Saç Bakımı Haberleri Ve Son Dakika Saç Bakımı Haberleri

Saç Bakımı Haberleri Ve Son Dakika Saç Bakımı Haberleri

Saç bakımı, saçların daha sağlıklı olması ve güzel görünmesi için yapılan işlemlerdir. Saç bakımı, kişiye özeldir. Kişinin cilt tipi, saç tipi ve benzeri etkenler saç bakımını kişiye özel kılmaktadır. Saç bakımı ilk olarak şampuanla başlamaktadır. Saç ve cilt tipinize göre şampuan seçmek çok önemlidir. Şampuanın yanı sıra saç bakım kremi, serumlar ve doğal yağlar da saç bakımında etkili olmaktadır. Bunun için çeşitli markaların üretmiş olduğu ürünleri saç ve cilt tipinize göre kullanmanız gerekmektedir. Bunun yanı sıra saçlar beslenmeye ihtiyaç duyar. Doğal kür ve maskelerle saçlarınızı besleyebilirsiniz. İçerisinde zeytinyağı, bal ve süt olan saç bakım ürünlerini kullanmaya özen gösterirseniz daha sağlıklı ve canlı saçlara sahip olursunuz.

Saç Bakımı Haberleri

Eski Türklerin saç uzatan etkili karışımı! Saçı besleyerek güçlendirir, parlak bir görünüm sağlar

Güzellik ve sağlık, insanlık tarihi boyunca önemli birer kavram olmuştur. Doğanın sunduğu çözümler ise her zaman ilgi çekmiştir. İşte bu noktada, eski Türklerin saç uzatan etkili karışımı dikkat çekiyor. Bu karışım saçı besleyerek güçlendiriyor ve parlak bir görünüm sağlıyor.

Kadin 14-02-2024 09:10

Saçlarınıza kaybettiği canlılığını geri kazandıracak saç bakım ürünleri

Soğuk havaların yıprattığı saçlarınıza eski canlılığını geri kazandırmak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Saçlarınıza ihtiyaç duyduğu bakımı sunan ve harika sonuçlar elde etmenize yardımcı olan saç bakım ürünlerini sizin için seçtik.

Kadin 15-01-2024 15:38

Uzun ve gür saçlar için bu tarihlere dikkat! Astrolojiye göre saç kesim ve bakım günleri

Yaşamımızın farklı alanlarına etki ettiğine inanılan astrolojinin saç kesimi ve bakımı üzerinde de etkili olabileceği düşünülüyor. Astrolojiye göre belirli tarihler, uzun ve gür saçlara sahip olmak isteyenler için önemli olabilir. Bazı astrologlar, belli zaman dilimlerinde saç kesimi ve bakımının daha etkili olduğunu ve saçın daha hızlı uzamasını sağladığını savunuyor. Bu tarihlerde yapılan saç bakımının ve kesiminin, saçın uzamasını ve gürleşmesini olumlu yönde etkilediği düşünülüyor.

Kadin 15-12-2023 09:34

Kullanan herkesin bayıldığı bu yılın en favori saç bakım ürünleri

Sağlıklı, parlak, güçlü ve canlı saçlara sahip olmanızı sağlayacak, kullanıcıların favorisi haline gelen, bu yılın en sevilen saç bakım ürünleriyle tanışmaya hazır mısınız? En etkili ürünleri sizin için bir araya getirdik.

