Incelmek Haberleri

Spor salonuna gitmekten hoşlanmıyor musunuz? 8 adımda egzersiz yapmadan karın yağlarından kurtulma yöntemi

Elbette sağlıklı bir şekilde kilo vermek, incelmek ve fit bir vücuda sahip olmak için düzenli ve sağlıklı beslenme ile egzersiz yapmak çok önemli. Ancak bazıları için egzersiz yapmak için spor salonuna gitmek sıkıcı olabilir ya da buna vakit ayırmak mümkün olmayabilir. Uzmanlar, beslenme ve yaşam tarzıyla ilgili ufak değişikliklerin karın bölgesini inceltmeye yardımcı olabileceğini açıklıyor.

Kadin 01-02-2024 17:32

Dizisi ortalığı kasıp kavuruyor, meyvesi 8 haftada incecik yapıyor! Her gün yiyip yağlarından kurtuldular: Kusursuz bir bel için...

Kızılcık Şerbeti dizisi televizyonların ilgiyle izlenen dizilerinden biri olmaya devam ederken ismindeki kızılcık meyvesinin de hiç bilinmeyen bir faydası ortaya çıktı. Yaygın sağlık problemlerinden olan yağlı karaciğer hastalığının Türkiye’de her 2 kişiden 1'inde görüldüğünü belirten Dr. Öğr. Üyesi Merve Bayram “Kızılcık meyvesiyle yaptığımız 8 haftalık çalışma sonucunda, kızılcık meyvesinin tüketiminin vücut ağırlığını, vücut yağ oranını ve bel çevresindeki yağlanmayı azalttığını gördük” dedi.

Kadin 25-01-2024 12:51

Incelmek

Incelmek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Incelmek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.