Yağmur Haberleri Ve Son Dakika Yağmur Haberleri

Yağmur Haberleri Ve Son Dakika Yağmur Haberleri

Yağmur bir yağış şeklidir; atmosferdeki su buharının yoğunlaşması ve bulutlardan su dökülmesi şeklinde gerçekleşir. Türkçede yağış, baran, bereket ve rahmet kelimeleri de yağmur için kullanılır. Yamurun oluşumu ve yağışı ile ilgili sürece Bergeron Süreci adı verilir. Yağmur, hava durumu bültenlerinde önemli bir yer tutar. Yağmur yağışlarını bilmek çiftçiler hayati öneme sahiptir. Şehirde yaşayanlar da günlük yaşantılarını, planlarını yağış durumuna göre ayarlarlar. Bunun yanında gerek kırsalda gerekse de şehirlerde aşırı yağmur yağışı sellere yol açabilemektedir. Seller maddi hasar yaratlarının yanında zaman zaman can kayıplarına da yol açmaktadır. Türkiye’de yağmur ve diğer yağışlarla ilgili meteoroloji bilgilerini MGM yani Meteoroloji Genel Müdürlüğünden öğrenilebilmektedir.

Yağmur Haberleri

Sıcaktan bunalanlar bu haberi bekliyordu! Yağmur uyarısıyla birlikte bir de çağrı yapıldı! Bu illerde yaşayanlar dikkat

Aşırı sıcaklar, nem rekorları derken soğuk havaları sevenlerin beklediği haber geldi. Meteoroloji 14 il için sarı kodlu uyarı verirken vatandaşları da dikkatli olmaları konusunda uyardı. Gök gürültülü sağanak yağışlar yolda. Üstelik bazı bölgelerde kuvvetli olması bekleniyor. İstanbul'da ise öğle saatlerinden sonra Avrupa Yakası'nda yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İşte detaylar...

Haber

Yer: Rize! Sıcaktan bunalan genç şampuanla yağmur altında duş aldı

Rize’nin Kalkandere ilçesinde sıcaktan bunalan genç, yağmur altında duş aldı.

Haber

Elektrik akımına kapılıp can vermişlerdi, kahreden yeni görüntü... Öldüren ihmali 5 yıl önce haber yapıp uyarmışlar: Belediye başkanının akrabası çıktı

İzmir'de dünkü sağanak yağış sırasında elektrik akımına kapılan iki arkadaşın öldüğü anlara ait yeni kamera görüntüleri ortaya çıktı. Olayın yaşandığı yerle ilgili elektrik dağıtım şirketine defalarca şikayet yapıldığı belirlendi. Yerel bir gazetenin tam 5 yıl önce yaşanacak tehlikeye karşı haber öğrenildi. Hayatını kaybeden İnanç Öktemay'ın Pamukkale Belediye Başkanı'nın akrabası olduğu ortaya çıktı.

Manşet

İzmir'de kahreden olay! Yağmurda yolda yürürken elektrik akımına kapılan 2 kişi hayatını kaybetti

İzmir’in Konak ilçesinde, yoğun yağmur sırasında yoldaki su birikintisinden karşıdan karşıya geçmek isterken kaçak elektrik akımına kapılan 23 yaşındaki Özge Ceren Deniz ve 44 yaşındaki İnanç Öktemay hayatını kaybetti. Yaralı halde yerde yatan kişilerin yanına, kaçak elektrik akımı nedeniyle kimse yaklaşamadı. 2 kişinin dakikalarca yağmur altında yardım istediği son görüntüleri ise yürekleri burktu.

Haber

Yağmur

Yağmur Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yağmur Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Meteoroloji uyardı! Bu saatlerde dışarı çıkmayın!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), bugün sarı kodla birçok şehirde uyarıda bulundu. Aşırı sıcakların arttığı son günlerde bunaltıcı hava yerini sağanak yağışa ve gök gürültüsüne bırakacak gibi görünüyor. Meteoroloji ayrıca, İstanbul için ise saat aralığı vererek dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Haber

İstanbul'da bu saatlere dikkat: AKOM'dan kuvvetli sağanak uyarısı! Yarın da devam edecek (10 Temmuz Meteoroloji hava durumu)

AKOM'dan bugün İstanbul için son dakika hava durumu uyarısı geldi, saat de verildi. Belirtilen saatlerde gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava durumu raporuna göre ise Türkiye'de iç kesimlerin tamamında gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Peki önümüzdeki 5 gün hava nasıl olacak? İşte bugün (10 Temmuz) ve 11, 12, 13, 14 Temmuz hava durumu detayları...