Haber 30-11-2023 17:16

Diğer Haber Etiketleri

Astrolog Kuaför Oyuncu Yorumcu aloe vera badem yağı bal biberiye ceviz domates fındık fıstık yumurta hint yağı kekik keten tohumu limon sarımsak süt zeytinyağı saç dökülmesi şeker makarna Fön tıraş makinesi buzdolabı koltuk altı kararması saç kesimi Sebze şampuan Güneş yanığı saç ekimi su uyku mutfak saç spreyi cilt lekesi saç kurutma makinesi yüz temizleme jeli saç bakım yağı Pirinç saç kremi karanfil Güneş Göz Kim Kardashian Semiramis Pekkan kuru şampuan cilt bakımı Astroloji AirTag kaş almak gübre moda masaj makyaj kaş pudra tarifi maske tiktok enfeksiyon kepek stres yaşlılık Ajda Pekkan alara aşırı saç dökülmesi neden olur çürük dalgalı saç modelleri çiçek bakım bob bitkisel çözüm fayda faydaları estetik evde saç bakımı erkek erkek tıraş makinesi gargara gür güzellik genç hata homa inanç ilik iltihap hodan apple airtag eleştiri elma sirkesi dökülen saç geri çıkar mı düzleştirici kapatıcı isim yöntem yaşında yaşlı kepek nasıl geçer mon mor metal rapunzel saç saç bakım maskesi saç boyama saç dökülmesi nasıl önlenir saç dökülmesine karşı şampuan saç dökülmesine ne iyi gelir saç maskesi saç şekillendirici saç uzatma saç uzatma yöntemleri siyah sakal serumu sls sls nedir tarak taht kadın kırılma kıvırcık kıvırcık saç kıvırcık saç modelleri paylaşım trend uyumak uzman tıraş toka saç beyazlaması beyaz saç sinema oyuncusu tüyo video viral yağ yağsız fritöz dermatolog nedir isimleri eo kıvırcık saç kurutma saç kırıklarına ne iyi gelir uzun kıvırcık saç erkek saç çıkarma saç derisinde kaşıntı akne nasıl geçer hücreler saç kepeği nasıl geçer ense saç stili kesin saç çıkaran yağlar vf dalgalı saç erkek hindistan cevizi sütü saçta kepek neden olur saç çıkaran yağlar uzun dalgalı saç erkek Hadise kan dolaşımını hızlandırmak sosyal medya

Saç Bakımı

Saç Bakımı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Saç Bakımı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bunca zaman neden satın almamışım! diyeceğiniz kullanıcı dostu pratik ürünler

Kullanıcı dostu pratik ürünler, günlük yaşamda bize hem zaman kazandırır hem de yaşamımızı kolaylaştırır. Siz de ihtiyaçlarınıza uygun pratik ürünler arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bir kez kullananın vazgeçemediği birbirinden işlevsel ürünü bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 07-11-2023 17:50

Kuru ve serin havalar saçlarınızı yıpratmasın! İşte saç yıpranmasını önleyici ürünler

Saçlarımız hava değişimlerinden oldukça hızlı etkileniyor. Özellikle mevsim geçişlerinde ve havalar soğumaya başlayınca saçlarımız parlaklığını yitirip cansız ve soluk bir görünüm alabiliyor. Böyle durumlarda saç yıpranmasını önleyen ürünlerin kullanılması gerekiyor. Saçlarınızın canlılığını ve parlaklığını koruyacak, yıpranmasını engelleyecek, yıpranmış saçları onaracak ürünleri bir araya getirdik.

Kadin 03-11-2023 16:25

Kıvırcık saçlara özel olarak listelediğimiz ürünlere mutlaka göz atmalısınız!

Pek çok kişi saçlarının daima bakımlı ve ışıl ışıl görünmesi için çeşitli bakım rutinleri oluşturur. Özellikle kıvırcık saçlara sahip olanlar birçok farklı ürün kullanarak saçlarının en güzel şekli alabilmesi için çabalar. Ancak doğru ürünleri kullandığınızda kıvırcık veya dalgalı saçlarınız için o çok fazla çaba sarf etmek zorunda kalmazsınız! İşte günlük kullanımda size vakit kazandıracak, saçlarınızın hayal ettiğiniz gibi görünmesini sağlayacak o ürünler!

Kadin 17-10-2023 17:42

Bakımlı ve uzun saçlar için bilmeniz gerekenler: Hızlı saç uzatma teknikleri ve ipuçları!

Uzun, sağlıklı saçlar sadece güzelliği simgelerken aynı zamanda bir özgüven kaynağıdır. Ancak saçların hızlı bir şekilde uzaması, bazen zorlu bir süreç gibi görünebilir. Neyse ki, saç uzatma hedefinizi gerçekleştirmek için kullanabileceğiniz bazı etkili teknikler ve ipuçları bulunmaktadır. Bu yöntemler ile saçınızı daha bakımlı hale getirebilir ve hızla uzamasına yardımcı olabilirsiniz.

