Kar Fırtınası Haberleri

Yolda, arabada, evde donarak ölenler var! Son anlarında gönderdiği video korkunç... Ailesi izleyince yıkıldı! Görüntüler film değil gerçek

ABD felaketi yaşıyor. Kar fırtınası ve düşen sıcaklıklarla adeta donan ülkede can kaybı arttı ve 60'ı geçti. Uçuşların durduğu, trafiğe çıkmanın yasaklandığı ülkede bilim kurgu filmlerini aratmayan yeni görüntüler geldi. Korkunç bilgilere göre yolda, arabada ve evde donan insanların olduğu belirtildi. Bir genç kadının arabasında donarak ölmeden önce ailesine gönderdiği video da gündem oldu. Diğer yandan bazı bölgelerde marketlerin yağmalandığı, rafların boşaltıldığı aktarıldı.

Haber 28-12-2022 13:53

Amerika’daki kar fırtınasının gerçekliğini böyle gösterdi! Kapağını açtığı pet şişe saniyeler içinde dondu

Amerika Birleşik Devletleri’nde etkili olan kar fırtınası dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Ülke genelinde milyonlarca kişiyi etkileyen kar fırtınasında can kaybı sayısı her geçen gün artarken bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımı fırtınanın boyutunu gözler önüne serdi. TikTok hesabından paylaşım yapan bir kişi pet şişenin kapağını açtığında saniyeler içinde donduğunu göstererek kar fırtınasının gerçekliğini paylaştı.

Trend 26-12-2022 16:53

Diğer Haber Etiketleri

Kar Fırtınası

Kar Fırtınası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kar Fırtınası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.