Köpek Cinsleri Haberleri

Bu fotoğraflardan köpeklerin cinsini tahmin edebilecek misin?

Köpekler her dönemde insanların en sevdikleri patili dostlardan! Evlerin ve sokakların neşesi olan, insanlara gönülden bağlılık gösteren bu sevimli hayvanların pek çok cinsi bulunuyor. Peki ya sen köpek cinslerini biliyor musun?

Trend 13-11-2022 22:44

Arkadaş canlısı olduğunu söylemişti! Başını okşamak için eğildiğinde bakın ne oldu

53 yaşındaki Sam Lodge, İngiltere, Grimsby’deki evine yürürken sahibinin güvence vermesiyle bir köpeğe sevmek için dokununca yüzüne ömürlük yaralar aldı. İşine ve hayatına devam edemeyen kadın hala köpekleri çok sevdiğini ancak köpek sahiplerinin hayvanların güvenilirliği konusunda daha farkında olması gerektiğini söyledi. Şimdi iyileşmeyi bekliyor.

Trend 13-04-2022 17:01

Irk köpek besleyenler dikkat! Kısırlaştırma ve kayıt zorunluluğu getirildi

Türkiye'de beslenmesi yasak olan köpek ırklarına çıkan kanunla kısırlaştırma, mikro çip ve kayıt zorunluluğu getirildi. Kurallara uymayanlara para cezası kesilecek. Kayıt ve kısırlaştırma süresi ise 6 ay olarak belirlendi. Kurallara riayet etmeyen hayvan sahiplerine ilkinde 11 bin TL ceza kesilecek. Aynı kuralı ikinci ihlal de ise 11 bin TL para cezası ve hayvanına el koyulacak. Hayvanların sokağa terki halinde ise 30 bin TL idarî para cezası verilecek.

Haber 17-08-2021 10:00

Bakımına asla izin verilmiyor! Farklı ülkelerde yasaklı olan köpek cinsleri

Dünyadaki birçok ülkede belirli köpek ırklarının bakımına izin verilmiyor. Topluma yönelik potansiyel tehlike ve saldırganlık nedeniyle bu köpekler yasaklanıyor. Ülkelere göre yasaklı listesinde olan köpek cinslerini sizler için araştırdık.

Trend 10-05-2021 12:20

Köpek Cinsleri

Köpek Cinsleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Köpek Cinsleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sokak ortasında pitbull dehşeti! Küçük kızı böyle kurtardı

İstanbul Ataşehir'de pitbull saldırısına uğrayan bir kız çocuğu başından yaralanarak kanlar içinde kaldı. Kız çocuğunu yoldan geçen bir vatandaş güçlükle kurtarabildi. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 21-02-2021 14:08

Evde beslenebilecek köpekler hangileri? Aslında hayal değil! Tüy dökmeyen, evde ve apartmanda beslenebilecek köpek cinsleri

Hayvansever çok sayıda insan apartmanda yaşadığı ve bunun sorun olabileceğini düşündüğü için bir köpek sahiplenmek konusunda endişe yaşayabiliyor. Ancak bir köpek dostu ile evde yaşamak hayal değil. İşte isteyen herkesin köpek dostuyla mutlu mesut yaşayabileceği evde beslenebilecek köpekler

Trend 18-02-2021 18:00

Çin Aslanı (Chow Chow) özellikleri nelerdir? Yavru Çov-Çov bakımı nasıl yapılır?

Çin Aslanı köpek cinsi olarak bilinen köpekler çov-çov ya da aslan köpeği şeklinde adlandırılır. Tüyleri ve sevimli suratları ile dikkat çeken bu cins hakkında bilinmesi gereken her şey burada!

Haber 30-12-2020 17:14

Mastiff köpeklerin özellikleri ve bakımı

İri cüsseli ve güçlü koruyucumuz; Mastif köpek cinsini tanımaya ne dersiniz? Koruma içgüdüsüyle öne çıkan ve oldukça sakin bir mizaca sahip bu güçlü köpekleri sizin için araştırdık.

Haber 30-12-2020 17:06

Cocker köpek cinsi özellikleri nelerdir? Yavru cooker spaniel bakımı nasıl yapılır?

Av köpeği olarak tercih edilen köpek cinsleri; hem dünyada, hem de ülkemizde çok popülerdir. Özellikle sevimli görünümleriyle sahiplerinin gönlünde taht kuran İngiliz Cocker köpek özellikleri, bakımlarını ve eğitim detaylarını merak ediyorsanız, tüm detaylar burada!

Haber 29-12-2020 11:58

Pug cinsi köpeklerin özellikleri ve cinse dair merak edilenler

Yaşamımızda insanlar kadar hayvanlar da çok değerlidir. Varlığı ile bir değer olmasının yanı sıra her zaman yanımızda olarak yaşamımıza renk katan Pug cinsi köpek hakkında merak ettiğiniz soruların cevabını, hazırladığımız içerikte bulabilirsiniz.

Haber 29-12-2020 11:51

Kocaman bir dost: Alman Mastifi (Danua)

Büyük köpek ırkları arasında birinci sırada yer alan Alman Mastifleri, son yıllarda en çok merak edilip araştırılan köpek ırklarından biri haline geldi. Devasa boyutlara ulaşabilen Alman Mastiflerinin bir diğer adı da dauna. Bu devasa köpeklerin anavatanı Almanyadır. Danua köpeğinin özellikleri nelerdir? gelin birlikte bakalım...

Haber 28-12-2020 11:41

American Staffordshire Terrier cinsi hakkında bilinmesi gerekenler nelerdir?

American Staff köpekleri görünüşünün aksine bir aile köpeği olarak ifade edilir. Pitbull ile aynı aileden gelen bu cins, çevik ve güçlü olmasıyla dikkat çeker. Peki Amstaff köpek cinsinin özellikleri nelerdir? İşte merak ettiğiniz tüm soruların yanıtı bu yazımızda sizlerle!

Haber 28-12-2020 11:09

Labrador köpek özellikleri ve bakımı

Labrador cinsi köpekler; görünüşleri, zekaları ve uyumlu karakter yapılarıyla en çok tercih edilen köpekler arasındadır. İtaatkar, sahibine bağlı bu köpekler isimlerini Doğu Kanada bölgesindeki Newfoundland eyaletinden almıştır.

Haber 28-12-2020 09:55

Çocuklu aileler için çocuklarla en iyi anlaşan 5 köpek cinsi

Çocuklu bir aileyseniz, evcil hayvan sahiplenmeden önce hangi köpek ırklarının çocuklarla iyi anlaştığını bilmeniz önemlidir. Yapılan istatiksel çalışmalar sonucu çocuklarla iyi anlaşan bazı köpek cinslerini sizler için bir araya getirdik, buyursunlar.

Trend 19-10-2020 11:22

Köpek cinsleri: En popüler büyük ve küçük köpek cinsleri ile av köpeği cinslerinin özellikleri!

Bir köpek sahibi olmak istiyorsanız ama nasıl bir köpek istediğinize karar veremiyorsanız sizin için en popüler büyük ve küçük köpek cinsleri ile av köpeği cinslerini derledik. Cins bir köpek almak isteyenlerin faydalanabileceği listemizde av köpekleri ile büyük - küçük köpek cinslerinin özelliklerini açıkladık.

Trend 05-11-2018 15:36