Kadin 11-10-2023 19:28

Günlük hava değişimlerinden etkilenen saçların yıpranmasını önleyecek saç bakım ürünleri

Saçlar, güneşin kavurucu sıcağından soğuk kış rüzgarlarına kadar hava değişimlerinin etkilerine her gün maruz kalıyor. Değişen hava koşulları saçları yıpratıp kurutuyor, saçların parlaklığını ve sağlığını kaybetmesine neden oluyor. İşte bu noktada, saçları yeniden canlandırmak ve korumak için kullanabileceğiniz harika ürünler devreye giriyor. Sizin için o ürünleri seçtik.

Kadin 20-09-2023 17:48

Beyazlayan saçlarınızı kapatan mucizevi kür! Artık boyaya gerek kalmadı!

Beyazlayan saçlar bazen stres kaynaklı olabiliyorken bazen de ırsi olabiliyor. Günlük yaşantıyı zorlayabilen genç yaşta beyazlayan saçlar için artık boya kullanmanıza gerek yok. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz ve kesin çözüm sunan kürleri sizler için hazırladık. İşte o mucizevi tarif...

Kadin 13-09-2023 11:06

Semiramis Pekkan'dan şaşırtan yanıt: Saçımı haftada bir yıkarım

Sinema oyuncusu ve ses sanatçısı Semiramis Pekkan bir videosunda kişisel bakımla ilgili şaşırtan cevaplar verdi. Youtube'da içerikler üreten 74 yaşındaki sanatçı zaman zaman demeçleri ile gündeme geliyor. Ajda Pekkan'ın kardeşi Semiramis Pekkan'dan saç bakımı ile ilgili şaşırtan bir yanıt geldi.

Magazin 10-09-2023 16:48

Evinizden eksik etmeyin: Cildi ve saçları ışıl ışıl parlatıyor! En az 10 yaş gençleştiriyor

Cilt ve saç bakımında doğal ürünlerin oldukça etkili faydaları bulunuyor. Pahalı ürünler almak yerine evde doğal ürünler ile bakım yapmak isteyenlerin evinde mutlaka aloe vera jeli bulunuyor. İşte duyunca şaşıracağınız aloe vera jelinin mucizevi faydaları...

Kadin 02-09-2023 16:25

Saç yağlanması nasıl önlenir? Saçınızın hızlı yağlanmasını önleyecek ipuçları

Saç yağlanması, saç derisinin aşırı sebum üretimi sonucu saç tellerinin hızla yağlanması durumunu ifade eder. Sebum, saç foliküllerinden salgılanan doğal bir yağdır ve saçı koruma, nemlendirme ve sağlıklı tutma görevini üstlenir. Ancak bazı durumlarda, genetik faktörler, hormonal değişiklikler, stres, beslenme alışkanlıkları ve saç bakım rutinleri gibi etkenler sebum üretimini artırabilir. Bu durumda saçlar hızla yağlanır, görünümleri cansızlaşır ve şekil alması zorlaşabilir.

Kadin 27-08-2023 20:34

Boşuna yüzlerce lirayı çöpe atmayın! Evde az maliyetle yapabileceğiniz kolay saç bakım maskesi tarifleri

Saç bakımının kadınlar için ne kadar önemli olduğunu söylemeye bile gerek yok! Işıl ışıl parlayan canlı ve dolgun saçlara sahip olmanın hayalini kuran tüm kadınlar, birbirinden farklı ve kaliteli ürünlerle bakımlarını gerçekleştiriyor. Dışarıdan alabileceğiniz bakım ürünlerinin yanı sıra evde kendiniz de birbirinden güzel maskeler hazırlayabilirsiniz. Tamamen doğal içerikli bu maskeler nasıl yapılır, hangi ürünler kullanılır merak ediyorsanız birbirinden özel tarifleri paylaşıyoruz!

Kadin 01-08-2023 18:04

Hodan yağının faydaları nelerdir? Hodan yağı nedir, ne işe yarar?

Hodan yağının eşsiz güzellik sırlarını keşfedin. Kuru ciltleri nemlendirerek pürüzsüzlüğe kavuşturan, akne ve sivilcelerle mücadelede yardımcı olan bu doğal mucize, saçlarınıza parlaklık ve güç kazandıracak. Kaş ve kirpiklerinizin gürleşmesine destek olurken, kas ağrılarına şifa veriyor. Mantar ve enfeksiyonlara meydan okuyan doğal kalkanınız olacak.

