Kimono Haberleri

Seversin dizisinin sevilen karakteri Asya'nın giydiği kimonoya uygun fiyatlı alternatifler

Dizi ve filmler kıyafet önerileri hakkında birçok fikir veriyor. Son dönemlerin en sevilen dizileri arasında yer alan Seversin adlı yapımda Asya karakterinin giydiği kimono da en beğenilen parçalardan biri! Siz de günlük yaşamda bluzların ya da plaj kıyafetlerinizin üzerine kimonoları tercih ediyorsanız doğru yerdesiniz. İşte, karşınızda Asya'nın giydiği kimonoya alternatif olabilecek birbirinden şık modeller!

Magazin 2022-10-13 14:16:15

Kimono ne demek? Kimono kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Kelimeler ilk defa duyulmasa da bazen anlamları merak edilebilir. Farklı dillerde olduğu gibi Türkçede de birçok kelimeye kulak aşinalığı ile alışılır. Bu da zaman zaman bazı kelimelerin anlamlarının araştırılmasına sebebiyet verir. Araştırılan kelimeler arasında çok bilinenler olduğu gibi az karşılaşılanlar ve günlük hayatta çok sık kullanılmayan kelimeler de yer alır. Kimono kelimesi de Türkçe konuşanların merak ettiği kelimeler arasında yer alır. Kimono ne anlama gelir?

Egitim 2022-05-18 20:45:49

Tek parçayla şıklık sunan evde veya dışarıda giyebileceğiniz kimono önerileri

Uzak Doğu'da doğan bir moda efsanesi... Japonya'nın geleneksel kıyafetlerinden biri olan kimonoların ünü, doğduğu sınırları aştı. Son zamanlarda en ünlü moda şovlarından sokak stillerine kadar her yerde gördüğümüz kimonalar, farklı renk ve desenleriyle her tarz kombinlere uyum sağlayabiliyor. Ev ortamını ve plajları da çoktan ele geçiren Uzak Doğu mirası bu parçaları, sonbahar alışveriş listenize mutlaka eklemelisiniz. Yalnızca tek parçayla şıklık sunan evde veya dışarıda giyebileceğiniz kimono

Kadin 2021-10-12 15:45:56

Rihanna'nın galada kimono tercihi... Sütyensiz zor anlar

Barbadoslu şarkıcı Rihanna'nın eski dönemlere olan sevdası bitmek bilmiyor. Queen & Slim filminin galasına katılan Rihanna sütyensiz tercihiyle poz verirken zor anlar yaşadı.

Magazin 2019-11-18 16:13:47

Kim Kardashian yeni korse markasına harf oyunu yaparak isim koydu! Korselere 'Skims' adını verdi

Bir süredir piyasaya süreceği korse markasına isim arayışında olan Kim Kardashian sonunda kararını verdi. Japon takipçilerinin tepkileri üzrerine Kimono isminden vazgeçmek zorunda kalan TV yıldızı Kim Kardashian harf oyunu yaparak ingilizcede cilt anlamına gelen Skin'i, adında yer alan m harfi ile değiştirdi. Ve 'Skims' adını verdi.

Kadin 28-08-19 11:26

Kim Kardashian yaptığı 'saygısızlıktan' geri adım attı! Kimono'ya başka isim bulunacak

Kozmetik markası KKW Beauty'den sonra giyim işine de el atan şov yıldızı Kim Kardashian, korse tanıtımı sonrası Japon halkının tepkisini çekmişti. Öyle ki şov yıldızı korse markasına "Kimono Intimates" adını vermişti. Bu tepkilerin üzerine Kardashian ismin değiştirilmeyeceğini söylese de, yeni yaptığı açıklamada yeni bir isim üzerinde çalışacaklarını söyledi.

Kadin 03-07-19 09:37

Kim Kardashian Japonya'yı karıştırdı! 'Kültürümüze saygısızlık ediliyor'

Amerikalı reality şov yıldızı Kim Kardashian West'ın "Kimono Intimates" markasıyla çıkardığı yeni korseleri Japonya'da tepki çekti. Birçok Japon, 15. yüzyıla dayanan geleneksel giysilerine saygısızlık yapıldığı görüşünde.

Magazin 26-06-19 14:02

Japonya'da tesettürlü kadınlara kimonolara uygun başörtüsü

Kyoto'da kimono kiralanan bir mağaza, tesettürlü müşterileri için başörtüsü seçeneği de sunuyor

Haber 15-02-19 14:22

Japonya Geleneksel Giysisi Kimono Kayseri'de Tanıtıldı

Japonya geleneksel giysisi "Kimono", Erciyes Üniversitesi'nde düzenlenen seminerde tanıtıldı.

Yurthaber 27-03-13 14:41

Japon Kültürü Kayseri’de Anlatıldı

Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde Japon klasik dans sanatçısı Mako Hattori tarafından kimono üzerine bir seminer düzenlendi....

Yurthaber 27-03-13 13:26