Kardeşlerim Dizisi Haberleri

Kardeşlerim yeni sezon ne zaman, bu akşam mı? Kardeşlerim yeni bölüm hangi kanalda? Serüven kaldığı yerden devam!

Kardeşlerim dizisinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. ATV'nin cumartesi akşamları yayınlanan ve sevilen dizisi, 95. bölüm ile ekrana gelecek. Yayınlanan son bölümde trafik kazası geçiren arkadaş grubunun akıbeti yeni bölümde belli olacak. Peki, Kardeşlerim yeni sezon ne zaman, bu akşam mı? Kardeşlerim yeni bölüm hangi kanalda? Serüven kaldığı yerden devam!

Magazin 09-09-2023 19:04

Kardeşlerim bu akşam var mı? Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kardeşlerim bu akşam var mı sorusu her cumartesi aratılan konular arasında yer alıyor. Bir süredir deprem nedeniyle dizilerin yeni bölümleri yayınlanmıyor. İzleyiciler Kardeşlerim bu akşam var mı ve Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman sorusunu aratıyor.

Magazin 11-02-2023 13:55

Kardeşlerim dizisi yeni sezon fragmanı yayınlandı! Kardeşlerim 3. sezon ne zaman başlıyor, son bölümde neler yaşandı?

Kardeşlerim dizisinin sıkı takipçileri yeni sezonu heyecanla bekliyor. Başrollerinde Su Burcu Yazgı, Onur Seyit Baran ve Halit Özgü Sarı'nın yazdığı Kardeşlerim dizisi oldukça sevilen diziler arasında yer alıyor. Kardeşlerim 3. sezon fragmanı yayınlandı. Peki, Kardeşlerim yeni sezon ne zaman başlıyor, son bölümde neler yaşandı? Kardeşlerim oyuncuları kim? İşte merak edilenler...

Magazin 27-08-2022 16:40

Kardeşlerim ne zaman başlıyor? Kardeşlerim dizisi 3. sezon ne zaman başlayacak?

Kardeşlerim dizisinin yeni sezonu bir çok seyirci tarafından merakla bekleniyor. Başrollerinde Su Burcu Yazgı, Onur Seyit Baran ve Halit Özgü Sarı'nın yazdığı Kardeşlerim dizisi ilgiyle takip ediliyor. Dizinin takipçileri Kardeşlerim yeni sezon ne zaman sorusunun yanıtını arıyor. Peki Kardeşlerim ne zaman başlayacak? İşte mera edilen sorunun yanıtı...

Trend 27-08-2022 16:20

Kardeşlerim’in yıldızı Onur Seyit Yaran'dan tenis kortunda kaslı paylaşım! Yok ya sadece bayılmışım!

Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Doruk Atakul karakteriyle 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan Onur Seyit Yaran, Instagram hesabını aktif kullanan ünlü isimlerden. Başarılı oyuncu Onur Seyit Yaran sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımın ardından gündem oldu. Tenis kortuna inip kaslarını sergileyen ünlü oyuncunun söz konusu paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum geldi. İşte Onur Seyit Yaran'ın o paylaşımı...

Magazin 01-08-2022 14:12

Kardeşlerim dizisi Suzan'ın pembe kabanına alternatif uygun fiyatlı öneriler

Kış aylarının vazgeçilmez ürünleri arasında ön sıralarda yer alan kabanlar, soğuk havaların gösterişli parçalarından. Özellikle kaşe kabanlar ünlülerin de göz bebeği. Kardeşlerim dizisinde Suzan karakterine hayat veren Ahu Yağtu da kaşe kaban sevenler arasında yer alıyor. Ünlü oyuncunun dizide giydiği Pitti marka pembe kaban, izleyenlerin beğenisini kazanıyor. Siz de bu kabanı beğenenlerden biriyseniz kabanın uygun fiyatlı alternatiflerini incelemeye ne dersiniz?

Kadin 23-05-2022 09:49

Kardeşlerim dizisinin Suzan'ı Ahu Yağtu'nun eli ayağına dolandı! Ne diyeceğini şaşırıp tepki gösterdi: Önce bir haber verseniz!

Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Suzan karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ahu Yağtu, önceki akşam bir mekanın kapısında erkek arkadaşıyla konuşurken objektiflere yansıdı. Bir anda flaşlar patlayınca ne yapacağını şaşıran ünlü oyuncu Ahu Yağtu, yalnızca arkadaş olduklarını ifade ederek magazin muhabirlerinin durumu yanlış aktarmamasını rica etti.

Magazin 21-05-2022 16:11

Kardeşlerim'in Harika'sı Gözde Türker havuz başından poz verdi! Bu ne güzellik böyle?

26 yaşındaki oyuncu Gözde Türker başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran gibi oyuncuların yer aldığı Kardeşlerim dizisinde Harika rolüne hayat verdi. Diziden ayrılmasıyla uzun süre konuşulan Gözde Türker, havuz başından poz verdi.

Magazin 17-05-2022 15:16

Kardeşlerim dizisinin Harika'sı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisi Gözde Türker neden ayrıldı?

ATV'nin ilgiyle takip edilen gençlik dizisi 'Kardeşlerim'de oyuncu kadrosundan şimdiye dek bir çok farklı isim ayrılmıştı. Yaşanan ayrılıklar dizinin hayranlarını üzmüştü. Yeni gelişmelere göre son olarak diziden ayrılan Gözde Türker, sosyal medya hesabından bir veda paylaşımında bulundu. Peki Kardeşlerim dizisinin Harika'sı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisi Gözde Türker neden ayrıldı? İşte nedeni ve merak edilenler...

Magazin 15-05-2022 23:56

Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun mini elbisesiyle gündem oldu! Melek gibi

Kırmızı Oda dizisindeki Güler rolüyle oyunculuk alanında dikkat çeken Su Burcu Yazgı Coşkun, sonrasında yer aldığı Kardeşlerim dizisi ile oyunculuk kariyerinde yükseldi. Su Burcu Yazgı Coşkun'nun mini elbiseli pozuna binlerce beğeni geldi.

Magazin 10-05-2022 18:27

Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun'un beyaz atlı pozuna beğeni yağdı! Melek gibi olmuşsun

Su Burcu Yazgı Coşkun, 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde Zeynep rolünü oynadı. Son zamanların parlayan yıldızlarından biri olan oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun'un beyaz atla verdiği poza beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 17-04-2022 11:28

Kardeşlerim Kaan ölüyor mu? Kardeşlerim Kaan diziden ayrılıyor mu? Kardeşlerim Kaan gerçek adı ne?

Kardeşlerim dizisi ATV'nin severek izlenen yapımlarından birisi. Kardeşlerim, iki karakterin veda ihtimali ile çalkalanıyor. Dizinin son bölümünde Kaan ve Süsen tartışırken yüksekten düşerek ağır yaralanmıştı. Kardeşlerim'in yeni bölümde hastaneye kaldırılan ikili, Kardeşlerim Kaan ve Süsen ölüyor mu sorularıyla gündeme geldi. Kardeşlerim Kaan ve Süsen'in durumunun ne olacağı merak konusu oldu. İşte Kardeşlerim Kaan ve Süsen'e dair detaylar!

Magazin 10-04-2022 12:29

Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun tarzını paylaştı! Beğeni yağdı

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Güler rolünden sonra oyunculuk performansıyla dikkat çeken Su Burcu Yazgı Coşkun, şimdilerde ekranların tanınan simalarından biri haline geldi. Genç oyuncu sosyal medyada paylaştığı pozla dikkat çekti.

Magazin 07-04-2022 18:25

Kardeşlerim'in Kadir'i Halit Özgür Sarı'nın yeni projesi belli oldu! Kardeşlerim dizisinden sonra Halit Özgür Sarı hangi dizide oynayacak? Halit Özgür Sarı'nın partneri kim?

Kardeşlerim dizisinden ayrılan oyuncu Halit Özgür Sarı, yaza başka bir dizi ile merhaba diyecek. En son kardeşlerim dizisinde Kadir karakterine hayat veren Halit Özgür Sarı'nın yeni durağı belli oldu. Oyuncunun hayranları bu yeni dizi haberi ile bir hayli heyecanlandı. İşte Kardeşlerim dizisinin Kadir'i Halit Özgür Sarı'nın yeni dizisi!

