Kanepe Haberleri

'Beni yeni bir kanepe almaktan kurtardı' Buzdolabı, mutfak dolabı ve tezgahtan sonra... Evini yenilemek isteyenler şimdi de koltuklarını boyuyor! O detaya dikkat

Evinde dekoratif anlamda değişikliğe gitmek isteyen, eski eşyalarından sıkılan ve yenilemek isteyen pek çok kişi, bu süreçte ciddi masraflarla karşılaşabiliyor. Bu nedenle de son yıllarda mutfak dolaplarından tezgahlara, ahşap mobilyalardan buzdolabına kadar pek çok eşyayı boyayarak yeni bir ürüne dönüştürme trendi ortaya çıktı. Ancak koltuk boyamayı ilk kez duyuyor olabilirsiniz. Alıştığımız şekilde koltukların kılıfını yeniletmek yerine direkt boyayanlar var. Fakat uzmanlar uyarıyor.

Kadin 22-03-2024 12:18

Polisin her yerde aradığı uyuşturucu kaçakçısı saklandığı kanepede bulundu! Nefes kesen operasyon görüntüleri...

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde gerçekleştirilen bir operasyon nefesleri kesti. Haftalarca aranan uyuşturucu kaçakçısı 39 yaşındaki Stacy Usher saklandığı evdeki kanepenin içinde bulundu. O anlar saniye saniye polis kamerasına yansıdı.

Trend 25-11-2023 14:02

Yük taşımacılığının böylesi 'Pes' dedirtti! Tehlikeli anlar saniye saniye kaydedildi

Kilis’te kanepenin motosikletle taşındığı anlar ’pes’ dedirtti. Tehlikeli yolculuk cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 23-09-2023 13:04

İç mimar evine asla almayacağı 5 eşyayı açıkladı! Ucuz ve çirkin görünüyor

Zamanımızın çoğunu ve en mutlu anlarımızı evimizde geçirdiğimiz için ev dekorasyonuna oldukça dikkat etmek gerekiyor. Eve alınan ufak eşyalar, aksesuarlar evin bambaşka görünmesini sağlayabiliyor. TikTok'ta bilgilendirici videolar paylaşan bir iç mimar evine asla almayacağı 5 eşyayı nedenleriyle birlikte açıkladı.

Kadin 30-03-2023 12:02

Kanepe

Kanepe Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kanepe Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Her oturduğunuzda küçük bir şekerleme yapmak isteyeceğiniz rahat koltuk ve kanepe modelleri

"Rahatımdan ödün vermem, bir mobilyada en önemli özellik rahatlık!" diyenler; sizi dinlendiren, rahatlatan bir koltuk bulamadınız mı? Eğer cevabınız "Evet!" ise gelin, birlikte çözüm bulalım. Koltuk evde en çok vakit geçirilen alanlardan, bu yüzden rahat bir koltuk bulabilmek önemli. Hem estetik görünümüyle günümüz modasına ayak uyduran hem rahatça şekerlemelere yapabileceğiniz koltuk modellerini incelemeye ne dersiniz?

Haber 08-12-2022 16:06

Terapistler uyarıyor! Eşinizin ayrılmak istediğini gösteren 5 işaret

Evlilik veya sevgililik sürecinde kadın ile erkeğin ilişkiye bakış açısı oldukça farklılık gösterebiliyor. Bazen ilişkide çok mutlu olduğumuzu düşünürken ayrılma arifesinde olduğumuzu fark etmiyor olabiliriz. Terapistler partnerinizin sizden ayrılmak istediğini gösteren işaretleri belirtiyor.

Kadin 09-11-2022 13:18

Sakarlığı başına bela oldu! Kanepenin altına sıkışan kadın 3 saat boyunca yardım bekledi

53 yaşındaki Melissa isimli bir kadının bodrum katında giden merdiven ve kanepenin altında sıkışıp kaldığı videosu TikTok'ta viral olduktan sonra internette fenomen oldu. İtfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte 3 saat boyunca kanepenin altında sıkışan kadın kurtarıldı.

Trend 29-10-2022 13:18

MasterChef yumurta dolması nasıl yapılır? Malzemeleri neler? İşte yumurta dolması tarifi!

Yumurta dolması tarifi MasterChef yemek yarışmasının seyircileri tarafından merak ediliyor. MasterChef Türkiye'de 18 Ekim Salı akşamı haftanın ilk dokunulmazlık oyununda yarışmacılar 7 çeşit kanepe tarifi sunacaklar. Bunlardan biri olan yumurta dolması tarifi kulağa oldukça farklı geliyor. Yumurta dolmasını denemek isteyenler tarifini sorguluyorlar. Peki, MasterChef yumurta dolması nasıl yapılır? Malzemeleri neler? İşte yumurta dolması tarifi...

Yemek 18-10-2022 21:58