüşler

Bursa'da Mustafa Yakut (59), sahibi olduğu hurdalık deposunda darbedilip, başına sert bir cisimle vurularak öldürüldü. Olayla ilgili R.Ö. (17) ve Ferhat Tuna (20) gözaltına alındı. Cinayeti itiraf eden şüpheliler, hurda sattıkları Yakut'un cebinde gördükleri paraları almak için cinayeti işlediklerini söyledi. Tutuklanan şüphelilerin Yakut'tan 3 bin TL çaldığı, daha önceden de 'hırsızlık' suçundan kayıtlarının olduğu öğrenildi. İşte kan donduran vahşetin detayları!

Haber 08-07-2022 16:54

Bursa'da bir kişinin hurdalıkta darbedilerek öldürülmesiyle ilgili 2 zanlı tutuklandı

Bursa'da bir kişinin hurdalıkta darbedilerek öldürülmesiyle ilgili 2 zanlı tutuklandı

Yurthaber 08-07-2022 15:48

Bozuk paraları kiloyla hurdacıya sattı! Uyanık 'pes' dedirtti: Daha çok para ediyor

Madeni paraları kiloyla hurdacıya satan uyanık yakayı ele verdi. Türk Lirası'nda son günlerde yaşanan değer kaybını fırsata çevirmek isteyen şahıs, madeni paraları toplayıp kiloyla hurdacıya sattı. Topladığı bozuk paraları kilosu 70 TL'den satan şahıs gözaltına alındı.

Haber 16-05-2022 12:12

O ilde peş peşe hurdacı cinayetleri! Geniş çaplı soruşturma başlatıldı

Gaziantep’te bir gün içerisinde gerçekleşen iki ayrı cinayet, öldürülen şahısların ortak bir noktası nedeniyle dikkat çekti. İlde hurdacılık yapan 23 yaşındaki Seyfettin Çabuk, evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Öte yandan şehirde sabah saatlerinde de silahlı saldırı sonucu hurdacı Emirhan Nur, öldürülmüştü. Nur’un ardından yine hurdacı olan Çavuk’un öldürülmesi dikkat çeken bir detay olarak kaydedildi. Her iki olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Haber 05-05-2022 18:11

Siirt'te çalınan eşyalar hurdacıda bulundu

Siirt'te çalınan eşyalar hurdacıda bulundu

Yurthaber 03-05-2022 15:11

İzmir'de deprem sonrası boşaltılan binada üzerine asansör düşen kişi öldü

İzmir'de deprem sonrası boşaltılan binada üzerine asansör düşen kişi öldü

Yurthaber 12-03-2022 16:16

Hurda kamyonundan düştü, 10 kişi zehirlendi

Sivas’ta hurda kamyonundan düşen oksijen tüpü patladı. Yaşanan olay sonrası sızan gazdan 10 kişi zehirlendi. Zehirlenenler ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Haber 10-12-2021 21:32

Pazarcılarla hurdacıların jeneratör kavgası: 4 yaralı

Bağcılar'da pazarcılar ile jeneratörlerini almakla suçladıkları hurdacılar arasında bıçaklı baltalı kavga çıktı. Çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatırken kavga anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 17-11-2021 23:01

Hurdacının belediyenin levhasını almasını engelleyen kadına teşekkür ziyareti

Antalya'nın Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal: - "Sadece kamu malını korumadınız, aynı zamanda bu konuda topluma çok iyi örnek oldunuz" - Hurdacıya engel olduğu anların görüntüsü sosyal medyada ilgi gören Gülten İzci: - "Devletin malını kendi malım olarak görüyorum. Sizin emanetiniz bizim emanetimizdir"

Yurthaber 16-09-2021 14:42

Mahallede bulunan tabelayı aracına yüklemek isteyen hurdacıya teyze şoku!

Antalya’da hurda toplayıcısı bir kişi, sokak üzerinde uyarı anlamında kullanılan belediyeye ait tabelayı aracına alarak götürmek istedi. Mahallede yaşayan bir teyze ise gence müdahale ederek tabelayı elinden aldı. O anları sosyal medyada büyük taktir toplayan kadın, “Bu tabela belediyeden bize emanet. Biz de emanete sahip çıkmak zorundayız. Emanete sahip çıktık. Kimse bir şey yapmayınca ben de elinden aldım” sözleri ile yaşananları anlattı.