Magazin 03-04-2022 17:16

Kardeşlerim fragmanı yayınlandı mı? Kardeşlerim 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kardeşlerim fragmanı gündemde yer alan konular arasında yer alıyor. ATV'nin en çok izlenen dizisi Kardeşlerim her hafta izleyicisini ekrana kilitlemeyi başarıyor. Kardeşlerim yayınlandığı günden beri kemikleşmiş bir izleyici kitlesine sahip. Sevilen dizi Kardeşlerim 47. bölüm fragmanı merakla araştırılıyor. İşte Kardeşlerim fragmanına dair merak edilenler!

Magazin 03-04-2022 16:52

Kardeşlerim dizisinin Ömer'i Bilal Yiğit Koçak'ın atlet sevgilisi nefes kesiyor! Cesur pozlarıyla olay oldu

ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Ömer karakterine hayat veren Bilal Yiğit Koçak'ın sevgilisi, birbirinden cesur pozlarıyla nefes kesti. Koçak'ın sevgilisi Berfe Sancak'ın milli atlet olduğu bilinmekte. Sancak, sportif vücudu, karın kasları ve cesur paylaşımlarıyla binlerce yorum ve beğeni aldı. İşte Kardeşlerim'in Ömer'inin sevgilisinin çok konuşulan o paylaşımları...

Magazin 26-03-2022 16:06

Kardeşlerim'in Aybike'si Melis Minkari'yi bir de Instagram'da görün! Güzelliğiyle nefes kesti

Başrollerini Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Ahu Yağtu ve Celil Nalçakan gibi isimlerin paylaştığı Kardeşlerim dizisi, cumartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımları arasında yerini koruyor. Kardeşlerim'in Aybike'si Melis Minkari, duru güzelliğiyle Instagram'ı kasıp kavurdu.

Magazin 12-03-2022 14:43

Kardeşlerim'in Cemile'si Nilsu Yılmaz'ın süper minili pozlarına beğeni yağdı!

Başrollerini Su Burcu Yazgın Coşkun ve Onur Seyit Yaran'ın paylaştığı Kardeşlerim dizisinde hayat verdiği 'Cemile' karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Nilsu Yılmaz, süper mini elbisesiyle Instagram'ı salladı.

Magazin 22-01-2022 10:12

Kardeşlerim neden yok? Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'ın paylaştığı Kardeşlerim dizisi, ATV'nin iddialı yapımları arasında yer alıyor. Sevilen dizinin 8 Ocak Cumartesi yayın akışında yer almaması, ''Kardeşlerim neden yok?'' ve ''Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman?'' sorularını akıllara getirdi.

Magazin 08-01-2022 16:21

Kardeşlerim dizisinin başrol oyuncusu Celil Nalçakan koronavirüse yakalandı

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim'in setinde koronavirüse yakalananların sayısı artıyor. Geçtiğimiz gün dizinin genç oyuncuları Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak’ın hastalandığı açıklanmıştı. Çekimlerine de ara verilen dizide Celil Nalçakan, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Eren Ören de koronavirüse yakalandı.

Magazin 04-01-2022 21:58

Kardeşlerim dizisinin başrol oyuncuları Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak koronavirüse yakalandı

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim'den hayranlarını üzen bir haber geldi. Celil Nalçakan, Ahu Yağtu ve Su Burcu Yazgı Coşkun gibi başarılı oyuncular yer aldığı dizisinin setinde koronavirüs vakaları çıktı. Covid 19 test sonuçları pozitif çıkan Kardeşlerim'in başrol oyuncuları Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak karantinaya girdi.

Magazin 04-01-2022 01:25

25 Aralık Cumartesi reyting sonuçları! Gönül Dağı mı, Kardeşlerim mi birinci oldu? İşte birinci olan yapım!

25 Aralık Cumartesi günü için yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu. İzleyiciler önceki gün yayınlanan dizi ve yapımlar arasından hangi yapımın birinci olduğunu merak ediyor. Total izleyici grubunda bu hafta birinciliği Gönül Dağı elde etti. İşte 25 Aralık 2021 Cumartesi reyting sonuçları!