Haber 30-07-2023 23:03

Hangi saç bakım ürününü kullanacağım? diye kara kara düşünmeyin! İşte kuaförlerin tercih ettiği o ürünler

Günlük yaşam koşuşturmasında yıpranan ve canlılığını yitiren saçlar için pek çok farklı bakım ürünü bulunuyor. Her saçın farklı bir bakım rutinine ihtiyaç duyduğu düşünülünce hangi ürünü kullanmak istediğinize karar vermek ise son derece güç bir hal alıyor. Siz de günlük saç bakım rutininize hangi ürünleri eklemeniz gerektiğine karar veremiyorsanız seçkimizi inceleyerek kuaförlerin tavsiye ettiği ürünlere göz atabilirsiniz.

Kadin 03-07-2023 17:12

Yıpratıcı yaz aylarında yıpranmayı en aza indirgeyecek saç bakım ürünleri

Boya, fön, güneş ışınları derken saçların nemini kaybetmesi, kuru ve cansız bir yapıya bürünmesi çok normal değil mi? Saç telleri ve derinizin ihtiyaç duyduğu bakımı sağlamadığınız zaman saçlarınız sizi, birçok problemle baş başa bırakabilir. Eğer hangi bakım ürünlerinin saçlarınıza iyi geleceğini bilmiyorsanız daha güçlü ve parlak saçlara kavuşmanızı sağlayacak saç bakım ürünlerini sizler için listeledik. Mucizevi ürünleri keşfetmeye hazır mısınız?

Kadin 21-06-2023 10:49

Sönük saçlar kaderiniz değil! İnce telli saçları daha volümlü gösteren saç bakım ürünleri

Her saç tipi ve şekli için ayrı bakım rutini oluşturmak, farklı bakım ürünlerini kullanmak gerekiyor. Eğer ince telli saçlara sahipseniz saçlarınıza hacim verecek, seyrek görünen saçlarınızı daha dolgun gösterecek ve saçlarınızın kolay şekil almasını sağlayacak ürünlerle bir bakım rutini oluşturmalısınız. Eğer siz de böyle ürünlere ihtiyaç duyuyorsanız listemize mutlaka göz atın!

Kadin 13-06-2023 15:07

Kuaför uyurken saçlarınıza yaptığınız 3 hatayı paylaştı! Sakın bu şekilde uyumayın

Saçların sağlıklı ve parlak olması çok daha bakımlı görünüm kazandırıyor. Kuaförler paylaştıkları saç bakım sırlarıyla evde yapılan uygulamalar ile de bakımlı saçlara kavuşulabileceğini belirtiyor. Bir kuaför TikTok hesabında yayınladığı videoda saçları yıpratan üç hatayı açıkladı. İşte uyurken asla yapmamanız gereken hatalar...

Kadin 09-06-2023 16:04

Saç ekimi etkisi yaratıyor! 3 malzemeyle adeta saç fışkırtıyor

Saç dökülmesi kelleşmelere neden olabiliyor. Kelliğin önüne geçmek ve azalan saçları artırmak için doğru saç bakımlarını uygulamak gerekiyor. Dökülen saçları tekrardan çıkarmanızı sağlayacak saç bakımları çok daha bakımlı görünmenizi sağlayabiliyor. İşte saç çıkartan bakım maskesi...

Kadin 08-06-2023 10:33

Bu şampuanı asla kullanmayın! Saçı tutam tutam döküyor, kepeğe neden oluyor

Saç bakımında önemli bir yere sahip olan şampuan saçın sadece temizlenmesini sağlamıyor. Saçın çok daha bakımlı ve sağlıklı görünüme kavuşmasında yardımcı oluyor. Ancak yanlış şampuanlar saç dökülmesi, kepek, kaşıntı, kırılma, yıpranma gibi problemlere neden oluyor. Kuaförler asla kullanılmaması gereken o riskli şampuan maddesine karşı uyarıyor.