Haber 15-09-2021 14:51

İstanbul'da hurda ve ikinci el eşya alım satımlarına belge şartı getirildi

İstanbul Valiliği, hırsızlık suçuna konu eşyanın ikinci el piyasasında satışının önlenmesi amacıyla hurda ve ikinci el malzeme alım satımlarında "belge" zorunluluğu getirdi.

Finans 07-04-2021 17:07

Hobisini işe dönüştürdü: Hurdacıydı, antikacı oldu!

Niğde'de 42 yaşındaki hurdacı Emre Sabanlı, biriktirdiği antika malzemelerle hobisini işe dönüştürdü. Tutkuyla sürdürdüğü köstekli saat koleksiyonuna 50 ve 100 yıllık saatler ekleyen Sabanlı'nın dükkanı şimdilerde antika meraklılarının uğrak yeri haline geldi.

Haber 05-04-2021 10:22

Türkiye'nin her yerinden topladıkları hurdaları ekonomiye kazandırıyor!

Antalya'da hurda ve çekme belgeli motosikletleri ihale ile toplayıp geri dönüşümle ekonomiye kazandıran esnaf Yılmaz Arslan, ülke ekonomisi için çok önemli görevleri olduğunu söyledi. Arslan, geçen yıl 4 binin üzerinde aracı ülke ekonomisine kazandırdıklarını kaydetti.

Finans 25-03-2021 14:48

Manisalı kadın girişimci Sen ne anlarsın tepkisiyle başladığı hurdacılıkta başarı hikayesine imza attı

Eşinin iş kazası geçirmesinin ardından başına geçtiği hurda deposunu geri dönüşüm merkezi haline getiren, yaşadığı ilçeyi atık kağıt kumbaralarıyla donatan Kader Kavuk Ünal, Türkiye'nin Kadın Girişimcisi Yarışması'nda "Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimci" kategorisinde finale kaldı - Üç çocuk annesi Ünal: - "İlk başlarda 'Sen kadınsın, çöple, hurdayla ne işin var, sen ne anlarsın' gibi söylemlerle karşılaştım ama ben gayret ettikçe, azimle çalıştıkça artık herkes alıştı" - Ramazan Ünal: - "Ben yıllarca bu meslekte 'Çöpçü Ramazan' olarak tanındım. Eşim devraldıktan sonra bu algı yıkıldı, 'geri dönüşümcü' olduk"

Yurthaber 13-03-2021 11:17

Pentagon hurdaya çıkan uçaklara milyonlarca dolar ödedi!

ABD Savunma Bakanlığının (Pentagon) daha sonra hurdaya çıkarılıp satılan İtalyan uçakları için 549 milyon dolar ödediği ve hatadan kimsenin sorumlu tutulmadığı belirtildi.

Haber 04-03-2021 16:17

Hurdacıdan sosyal medyada rekor kıran koronavirüs türküsü

Kırıkkale'de bir hurdacı, koronavirüs salgını ile ilgili türkü yaptı. Sokak sokak dolaştığı pikabı ile megafonla şarkısını çalarak dolaşan hurdacı, sosyal medyada büyük ses getirdi.

Haber 24-02-2021 10:47

Hurdacılara 120 polisle ani baskın

Antalya’da 120 kişilik polis ekibiyle Zeytinköy bölgesindeki hurdacılara yönelik operasyonda bir iş yerindeki demir kafesli zuladan çok sayıda demir kesme makası, matkap, vantilatör, yangın tüpleri, spiral ve kaynak makinesi çıktı.

Haber 07-01-2021 16:34

İzmir'deki 'battaniye' skandalının ardından hurdacı çıktı

İzmir'de depremzedeler için kullanılan AFAD battaniyelerini satarken görüntülenen kişinin, Basmane'de hurdacılık yapan Zeki Özçakı olduğu ortaya çıktı. Özçakı, deprem bölgesinden yaklaşık 3 bin battaniye aldığını, bunların 15-20 tanesinin AFAD'a ait olduğunu söyleyerek, "Çöpe atılıp, imha edilecek olan malzemeyi ben geri dönüştürerek halkın hizmetine sunuyorum." diye konuştu.

Haber 14-11-2020 13:18

Hurdacı buldu, incelemeye alındı! Ayasofya'ya ait olduğu düşünülüyor

Bursa İznik'te hurdacı tarafından antikacıya verilen çanın, Ayasofya Kilisesi’ne ait 2 bin yıllık olduğu ihtimali üzerinde duruluyor. Tarihi çan, incelenmek üzere İznik Müze Müdürlüğü ekiplerince alındı.