Haber

Bu saatlerde şemsiyesiz çıkan ıslanacak! İstanbul ve Ankara'da gök gürültülü sağanak yağış: 5 Temmuz hava durumunda peş peşe uyarılar geldi

Dün İstanbul dahil birçok ilde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemişti. Yağışların bugün de devam edip etmeyeceği merak konusu olurken peş peşe açıklamalar geldi. Ankara'da gök gürültülü sağanak yağışa dikkat! İstanbul'da da bugün yağmur için saat verildi. Ayrıca 14 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Peki İstanbul'da hava durumu nasıl? İşte 5 Temmuz hava durumu detayları...

Haber

İstanbul'da kuvvetli yağış alarmı! Yol çöktü, iki araç içine düştü...Bursa'da metro istasyonunu su bastı

İstanbul'da bazı ilçelerde etkili olan sağanak yağış Bayrampaşa'da asfalt yolun çökmesine neden oldu. Korku dolu anlarda bir otomobil ile kamyonet açılan çukura düştü. Açılan çukura düşen kamyonet ve otomobili çevredekilerin yardımıyla çıkarıldı. Bursa'da ise yoğun yağış nedeniyle metro istasyonunu sular içinde kaldı. Çok sayıda ev, işyeri ve fabrikayı su bastı, onlarca otomobil yollarda kaldı, dereler taştı.

Haber

Almanya - Danimarka maçını hakem durdurdu! 35. dakikada aniden yağmur bastırdı...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Son 16 Turu’nda Almanya ile Danimarka mücadele yoğun yağmur ve dolu nedeniyle 36. dakikada durdu. İki takım futbolcuları, yağışın sona ermesinin ardından sahaya geri döndüler. Almanya - Danimarka mücadelesi kaldığı yerden devam etti.

Spor

Dolu, yağmur, şimşek... İstanbul'da hava bir anda değişti! Yıldırım düşen evde yangın çıktı

İstanbul'a akşam saatlerinde yağmur ve dolu yağarken şimşekler de geceyi aydınlattı. Aydos Ormanı ve Beykoz Örnekköy'de kısa süreli dolu etkili oldu. Üsküdar'da bir evde yıldırım düşmesi sonucunda yangın çıktı. Öte yandan yağışa hazırlıksız yakalanan İstanbullular zor anlar yaşadı.

Manşet

Konya'da fırtınanın hızı 90 km'yi buldu! Dairenin camekanı sokağa uçtu

Türkiye'de fırtına birçok ilde etkili oldu. Konya'da akşam saatlerinde başlayan rüzgar nedeniyle ağaçlar devrildi. Selçuklu ilçesinde bir apartmanın balkonunda bulunan camekan ise sokağa uçtu. Rüzgarın hızı zaman zaman 90 km'yi bulurken bazı noktalarda toz bulutu meydana geldi.

Haber

Yer: Antalya! Sadece 15 dakikada hayatı felç etti... Plajlar boşaldı, uçuşlar durdu, tramvaylar hareket edemedi, ağaçlar devrildi

Antalya'da yaşayanlar 40 dereceye ulaşan sıcak havayla bunalırken, akşam saatlerine doğru yağmur sürpriziyle karşılaştı. Sıcak havadan dolayı Konyaaltı Sahili'ne akın eden yerli ve yabancı turistler yağmurun başlamasıyla sahili boşalttı. Sahilden giden vatandaşların plaj şemsiyeleriyle korunması ise dikkat çekti. Kısa süreli toz fırtınası nedeniyle havalimanında uçuşlar aksarken elektrik kesintisi nedeniyle de tramvaylar hareket edemedi.

Haber

Turuncu kodlu uyarı verilmişti! Hatay'da şiddetli yağış... Caddeler göle döndü, araçlar suya gömüldü

Meteorolojini turuncu kodlu uyarı verdiği Hatay'ın Antakya ilçesinde aniden bastıran sağanak yağışla birlikte göle dönen caddelerde çok sayıda araç mahsur kaldı. Araçlar su içerisinde adeta kayboldu.

