Mavi Tik Nasıl Alınır Haberleri

'Mavi tik'in Türkiye macerası: Ülkemizde nasıl oluyor da şimdiden satın alabiliyorlar? Açıklıyoruz...

Elon Musk'ın kontrolüne geçen Twitter devrim niteliğinde değişiklikler yaptı. Bunlardan belki de en bilineni ücretli mavi tik oldu. Musk, aylık 8 dolara mavi tik satmaya başladı. Aklınıza gelebilecek birçok hesap parasını vererek profiline bir mavi tik yerleştirdi. Ülkemizde ise durum farklı. Mavi tikli Twitter Blue aboneliği henüz Türkiye'de kullanıma sunulmadı. Ama şimdiden Twitter Türkiye, mavi tik satın alan kullanıcılarla doldu taştı. Peki nasıl oldu da bu kullanıcılar mavi tik satın aldı?

Haber 11-11-2022 10:39

Elon Musk'tan çok konuşulacak paylaşım! 'Mavi tik' ödeme planını eleştirenleri tiye aldı

Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi ve Twitter'ın yeni CEO'su Elon Musk'tan "mavi tik" paylaşımı geldi. Aylık 8 dolar karşılığında "mavi tik"e sahip onaylı hesaplardan ücret alınacağını açıklayan ve Twitter'e yeni bir kazanç kapısı açan Musk, ödeme planını eleştirenleri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tiye aldı.

Haber 03-11-2022 00:49

Twitter'da mavi tik almak ne kadar olacak? Elon Musk'tan sosyal medya kullanıcılarını kızdıran hamle: Twitter'da mavi tik onay işareti için aylık ücret alacak!

Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk, sosyal medya kullanıcıları dikkat çeken bir hamlede bulundu. Ünlü teknoloji girişimcisinin mavi tik özelliğini ücretli paket olarak satmayı düşündüğü öğrenildi. Peki, Twitter'da mavi tik almak ne kadar olacak? İşte geçtiğimiz günlerde sosyal medya devini satın aldığını duyuran Elon Musk'a ilişkin iddialar ve Twitter'da mavi tik almanın fiyatı...

Haber 31-10-2022 10:45

Diğer Haber Etiketleri

Mavi Tik Nasıl Alınır

Mavi Tik Nasıl Alınır Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Mavi Tik Nasıl Alınır Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.