Millie Bobby Brown Haberleri

Millie Bobby Brown tatilden paylaştı! Olay yaratan pozlara bir bakan bir daha baktı

Stranger Things isimli diziyle şöhrete kavuşan Millie Bobby Brown, sosyal medyada paylaştığı pozlarla gündeme geliyor. Ünlü oyuncu bu kez tatil pozlarıyla gündeme geldi. Oyuncunun tatil pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 27-04-2024 09:57

Millie Bobby Brown tatilden paylaştı! Bikini altı küçük bulundu

Stranger Things'in yıldızı Millie Bobby Brown, tatilini tropik bir yerde geçiriyor. Oyuncu güneşin tadını çıkarırken bikinili bir fotoğraf paylaşmaktan kendini alamadı.

Magazin 29-12-2023 07:51

Stranger Things'in Eleven'ı Millie Bobby Brown kıvrımlarını sergiledi

Stranger Things dizisinin yıldızı Millie Bobby Brown tatil pozuyla hayranlarını mest etti. Güzel oyuncu beyaz bikinisiyle sere serpe uzandığı şezlongta güneşin keyfini çıkardı.

Magazin 10-07-2023 13:42

Stranger Things'in yıldızı deprem felaketi sonrası kesenin ağzını açtı! Dudak uçuklatan rakam!

Kahramanmaraş, Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay, Şanlıurfa gibi pek çok şehirde büyük yıkımlara yol açan deprem felaketi sonrası sanat ve spor camiası tek yürek oldu. Dünyanın pek çok yerinde yapılan bağış kampanyalarına Netflix dizisi Stranger Things'in başrol oyuncusu da dahil oldu.

Magazin 16-02-2023 14:00

Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown Hakkındaki Haberler Mynet'te. Millie Bobby Brown Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Stranger Things'in yıldızı Millie Bobby Brown, bikinili Noel pozunu paylaştı! Beğeni sayısı 5 milyonu geçti

Netflix'in iddialı yapımı Stranger Things ile tüm dünyanın tanıdığı bir isim haline gelen İngiliz oyuncu Millie Bobby Brown, ''Mutlu Noeller'' notuyla bikinili pozunu paylaştı.

Magazin 26-12-2022 12:44

Millie Bobby Brown rol arkadaşını yerden yere vurdu! Stranger Things'in Mike'ı kötü öpüşüyordu

Popüler Netflix dizisi Stranger Things'in genç yıldızlarından Millie Bobby Brown yalan makinesine bağlandı ve rol arkadaşları hakkında bazı itiraflarda bulundu.

Magazin 12-11-2022 11:45

Stranger Things yıldızı Millie Bobby Brown’un yeni projesi belli oldu! Bu sefer bilim kurgu filminde yer alacak

Netflix’in sevilen dizilerinden biri olan Stranger Things yıldızı Millie Bobby Brown’un yeni projesi belli oldu. Stranger Things dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu bu sefer Marvel Sinema Evreni’nin yönetmenleri Russo Kardeşler’in yönetmen koltuğunda oturduğu bir bilim kurgu filminde rol alacak.

Trend 29-06-2022 17:43

Stranger Things dizisinin yıldız Millie Bobby Brown itiraf etti! 18 yaşına girdikten sonra birçok cinsel içerikli...

Stranger Things dizisinin yıldız Millie Bobby Brown geçtiğimiz şubat ayında 18 yaşına girdi. tranger Things'in Eleven'i Millie Bobby Brown, yeni yaşıyla beraber daha fazla cinsel içerikli yorumlar aldığını itiraf etti.

Magazin 14-04-2022 08:32

Stranger Things 4. sezondan ilk görüntüler yayınladı! Dizinin 4. sezonu 2022’de yayınlanacak

Netflix’in sevilen yapımı Stranger Things 4. sezonunu merakla bekleyenler için haber var. Yayınlanan bir videoyla dizinin 4. sezonunun 2022 yılında yayınlanacağı açıklandı.

Magazin 06-08-2021 23:45