Trend 26-12-2021 12:43

Kardeşlerim'in Cemile'si Nilsu Yılmaz kırmızı elbiseli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu!

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de hayat verdiği 'Cemile' karakteriyle dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu Nilsu Yılmaz, Instagram hesabından paylaştığı kırmızı elbiseli pozlarıyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 23-12-2021 09:46

Kardeşlerim'in Melisa'sı Damlasu İkizoğlu saçlarını kestirdi! Bornozlu paylaşımı olay yarattı

Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Melisa karakteriyle adından söz ettiren genç oyuncu Damlasu İkizoğlu, saçlarını kestirdi. Uzun saçlarını kısacık kestiren Damlasu İkizoğlu o anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 23-12-2021 08:09

Kardeşlerim'in Akif'i Celil Nalçakan ilan verdi! Aylık ücret...

'Kardeşlerim' dizisinde Akif rolüne hayat veren Celil Nalçakan, aradığı yardımcıyı bulabilmek için sosyal medyada ilan verdi. Nalçakan'ın kriterleri ise gündem oldu.

Magazin 07-12-2021 11:49

El Kızı'nın Seher'i Çağla Şimşek cesur Instagram pozlarıyla gündemde!

FOX ekranlarında yayınlanan El Kızı dizisinde hayat verdiği 'Seher' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Çağla Şimşek, sosyal medya paylaşımlarıyla büyük beğeni topluyor.

Magazin 28-11-2021 13:13

Kardeşlerim'in Kadir'i Halit Özgür Sarı neden diziden ayrıldı? Hayatımın en zor, en karanlık...

Kardeşlerim dizisi son bölümü yine sosyal medyayı salladı. #benimabimöldü hastagiyle gündem olan Kardeşlerim'de Halit Özgür Sarı neden diziden ayrıldı? Kardeşlerim'in Kadir'i Halit Özgür Sarı veda mesajıyla dikkat çekti.

Magazin 28-11-2021 08:09

Kardeşlerim'in Cemile'si Nilsu Yılmaz göğüs dekolteli pozuyla sosyal medyayı salladı!

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de hayat verdiği Cemile karakteriyle dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu Nilsu Yılmaz, Instagram hesabından paylaştığı derin dekolteli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 25-11-2021 09:23

Kardeşlerim son bölüm gündemde! Kardeşlerim Melisa ve Kadir diziden ayrıldı mı?

Kardeşlerim dizisi son bölümüyle yine ses getirdi. Dizide Melisa ve Kadir'in sahneleri sonrası sosyal medyada mesaj yağdı. Kardeşlerim Melisa ve Kadir öldü mü? Herkes bu sorunun yanıtını merak etti.

Magazin 21-11-2021 07:34

Kardeşlerim dizisinin Kadir’i Halit Özgür Sarı’dan izleyiciyi üzen haber

Atv’de yayınlanan dram dizisi Kardeşlerim’de ayrılık rüzgarı esiyor. Geçtiğimiz sezon başladığından beri ilgiyle izlenen Kardeşlerim dizisinin hayranları, gelen ayrılık haberiyle sarsıldı. Dizinin ilk bölümünden bu yana başrollerinden birini canlandıran Halit Özgür Sarı hakkında öne sürülen ayrılık iddiası izleyicileri üzdü.

Magazin 17-11-2021 14:58

Kardeşlerim'in Harika'sı Gözde Türker'in annesi gündemde! Funda İlhan açıklaması

Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Harika karakteriyle dikkat çeken Gözde Türker'in annesi merak konusu oldu. Türker'in annesinin son olarak Baht Oyunu dizisinde rol alan Funda İlhan olduğu iddia edilince genç oyuncu açıklama yapmak zorunda aldı.

Magazin 12-11-2021 13:59

Turan Cihan Şimşek kimdir? Turan Cihan Şimşek kaç yaşında ve nereli? Sevgilisi kim?

