Iskender Haberleri

Lüks aracın ardından 'özel yemek' listesi gündem oldu: Haftanın dört günü kebap, iskender, biftek... Diyanet'ten açıklama geldi: 'İddialar gerçeği yansıtmamaktadır'

Diyanet son günlerde lüks araç kiralamalarıyla gündemdeydi. Şimdi de ortaya çıkan özel yemek listesi kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. İhale dosyasında haftanın dört gününde biftek, bonfile, et haşlama, et kızartma, tavuk, ciğer, kebap türleri ön plana çıkarılırken 3 günde çıkan sebze yemeklerinde ise yeterli oranda et kullanılması vurgusu dikkat çekti. Diyanet söz konusu haberle ilgili yaptığı açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Haber 04-05-2024 17:55

Hazır dönerden iskender tarifi: Hazır dönerden iskender nasıl yapılır?

Yüzlerce yıl önce Bursa ilinde yapılan ve günümüze kadar ulaşan İskender kebabı dünya çapında bilinen bir lezzet olmayı başarmıştır. Bugün her mutfakta da kolaylıkla yapılabilen bu lezzeti siz de deneyebilirsiniz. İşte hazır dönerden İskender tarifimiz!

Yemek 14-03-2024 00:32

İskender tarifi: Evde iskender nasıl yapılır?

Bursa’nın meşhur tarifi olan İskender kebabı, 1800'lü yıllardan bu yana yapılmakta ve tüketilmektedir. Artık adı ve tadı ülke sınırlarını aşmış ve dünyaya açılmış olan bu lezzeti siz de evinizde kolaylıkla yapabilirsiniz. İşte evde İskender tarifimiz.

Yemek 13-03-2024 23:50

Rusya’dan şoke eden bir hamle daha! Dünya diken üstünde! Finlandiya için NATO’da kritik gün…

Finlandiya’nın NATO’ya üye olması kararının alınmasından saatler önce Rusya’dan yeni bir hamle daha geldi. Rusya nükleer füzelerle donatılabilen İskender füze sistemlerini teslim ettiği Belarus’ta askerlere eğitim vermeye de başladı. Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu yaptığı açıklamada “Finlandiya, NATO'ya dahil olacak. Elbette tüm bunlar, çatışmaların genişlemesi ile ilgili riskleri arttırıyor” ifadelerini kullandı.

Haber 04-04-2023 15:27

Iskender

İskender Hakkındaki Haberler Mynet'te. İskender Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bursa'da çalıştıkları kebapçıyı zarara uğrattıkları iddia edilen 12 sanık yargılanıyor

Savcı, esasa ilişkin mütalaasında sanıkların 7'şer yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti

Yurthaber 20-01-2023 14:40

Gelinim Mutfakta Eskişehir balaban kebabı tarifi! nasıl yapılır? İskenderi sollayan Eskişehir balaban kebabı nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın başında pazartesi günü Eskişehir balaban kebabı yapılıyor. Eskişehir'in enfes lezzeti olan balaban kebabı yiyen herkesi kendine hayran bırakıyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri Eskişehir balaban kebabı nasıl yapılır merak ediyor. İşte tadına doyum olmayan Eskişehir balaban kebabı tarifi...

Yemek 09-01-2023 13:17

Ne pizza ne sushi ne de steak... Türkiye'nin o yemeği listeyi altüst etti! Sosyal medya dünya çapındaki bu sıralamayla çalkalanıyor

Sosyal medya dünyanın en iyi yemekleri ve dünyanın en iyi mutfakları listesini konuşuyor. Tasteatlas tarafından yayınlanan bu iki listede, elbette Türkiye'deki sosyal medya kullanıcıları ilk olarak Türkiye'nin sıralamasına, ardından da yemekler listesinde Türkiye'den hangi yemeklerin olduğuna baktı. Özellikle bir lezzetin, dünyadaki pek çok yemeği ezip geçtiği görülürken Türkiye'nin ülkeler sıralamasındaki yeri de dikkat çekti. Peki, listede hangi yemekler var ve Türkiye kaçıncı sırada?

Haber 26-12-2022 11:33

Masterchef İskender kebap tarifi! İskender kebap nasıl yapılır?

Masterchef her hafta ilgiyle izleniyor. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüriliğini yaptığı programda 22 Ekim Cumartesi günü yarışmacı adayların döner kullanarak çeşitli tarifler yapmaları istendi. Televizyon ekranlarından görülen iskender kebap oldukça merak uyandırdı. İzleyiciler internet üzerinden 'Evde iskender kebap nasıl yapılır?' diye araştırmalarda bulunuyor. İşte iskender kebap tarifi...

Yemek 23-10-2022 09:21