Madrid Haberleri Ve Son Dakika Madrid Haberleri

Madrid Haberleri Ve Son Dakika Madrid Haberleri

Madrid, İspanya'nın başkentidir.

Madrid Haberleri

Real Madrid taraftarının Arda Güler konusunda sabrı kalmadı! Sosyal medyadan Ancelotti'ye mesaj gönderdiler...

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 12. haftasında Real Madrid sahasında oynadığı maçta Rayo Vallecano ile 0-0 berabere kaldı. Maçta süre alamayan Arda Güler ile ilgili teknik direktör Ancelotti'den açıklama gelmişti. Real Madrid taraftarı bu açıklamayla ikna olmadı ve Ancelotti'ye mesaj gönderdi.

Spor 07-11-2023 08:22

İspanya'da gündeme oturdu! Arda Güler dün gece neden oynamadı? Ancelotti'den maç sonunda jet hızında açıklama geldi

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 12. haftasında Real Madrid sahasında oynadığı maçta Rayo Vallecano ile 0-0 berabere kaldı. Maçta süre alamayan Arda Güler ile ilgili teknik direktör Ancelotti'den açıklama geldi.

Spor 06-11-2023 07:55

Madrid Açık'ta tek kadınlar şampiyonu Sabalenka

Madrid Açık Tenis Turnuvası'nın tek kadınlar finalinde Iga Swiatek'i 2-1 yenen Aryna Sabalenka, şampiyon oldu.

Spor 06-05-2023 23:18

Ukraynalı tenisçi Lesia Tsurenko ile Rus sporcu Daria Kasatkina karşı karşıya geldi! O isim maç sonu kortu terk etti

Madrid Açık'taki Arantxa Sanchez kortunda Ukraynalı tenisçi Lesia Tsurenko ile Rus sporcu Daria Kasatkina karşı karşıya geldi. Maç sonunda, iki ülke arasında süren savaş nedeniyle gerginlik yaşandı. Tsurenko rakibinin yüzüne dahi bakmadan hakemle sıkışarak kortu terk etti.

Spor 01-05-2023 17:01

Madrid

Madrid Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Madrid Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

FBI’ın en çok aranılanlar listesindeydi! Yetişkin film sitesi sahibi Michael James Pratt yakalandı

2019 yılından beri kaç durumunda olan ve FBI’ın ‘En Çok Aranılan 10 Kaçak’ listesinde yerini alan yetişkin film sitesi sahibi Michael James Pratt, sahte bir kimlikle kaldığı İspanya’daki bir otelde yakalandı. Kız çocuklarını ve kadınları modellik yapmaları için ikna ederek sonrasında seks işçiliğine zorladığı iddia edilen Pratt’ın yakalanma görüntüleri İspanya basınında geniş yer buldu.

Trend 24-12-2022 15:55

Günlük ev kiraladılar! Koltukta cinsel ilişkiye giren çift evde gizli kamera olduğunu fark edince şoke oldu

Galler’de yaşayan Mike ve Michaela Kennedy çift Madrid’in yaklaşık 40 kilometre ilerisindeki Zaralejo bölgesinde kiralık ev tutmaya karar verdi. Geceliği 130 sterlin (yaklaşık 1 bin 805 TL) olan kiralık bir ev tutan aile tatillerini mahvedecek bir deneyim yaşadı.

Trend 29-10-2022 13:47

İspanya'nın başkenti Madrid'de ilginç görüntü! Yüzlerce koyun kente indi

İspanya'nın başkenti Madrid, ilginç bir festivale imza attı. Orta Çağ'a kadar dayanan ve "Trashumancia Şenliği" adıyla anılan festival kapsamında, yüzlerce koyun ve keçi Madrid sokaklarında tur attı. Öte yandan festivalin, günümüzde hayvan yetiştiriciliğini teşvik etmeyi ve çobanları onurlandırmayı amaçladığı bildirildi.

Haber 23-10-2022 19:24

İspanya başbakanı Pedro Sanchez önce siyahi bir kadınla tokalaştı! Sonraki hareketi ise olay oldu

İspanya başbakanı Pedro Sanchez, ülkesinin başkenti Madrid sokaklarında yürüdüğü sırada halkın içine karıştı. İnsanların arasında güleryüzlü bir şekilde geçen başbakan Sanchez’i o anlarda kameralarda çekiyordu. İspanya başbakanı halkla tokalaşırken yaptığı hareket ile tepkilerin odağı oldu.