Kardeşlerim dizisinde Oğulcan Eren karakterine hayat veren Turan Cihan Şimşek son dönemlerin öne çıkan oyuncuları arasında yer alıyor. Medcezir, Bez Bebek, Hanım Köylü gibi projelerde de rol alan Turan Cihan Şimşek ekranların tanınan siması haline geldi. İşte merak edilenler...

Magazin 07-11-2021 17:24

Kardeşlerim'in Nebahat'i Simge Selçuk son paylaşımıyla Uma Thurman'a benzetildi

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim'in Nebahat'i Simge Selçuk, son paylaşımıyla sosyal medyaya damga vurdu.

Magazin 05-11-2021 15:59

Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu çiftinin oğulları Kemal büyüdü! Gören ''bu ne yakışıklılık'' diyor!

Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu çiftinin oğulları Kemal, kocaman oldu. Ahu Yağtu, oğlu Kemal'le olan sevgi dolu pozlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Magazin 14-10-2021 17:03

Kardeşlerim'in Harika'sı Gözde Türker'den makyajsız karavan pozu

Kardeşlerim dizisiyle ünlenen Gözde Türker karavandan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Gözde Türker makyajsız haliyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 10-10-2021 07:56

2 Ekim Cumartesi reyting sonuçları! En çok hangi yapım izlendi?

2 Ekim Cumartesi akşamı; Kardeşlerim, Gönül Dağı ve O Ses Türkiye gibi yapımlar ekrana geldi. Dün yayınlanan dizi, film ve programlarda kimin zirveye oturduğu açıklandı.

Trend 03-10-2021 10:42

Kardeşlerim dizisinin Ömer’i Bilal Yiğit Koçak, milli atlet Berfe Sancak’la görüntülendi

Kısa sürede büyük izleyici kitlesine kavuşan Kardeşlerim dizisinin genç oyuncusu Bilal Yiğit Koçak'ın merak edilen sevgilisi ortaya çıktı. Koçak, milli atlet Berfe Sancak'la objektiflere yakalandı.

Magazin 29-09-2021 07:30

Kardeşlerim 20.bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kadir her şeyi göze alıyor

ATV'nin izlenme rekorları kıran Kardeşlerim dizisinin 20.bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanına, kardeşlerinin iyiliği için her şeyi yapmaya hazır olan Kadir'in cesareti damga vurdu. Asiye'nin gözyaşları içinde telefonuna bakması ise seyircide büyük merak uyandırdı.

Magazin 16-09-2021 12:21

Nilsu Yılmaz kimdir, nereli? Kardeşlerim dizisinin Cemile'si Nilsu Yılmaz kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı?

TV8 ekranlarında yayınlanmakta olan Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı karakterlerle beğeni toplayan Nilsu Yılmaz şimdilerde Kardeşlerim dizisinde Cemile karakterini canlandırıyor. Peki Nilsu Yılmaz kimdir, nereli? Kardeşlerim dizisinin Cemile'si Nilsu Yılmaz kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı? İşte ayrıntılar...

Magazin 13-09-2021 01:02

Kardeşlerim dizisi ne zaman başlıyor? Kardeşlerim dizisi yeni sezon ne zaman?

ATV ekranlarının reyting rekoru kıran dizilerinden olan Kardeşlerim dizisi geçtiğimiz dönemde sezon finali yapmıştı. Sevilen dizi ile ilgili heyecanlı bekleyiş sona erdi ve dizinin yeni bölüm tarihi belli oldu. Peki Kardeşlerim dizisi ne zaman başlıyor? Kardeşlerim dizisi yeni sezon ne zaman? İşte ayrıntılar...

Magazin 04-09-2021 03:08

Kardeşlerim dizisinde külotlu çorap krizi! Sosyal medyadan şikayet yağdı

Atv’nin geçtiğimiz sezon kısa sürede büyük bir çıkış yakalayan dizisi Kardeşlerim, ikinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin hayranları, Kardeşlerim’le ilgili ilginç bir konuyu gündeme taşıdı. Bu ilginç konu ise; Asiye ve Aybike’nin giydiği külotlu çoraplardı!

