Kayahan Haberleri

Kayahan ile İpek Açar'ın kızı Aslı Gönül büyüdü, artık kocaman oldu! Duru güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

Geçtiğimiz günlerde 5 aylık hamile olduğunu açıklayan İpek Açar'ın usta sanatçı Kayahan ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Aslı Gönül sosyal medyayı salladı. Şimdilerde 23 yaşında olan Aslı Gönül duru güzelliğiyle kendine hayran bıraktı. İpek Açar ile kızı Aslı Gönül'ün fotoğraflarını görenler 'Abla-kardeş gibiler' yorumunu yaptı.

Magazin 25-08-2023 09:01

Kayahan'ın kızı Beste Açar'a haciz şoku! Televizyonu, bilgisayarı, buzdolabı bile...

Merhum sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar son günlerde gündemden düşmüyor. Katıldığı programlar ve açıklamalarıyla çok konuşulan Açar son olarak haciz şoku ile karşıya karşıya geldi. Uzun süredir Evren Bölek ile evli olan Beste Açar'ın evine eşinin kira borçları sebebiyle haciz işlemi başlatıldı.

Magazin 31-05-2023 12:37

Kayahan'ın kızı Beste Açar kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Beste Açar'ın hayatı

Kayahan'ın kızı Beste Açar 2. Sayfa magazin programına konuk olmasının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Beste Açar, babası Kayahan hakkında yaptığı açıklamada, "Yemin Ettim şarkısını kanser olduğunu öğrendiği gün yazdı" dedi. Peki, Kayahan'ın kızı Beste Açar kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Magazin 24-05-2023 10:21

Kayahan'ın kızı Beste Açar babasının köşkünü satışa çıkardı! Fiyatı dudak uçuklattı

Kayahan'ın kızı Beste Açar son günlerde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. Açar şimdi de Kayahan'ın unutulmaz eserlerini yazdığı Balıkesir Gömeç'teki 'Gönül Köşkü' adını verdiği evi, geçen ay satılığa çıkardığını açıkladı. Gönül Köşkü'nün fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 19-04-2023 14:56

Kayahan

Kayahan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kayahan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ünlü sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar'dan şok edici uzaylı açıklaması! Evimin penceresinden aldılar

Kayahan’ın kızı Beste Açar, katıldığı bir magazin programında yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Uzaylılarla iletişimde olduğunu söyleyen Açar'ın açıklamaları duyanları şaşkınlığa uğrattı. Bilince erişim yöntemiyle iletişim kurduğunu ifade eden Açar, uzaylıların kendisine mesaj gönderdiğini söyledi.

Magazin 18-04-2023 13:00

Kayahan’ın kızı Beste Açar’dan ilginç açıklamalar! “Babam, Atatürk, Hz. Meryem ve uzaylılarla iletişime geçiyorum”

2015 yılında hayatını kaybeden Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Kayahan’ın kızı Bestesu Açar yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kayaha’ın kendisi gibi müzisyen olan kızı YouTube’da katıldığı bir programda vefat eden babası, Atatürk, Mevlânâ ve Hz. Meryem ile iletişime geçtiğini söyledi. Bilince erişim yöntemiyle iletişim kurduğunu ifade eden Bestesu Açar, uzaylıların kendisine mesaj gönderdiğini dile getirdi.

Magazin 21-01-2023 14:36

Ünlü şarkıcı Kayahan'ın kızı Aslı büyüdü! Son hali parmak ısırttı 'Güzellik anneden'

2015 yılında hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Kayahan'ın kızı Aslı Gönül büyüdü. Güzelliğiyle büyüleyen Aslı Gönül'ün son haline yorum yağdı.

Magazin 23-11-2022 14:36

Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın sevgilisinin eski eşi bombayı patlattı! Beste hamile ama Evren'in çocuğu olmuyor

Usta sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, iki aydır aşk yaşadığı Evren Bölek'ten evlilik teklifi aldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüleri izleyen Bölek'in eski eşi Ece Taşkın, katıldığı canlı yayında "Beste Hanım 4 haftalık hamile ama eski eşim Evren'in çocuğu olmuyor" dedi. Bölek'in maddi durumunun kötü olduğunu da belirten Taşkın, Açar'ı dikkatli olması konusunda uyardı.

Magazin 18-05-2022 07:31

Tayfun Duygulu'nun eski eşi Beste Açar kimdir? Beste Açar nereli ve kaç yaşında? Evli mi? Çocuğu var mı, ismi nedir?

Tayfun Duygulu'nun eski eşi Beste Açar ünlü sanatçının yaptığı açıklamanın ardından merak konusu oldu. 2 ünlü isim ortak bir projede yer alacak. Kayahan'ın kızı Beste Açar vatandaşlar tarafından internette araştırılmaya başlandı. Peki Tayfun Duygulu'nun eski eşi Beste Açar kimdir? Beste Açar nereli ve kaç yaşında? Evli mi? Çocuğu var mı, ismi nedir? Detaylar haberimizde...

