Lugano Haberleri

Beşiktaş, Avrupa macerasını Lugano karşısında aldığı galibiyetle noktaladı!

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’nun son maçında Beşiktaş, deplasmanda İsviçre ekibi Lugano ile karşılaştı. Grupta hiçbir iddiası kalmayan siyah-beyazlılar deplasmandan 2-0'lık galibiyetle dönerek Avrupa macerasını noktaladı. Beşiktaş'ın gollerini 36. dakikada Cenk Tosun ve 88. dakikada Emrecan Terzi kaydetti.

Spor 15-12-2023 00:52

Beşiktaş'ı 3-2 mağlup eden Lugano'nun teknik direktöründen dikkat çeken sözler: 'İstanbul'un büyücüsüyüm!'

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nın 2. haftasında Beşiktaş ile İsviçre temsilcisi Lugano karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan müsabakada 2-0 öne geçen siyah - beyazlılar, 80. dakikadan sonra yediği gollerle sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Konuk ekibin teknik direktörü Mattia Croci-Torti, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Spor 05-10-2023 23:23

Son dakika: Beşiktaş taraftarı çıldırdı! Lugano yenilgisinin ardından stadyumun çatısına çıktı! Yönetim acilen toplandı...

Son dakika haberleri: Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci hafta maçında İsviçre temsilcisi Lugano'yu konuk etti. Siyah - beyazlılar, 2-0 öne geçtiği maçta 80. dakikadan sonra yediği gollerle 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı. Bu skorun ardından taraftarlar büyük bir tepki gösterirken, stadyumda bulunan futbolseverlerin bir kısmı yerlerini terk etmedi. Takımın gelmesini isteyen taraftarlar statta beklerken, bir kişini çatıya çıktığı görüldü. Bu durumun ardından yönetim acilen toplandı.

Spor 05-10-2023 22:43

MAÇ SONUCU: Beşiktaş, 2-0 öne geçtiği maçta 3-2 yenildi! 80. dakikadan sonra her şey değişti, Lugano kazandı...

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 2. hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş ile İsviçre ekibi Lugano karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan ve birçok olayın yaşandığı maçta siyah - beyazlılar, 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı. Rosier'in kırmızı kart gördüğü karşılaşmada TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de stadyumu terk etti. İşte müsabakada yaşananlar ve tüm detaylar...

Spor 05-10-2023 21:40

Lugano

Lugano Hakkındaki Haberler Mynet'te. Lugano Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.