Magazin 18-08-2021 10:28

Kardeşlerim dizisinin Doruk’u Onur Seyit Yaran harekete geçti

Kardeşlerim dizisinde Su Burcu Yazgı Coşkun ile iyi bir uyum yakalayan ve hayran kitlesini genişleten Onur Seyit Yaran, İspanyolca öğrenmeye başladı.

Magazin 10-08-2021 09:51

Kardeşlerim dizisinin Asiye'si son haliyle şaşırttı! İşte Su Burcu Yazgı Çoşkun'un değişimi...

Anne ve babasını kaybetmiş dört kardeşin hayat hikâyesinin anlatıldığı Kardeşlerim dizisinde yer alan Su Burcu Yazgı Coşkun, son haliyle şaşırttı. Güzelliği ile dikkat çeken genç oyuncuda estetik olup olmadığı en çok merak edilenler arasında.

Magazin 03-08-2021 09:54

Kardeşlerim dizisinin Harika'sı Gözde Türker bakın hangi dizide rol almış!

Geçtiğimiz Cumartesi günü uzun bir süredir nişanlı olduğu Anıl Güler ile nikah masasına oturan Gözde Türker, bir anda birçok kişinin ilgi odağı haline geldi. Kardeşlerim dizisindeki ‘Harika’ rolüyle dikkat çeken başarılı oyuncu, daha önce verdiği bir röportajda koronavirüs yüzünden düğün yapamadıklarını ve nikahı ertelediklerini ifade etmişti. Cumartesi günü nişanlıysa nikah masasına oturan Gözde Türker, evliliğin ardından hemen sosyal medyada soyadını değiştirdi.

Magazin 27-07-2021 13:21

Kardeşlerim'in Orhan'ı Cüneyt Mete'nin eşini görenler şaşırıyor!

Kardeşlerim dizisinde Orhan karakterine hayat veren Cüneyt Mete, dizideki performansıyla beğeni topluyor. Bir dönem gündüz kuşağında yer alan Beni Affet dizisinde de rol alan Cüneyt Mete’nin eşi Şeyma Korkmaz ise görenleri şaşırtıyor. Özel hayatıyla dikkat çeken Cüneyt Mete, eşi Şeyma Korkmaz ile önceden rol arkadaşıydı. İşte Kardeşlerim dizisinin Orhan’ı Cüneyt Mete’nin eşi…

Magazin 26-07-2021 13:53

Gözde Türker kimdir? Gözde Türker kaç yaşında? Kardeşlerim dizisinin Harika’sı evlendi!

Kardeşlerim dizisindeki Harika rolü ile dikkat çeken Gözde Türker, uzun süredir birlikte olduğu Anıl Güler ile evlendi. 25 yaşındaki başarılı oyuncu, muhteşem bir düğünle dünya evine girerken, rol arkadaşları da Gözde Türker’i yalnız bırakmadı. ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisindeki rolü ile oldukça beğenilen Türker, nişanlısı Anıl Güler ile dün akşam hayatını birleştirdi. Peki, Gözde Türker kimdir?

Magazin 25-07-2021 11:16

Gözde Türker ve Anıl Güler evlendi! İşte düğünden fotoğraflar

'Kardeşlerim' dizisinde 'Harika' rolünü oynayan oyuncu Gözde Türker, uzun süredir birlikte olduğu nişanlısı Anıl Güler ile evlendi. Çifti bu mutlu günlerinde, Türker'in rol arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Magazin 25-07-2021 11:13

19 Haziran reyting sonuçları | 19 Haziran reyting sonuçları açıklandı mı?

19 Haziran 2021 reyting sonuçları için bekleyiş başladı. 19 Haziran Cumartesi günü; Kardeşlerim, Şef Akaemi, İbo Show, Survivor yarışması ve haber kanalları birbirleri ile yarıştı. Reyting sonuçları Total, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde ölçülüyor. Karar gereği sonuçların sadece ilk 10’u paylaşılıyor.

Trend 20-06-2021 10:24

Kardeşlerim neden sezon finali yapıyor? Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü ne zaman başlayacak?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Dört kardeşin hüzünlü hikâyesinin anlatıldığı Kardeşlerim dizisinin yeni sezon tarihi şimdiden merak ediliyor.

Magazin 19-06-2021 17:02