Kadin 28-05-2023 23:42

Koltuk altlarını yıllardır tıraş etmediği için eleştiri alıyor! Saç bakım rutini yapıyorum

Vücudunda çıkan tüyleri almayı bırakan birçok kişi bulunuyor. Vücudundaki tüyleri tıraş etmeye karşı çıkan kişiler sosyal medyada eleştirilerin hedefi olabiliyor. TikTok'ta koltuk altı kıllarını yıllardır almadığını paylaşan bir kadın tüyleri için "saç bakım rutini" olarak tanımladığı bakım yollarını gösterdi.

Kadin 23-05-2023 11:03

Dalgalı ve kıvırcık saça sahip kişilerin bakım rutini oluştururken kullanması gereken ürünler

Kabarmaya ve elektriklenmeye son derece yatkın olan kıvırcık veya dalgalı saçlara sahipseniz doğru yerdesiniz! Capcanlı ve hacimli buklelere ulaşmak için doğru bakım ürünlerini kullanmanız gerekiyor. Siz de ışıl ışıl parlayan, sağlıklı ve belirgin buklelere mi sahip olmak istiyorsunuz? İşte saç bakım rutininize ekleyebileceğiniz birbirinden etkili ürünler...

Kadin 19-05-2023 01:41

Isısız saç düzleştiren maske tarifi! Düzleştirici kullanmadan hayalinizdeki saçlara kavuşun

Düz saç kullanımı çok daha rahat olabiliyor. Ancak saçları düzleştirmek için uygulanan ısıl işlemlerde doğru koruma yöntemlerinin yapılmaması saçın büyük hasarlar almasına yol açıyor. Saçını düzleştirici olmadan düzleştirmek isteyen doğal çözümler arıyor. İşte saç düzleştiren maskeler...

Kadin 05-05-2023 10:40

Ağız gargarasını saçınıza dökerek mucizelere tanık olun! Bilinmeyen güzellik sırrı

Her kadının saç bakımında kullandığı malzemeler değişiklik gösteriyor. Saçta meydana gelen problemlere göre bakım malzemeleri de değişiyor. Bir influencer paylaştığı videoda ağız gargarası kullanarak yaptığı saç bakımıyla herkesi şaşırttı. Sonuçları paylaşan genç kadın bu yöntemden oldukça memnun kaldığını belirtti.

Kadin 28-04-2023 11:58

Uzmanı saçı yıkarken en sık yapılan iki hatayı açıkladı! Saçın kepeklenmesine neden oluyor

Saç yıkama rutinini oluşturmak saçların sağlıklı ve bakımlı görünmesi için büyük önem taşıyor. Ancak bu rutinde uygulanan yanlış adımlar saçların hasar görmesine neden olabiliyor. Saçı yıkarken yapılan yanlış adımları paylaşan bir uzman bu hataların saçı kepeklendirdiğini belirtti.

Kadin 23-04-2023 15:33

Saçları yağlandıran en büyük hata! Saçların günlerce yağlanmaması için...

Saçların temiz ve sağlıklı olması tüm görünümü değiştirebiliyor. Kuru saçlar gibi yağlı saçlar da istenmeyen durumlar arasında yer alıyor. Kısa süre içerisinde yağlanan saçlar için etkili çözümler aranıyor. Saçın uzun süre yağlanmaması için sıklıkla yapılan bir hatadan uzaklaşmak gerekiyor. Evde uygulanan yağlanma karşıtı bakım ile saçınızı günlerce yağlanmadan kullanabilirsiniz.

Kadin 22-04-2023 12:05

Saçlarını uzatmak için uyguladığı 3 adımı anlattı! Sağlıklı ve uzun saçlara kavuşmak çok kolay

Saç uzatmak oldukça zorlu bir işlem olarak görülüyor. Saçın uzamasını hızlandırmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Ancak bu yöntemlerin bilinçsizce yapılması saçların kırılmasına neden olabiliyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir saç uzmanı saçlarını uzatmak için uyguladığı üç etkili yöntemi açıkladı.

Kadin 17-04-2023 11:19

Her gün saç yıkama derdine son! Yağlı saçları tertemiz gösteren doğal kuru şampuan tarifi

Sağlıklı saçlara sahip olmak için saç yıkama rutini oluşturmak gerekiyor. Uzmanlar saçları her gün yıkamanın zararlı olduğunu belirtiyor. Ancak bazı saçlar var ki sabah yıkansa akşama yağlanıyor. Bu saçlardan şikayet eden bir kadın TikTok'ta yağlı saçları anında temiz gösteren doğal kuru şampuan tarifini verdi.

