Midyeci Ahmet Haberleri Ve Son Dakika Midyeci Ahmet Haberleri

Midyeci Ahmet

Midyeci Ahmet Haberleri

Midyeci Ahmet çalışanlarına dövize endeksli maaş verecek! En az 712 euro olacak

Türkiye'de çok sayıda şubesi bulunan Midyeci Ahmet sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile dikkat çekti. Çalışanlarına dövize endeksli maaş ödeyeceğini duyuran Midyeci Ahmet, "Avrupa'da yaşayan insanlardan kendilerini geri kalmış hissetmeyecekler ve hak ettiklerini alacaklar" dedi. Midyeci Ahmet, İstanbul İkitelli'de ve Yunanistan'da bulunan fabrikalarında çalışanlara minimum aylık 712 euro maaş ödeyeceğini açıkladı.

Magazin 09-06-2022 11:21

'Midyeci Ahmet'in eski eşi canlı yayında bombaladı! Ölen çocuğun için ağlıyorsun da iki çocuğuna sarılmayı bilmedin

Midyeci zinciri sahibi, eski karısının dükkanının karşısına aynı isimle restoran açmıştı. Eski eş Deniz Çelebi ilk kez canlı yayında açıklama yaptı. Eski eşine seslenerek gözyaşlarına boğuldu.

Magazin 08-04-2022 13:20

MasterChef Güzide'den Midyeci Ahmet'e tepki! Sanki orada zehir satıyorlarmış gibi...

Midyeci Ahmet ve eşi Deniz Çelebi arasında sular durulmuyor. Midyeci Ahmet'in ayrıldığı eşi Deniz Çelebi'ye devredilen Beşiktaş şubesinin karşısına aynı isimle şube açması herkesi şoke etti. Karşılıklı açıklamalar sürerken MasterChef Güzide Mertcan Deniz Çelebi'ye destek olup Midyeci Ahmet'e tepki gösterdi.

Magazin 07-04-2022 11:52

Son dakika: Boşandığı eşiyle sorunlar yaşayan Midyeci Ahmet gözyaşları içinde isyan etti! 'Mezarını bile yaptıramadım'

Son dakika haberi: Deniz Çelebi, yakın zaman önce boşandığı Midyeci Ahmet olarak tanınan Ahmet Çiçek'in kendisine bıraktığı Beşiktaş'taki şubesinin karşısında yeni bir mekan açmasına isyan etti. Eşinin tepkilerinden sonra sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Çiçek, evliliğinde ve boşanma sürecinden ve yaşadıklarından bahsederken gözyaşları içinde masaya vurarak sitem etti.

Magazin 07-04-2022 11:31

Diğer Haber Etiketleri

Midyeci Ahmet

Midyeci Ahmet Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Midyeci Ahmet Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Midyeci Ahmet'in 'intikam' şubesi! Eski eşi işte böyle isyan etti

'Midyeci Ahmet' olarak bilinen Ahmet Çiçek ile eski eşi Deniz Çelebi, anlaşmalı boşandı. Anlaşma gereği Midyeci Ahmet Beşiktaş Şubesi, Deniz Çelebi'ye devredildi. Bir süre sonra ise Ahmet Çiçek, bu yerin hemen karşısına aynı isimle şube açıp, sosyal medya hesabından eski eşinin işlettiği şubeyle ilişkilerinin kalmadığını ve oraya kendileri tarafından ürün sağlanmadığı açıklaması yaptı.

Magazin 06-04-2022 17:28

Midyeci Ahmet ve boşandığı eşi arasında ne geçti? Midyeci Ahmet kimdir? Midyeci Ahmet'in eşi kimdir?

Midyeci Ahmet ve eşi boşanmasından sonra gündem oldu. Nafaka olarak eski eşi Deniz Çiçek'e Beşiktaş'taki merkez şubeyi bırakan midyeci Ahmet, o dükkanın tam karşısına yeni bir Midyeci Ahmet şubesi açtı. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında Midyeci Ahmet ve Eşi Deniz Çelebi merak konusu oldu. Midyeci Ahmet ve Midyeci Ahmet’in boşandığı eşi Deniz Çelebi'ye dair merak edilenler!

Haber 06-04-2022 11:19

'Midyeci Ahmet'in boşandığı eşi Deniz Çelebi isyan etti! 'Kolyemi satarak bu işe girdik'

Son dönemin hızla büyüyen kurumlarından olan 'Midyeci Ahmet' Beşiktaş şube hakkında yaptığı açıklama gündemde. "Beşiktaş Midyeci Ahmet ile hiç bir bağımız kalmamıştır" açıklaması üzerine, 'Midyeci Ahmet'in boşandığı eşi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla herkesi şaşkına çevirdi.

Magazin 05-04-2022 11:54