Nazlı Sabancı Haberleri

Hacı-Nazlı Sabancı çiftinden yılbaşı paylaşımı: Paylaşımına ise şu notu düştü...

İki yıl önce evlenen Zeynep Nazlı Sabancı-Hacı Sabancı çifti, eylül ayında ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Zeynep Nazlı Sabancı, eşi Hacı Sabancı ile yeni yıl temalı pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 29-12-2023 17:46

Nazlı Sabancı'dan kızı Arzu Alara ile ilk poz! Beğeni yağdı

İki yıl önce dünyaevine giren Nazlı Sabancı-Hacı Sabancı çifti, eylül ayında ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı. Nazlı Sabancı, kızı Arzu Alara ile evinin baheçesinde ilk kez poz verdi. Ünlü ismin gönderisi kısa sürede gündem oldu.

Magazin 12-12-2023 16:44

Hande Erçel yeni yaşını kostüm temalı partiyle kutladı! 30. yaş pozlarına beğeni yağdı

Son dönemin en çok konuşulan oyuncularından biri olan Hande Erçel 30. yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenledi. Başrolü paylaştığı Burak Deniz ile beraber Bambaşka Biri dizisinde rol alan Hande Erçel, 30. yaşına özel pozlarıyla çok konuşuldu.

Magazin 25-11-2023 16:20

Nazlı Sabancı kızı Arzu Alara için 40 mevlidi okuttu! Elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı

2021 yılında dünyaevine giren Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı çifti geçtiğimiz aylarda kızları Arzu Alara'yı kucağına almıştı. Ünlü çiftin kızları 40 günlük oldu. Zeynep Nazlı Sabancı, kayınvalidesi Arzu Sabancı ile birlikte kızı için 40 mevlidi okuttu. Nazlı Sabancı'nın 40 mevlidinde giydiği elbisesinin fiyatı ortaya çıktı.

Magazin 28-09-2023 11:08

Nazlı Sabancı

Nazlı Sabancı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Nazlı Sabancı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Taze anne Nazlı Sabancı eski formuna kavuştu! Ayna karşısındaki pozu olay oldu

Sosyetenin ünlü çiftlerinden Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı, ilk bebeklerini iki hafta önce kucaklarına aldı. Kızına kayınvalidesi Arzu Sabancı'nın adını vermesiyle gündem olan Nazlı Sabancı, doğum sonrası verdiği kilolarla dikkat çekti. Doğum sonrası ilk kez bir pozunu paylaşan Nazlı Sabancı ayna karşısındaki görüntüsüyle sosyal medyayı salladı.

Magazin 04-09-2023 14:56

Hande Erçel, Sabancı ailesiyle ilgili sorulara kızdı! Mikrofon ağzıma...

Hakan Sabancı ile aşk yaşadığından beri ülke ülke gezerek tatil yapan Hande Erçel Cihangir'de görüntülendi. Hande Erçel kendisine Sabancı ailesiyle ilgili sorular sorulmasından ise rahatsız oldu.

Magazin 01-09-2023 11:23

Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel'den evlilik cevabı! “Sıra size geldi artık denince bakın ne yanıt verdi

Çapkınlıklarıyla bilinen Hakan Sabancı ile oyuncu Hande Erçel'in aşkı tam gaz sürüyor. Yaklaşık dokuz aydır aşk yaşayan ünlü oyuncu magazin muhabirleri tarafından görüntülendi. Hacı Sabancı ile eşi Nazlı Sabancı’nın çocuk sahibi olmaları hakkında konuşan ünlü oyuncu Hande Erçel, “Sıra size geldi artık" diyen muhabire 'evlilik' açıklamasında bulundu.

Magazin 19-08-2023 10:41

Nazlı-Hacı Sabancı çifti bebeklerini kucaklarına aldı! Arzu Sabancı'ya torunun adı sürpriz oldu

Kızlarını kucaklarına alan Nazlı-Hacı Sabancı çifti, kızlarına "Arzu Alara" adını vermişti. Oğlu ve gelininin mutluluğunu paylaşan Arzu Sabancı ise torununun adının kendisine sürpriz olduğunu söyledi.