Haber 26-10-2020 09:48

Çalıştıkları şirkete ait telefon kablolarını çalıp hurdacıya satmışlar

Çalıştıkları şirkete ait telefon kablolarını çalıp hurdacıya satmışlar

Yurthaber 02-09-2020 09:58

Maske ve şapkayla gizlenebileceklerini sandılar ama... Atatürk büstlerini böyle çaldılar!

Atatürk büstü hırsızları bu kez Bursa'da ortaya çıktı. Büstü çalan hırsızların, çaldıkları büstleri hırsızlara sattığı ortaya çıktı. 2 hurdacı ile 2 hırsız polis ekipleri tarafından yakalandı.

Haber 24-07-2020 17:51

Tam 3 milyon 600 bin TL'yi hurdacı akrabalarına kaptırdılar

Antalya'da, iki akrabasını bakır ticareti yapıp kar payı vereceğini söyleyerek 3 milyon 600 bin TL dolandırdığı iddia edilen hurdacı A.T., ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmaya katılan 2 tanık, kendilerinin de A.T. tarafından dolandırıldıklarını ileri sürdü.

Haber 22-06-2020 14:40

Aksaray'da dolandırıcılık iddiasıyla 4 şüpheli yakalandı

Aksaray'da dolandırıcılık iddiasıyla 4 şüpheli yakalandı

Haber 08-01-2020 10:58

Tekirdağ'da otomobil yol kenarındaki dükkana çarptı: 4 yaralı

Tekirdağ'da otomobil yol kenarındaki dükkana çarptı: 4 yaralı

Haber 29-11-2019 00:14

Sosyal medyada tepki çeken olay! Ayağı sakat atla hurda topladı,

İstanbul Küçükçekmece'de ayağı sakat atla hurda toplayan kişiye vatandaşlardan tepki geldi. Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde, defalarca uyarılmasına rağmen sakat atla hurda toplamaya devam ettiği anlaşıldı. Görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı.

Trend 14-10-2019 08:30

Mersin'de hurdacı kapıyı böyle çaldı

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir evin demir kapısı, hurdacı tarafından çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Trend 04-09-2019 16:18

Babasının çöpten topladığı kitapları okuyor

Adıyaman’da, hurdacılık yapan babası ile beraber hurda toplamaya çıkan 6 yaşındaki Gülistan, babasının çöpte bulduğu kitaplarla eğitime hazırlanıyor.

Trend 03-09-2019 21:18

Adana'da geri dönüşüm tesisinden hırsızlık kamerada

Adana'da geri dönüşüm tesisinden hırsızlık kamerada

Yurthaber 08-08-2019 15:46

Adana'da geri dönüşüm tesisinden hırsızlık kamerada

Adana'da geri dönüşüm tesisinden hırsızlık kamerada

Haber 08-08-2019 15:44

GÜNCELLEME 2- Kırklareli'nde zehirlenme

Lüleburgaz ilçesinde hurdalıkta sızan gazdan zehirlenen 2 kişi tedavi altına alındı - AFAD ekipleri bölgede bir bulguya rastlamadı - Zehirlenen 2 kişiye müdahale ederken etkilenen doktor İstanbul’a getirildi DETAYLAR EKLENDİ

Haber 09-06-2019 03:45

GÜNCELLEME 2- Kırklareli'nde zehirlenme

Lüleburgaz ilçesinde hurdalıkta sızan gazdan zehirlenen 2 kişi tedavi altına alındı - AFAD ekipleri bölgede bir bulguya rastlamadı - Zehirlenen 2 kişiye müdahale ederken etkilenen doktor İstanbul’a getirildi DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 09-06-2019 03:45

İhtiyar delikanlı fakülteyi 3 yılda bitirdi

Edirne'de hurdacılık yaparak ailesini geçindiren 75 yaşındaki Şevki Kılıç, Trakya Üniversitesinde kazandığı tarih bölümünden mezun olmanı sevincini yaşıyor - Okulun en yaşlı öğrencisi Şevki Amca, önceden gördüğü bazı derslerden muaf olduğu 4 yıllık tarih bölümünü üst sınıftan ders alarak ve sınavlarını firesiz geçerek 3 yılda tamamladı