Haber

Meteoroloji'den yurt genelinde hafta sonu uyarısı! Bahar havası yerini yağmurlu ve serin günlere bırakıyor! İşte 5 günlük hava durumu

Ülke genelinde bahar havası devam ederken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hafta sonu için sıcaklık ve yağış uyarısı geldi. İstanbul, İzmir ve Ankara dahil ülke genelinde sıcaklıkların cuma gününden itibaren 5 derece düşmesi bekleniyor. Marmara'da poyraz kuvvetli ve soğuk esecek. Cumartesi ise tüm yurtta sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. İşte yurt genelinde 5 günlük hava tahminleri...

Haber

Kıyamet alameti denilmişti! Gökten canlı balıkların yağdığını iddia etti... Görüntüler sosyal medyada tartışma yarattı

İran'ın Yasuj kentinde kaydedilerek sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde ismi açıklanmayan bir adamın etrafına balıklar düşerken arabasından indiği ve hâlâ canlı olan balıklardan birini yerden aldığı görüldü. "Gökten canlı balık yağıyor" notuyla paylaşılan görüntüler kısa sürede gündem olurken kullanıcıların büyük bir bölümü o anları kurgu olduğunu iddia etti.

Trend

İstanbullular dikkat! Meteoroloji uyardı, radar görüntüsü yayınlandı: Kuvvetli olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı geldi. İstanbul'un da aralarında bulunduğu illerde etkili olacak kuvvetli yağış nedeniyle vatandaşların sel, su baskını, yıldırım gibi olaylara karşı dikkatli olunması istendi. Öte yandan İstanbul'da etkili olması beklenen yağmurun radar görüntüsü yayınlanırken meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen İstanbul'a yağmurun güneybatıdan geleceğini ifade etti.

Haber

Depremden sonra kendine gelemedi! İskenderun yine göle döndü: Ev, iş yeri ve caddeler su altında kaldı

6 Şubat depremlerinde en çok yıkımın yaşandığı Hatay'da her yağmur sonrası aynı manzara ortaya çıkıyor. İskenderun'da dün gece sağanak sonrası caddeler su altında kaldı. Üstelik bazı iş yeri ve evler de zarar gördü. Biriken sular vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Haber

Ankara'yı dolu ve sağanak vurdu! Cadde ve sokaklar göle döndü! Tedbir amaçlı elektrik kesinti! Açıklamalar peş peşe geldi

Ankara'da etkili olan sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Aniden bastıran sağanak yağış ve dolu nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, kapalı alanlarda yağmurun durmasını bekledi. Ankara Valisi Şahin yaptığı açıklamada "Şu ana kadar yaklaşık 1330 su baskını ihbarı geldi" dedi. EGO Genel Müdürlüğü ise bazı bölgelerde tedbir amaçlı elektrik kesintisi uygulandığını bildirdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi de bir açıklama yaptı.

Haber

Prof. Dr. Orhan Şen paylaştı 'Kocakarı soğukları' detayı... Kuvvetli yağış uyarısı! Sıcaklıklar düşüyor mu? Meteoroloji'den son dakika 15 - 19 Mart hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? Yağmur var mı? Yağışlar devam edecek mi? Son dönemde hava durumunda beklenenden farklı olarak yaşanan gelişmeler nedeniyle herkes bu soruların yanıtını araştırıyor. Yurt genelinde yağışlı bir hava hakim olurken Meteoroloji Genel Müdürlüğü de son hava durumu tahmini paylaştı. Öte yandan kuvvetli yağış, çığ tehlikesi ve toz taşınımı uyarısı geldi. Prof. Dr. Orhan Şen ise tahminlerini açıklarken 'Kocakarı soğukları'na dair bir paylaşımı sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber

İzmir Dikili'de etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi

İzmir'in Dikili ilçesinde sağanak sonrası yollarda su birikintileri oluştu, bir otomobil mahsur kaldı.