Kadin 16-04-2023 11:52

Saç dökülmesi kaderiniz olmasın! İşte saç dökülmelerine en iyi gelen saç bakım ürünleri

Saç dökülmesi günlük hayatta en sık rastlanan sorunların başında geliyor. Mevsim geçişleri, stresli olduğunuz ve sağlıklı beslenmediğiniz dönemler saç dökülmesi ile karşılaşmanıza daha fazla neden olur. Fakat saçlarınız için doğru ürünü kullanmanız saç dökülmesini önlemede oldukça önemli. Siz de saçlarınıza en iyi gelecek ürünü bulmak ister misiniz? O zaman sizler için bir araya topladığımız saç ürünlerine gelin beraber bakalım.

Haber 10-04-2023 17:12

Saçın yağlı görünmesine neden olan 3 hata! En büyük suçlu yanlış saç fırçası kullanımı

Saçların sağlıklı ve bakımlı görünmesi için ilk olarak temiz olması gerekiyor. Yağlı saç oldukça bakımsız görünüme sebep oluyor. Saçımı sabah yıkasam akşama yağlanıyor diyorsanız bunun nedeni gözden kaçırdığınız ufak hatalar olabilir. TikTok'ta video yayınlayan bir dermatolog saçların yağlanmasına neden olan üç hatayı paylaştı.

Kadin 10-04-2023 13:41

Trendlerle kendinizi baştan yaratın! Son dönemlerde popüler olan saç ve sakal modelleri

Geriye yatmış saçlar, dalgalı modeller, kirli sakal ya da uzun bıyıklar... Bu yılın saç ve sakal trendleri arasında pek çok farklı seçenek var! Tüm bu seçenekleri keşfederek tarzınıza en uygun modelleri tercih etmeniz mümkün. Bunun içinse 2023 trendlerini derlediğimiz listemizi incelemeniz yeterli. O zaman haydi, başlayalım!

Haber 16-03-2023 16:08

Kuaför sağlıklı saçların bakım sırrını paylaştı! Saçlarınızı tamamen yanlış yıkıyorsunuz...

Saçların bakımı kadınlar için oldukça önem taşıyor. Kolayca kırılan ve dökülen saçları onarmak için çeşitli bakımlar yapılıyor. Bu bakımlarda kullanılan saç ürünleri ne kadar pahalı olursa olsun istenilen etkiyi yaratamayabiliyor. Bir kuaför saçlarında uyguladığı bakım sırlarını paylaşarak gür saçların reçetesini verdi.

Kadin 15-03-2023 14:05

Gerçek Rapunzel olarak görülüyor! Sağlıklı saçların basit sırrını açıkladı

Uzun ve sağlıklı saçlar kadınların hayalleri arasında yer alıyor. Ancak saçlar uzadıkça güçsüzleşmeye, kurumaya ve kopmaya başlıyor. Bu nedenle saçlarını uzatmak isteyenlerin saç bakımına dikkat etmesi gerekiyor. TikTok'ta Rapunzel kadar uzun saçlarını paylaşan bir kadın sağlıklı saçların basit sırrını açıkladı.

Kadin 14-03-2023 11:12

Yağlı saç sorununuzu kökünden çözecek yağlı saçlar için en iyi şampuan tavsiyeleri 2023

Saçları çok çabuk yağlanan kişilerin yeni bir güne başlaması zor olabiliyor. Yağlanma karşıtı bakım şampuanları çabuk yağlanan saç derisini yağdan arındırıp uzun süreli temiz bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Bu sayede saçları çabuk yağlanan kişiler büyük bir yükten kurtulmuş oluyor. Gelin, yağlı saçlar için birbirinden etkili şampuan çeşitlerine beraber göz atalım.

Haber 03-03-2023 17:08

Tek malzeme ile dökülen yerlerden saç fışkırtıyor! Saç ektirme etkisi yaratıyor

Saç dökülmesi ve az saça sahip olmak oldukça can sıkıcı olabiliyor. Tüm görünümü etkileyen saçların daha dolgun görünmesi için gür olması gerekiyor. TikTok'ta giderek artan bir trend dökülen saçların yerinden saç fışkırmasını sağlıyor. Adeta saç ekimi etkisi yaratan bu uygulamanın sonuçları şaşırtıyor.