Trend 05-07-2022 11:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan İspanya'dan ayrıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan İspanya'dan ayrıldı

Yurthaber 30-06-2022 18:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi sonrası basın toplantısı düzenledi: (1)

"(NATO) İttifakımızın Ukrayna’ya desteği tamdır. Fakat bu desteğimizi bir barış vizyonuyla birlikte ortaya koymalı, insani dramın, yıkımın ve gözyaşının bir an önce durdurulması için çaba göstermeliyiz" - "NATO’nun, terörizmin tüm biçim ve tezahürleriyle mücadele yönündeki kararlılığının ortaya konulması elbette önemlidir. Ancak bu kararlılık kağıt üzerinde kalmamalıdır." - "Yaklaşık 40 yıldır bölücü terörle mücadele eden, binlerce evladını teröre kurban vermiş bir ülke olarak oyalamalara tahammülümüz kalmamıştır" - "İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik başvuruları bağlamında yaşananlar, Türkiye'nin terör konusundaki kırmızı çizgilerini ortaya koymuştur"

Yurthaber 30-06-2022 18:00

NATO zirvesini karıştıran salata! Menüde görenler şaşkınlığını gizleyemedi

İspanya'nın Madrid kentinde düzenlenen NATO zirvesindeki restoranın menüsünde yer alan 'Rus Salatası' ortalığı karıştırdı. Uluslararası yetkililer ve gazeteciler restoran menüsünün en üstünde ‘Rus Salatası’ görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Gazeteci Iñaki López, "NATO zirvesinde Rus salatası mı? Bu yemek seçimi beni biraz şaşırttı" dedi. Aktarılanlara göre, yaşanan şaşkınlığa rağmen menüdeki Rus salatası birkaç saat içinde tükendi.

Haber 29-06-2022 17:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi'nde dünya liderleriyle görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi'nde dünya liderleriyle görüşecek

Yurthaber 28-06-2022 15:19

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın canlı yayında soruları yanıtladı:

"Salı günü, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in talebi üzerine Cumhurbaşkanımızın katılımıyla Madrid'de liderler düzeyinde bir dörtlü zirve yapılacak. Türkiye, NATO, İsveç ve Finlandiya..."

Yurthaber 26-06-2022 23:32

Seyir halindeki araçta cinsel ilişkiye girdiler! Yıllarca süren davada sona gelindi

İspanya’nın başkenti Madrid’te yıllar öncesinde yaşanan bir olayın etkileri hala devam ediyor. Seyir halindeyken cinsel ilişkiye giren bir çift güvenlik kameralarına yansımıştı. Polisin plaka araştırmasından sonra sürücü ve sevgilisinin kimliği tespit edildi. Yıllarca süren yargılamanın sonucunda çifte 2 yıl trafikten men cezası verildi.

Trend 31-01-2022 11:00

Getir Avrupa’da çok daha hızlı yayılıyor

Türkiye’nin en büyük şirketlerinden bir tanesi haline gelmeyi başaran getir markasının büyüme hızı üst seviyelere çıktı. Özellikle Avrupa içerisinde yayılmaya çalıştığını söyleyebiliriz.

Haber 17-09-2021 10:05

Yaşlı kadını kadının kedileri yedi! Polis bile şaşkına döndü: Gördüğüm en kötü şey

Kendisinden aylardır haber alınamayan Kolombiyalı kadın, komşularının polise yaptığı ihbar sonrasında evinde ölü bulundu. Cesedin neredeyse tanınmayacak halde olduğunu söyleyen polis ekipleri, kadının vücudunun belden yukarısının kedileri tarafından yendiğini tespit etti. Polisin bile şaşkına döndüğü olayda, komşular, yaşlı kadını hastanede biliyordu.

Haber 03-06-2021 08:14

Dünya bu caniyi konuşuyor! Annesini öldürdükten sonra parçalara ayırıp saklama kaplarına koydu

Dünya, annesini öldürüp parçalara ayıran caniyi konuşuyor. Dünya medyası tarafından 'Yamyam' olarak tanımlanan 28 yaşındaki Alberto Sanchez Gomez, tartışma sonucu annesini öldürüp bin parçaya ayırdı. Etlerinin bir kısmını yiyen bir kısmını da saklama kaplarına koyan cani, kemiklerini de çekmecelere koydu.

Haber 22-04-2021 07:15

'Dünyanın En İyi Şehirleri' açıklandı! Listede Türkiye'den de bir şehir var

Dünyanın En İyi Şehirleri raporuna göre İspanya'nın Barselona ve Madrid kenti, en iyi performans gösteren 100 şehir arasında ilk 10'a girdi. İstanbul ise listede 21. sırada kendisine yer buldu.

