İbrahim Kutluay Haberleri

59 bin liralık nafaka krizi büyüdü! Demet Şener'den eski eşi İbrahim Kutluay'a olay sözler

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, ekonomik durumunun kötüye gittiğini iddia ederek oğlu Ömer ve kızı İrem için ödediği 59 bin liralık nafakanın kaldırılması talep etti. Demet Şener eski eşiyle arasındaki nafaka krizine dair bomba açıklamalarda bulundu.

Magazin 16-04-2024 15:28

İbrahim Kutluay 59 bin liralık nafakanın kaldırılmasını istedi! Kira gelirini açıklayan Demet Şener'den bomba yanıt

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, ekonomik durumunun kötüye gittiğini iddia ederek oğlu ve kızı için ödediği 59 bin liralık nafakanın kaldırılmasını istedi. Demet Şener ise bu konuya dair yaptığı açıklamayla gündeme damga vurdu.

Magazin 08-04-2024 08:01

Real Madrid'e transfer olmuştu! Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer 15 oldu! 'Babasının kopyası'

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile tescilli güzel Demet Şener'in oğulları Ömer Kutluay genç yaşında büyük bir başarıya imza atarak dünya devi Real Madrid'in basketbol takımına transfer olmuştu. Babasının izinden giden Ömer Kutluay şimdi de yeni yaşını kutladı. 15 yaşına basan Ömer'i görenler 'Babasının kopyası' demeden geçemedi.

Magazin 27-03-2024 11:30

Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın kızı İrem büyüdü, kocaman oldu! Son hali görenleri şaşırttı

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı İrem Kutluay'ın, lise mezuniyet fotoğrafını ve 1. sınıftan bir karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Paylaşıma ünlü ismin hayranları tarafından beğeni geldi.

Magazin 13-03-2024 14:21

İbrahim Kutluay

Ibrahim Kutluay Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ibrahim Kutluay Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Demet Şener oğluna kavuştu! Real Madrid forması giyen Ömer'in babasına benzerliği dikkat çekti

1995 Miss Turkey birincisi Demet Şener, hem güzelliği ve düzgün fiziğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan tescilli güzel Demet Şener Real Madrid forması giyen oğlu Ömer'e kavuştu. Ömer'in babasına benzerliği gündem oldu.

Magazin 23-12-2023 12:21

Demet Şener kızı ve oğluyla paylaşım yaptı! Kızı güzelliğiyle büyüledi

1995 Miss Turkey birincisi Demet Şener, hem güzelliği ve fiziğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan tescilli güzel Demet Şener kızıyla birlikte Madrid'e oğlunun yanına uçtu. Hem kızı hem de oğluyla beraber paylaşım yapan Demet Şener'in kızı güzelliğiyle büyüledi.

Magazin 11-11-2023 16:06

Oğlu Ömer Kutluay Real Madrid'e transfer olmuştu! Demet Şener kupa sevincini böyle paylaştı

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile tescilli güzel Demet Şener'in oğulları Ömer Kutluay genç yaşında büyük bir başarıya imza atarak dünya devi Real Madrid'in basketbol takımına transfer olmuştu. Demet Şener, son olarak Real Madrid ile ilk başarısına imza atan oğlu Ömer'i paylaşarak "Buraya gururlu bir anne bırakıyorum" dedi.

Magazin 02-10-2023 12:57

Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer Kutluay Real Madrid basketbol takımında! Arda Güler'den mesaj

Manken Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer Kutluay, Real Madrid basketbol takımı altyapısına transfer oldu. Milli futbolcu Arda Güler, Ömer Kutluay'a tebrik mesajı yayınlarken Demet Şener de yaptığı duygusal paylaşımla beğeni aldı.

Magazin 08-08-2023 10:30

İbrahim Kutluay'ın kızı İrem Kutluay annesi Demet Şener'in boyuna ulaştı!

İbrahim Kutluay ile evliliğinden bir kızı bir oğlu olan manken Demet Şener yeni yaşını kutladı. İrem Kutluay da annesi Demet Şener'in doğum gününü yaptığı paylaşımla kutlayınca son haliyle gündem oldu.