Kadin 24-02-2023 14:42

Tamamen yanlış yapıyormuşuz! Saçın yağlanmaması için...

Saç bakımı hem kadınlar hem de erkekler için oldukça önem taşıyor. Kuru saç gibi yağlı saçlar da istenmeyen görüntüler arasında yer alıyor. Yağlı sağlar pis ve bakımsız bir görünüme yol açıyor. Saç uzmanları saç bakımında yaptığımız hataları paylaşarak saçın yağlanmaması için yapılması gerekenleri paylaştı.

Kadin 15-02-2023 09:39

Saçlarınızı gürleştirmek için en etkili maske tarifi! Herkes saçlarınıza hayran kalacak

Saç görünümü kadınlar için büyük önem taşıyor. Zaman zaman artan saç dökülmeleri saçların azalmasına neden oluyor. Kadınlar saçlarını gürleştirmek ve daha bakımlı göstermek için uygun yöntemler arıyor. Saçları gürleştirmek için etkili maskeler arıyorsanız her evde bulunan malzemeler ile aşağıdaki maske tarifini deneyebilirsiniz.

Kadin 05-02-2023 15:46

Sadece 2 malzeme ile dökülen saçlarınızı geri getirin! Saçlarınızı gürleştirecek maske tarifi

Saç dökülmeleri hem kadın hem de erkeklerin ortak problemleri arasında yer alıyor. Saç dökülmeleri nedeniyle artan kellikleri önlemek için doğru bakım uygulamalarını tercih etmek gerekiyor. Her evde bulunan iki malzeme ile saçlarınızı hiç olmadığı kadar gürleştirebilirsiniz.

Kadin 30-01-2023 11:20

Saçımızı yanlış yıkıyormuşuz! Doğru yıkama ile saçlarınız günlerce yağlanmayacak

Yağlı saçlar kötü ve bakımsız bir görüntüye sebep oluyor. Daha bakımlı bir görünüm için saçınızı sık sık yıkıyorsanız saçınızın daha fazla yağlanmasına neden olabilirsiniz. Bir uzman saçımızı yanlış yıkadığımızı ve doğru yıkama yöntemi ile saçınızı günlerce temiz tutabileceğinizi paylaştı.

Kadin 20-01-2023 13:41

Kıvırcık saçları şekillendirmek için etkili yolu paylaştı! Bukleleri tek tek ayırıyor

Kıvırcık saçı şekillendirmek düz saçlara göre çok daha zor olabiliyor. Buklelerin hacimli ve şekilli durmasını isteyen kadınlar çeşitli saç bakım ürünlerini tercih ediyor. Ancak kıvırcık saçı şekillendirmenin temeli saçınızı nasıl kuruttuğunuzdan geçiyor. TikTok'ta süzgeç kullanarak saçını şekillendiren kadının videosu kısa süre içerisinde çok sayıda izlenme ve yorum aldı.

Kadin 18-01-2023 14:01

Sadece 3 malzemeyle dökülen saçlarınızı geri kazanın! Resmen saç fışkırtıyor

Saç dökülmesi kadınların ve erkeklerin ortak sorunları arasında yer alıyor. Zaman zaman strese, hava değişikliğine ve kimyasal ürünlere bağlı olarak dökülen saçlar oldukça can sıkıcı olabiliyor. Her evde bulunan üç malzeme dökülen saçlarınızın geri çıkmasını sağlayabilir. Saçlarınızı gürleştirmek ve yeni saçlar çıkartmak için maske tarifleri arıyorsanız bu kolay tarifi denemelisiniz.

Kadin 12-01-2023 09:13

Uzmanı paylaştı: Sizi 20 yaş yaşlı gösteren saç kesimleri! Bu saç kesimlerinden uzak durun

Görünüşümüzde yaptığımız ufak değişimler büyük bir farklılığa sebep olabiliyor. Makyaj ve kıyafetin yaşımızı ne kadar etkilediği biliniyor. Saç kesimi ise tüm görünümü baştan aşağı değiştirebiliyor. Uzmanlar yanlış saç kesimlerinin sizi olduğunuzdan çok daha yaşlı göstereceğini belirterek kaçınmanız gereken saç kesimlerini paylaştı.

