Kötü Haberleri

Kötü zıt anlamlısı nedir? Kötü kelimesinin zıt anlamlıları ile örnek cümleler

Bir dili düzgün kullanabilmek için öncelikle dil bilgisine ve kelimelere hâkim olmak gerekiyor. Türkçede yer alan kelimelerin anlamlarını, çağrışımlarını ve diğer kelime ilişkilerini bilmek, dili hatalı kullanmaktan kaçınmak için oldukça önemlidir. Kötü kelimesi de yazılı ve sözlü iletişimde birçok durumda çok sık kullanılan bir kelimedir. Peki, kötü kelimesinin zıt anlamlısı olan sözcük nedir?

Egitim 03-02-2023 17:52

Vücut kokunuz sağlığınız hakkında uyarıyor! Dört ölümcül hastalığın belirtisi

Vücut kokuları kişiden kişiye göre değişiyor. Herkes terliyor ancak bazı kişiler çok daha uzun süre kokmazken bazıları duştan çıktığı an kokmaya başlıyor. Genellikle önemsiz görülen vücut kokuları hem kişinin sağlığını hem de çevresini etkiliyor. Araştırmalar vücut kokularının ölümcül hastalıklar hakkında uyardığı belirtiyor.

Haber 10-10-2022 14:52

Emeğiniz boşa gitmesin! Patlıcanın kötü olduğu nasıl anlaşılır?

Patlıcan en sevilen yaz sebzeleri arasında bulunuyor. Bir sürü farklı tarifi bulunan patlıcanın her çeşidi oldukça seviliyor. Patlıcan kullanarak yaptığınız yemeklerin tadı istediğiniz gibi olmuyorsa bunun nedeni yanlış patlıcan seçimi olabilir. Patlıcanın kötü olduğu nasıl anlaşılır? Merak ediyorsanız aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Yemek 01-09-2022 12:16

Bu özelliklere dikkat! Burçların en kötü yönleri

Astroloji birçok insan için oldukça ilgi çekici olabiliyor. 12 tane olan burçların her birinin farklı karakteri bulunuyor. Burçların iyi yanları olduğu kadar kötü yanları da saymakla bitmiyor. Çevreden gelen izlenimlere göre burçların en kötü özellikleri bu şekilde sıralanıyor…

Kadin 19-08-2022 10:20

Kötü

Kötü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kötü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.