Yurthaber 26-05-2019 11:56

İhtiyar delikanlı fakülteyi 3 yılda bitirdi

Edirne'de hurdacılık yaparak ailesini geçindiren 75 yaşındaki Şevki Kılıç, Trakya Üniversitesinde kazandığı tarih bölümünden mezun olmanı sevincini yaşıyor - Okulun en yaşlı öğrencisi Şevki Amca, önceden gördüğü bazı derslerden muaf olduğu 4 yıllık tarih bölümünü üst sınıftan ders alarak ve sınavlarını firesiz geçerek 3 yılda tamamladı

Haber 26-05-2019 11:55

Gasp şüphelilerini ayakkabı ve kaskları ele verdi

Gasp şüphelilerini ayakkabı ve kaskları ele verdi

Yurthaber 05-05-2019 13:26

Gasp şüphelilerini ayakkabı ve kaskları ele verdi

Gasp şüphelilerini ayakkabı ve kaskları ele verdi

Haber 05-05-2019 13:26

Hurdacıya satılan eşyalar, hırsızları yakalattı

Malatya'da hırsızlık olaylarında çalınan eşyaları hurdacıda bulan jandarma ekipleri, yaptıkları çalışmayla 3 şüpheliyi gözaltına aldı

Haber 29-01-2019 00:09

Hurdacıya satılan eşyalar, hırsızları yakalattı

Malatya'da hırsızlık olaylarında çalınan eşyaları hurdacıda bulan jandarma ekipleri, yaptıkları çalışmayla 3 şüpheliyi gözaltına aldı

Yurthaber 28-01-2019 22:35

Hurdacıda kesilen aletten yayılan 'koku' panik yarattı

Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki hurdacıda, piknik tüpü büyüklüğündeki aletin kesimi sırasında akan kimyasal madde kokusu mahalleyi sardı. Olay yerine gelen AFAD, hurdacıda ve mahallede ölçümlerde bulundu.

Haber 12-01-2019 20:36

Bursa'da kan donduran cinayet! Cebinden çıkanlar vahşeti ortaya çıkardı

Bursa'da sobasını satmak için eve çağırdığı hurdacı Erdem Dalhan'ı çıkan tartışma sonrasında başını defalarca duvara çarparak öldürmekle suçlanan İmam Alp'in tutuklu yargılanmasına devam edildi. Alp'in olay sonrasında üzerinden çıkan ve iş yerinin kasasından aldığını iddia ettiği paralardan hayatını kaybeden Dalhan'ın parmak izlerinin bulunduğu belirlendi.

Haber 02-01-2019 11:01

Belediye Başkanı Eroğlu, bulduğu altınları polise veren hurdacıyı kabul etti

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu: "Böyle insan nasıl olur, doğru dürüst bir insan nasıl olur? Sen bunu bize çok iyi şekilde anlattın"

Yurthaber 13-11-2018 13:17

Maskeli hırsızlık zanlıları güvenlik kamerasında

Başkentte kamera kayıtlarından tespit edilerek yakalanan iki zanlı tutuklandı

Haber 03-11-2018 11:18

Askeriyeye ait hurda malzemeyi başkasına veren yüzbaşı tutuklandı

Askeriyeye ait hurda malzemeyi başkasına veren yüzbaşı tutuklandı

Haber 09-10-2018 18:11

Askeriyeye ait hurda malzemeyi başkasına veren yüzbaşı tutuklandı

Askeriyeye ait hurda malzemeyi başkasına veren yüzbaşı tutuklandı

Yurthaber 09-10-2018 18:11

Adana'da piknik tüpü patladı: 4 yaralı

Hurda deposunda kesilmeye çalışan piknik tüpünün patlaması sonucu yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı

Haber 11-08-2018 10:34

Hurdacılara radyasyondan korunma eğitimi kazaları önlüyor

Çekmece Nükleer Araştırma ve Eğitim Merkezi'nde, "radyasyondan korunma" eğitimleri kapsamında son 5 beş yılda, bin 804 kişiye eğitim verilirken, bunların bin 94'ünü hurdacılar oluşturdu - TAEK bünyesinde uzun yıllardır verilen eğitimi alan hurda çalışanları vasıtasıyla ortaya çıkma ihtimali bulunan birçok vaka ve kaza ortadan kaldırılıyor

Haber 26-04-2018 11:05