Jojoba Yağı Haberleri

Jojoba yağı faydaları nelerdir, nasıl kullanılır? Jojoba yağı ne işe yarar, saça nasıl uygulanır?

Jojoba yağı çoğunlukla Kuzey Amerika'da yetişen jojoba bitkisinin tohumlarından elde edilen doğal bir yağdır. Jojoba yağı benzersiz kimyasal bileşimi nedeniyle cilt bakımı, saç bakımı ve diğer sağlık alanlarında popülerlik kazanmıştır. Doğal ve hipoalerjenik yapısıyla bilinirken cildi nemlendirme, besleme ve koruma özelliklerine sahip olması jojoba yağını aranan bir bileşen hâline getirmiştir.

Haber 25-05-2023 09:33

Kimyasal ürünlere gerek yok! Saçınız kuaförden çıkmış gibi olacak

Saçlar kadınların en önem verdiği yerler arasında bulunuyor. Saçların parlak ve bakımlı görünmesi bambaşka bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. Saçların istenilen görünüme kavuşması için çok çeşitli ürünler kullanılıyor. Fakat bu ürünler her zaman fayda sağlamıyor. Evde kullanacağınız jojoba yağı ile saçınız için en uygun tercihi yapabilirsiniz.

Kadin 27-04-2022 17:23

En doğalı varken güneş kremlerine dünyanın parasını vermeyin! İşte uygun fiyatlı güneş kremi etkili doğal yağlar

Havalar ısınıyor, adım adım yaz mevsimine doğru ilerliyoruz. Yaz aylarında cilt bakımına ekstra dikkat edilmesi gerekmektedir. Kavurucu sıcaklar cildin nem dengesini bozabiliyor. Deniz, kum ve güneş üçlüsü ilk düşünüldüğünde harika bir üçlü gibi gelse de cilde dikkat edilmediğinde bu üçlü düşmanınız olabilir. Marka ürünlerin kimyasal güneş kremlerine dünyanın parasını vermektense, güneş kremiyle aynı işi gören doğal yağlarla cildinizi koruyabilirsiniz.

Haber 14-04-2022 07:46

Artık upuzun kirpiklere sahip olmanız mümkün

Herkes kirpiklerinin uzun ve gür görünmesini ister. Kirpikleri daha uzun ve gür göstermek için sıklıkla maskara veya takma kirpik kullanılır. Evde yapacağınız bakımlar ile istediğiniz uzun, gür kirpiklere sahip olabilirsiniz.

Kadin 12-04-2022 16:47

Jojoba Yağı

Jojoba Yağı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Jojoba Yağı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.