Haber 21-01-2021 11:52

Son dakika! İspanya'nın başkenti Madrid'de patlama

İspanya'nın başkenti Madrid'de, şehir merkezinde bir binada gaz kaçağı nedeniyle meydana gelen patlamada 3 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin yaralandığı bildirildi.

Haber 20-01-2021 17:28

Madrid'de koronavirüs nedeniyle OHAL ilan edildi

İspanya'da sol koalisyon hükümeti, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarındaki yüksek artıştan dolayı yaklaşık 6 milyon kişinin yaşadığı Madrid özerk yönetiminde bölgesel olağanüstü hal (OHAL) ilan etti.

Haber 09-10-2020 16:16

Vakalar artınca Madrid'de yeniden karantina uygulaması

İspanya'nın başkenti Madrid'de son haftalarda artan vakalar nedeniyle yeniden karantina uygulamasına gidiliyor. Yerel yönetimin karşı çıktığı karantina kuralları gereği insanlar önemli ihtiyaçları dışında seyahat edemeyecek.

Haber 01-10-2020 13:59

Dünyanın en eski restoranı kapanıyor mu?

Guiness Rekorlar Kitabı'na göre dünyanın en eski restoranı olarak tanınan, İspanya'nın başkenti Madrid'deki 295 yıllık "Botin" adlı restoran, salgının neden olduğu sosyoekonomik sorunlara karşı ayakta kalmaya çalışıyor.

Haber 28-09-2020 13:49

Madrid’deki 6 bölgede 21 Eylül’den itibaren karantina tedbirleri uygulanacak

İspanya’nın başkenti Madrid’in bölgesel hükümeti tarafından yapılan açıklamada, koronavirüs salgınında vaka sayılarının artış gösterdiği 6 bölgede 21 Eylül’den itibaren karantina tedbirlerinin uygulanacağı duyuruldu. Kısıtlamalardan yaklaşık 850 bin kişinin etkilenmesi bekleniyor.

Haber 18-09-2020 22:41

İspanya'da göstericiler koronavirüs önlemlerini maske takmayarak protesto etti

İspanya'nın başkenti Madrid'de yeni tip koronavirüs salgınının "uydurma" olduğunu öne süren grubun organize ettiği gösteriye katılanlar, maske takmadı ve sosyal mesafe kuralına uymadı.

Haber 16-08-2020 22:01

İspanya'nın koronavirüs bilançosu açıklandı! Madrid'de aylar sonra ilk kez...

İspanya Sağlık Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında son bir haftada 13 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam ölü sayısının 28 bin 343'e yükseldiğini açıkladı. Madrid Özerk Hükümet Başkanı İsabel Diaz Ayuso, salgının en yoğun görüldüğü yerlerden Madrid'de aylar sonra ilk kez son 24 saatte Kovid-19 kaynaklı ölüm olmadığını duyurdu.

Haber 28-06-2020 19:46

İspanya'da foto muhabirlerinden La Liga ve kulüplere protesto

İspanya genelinde gösteri yapan foto muhabirleri, 'haber alma hakkıyla oynanamaz' yazılı pankart açarak, Kovid-19'dan dolayı kısıtlanan basın haklarının geri verilmesini istedi.

Spor 28-05-2020 16:03

Herkes koronavirüs yasağından sandı: 77 yaşındaki adam 'Pokemon Go' yüzünden ceza yedi!

İspanya'da yaşayan 77 yaşındaki bir adam koronavirüs yasağına rağmen sokağa çıktı. Madrid sokaklarında dolaşan yaşlı adama rastlayan İspanyol polisleri ceza kesmekten kaçınmadı. Fakat cezanın konusu koronavirüs değil popüler oyun Pokemon Go'ydu.

