Luyindama Haberleri

Gece yarısı Galatasaray ile sözleşmesini feshetti! Sarı-kırmızılı taraftarların bazıları duygusal anlar yaşıyor...

Galatasaray'da Christian Luyindama'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Yaklaşık 3 senedir sarı-kırmızılı takımda maça çıkamayan Luyindama ile yollar ayrıldı. Bu haberin sosyal medyada ortaya çıkmasının ardından Galatasaraylı taraftarların bazıları duygusal anlar yaşadı. Sakatlanmadan önceki döneminde müthiş bir performans sergileyen Luyindama'nın ayrılışına üzülen sarı-kırmızılılar ilginç yorumlarda bulundu.

Spor 19-01-2024 08:18

Galatasaray'da Luyindama'nın akıbeti belli oldu! Sözleşmesi feshediliyor

2019'da Standart Liege'den büyük bir yatırımla kadroya katılan Christian Luyindama hiçbir takımdan transfer teklifi alamayınca yalnız başına kaldı. Galatasaray'da kadro dışı olan Luyindama, çalışmalarına tek başına devam ediyordu. Sarı-kırmızılı yönetim aldığı karar sonrası Luyindama'nın sözleşmesini karşılıklı feshetme yoluna başvurdu.

Spor 13-09-2023 11:14

Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen yıldız oyuncu Florya'da yapayalnız kaldı

2019'da Standart Liege'den büyük bir yatırımla kadroya katılan Christian Luyindama hiçbir takımdan transfer teklifi alamayınca yalnız başına kaldı. Galatasaray'da kadro dışı olan Luyindama, çalışmalarına tek başına devam ediyor.

Spor 10-09-2023 17:40

Galatasaray'ın Antalyaspor'a kiralık olarak gönderdiği Luyindama geri dönüyor! Okan Buruk'tan talimat...

Galatasaray'ın sezon başı Antalyaspor'a kiralık olarak gönderdiği Christian Luyindama yeni takımında forma şansı bulamazken, sezonun tamamlanmasıyla Sarı-Kırmızılılar'a geri gönderiliyor. Maaşı Kerem Aktürkoğlu'nun 4 katı olan Kongolu isim için Okan Buruk'tan da bir talimat geldi. İşte detaylar...

Spor 14-04-2023 11:38

Luyindama

Luyindama Hakkındaki Haberler Mynet'te. Luyindama Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Eski Galatasaraylılar iş başında! Luyindama'nın hatası sonrası Diagne'den müthiş gol! Takımı çalıma dizdi

Antalyaspor - Fatih Karagümrük maçına eski Galatasaraylılar Diagne ve Luyindama damga vurdu. Özellikle Antalyaspor forması giyen Luyindama'nın birçok hata yapması sarı-kırmızılı taraftarların gözünden kaçmadı. Bir pozisyonda Luyindama'nın hatası sonrası topu kapan Diagne topu ağlarla buluşturdu.

Spor 06-11-2022 18:52

Son dakika: Galatasaray'dan yaka paça gönderilmişti! Galibiyet golü 90+9. dakikada eski Galatasaraylı'dan geldi

Süper Lig'in 11. haftasında sahasında İstanbulspor ile karşılaşan Antalyaspor rakibini uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 mağlup etmeyi başarırken, Akdeniz ekibi 3 puanın sahibi oldu. Antalyaspor'un galibiyet golü mücadelenin 90+9. dakikasında eski Galatasaraylı Luyindama'dan geldi. İşte detaylar...

Spor 21-10-2022 22:39

Antalyaspor, Galatasaray'dan Luyindama'yı kiraladı

Antalyaspor, Galatasaray'dan Luyindama'yı kiraladı

Yurthaber 08-09-2022 20:25

Galatasaray'ın vazgeçilmeziydi! Luyindama'yı Antalyaspor alıyor

Galatasaray'da sakatlık yaşamadan önce kadronun değişilmez isimlerinden olan Luyindama, sakatlık dönüşü eski performansına bir türlü yetişemedi. Hal böyle olunca Okan Buruk, Luyindama için ''satılsın'' raporu verdi. Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Galatasaray'a Luyindama için teklifte bulundu. Sarı-kırmızılılar, Luyindama'nın ayrılmasına sıcak bakarken, Antalyaspor ile görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Spor 08-09-2022 08:08

Son dakika: Galatasaray yıldız ismin vizesini çıkarmayı unuttu! Avusturya'ya götüremiyor... Bu ne sorumsuzluk

Son dakika spor haberi... Yeni sezon öncesi Okan Buruk ile şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Galatasaray ikinci yurt dışı kampı için Avusturya'ya gitti. Burada 4 günlük kamp gerçekleştirecek Sarı-Kırmızılı ekip oynayacağı hazırlık mücadeleleri öncesi kamp kadrosunu da duyurmuştu. Galatasaray'da birçok isim kadroya dahil edilmezken, en dikkat çeken oyuncu ise Luyindama olmuştu. Yıldız oyuncunun Avusturya'ya götürülmeme nedeni ise herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

Spor 26-07-2022 19:01