Magazin 02-03-2022 08:08

Kayahan'ın kızı Beste Açar kimdir? Tayfun Duygulu'nun eski eşi Beste Açar aslen nereli ve kaç yaşında?

2015 yılında hayatını kaybetmiş olan Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın hayatı merak ediliyor. Ünlü şarkıcı Tayfun Duygulu'nun eski eşi olan Beste Açar'ın, Duygulu'nun yeni eşi ile bir araya gelmesi sosyal medyada gündem oldu. Peki Kayahan'ın kızı Beste Açar kimdir? Beste Açar aslen nereli ve kaç yaşında? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 01-03-2022 18:01

Merhum sanatçı Kayahan’ın kızı Aslı Gönül Açar şimdi çok güzel bir genç kız oldu

Merhum sanatçı Kayahan kendisinden 27 yaş küçük İpek Açar ile evlendiğinde yaş farkı epey eleştirilmişti. Kayahan’ın bu evlilikten Aslı Gönül adında bir kızı oldu. İşte Kayahan’ın kızının son hali…

Magazin 28-09-2021 17:46

Beste Açar'dan İpek Açar'a: Bu olay kalbimi acıttı

Kayahan’ın kızı Beste Açar, Beyaz TV’deki “Söylemezsem Olmaz” programına konuk oldu. Geçtiğimiz haftalarda İpek Açar Kömürcü'nün evlenmesine rağmen babasının soyadını kullanmasına ve eşi Alper Kömürcü ile birlikte Kayahan'ın Balıkesir Gömeç’teki evde kalmalarına tepki gösteren Açar, konuyla ilgili konuştu.

Magazin 01-09-2021 16:54

İpek Açar: 3 aydır evladımı göremiyorum

2015 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Kayahan’ın eski eşi İpek Açar, katıldığı bir YouTube programında aylardır kızını göremediğini dile getirdi. İpek Açar’ın İngiltere’de okuyan kızı Aslı Gönül, koronavirüs pandemisi yüzünden Türkiye’ye gelemiyor.

Magazin 25-08-2021 14:26

İpek Açar'dan Kayahan'ın kızı Beste Açar'a sert yanıt: Öbür dünyada olan babamla konuştum diye şuursuz bir...

2015 yılında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, evlenmesine rağmen babasının soyadını kullanan İpek Açar'a tepki göstermişti. İpek Açar kendisine söylenenlere isyan etti.

Magazin 19-08-2021 11:08

Kayahan'ın kızı Beste Açar'dan, babasının eski eşi İpek Açar'a tepki

2015 yılında hayatını kaybeden şarkıcı Kayahan'ın kızı Beste Açar, evlenmesine rağmen soyadını kullanan babasının eski eşi İpek Açar'a sitem etti. Önceki gün oğlu ile birlikte usta sanatçının mezarını ziyaret eden Açar, "İki soyadı istiyorsa kızlık soyadını kullanabilir. Zaten iki eşin soyadının arka arkaya kullanıldığı bir durum olması dünyada ilk olabilir." ifadelerini kullandı.

Magazin 18-08-2021 20:11

Kayahan ile İpek Açar'ın kızları Aslı Gönül'den duygulandıran mesaj

İpek Açar'ın merhum sanatçı Kayahan ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Aslı Gönül Açar, annesinin 'Anneler Günü'nü duygusal bir mesajla kutladı. Eğitimine İngiltere'de devam eden 21 yaşındaki Gönül, "Annemi çok seviyorum. O benim için çok kıymetli. Sadece bir gün değil, her gün onların günü olmalı. Üstelik geçirdiğimiz bu zorlu zamanlarda her evin kalbi anneler" ifadelerini kullandı.

Magazin 07-05-2021 13:42

Kayahan kimdir? Usta sanatçı, ölüm yıldönümünde anılıyor

Türk pop şarkıcısı, besteci ve söz yazarı olan Kayahan, ölümüne kadar olan zamanda tam üç kırkbeşlik, bir uzunçalar, 13 kaset ve CD ayrıca bir tekli yayımladı. Ölümünün üzerinden 6 sene geçen, sevilen sanatçı ölüm yıl dönümünde saygı ve sevgi ile anılıyor. Peki Kayahan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Kayahan hakkında merak edilenler.

Magazin 03-04-2021 12:38

Tarihin tozlu sayfalarına gömülen olayları gün yüzüne çıkartıyoruz! 29 Mart tarihte bugün neler oldu?

Tarihin sır dolu perdesini sizler için bir kez daha aralıyoruz. Mart ayı içerisinde tarihte gizemli bir yolculuğa çıkıyoruz. Geçtiğimiz 29 Mart’ta tarihte neler yaşandı sizler için derledik. Dünya tarihine damga vuran 29 Mart olayları...

Trend 29-03-2021 12:20

Kayahan kanseri Sezen'in desteği ile yenmiş

Bilal Özcan’ın Kanaltürk’te yayınlanacak “Laf Aramızda” programına konuk olan Kayahan kanseri nasıl yendiğini anlattı?

Haber 22-11-2009 17:37