Masör Haberleri

Masaj salonuna “Seks istiyorum” diyerek geldi! Taciz edilen masörün tepkisi sosyal medyada gündem olmayı başardı

Avustralya’daki bir masaj salonunda yaşanan olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Tayland masajının yapıldığı bir salonda masör olarak çalışan Jay Ketsiri isimli bir kadın, müşterisinin “Seks istiyorum” diyerek salona gelmesi üzerine hem sözlü hem de fiziksel tacize uğradı. Ketsiri adamın tepkisinin sonrasında onu kovdu. O anlar masaj salonunda bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

Trend 24-01-2023 09:29

Sakın önemsiz görmeyin! Her şey üşümeyle başladı... Kanser olduğunu öğrendi

Kanserin çok çeşitli belirtileri görülebiliyor. Kanserin türüne göre belirtileri farklılık gösteriyor. Bazı kanser türleri var ki sinsice ilerleyerek tüm vücudu sarıyor. Günlük hayatta görmezden gelinen birçok problem kanser belirtisi olabiliyor. Üşüdüğü için doktora giden bir adam 4.evre kanser olduğunu öğrendi.

Haber 16-11-2022 16:17

Masaj salonunda masör kabusu: Cinsel organına zorla dokundurdu

Avustralya'nın Sydney kentinde bir masör, masaj uygulamaları sırasında üç kadına cinsel organına dokundurduğu iddiasıyla suçlanıyor. Son olarak 71 yaşındaki bir kadın da şikayetçi olunca söz konusu masör, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Haber 05-06-2021 08:26

Sakatlanan sporculara yarım asırlık şifalı dokunuş

Kazandığı tıp fakültesine maddi imkansızlıklar nedeniyle gidemeyen ve gençlik yıllarında bacağının iki kez kırılması sonucu amatör olarak sürdürdüğü futbol yaşantısını noktalayarak spor masörlüğüne yönelen 71 yaşındaki Adil Nazlıgül, yarım asırdır futboldan hentbola, voleyboldan basketbola pek çok branşta sakatlanan yüzlerce sporcuya ilk müdahaleyi yapıyor - Adil Nazlıgül: "Masörlük apayrı bir meslek. Ortopedistlere, doktorlara elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sporda ilk yardım çok önemli. Bir takımda masör, olmazsa olmazlardan biridir. Milyonluk takımlar, masörlerin eline bırakılıyor" - "Mesleğimi çok seviyorum. 52 yıl olmasına rağmen ben bıraksam o beni bırakmıyor"

Yurthaber 14-11-2018 11:56

Masör

Masör Hakkındaki Haberler Mynet'te. Masör Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fethullah Gülen'in masörü eşinden boşanıyor

Türkiye'de darbe girişiminde bulunan silahlı terör örgütünün elebaşı Fethullah Gülen'in masörü olan, psikolog ve refleksoloji uzmanı Esad B., 1 çocuk annesi meslektaşı ve eşi Leyla B.'den boşanmak için dava açtı. İzmir 14'üncü Aile Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında hakim, Leyla B.'ye 4 bin lira tedbir nafakası bağladı.

Haber 11-06-2017 10:36