Yurthaber

Arabanızın, evinizin camlarını yıkamayın! Türkiye'ye dün gece giriş yaptı: İstanbul'a çamur yağmuru geliyor

Kapıdan baktırıp kazma kürek yaktıran mart ayının ortasına doğru İstanbul için kritik bir uyarı geldi: Yarın mega kentte çamur yağmuru bekleniyor! Afrika toz kütlesinin dün gece Türkiye'ye giriş yaptığı belirtildi. "Bugün (11 Mart) hava nasıl olacak?" sorusunun yanıtını haritalarla paylaşan Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahminlerine göre de İstanbul'da yarın hava ısınacak ancak yağışa dikkat...

Haber

Yağmur, alışverişe engel olmadı! Dikkat çeken yoğunluk

Eminönü’nde Ramazan alışverişleri yağmura rağmen devam etti. Yağmur altında alışverişlerini sürdüren vatandaşların oluşturduğu kalabalık göze çarptı.

Haber

Trakya'da sağanak hayatı olumsuz etkiliyor

Trakya'da yer yer görülen sağanak hayatı olumsuz etkiliyor.

Yurthaber

'Arabanızı yıkamayın, cam silmeyin' İstanbul, Ankara, İzmir... Yarın 'çamur yağmuru' bekleniyor, işte o harita

İstanbul, Ankara, İzmir bu hafta sonu inanılmaz bir tabloyla karşı karşıya kalabilir. Cumartesi günü için 'çamur yağmuru' uyarısı geldi; üstelik arabaların yıkanmaması, camların silinmemesi çağrısıyla birlikte! Uyarıyla birlikte paylaşılan haritayla da Afrika tozlarının Türkiye'ye yönelişi gözler önüne serildi. İstanbul'da ayrıca hava sıcaklığının düşmesi bekleniyor.

Haber

Konya'da sağanak etkili oldu

Konya'da kent merkezinde sabah saatlerinde başlayan ve etkisini artıran sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

Yurthaber

Isparta'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Isparta'nın Aksu ilçesinde etkili olan sağanağın yol açtığı taşkın nedeniyle bazı tarım arazilerini su bastı.

Yurthaber

Bakanlık harekete geçti! Susuzluğa karşı yeni önlem: Yağmur bahçeleri geliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı kuraklıkla mücadele için "yağmur bahçeleri" projesini hayata geçirecek. Proje ile amaç yağmur sularının yer altı sularına kazandırılması.

Finans

Antalya'daki selde araçlar ve evler sular altında kaldı, uçaklar inemedi... Acı haber: Cansız bedeni bulundu

Antalya'da etkili olan şiddetli yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi. Yağış nedeniyle ev ve iş yerlerini su basarken, araçlarında mahsur kalan çok sayıda kişi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi. Kent merkezindeki 5 ilçede eğitime ara verildi. Sele dönüşen sağanak ölüme yol açtı. Kepez ilçesinde Gazi Bulvarı’nda bulunan Gıyaseddin Keyhüsrev Alt Geçidi'nde bir kişinin cansız bedeni bulundu. Öte yandan 5 ilçede eğitime yarın da ara verildi.

Haber

İstanbul'a kar yağacak mı? Orhan Şen: Bu gerçekleşirse yağacak... 4 bölgede sağanak! Meteoroloji'den son dakika 3 - 7 Şubat hava durumu

Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu yayınladı. Buna göre; Marmara, Karadeniz, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde sağanak, iç ve doğu bölgelerde yüksek kesimlerde kar bekleniyor. Hava sıcaklığı ise mevsim normalleri civarında seyrediyor. Peki, İstanbul'a kar yağacak mı? Prof. Dr. Orhan Şen bununla ilgili açıklama yaptı. İşte son dakika hava durumu tahmini ve İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer tüm iller için son durum...

Haber

İstanbul ve Balıkesir için sağanak uyarısı

İstanbul ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde yarın sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Yurthaber

Ayvalık'ta sağanak su baskınlarına neden oldu midibüste mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, etkili olan sağanak nedeniyle su baskınları yaşandı, yolda kalan midibüsteki vatandaşlar tahliye edildi.

Yurthaber

Oyuncular isyan etti oyun durdu! Alanyaspor ile Ankaragücü adeta su savaşı yaptı, saha tarlaya döndü

Süper Lig'de ertelenen 16. hafta mücadeleleri oynanırken Alanyaspor sahasında Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Özellikle ikinci yarısı yoğun yağış nedeniyle oldukça ilginç anlara sahne olan mücadele 1-1 berabere biterken oyuncular isyan etti. İşte detaylar...

