Mevlüt Öztekin Haberleri

Kağıthane canlı yerel seçim sonuçları! İstanbul Kağıthane ilçesinde yerel seçimi Mevlüt Öztekin mi Tonguç Çoban mı kazanıyor?

Milyonlarca seçmen 31 Mart yerel seçimleri için yeniden sandık başına giderken, İstanbul seçim sonuçları en çok merak edilen konuların başında geliyor. İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları bu merakı daha da artırıyor. Kağıthane seçim sonuçları da yoğun bir şekilde takip ediliyor. Kağıthane'de AK Partili Mevlüt Öztekin mi, CHP'nin adayı Tonguç Çoban mı daha önde? İpi hangi aday göğüsleyecek? İşte Kağıthane seçim sonuçları ile ilgili tüm gelişmeler ve canlı sonuçlar...

Haber 30-03-2024 23:13

İBB aracının siyah atık suyu Kağıthane Deresi'ne boşaltmasına tepki

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin: - "İstanbul Büyükşehir Belediyesinin, temizlenen Haliç'i bırakın 'Temizliyoruz' demesini, bugünlerde özellikle son birkaç aydır Haliç'i kirlettiğini görüyoruz. Zararlı ve atık suların, çocuklarımızın geleceğini ve aynı zamanda insanların yaşamını tehdit ettiğini de gördük" - İBB CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı: - "Bu bizim için de kabul edilemez bir durum. Asla böyle bir şey söz konusu olmaz ama bizim gördüğümüz kadarıyla bireysel bir durum"

Yurthaber 15-09-2022 17:31

Mevlüt Öztekin

Mevlüt Öztekin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mevlüt Öztekin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.