Magazin 18-08-2023 11:25

Nazlı Sabancı anne oldu! Hakan Sabancı'nın sevgilisi Hande Erçel müstakbel eltisini yalnız bırakmadı

Çırağan Sarayı'nda görkemli bir törenle evlenen Nazlı Kayı-Hacı Sabancı çifti bebeklerini kucağına almak için gün sayıyordu. Ünlü çiftin bebeği bugün dünyaya geldi. Nazlı Sabancı'yı Hande Erçel de yalnız bırakmadı.

Magazin 15-08-2023 16:01

Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Kayı lüks yalısına taşındı! Paylaşımı gündem oldu

İki yıl önce iş insanı Hacı Sabancı ile dünyaevine giren, şimdilerde ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayan Nazlı Sabancı rezidanstan sonra lüks yalısına yerleşti. Yalıdan paylaşım yapan Nazlı Kayı Sabancı herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

Magazin 10-08-2023 13:21

Nazlı Sabancı eşi Hacı Sabancı'nın doğum gününü kutladı! Pasta seçimi sosyal medyanın diline düştü

Sosyetenin gözde çifti Nazlı Sabancı, eşi Hacı Sabancı'nın doğum gününü kutladı. Nazlı Sabancı'nın eşi için özel yaptırdığı dondurmalı pasta sosyal medyanın diline düştü. Nazlı Sabancı'nın yaptırdığı pastayı görenler "Biz yaptırınca fakir derler ama onlar yapınca elit oluyor" yorumunu yaptı.

Magazin 28-06-2023 11:44

Nazlı Sabancı Dua Lipa’nın MET Gala’da giydiği elbiseyle paylaşım yaptı! Sosyal medyanın diline düştü

İki yıl önce ünlü iş insanı Hacı Sabancı ile nikah masasına oturan ve şimdilerde 4 aylık hamile olan Nazlı Sabancı, Dua Lipa’nın MET Gala’da giydiği elbiseyle paylaşım yaptı. Elbiseyi daha önce giydiğini ilan eden Nazlı Sabancı bu paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-05-2023 12:31

Hacı Sabancı'nın hamile eşi Nazlı Sabancı elbisenin fiyatı şoke etti! Yazık o kadar para verilir mi?

Hacı Sabancı 3 aylık hamile eşi Nazlı Sabancı'nın karnını tutarak poz verdi. Nazlı Sabancı'nın üzerindeki elbisenin fiyatı ise sosyal medyayı salladı. Nazlı Sabancı'yı görenler "Elbisenin bari bir özelliği olsaydı" yorumlarında bulundu.

Magazin 09-03-2023 07:34

Sabancı ailesine torun müjdesi gelmişti! Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Sabancı hamilelik pozu verdi

Sabancı ailesi torun müjdesini aldı. Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Sabancı'nın 4 aylık hamile olduğu iddiası magazin dünyasının gündeminde dolaşırken çiftten hamilelik pozu geldi.

Magazin 08-03-2023 22:06

Merve Oflaz göğüs dekolteli pozuyla bakana yeniden baktırdı! Takipçileri kayıtsız kalamadı

Survivor'ın ilk kadın şampiyonu olan Merve Oflaz, güzelliği ve kabiliyeti nedeniyle kısa sürede ekranların sevilen yüzlerinden biri oldu. Arka Sokaklar ve Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlarda rol alan Merve Oflaz, cesur Instagram paylaşımlarına bir yenisi daha ekledi.

Magazin 15-12-2022 16:58

Nazlı Sabancı Hacı Sabancı'ya aşkını haykırdı! Her şey sarıldığımızda daha güzel

Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı çifti, birinci evlilik yıl dönümlerini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımla kutladı. Nazlı Sabancı, eşine "Her şey sarıldığımızda daha güzel" sözleriyle seslendi.

Magazin 10-10-2022 12:14