Haber 26-03-2020 14:29

Türkiye, Göbeklitepe temasıyla Madrid'deki turizm fuarı Fitur'da

Türkiye'ye 2019'da gelen İspanyol turist sayısının 238 bini aştığı, önceki üç yılda yaşanan düşüşün atlatıldığı belirtildi

Haber 22-01-2020 18:48

Guterres: Uluslararası toplum, ikilim değişikliğiyle mücadelede önemli bir fırsatı kaçırdı

Guterres: "Uluslararası toplum, ikilim değişikliğiyle mücadelede önemli bir fırsatı kaçırdı"

Haber 15-12-2019 20:02

Uzatmalı iklim değişikliği zirvesi hayal kırıklığıyla sona erdi

İklim değişikliği zirvesi, 25 yıllık tarihinin en uzun sürede çıkartılan sonuç bildirisinde beklentilerin gerisinde kaldı - Sonuç bildirisinde öne çıkan tek madde, karbon emisyonları miktarının dağılımının azaltılmasıyla ilgili ülkelerden 2020 yılında daha geniş kapsamlı taahhütler sunmasının istenmesi oldu

Haber 15-12-2019 15:38

Madrid'deki iklim değişikliği zirvesi beklentileri karşılayamadı

BM üyesi 197 ülke, küresel karbon emisyonları miktarının dağılımı, çevresel bütünlük ve finansman konularındaki görüş farklılıklarını aşamadı - İklim değişikliği zirvesinde toplantılar sona ermesine rağmen sonuç bildirgesi halen çıkarılamazken, 197 ülkenin delegasyonları arasında görüşmeler devam ediyor

Haber 14-12-2019 00:35

Bakan Kurum, BM İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 25. Taraflar Konferansında konuştu:

"Ülkemiz, iklim değişikliğiyle mücadelede daha fazlasını yapmaya kararlıdır ve bunun için sistemde adil bir yer aramaktadır. Bu bağlamda, tüm taraf ülkeleri, Türkiye'nin sözleşme altındaki taleplerini usulüne uygun olarak ele almak konusunda politik kararlılığa ve iş birliğine davet ediyorum" - "İklim değişikliğiyle devamlı surette mücadele eden ülkemizin bu rejimde geri bırakılması düşünülemez. Aksine ülkemizin haklı taleplerinin koşulsuz ve ön yargısız olarak değerlendirilmesi gerekmektedir" - "Küresel ısınmanın, deniz suyu seviyesinin yükselmesinin, biyolojik çeşitliliğin ve gıda güvenliğinin tehdit altında olması karşısında hareketsiz kalamayız. İklim değişikliğiyle mücadele etmek için bütün paydaşların seferber olması gerektiğine inanıyoruz"

Haber 10-12-2019 15:52

İklim Zirvesi'nde kent yoksullarının iklim direncinin artırılması ele alındı

UN-HABİTAT tarafından Madrid'de "Kent Yoksullarının İklim Direncinin Artırılması: En Kırılgan Kesimleri Hedefleyen Yeni İşbirliği Yaklaşımı" konulu panel düzenlendi - Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: - "Dünyanın her yerinde oldukça büyük dramlar, acılar yaşanıyor. Bizler bir an önce harekete geçmezsek, somut önlemleri hayata geçirmezsek ağırlaşan iklim koşulları karşısında yaşam şartlarının daha da kötüleşmesi maalesef kaçınılmazdır" - "Türkiye'de fırtına, sel, hortumlar, kuvvetli yağışlar fazlasıyla ülkemizde hissedilir durumdadır. Artık ülkemizde yaşanan afetlerin sayısı, sıklığı ve şiddeti de giderek artıyor. Bu nedenle biz de ülkemizde çok önemli olduğunu düşündüğümüz adımlar atıyoruz"

Haber 10-12-2019 14:51

Madrid'de iklim değişikliğine karşı yüz binden fazla kişi yürüdü

Madrid'deki yürüyüşte, siyasetçilere "eyleme geçin ve değişin" çağrısında bulunuldu - İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg: - "Siyasetçiler harekete geçmeli, artık bir dakika bile bekleyemeyiz"

Haber 06-12-2019 22:15

İsveçli aktivist Greta Thunberg 3 haftada okyanusu geçerek Lizbon'a ulaştı

İsveçli aktivist Greta Thunberg, Madrid'deki Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Taraflar Konferansına (COP25) katılmak için Amerika'dan başladığı yolculukta okyanusu geçerek Portekiz'in başkenti Lizbon'a geldi.

