Kimono Haberleri

Seversin dizisinin sevilen karakteri Asya'nın giydiği kimonoya uygun fiyatlı alternatifler

Dizi ve filmler kıyafet önerileri hakkında birçok fikir veriyor. Son dönemlerin en sevilen dizileri arasında yer alan Seversin adlı yapımda Asya karakterinin giydiği kimono da en beğenilen parçalardan biri! Siz de günlük yaşamda bluzların ya da plaj kıyafetlerinizin üzerine kimonoları tercih ediyorsanız doğru yerdesiniz. İşte, karşınızda Asya'nın giydiği kimonoya alternatif olabilecek birbirinden şık modeller!

Magazin 13-10-2022 14:16

Valizinizde bir yeri hak eden en gözalıcı seyahat kıyafetleri

Siz de seyahate gideceğinde yanına ne alacağı konusunda kararsızlık yaşayanlardan mısınız? Seyahat boyunca yanınızda olması için dolabınızdan belirli kıyafetleri seçmeniz gerekiyor. Doğru tercihleri yaparak seyahatiniz boyunca ihtiyaç duyduğunuz her şeyin yanınızda olmasını sağlayabilirsiniz. Peki, seyahate çıkarken valize neler konmalı? Gelin, tüm seyahatinizi kusursuz şekilde geçirmenizi sağlayacak o kıyafetlere hep beraber bakalım.

Haber 30-08-2022 13:56

Amasyalı kadınlar ürettikleri kimonoları Japonya'ya satmak istiyor

Halk Eğitim Merkezinde açılan kursta, Japonların geleneksel kıyafeti kimonodan esinlenilerek üretilen kıyafetler, talep üzerine Almanya, Fransa, Hollanda, KKTC, İsrail ve Filistin'den müşterilere satıldı - Usta öğretici Şaziye Arslan: - "Şu anki hayalimiz Japonya'ya ürettiğimiz kimonoları tanıtmak" - İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen: - "Umuyoruz satış yapılan ülkelerin sayısı artacak ve kimonoyu Japonya'ya da satacağız"

Yurthaber 18-08-2022 13:01

Tek parçayla şıklık sunan evde veya dışarıda giyebileceğiniz kimono önerileri

Uzak Doğu'da doğan bir moda efsanesi... Japonya'nın geleneksel kıyafetlerinden biri olan kimonoların ünü, doğduğu sınırları aştı. Son zamanlarda en ünlü moda şovlarından sokak stillerine kadar her yerde gördüğümüz kimonalar, farklı renk ve desenleriyle her tarz kombinlere uyum sağlayabiliyor. Ev ortamını ve plajları da çoktan ele geçiren Uzak Doğu mirası bu parçaları, sonbahar alışveriş listenize mutlaka eklemelisiniz. Yalnızca tek parçayla şıklık sunan evde veya dışarıda giyebileceğiniz kimono

Kadin 12-10-2021 15:45

Kimono

Kimono Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kimono Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.