Kuymak Haberleri

Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106'ncı yıl dönümü İstanbul'da kutlandı

Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106'ncı yıl dönümü Atatürk Havalimanı Etkinlik Alanı'nda düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Yurthaber 22-02-2024 14:52

Pratik yemekleri daha sağlıklı hâle getiren en iyi bakır tavalar ve markaları

Lezzetli yemeklerin sırrını keşfetmeye hazır mısınız? İyi pişmiş, birbirinden harika yemeklerinizin tadının damaklarda kalmasını istiyorsanız tercihinizi bakır tavalardan yana kullanabilirsiniz. Sıcaklığı hızlı ve eşit bir şekilde ileten bakır tavalar, yemeğin her tarafını eşit pişirmenizde kolaylık sağlar. Zamanınızın çoğunu mutfakta harcamak istemiyorsanız pratik ve işlevsel bir kullanım imkânı sunan bakır tavalarla zaman ve enerji tasarrufu yapabilirsiniz.

Yemek 29-09-2023 17:39

Uzayıp giden lezzet kuymak tarifi! Kuymak (Mıhlama) nasıl yapılır?

Kuymak, Karadeniz'in en sevilen lezzetleri arasında yer alıyor. Genellikle kahvaltıda tüketilen kuymak akşam yemeğine yapacak yemek bulamayanların da pratik yardımcısı oluyor. Mıhlama olarak da bilinen kuymak nasıl yapılır merak ediyorsanız bu kuymak tarifine bakabilirsiniz.

Yemek 11-05-2023 17:29

Kahvaltıların uzayıp giden lezzeti: Rize usulü mıhlama tarifi! Mıhlama nasıl yapılır?

Kahvaltıda ne yapsam diye düşünüyorsanız Rize usulü mıhlama tarifini kaçırmayın! Bolca peynir katılarak yapılan bu enfes lezzet bütün bir gününüzün mutlu geçmesini sağlayabilir. Mıhlama nasıl yapılır merak ediyorsanız bu mıhlama tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 01-01-2023 09:48

Kuymak

Kuymak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kuymak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bu lezzet kaçmaz: Nefis kuymak tarifi! Kuymak nasıl yapılır?

Karadeniz mutfağının en sevilen lezzetlerinden olan kuymak hem mideye hem de göze hitap ediyor. İçerisine konulan peynirlerin uzaması iştah kabartan görüntüler yaratıyor. İnternet üzerinden sık sık 'Kuymak nasıl yapılır?' araştırmaları yapılıyor. İşte leziz kuymak tarifi...

Yemek 25-09-2022 12:06

Karadenizli ustadan İstanbul'da en uzun kuymak rekoru denemesi

Yaptığı kuymağı vinç yardımıyla 15 metreye kadar uzatan Adem Kılıç, Guinness Rakorlar Kitabı'na girmeyi hedefliyor

Yurthaber 07-09-2022 16:41

Peynirsiz kuymak tarifi (Artvin yöresi): Sadece 3 malzemeli enfes bir lezzet!

Sadece 3 malzeme ile hazırladığımız Karadeniz’in özel lezzeti peynirsiz kuymak tarifi ile karşınızdayız. Tarifimizin maliyeti düşük, lezzeti büyük! Peynirsiz kuymak nasıl olur diyenler için detaylı tarif bırakıyoruz, buyursunlar.

Yemek 18-08-2020 15:28