Haber 03-12-2019 21:49

Türk-İspanyol Sanayi ve Ticaret Odası 2019 ödülleri verildi

Türk-İspanyol Sanayi ve Ticaret Odası, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut'a "Profesyonel Kariyer" ödülü verdi - İspanya'dan "Gestamp Otomotiv", Türkiye'den "Çimsa Çimento" başarı ödülü aldı - Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut: - "Ülkemize özellikle katma değerli yatırımları çekmekte İspanyol firmalarının önümüzdeki dönemde daha fazla rol oynayacağını düşünüyoruz"

Finans 02-12-2019 22:38

İklim Değişikliği Zirvesi'nde Türkiye standı açıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: - "İklim değişikliğiyle mücadelede topyekun hareket etmek durumundayız" - "(Türkiye'nin Ek 1 listesinden çıkarılma talebi) Bu uzun soluklu bir süreç ve buradaki mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz"

Haber 02-12-2019 16:15

İklim Değişikliği Zirvesi'nde Türkiye standı açıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: - "İklim değişikliğiyle mücadelede topyekun hareket etmek durumundayız" - "(Türkiye'nin Ek 1 listesinden çıkarılma talebi) Bu uzun soluklu bir süreç ve buradaki mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz"

Haber 02-12-2019 16:15

İklim Değişikliği Zirvesi'nde Türkiye standı açıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: - "İklim değişikliğiyle mücadelede topyekun hareket etmek durumundayız" - "(Türkiye'nin Ek 1 listesinden çıkarılma talebi) Bu uzun soluklu bir süreç ve buradaki mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz"

Haber 02-12-2019 16:15

İklim Değişikliği Zirvesi'nde Türkiye standı açıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: - "İklim değişikliğiyle mücadelede topyekun hareket etmek durumundayız" - "(Türkiye'nin Ek 1 listesinden çıkarılma talebi) Bu uzun soluklu bir süreç ve buradaki mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz"

Haber 02-12-2019 16:15

İklim Değişikliği Zirvesi'nde Türkiye standı açıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: - "İklim değişikliğiyle mücadelede topyekun hareket etmek durumundayız" - "(Türkiye'nin Ek 1 listesinden çıkarılma talebi) Bu uzun soluklu bir süreç ve buradaki mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz"

Haber 02-12-2019 16:15

İklim Değişikliği Zirvesi'nde Türkiye standı açıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: - "İklim değişikliğiyle mücadelede topyekun hareket etmek durumundayız" - "(Türkiye'nin Ek 1 listesinden çıkarılma talebi) Bu uzun soluklu bir süreç ve buradaki mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz"

Haber 02-12-2019 16:15

İklim Değişikliği Zirvesi'nde Türkiye standı açıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: - "İklim değişikliğiyle mücadelede topyekun hareket etmek durumundayız" - "(Türkiye'nin Ek 1 listesinden çıkarılma talebi) Bu uzun soluklu bir süreç ve buradaki mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz"

Haber 02-12-2019 16:15

İklim Değişikliği Zirvesi'nde Türkiye standı açıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: - "İklim değişikliğiyle mücadelede topyekun hareket etmek durumundayız" - "(Türkiye'nin Ek 1 listesinden çıkarılma talebi) Bu uzun soluklu bir süreç ve buradaki mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz"

Haber 02-12-2019 16:15

İklim Değişikliği Zirvesi'nde Türkiye standı açıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: - "İklim değişikliğiyle mücadelede topyekun hareket etmek durumundayız" - "(Türkiye'nin Ek 1 listesinden çıkarılma talebi) Bu uzun soluklu bir süreç ve buradaki mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz"

Haber 02-12-2019 16:15

İklim Değişikliği Zirvesi'nde Türkiye standı açıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: - "İklim değişikliğiyle mücadelede topyekun hareket etmek durumundayız" - "(Türkiye'nin Ek 1 listesinden çıkarılma talebi) Bu uzun soluklu bir süreç ve buradaki mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz"

Haber 02-12-2019 16:15

İklim Değişikliği Zirvesi'nde Türkiye standı açıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: - "İklim değişikliğiyle mücadelede topyekun hareket etmek durumundayız" - "(Türkiye'nin Ek 1 listesinden çıkarılma talebi) Bu uzun soluklu bir süreç ve buradaki mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz"

Haber 02-12-2019 16:15

İklim Değişikliği Zirvesi'nde Türkiye standı açıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: - "İklim değişikliğiyle mücadelede topyekun hareket etmek durumundayız" - "(Türkiye'nin Ek 1 listesinden çıkarılma talebi) Bu uzun soluklu bir süreç ve buradaki mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz"

Haber 02-12-2019 16:15

İklim Değişikliği Zirvesi'nde Türkiye standı açıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: - "İklim değişikliğiyle mücadelede topyekun hareket etmek durumundayız" - "(Türkiye'nin Ek 1 listesinden çıkarılma talebi) Bu uzun soluklu bir süreç ve buradaki mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz"

Haber 02-12-2019 16:15