Kadin 09-01-2023 12:01

Görenler hayran kalıyor! Yüzüne yaptığı bakımları tek tek paylaşıyor

Cilt ve saç bakımı hem daha güzel hem de daha sağlıklı bir görünüm sağlıyor. Ancak bu bakımları yapmak günlük koşuşturmaların içerisinde oldukça zorlayıcı olabiliyor. Özellikle erkekler bakım uygulamalarının boş zaman olduğunu düşünüyor. Ancak bazı erkekler var ki yaptıkları bakımlarla görenleri hayran bırakıyor. TikTok hesabında yaptığı bakımları paylaşan Davide, milyonlarca kişi tarafından izleniyor.

Kadin 16-12-2022 10:54

Bugüne kadar çöpe attığınız için üzüleceksiniz! Çürük domatesin hiç bilinmeyen faydaları: Resmen hazine gibiymiş

Mutfağın demir başı olarak görülen domates neredeyse her yemeğin içerisinde kullanılıyor. Faydalarıyla ve lezzetiyle sıklıkla tercih edilen domates çok kısa süre içerisinde bozularak çürüyebiliyor. Çürüyen domatesleri çöpe atıyorsanız büyük hata yapıyorsunuz. Çürük domatesin faydaları birçok problemi götürüyor.

Kadin 14-12-2022 08:39

Yağlı saçlarını yıkamaya üşendiğinde yaptığı yöntemi paylaştı: Sosyal medyayı ikiye böldü

Saçın görünüşü tüm görünümün değişmesine neden oluyor. Kuru saçlar gibi yağlı saçlar da istenmeyen görüntülere sebep oluyor. Yağlı saçlar pis ve bakımsız bir izlenim yaratıyor. Aceleniz olduğunda saçlarınızı yıkamaya üşeniyor ama yağlı saçla dışarı çıkmak istemiyorsanız TikTok hesabı üzerinden saçlarını temiz gösterme hilesini gösteren kadının tüyosunu deneyebilirsiniz.

Kadin 13-12-2022 15:47

Saç dökülmesi tarih olacak! Tek malzemeyle saçlarınızı gürleştirin

Saç dökülmesi hem kadınların hem de erkeklerin ortak problemleri arasında bulunuyor. Saç tüm görünümün değişmesine sebep oluyor. Bu nedenle saç bakımı büyük önem taşıyor. Saçların dökülmemesi ve gürleşmesi için çeşitli bakım ürünleri kullanılıyor. Ancak çeşitli bakım ürünleri yerine her mutfakta bulunan tek malzemeyi kullanarak saçlarınızı hiç olmadığı kadar gürleştirebilirsiniz.

Kadin 11-12-2022 15:32

Saç yağlanmasına çözüm bulmak için çuvalla para harcamayın! Çözümü evinizde

Saç yağlanmasına çözüm bulmak için karmaşık yöntemler denemenize gerek yok. Saç yağlanması genetik olduğu gibi çevresel şartlar, beslenme ve kullanılan saç ürünlerinden de kaynaklanabilir. Özellikle sürekli dışarıda vakit geçirenler için yağlı saç görünümü hiç hoş olmuyor. Saç yağlanması için pahalı ürünlere para vermenize gerek yok. Doğal yöntemlerle saç yağlanmasını çözebilirsiniz.

Haber 26-11-2022 07:01

Hemen mutfağa koşun! Saçlarınız hiç olmadığı kadar sağlıklı gözükecek: Neden şampuanınıza şeker eklemelisiniz?

Saç bakımı özellikle kadınlar için oldukça önem taşımaktadır. Saçlarımız zamanla matlaşıp, yıpranabiliyor. Saçların daha parlak ve sağlıklı görünmesi için çeşitli ürünler kullanılıyor. Ancak bu ürünler istenilen sonuçları sağlayamayabiliyor. Parlak ve canlı saçların çözümü mutfaktan geçiyor. Saç uzmanlarına göre şampuana eklenen bir kaşık şekerin faydaları şaşırtıcı...

Kadin 25-11-2022 17:02