Spor

Pendik'te bir cadde trafiğe kapatıldı! Okulun istinat duvarı yola çöktü!

Pendik'te şiddetli yağmurun ardından bir okulun istinat duvarı çöktü. Çökme nedeniyle cadde trafiğe kapatıldı.

Haber

Meteoroloji saat vererek uyardı: İstanbul için riskli saatlere dikkat! 16 il için sarı kodlu uyarı; sel ve çığ tehlikesi...

Ülke genelinde yağışlar günden güne artıp kuvvetleniyor. Meteoroloji'den 16 il için sarı kodlu uyarı geldi. Ege'nin kıyısında, Antalya ve Ankara'da ve daha birçok ilde sel riski bulunuyor. Ayrıca çığ uyarısı da yapıldı. Genel Müdürlük İstanbul'a da ayrı bir parantez açarken yarın gece saatlerini işaret ederek riskleri bir bir sıraladı. Peki bugün hava nasıl olacak? İşte 8 Ocak Pazartesi hava durumu detayları...

Haber

Maske zorunluluğu getirilmiş, dünyada ilk 10'a girmişlerdi... Yapay yağmur yağdırdılar!

Pakistan'ın Pencap eyaletine bağlı Lahor şehrinde hava kirliliğinin azaltılması için yapay yağmur üretildi.

Trend

Erzurum, Kars ve Ardahan'da soğuk hava ile kar etkili oluyor

Erzurum, Kars ve Ardahan'da soğuk hava ile kar etkisini gösteriyor.

Yurthaber

Yurdun doğu kesimlerinde yarın kuvvetli sağanak bekleniyor

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yarın kuvvetli ve çok kuvvetli yağmur ve sağanak bekleniyor.

Yurthaber

İzmir 22 yıl sonra en yağışlı kasımı yaşadı

Geçen ay uzun yıllar ortalamasından yaklaşık 2,5 kat fazla yağış alan İzmir, 2001 yılından sonraki en yağışlı kasımı geçirdi.

Yurthaber

SON DAKİKA | İstanbul'da yağmur sonrası ilginç olay! Esenyurt'ta kaydedildi, sosyal medyada gündem oldu: Aracı istila ettiler

İstanbul ve Bursa'da aralıksız süren sağanak nedeniyle dereler taştı, yollar sular altında kaldı, bazı binaların bodrum katında su baskınları yaşandı. İstanbul'da evini su basan Ali Saral "Defalarca kere aradım, 2-3 saat sonra geliyorlar. Şimdi gelmişler rögarı bulamıyorlar" dedi. Ayrıca, Esenyurt'ta kaydedilen görüntülerde yağmur sonrası bir aracı salyangozların istila ettiği görüldü. Öte yandan Mudanya'nın Tirilye Mahallesi'nde de birçok ev ve işyerini su bastı, araçlarda hasar meydana geldi.

Haber

İstanbul'da dere taştı, evleri su bastı! Kentte hayatı felç eden sağanak yağıştan görüntüler geldi

İstanbul'da kuvvetli yağış birçok noktada hayatı felç etti. Sarıyer'de caddeyi su bastı, 1 araç mahsur kaldı. Bir başka noktada ise metruk bina çöktü. Silivri'de dere taştı, ev ve yolları su bastı. Tuzla'da balıkçı tekneleri alabora oldu. Fırtına nedeniyle bir kişi hayatını kaybetti. Eyüpsultan'da istinat duvarının çökmesi sonucu 3 gecekondu boşaltıldı. Bağcılar'da ise bir ilkokulun yanında bulunan inşaatın istinat duvarı çöktü, öğrenciler eve gönderildi.

Haber

SON DAKİKA | Sosyal medya Muğla'daki görüntüyü konuşuyor! Meteoroloji uyarmıştı: Dev hortum böyle görüntülendi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika yağmur, kar ve fırtına uyarısı geldi. Çok sayıda il için sarı ve turuncu alarm verilirken yağışların Marmara'nın batısı, Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in batı ve kuzey kesimleri ile İç Anadolu'nun güneybatı ve kuzey kesimlerinde kuvvetli; Ege'nin güneybatısı ve Batı Akdeniz'in kıyı kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor. Öte yandan Muğla'da oluşan dev hortum kameralara yansıdı.