Magazin 11-04-2023 15:18

Demet Şener'in İbrahim Kutluay evliliğinden olan kızı İrem büyüdü! Güzeller güzeli olmuş

Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan Demet Şener son olarak kızı İrem ile pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. 16 yaşındaki İrem'in annesiyle pozunu görenler kendilerini tutamadı. İbrahim Kutluay ve Demet Şener'in kızı İrem için "Güzeller güzeli" yorumları yağdı.

Magazin 20-08-2022 08:56

İbrahim Kutluay Demet Şener ile evliliğinden olan oğlu Ömer'le tatilde! Babasının boyuna ulaştı

Demet Şener ile evliliğinden bir kızı ve bir oğlu olan İbrahim Kutluay, 13 yaşındaki oğluyla plajda görüntülendi. Babasının kopyası olan Ömer'i görenler "İbrahim Kutluay'ın boyuna ulaşmış" yorumları yaptı. Baba oğul güneşin ve denizin tadını Çeşme'de çıkardı.

Magazin 22-07-2022 11:16

Çocuklarım yatak odama da rahat rahat giriyorlar demişti! İşte Demet Şener'in çocukları

Evinin salonuna sevgilisiyle öpüşme anlarının tablosunu asan Demet Şener gündem olmuştu. Demet Şener gelen tepkiler üzerine "Çocuklarım yatak odama da rahat rahat giriyorlar" dedi. Bu açıklamadan sonra Şener'in İbrahim Kutluay ile evliliğinden olan çocukları merak edildi.

Magazin 03-06-2022 17:06

Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer boy atmıştı! Bir de kızlarını görün

Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer son haliyle gündeme gelmişti. 13 yaşında olan Ömer Kutluay'ın babasının boyuna yaklaşması ve annesinin boyunu geçmesi sonrası ünlü ikilinin kızları da merak konusu oldu. Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın kızını görenler "Babasının kopyası" dedi.

Magazin 04-04-2022 10:51

İbrahim Kutluay ve Demet Şener'in oğlu Ömer kocaman oldu! Pınar Altuğ görünce şaşırdı

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile evliliğinden doğan oğlunun doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı. Demet Şener'in oğlu kocaman oldu. Babasının izinden giden Ömer Kutluay’ın annesinin boyunu geçtiği görüldü.

Magazin 27-03-2022 14:47

İbrahim Kutluay ve Demet Şener'in kızı İrem genç kız oldu! Babasının kopyası...

Evli oldukları dönemde bir kızı bir de oğlu olan İbrahim Kutluay ve Demet Şener'in kızları artık genç kız oldu. Annesinin boyunu geçen İrem Kutluay'ın babasına benzerliği dikkatlerden kaçmıyor.

Magazin 22-11-2021 14:13

Demet Şener'in kızı İrem annesinin boyuna geldi! Güzeller güzeli bir genç kız oldu

Ünlü manken Demet Şener'in basketbolcu eski eşi İbrahim Kutluay'dan olan kızı İrem Kutluay koca kız oldu. İrem Kutluay'ı görenler ''güzelliğini annesinden, boyunu babasından almış'' demeden edemiyor.

Magazin 03-10-2021 11:55

Berrak Tüzünataç'tan 'İbrahim Kutluay' açıklaması!

Adı eski basketbolcu İbrahim kutluay ile anılan Berrak Tüzünataç, konuyla ilgili açıklama yaptı. Önceki gün Kuruçeşme'de görüntülenen ünlü oyuncu, "Adettendir diye soruyorsunuz, biliyorum. Ben de gerekli açıklamayı yaptım. Yok öyle bir şey" ifadelerini kullandı.

Magazin 08-09-2021 10:40

Demet Şener kızı ve oğlunu paylaştı! Ablası gibisin

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile evliliğinden dünyaya gelen çocukları İrem Kutluay ve Ömer Kutluay ile kamera karşısına geçti.

Magazin 23-08-2021 14:30

Yeni proje öncesi tatil fotoğrafları! Demet Şener kusursuz fiziğiyle hayranlarını büyüledi

Ünlü manken Demet Şener, tatil yapmanın özlemini çektiğini söyleyerek bir deniz kıyısı fotoğrafı paylaştı. Paylaştığı bikinili fotoğrafları takipçilerini büyüledi.

Magazin 03-07-2021 14:37

İbrahim Kutluay koronavirüse yakalandı

Bir döneme damgasını vuran eski basketbolcu İbrahim Kutluay'ın koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi.

Spor 31-03-2021 16:12