Haber

Batman'da 21 Kasım Salı yarın okullar tatil mi? Sel felaketi kenti vurmuş, 3'ü çocuk 4 kişi hayatını kaybetmişti... Gözler Batman Valiliği'nin açıklamasında

Batman'da okullar 21 Kasım Salı yarın okullar tatil mi? Selin vurduğu kentte şimdi herkes bu sorunun yanıtını alıyor. Geçtiğimiz gece etkisini artıran ve bugün de gün boyu devam eden sağanak yağış sele neden olmuş, biri kadın 3'ü çocuk 4 kişi hayatını kaybetmişti. 20 Kasım bugün için okulların tatil edildiği kentte gözler yeniden Batman Valiliği'nden gelecek açıklamaya çevrildi.

Haber

İstanbul'daki barajların doluluk oranı yüzde 22,63'e yükseldi

İstanbul'a su sağlayan barajlardaki su doluluk oranı son yağmurların ardından yüzde 22,63'e yükseldi.

Yurthaber

SON DAKİKA | Meteoroloji'den çok sayıda il için kar uyarısı! Çok kuvvetli olacak, bu bölgelerde yaşayanlar dikkat: Hızı 110 km'yi bulacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika kar, yağmur ve fırtına uyarısı geldi. Çok sayıda il için sarı ve turuncu alarm verildi. Kar yağışlarının Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Ordu ve Düzce çevrelerinde kuvvetli, Doğu Karadeniz'in doğusu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Batman ve Siirt çevrelerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. İşte son dakika meteoroloji haberinin detayları...

Haber

İstanbul'da etkili olan sağanak barajlara yaradı

İstanbul'a su sağlayan barajlar son yağışlarda 11 milyon 931 bin metreküp su alırken, doluluk oranı da yüzde 17,08'e çıktı.

Yurthaber

Son dakika | Şiddetli sağanak etkisini artırdı! Meteoroloji uyarmıştı... Marmara'da yollar göle döndü, Muğla'da tatilciler zor anlar yaşadı

Son dakika haberi: Hava durumuyla ilgili Meteoroloji tarafından yapılan uyarıların ardından sağanak yağış gün boyu etkili oldu. Marmara'da özellikle İstanbul, Çanakkale, Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne'de cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, trafik yer yer durma noktasına geldi. Muğla'nın Ortaca ilçesinin dünyaca ünlü Kargıcak Koyu'nda ise sabah saatlerinde sağanak yağmur nedeniyle yüksek kesimlerden inen sular, sele neden oldu. Bazı araçlar sürüklendi, tatilciler mahsur kaldı.

Haber

Aydın'da sağanak yaşamı olumsuz etkiledi

Aydın'ın Nazilli ve Germencik ilçelerinde etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi.

Yurthaber

SON DAKİKA | Meteoroloji'den turuncu ve sarı alarm, bu bölgelerde yaşayanlar dikkat! İstanbul için Valilik, AKOM ve AFAD'dan uyarı: 'Önümüzdeki 3 saatte...'

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika yağmur ve fırtına uyarısı geldi. Marmara ve Ege Bölgesi için sarı ve turuncu uyarıda bulunulurken, Marmara, Ege kıyıları, Manisa, Antalya, Eskişehir, Bolu, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde kuvvetli yağış görüleceği belirtildi. Rüzgarın hızının ise Marmara'da 90 km'ye kadar çıkması bekleniyor. Öte yandan İstanbul Valiliği, AKOM ve AFAD'dan peş peşe uyarılar geldi.

Haber

İstanbul'a yağmur, Anadolu'ya kar! Hava durumuyla ilgili beklenen haber... Tarih vererek duyurdu: Kuvvetli olacak!

Hava durumuyla ilgili aylar sonra kar yağışı uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre perşembe gününden itibaren İstanbul başta olmak üzere yurt genelinde bölge bölge sağanak yağışın etkili olması beklenirken; Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen 'kar yağışı geliyor' dedi. Sıcaklıkların düşeceğini belirten Şen, kar yağışı için tarih de verdi. İşte son hava durumu tahminleri...

Haber