Nursel Ergin Haberleri

Gelin 132 bin TL'lik akıllı yemek odası takımını istedi! Kaynana sinirlendi, Nursel Ergin ise kendini tutamadı

Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler ve kaynanalar arasındaki diyaloglar sosyal medyada gündem oluyor. Yarışmada Aleyna adındaki yarışmacının almak istediği akıllı yemek odasının fiyatını duyan Nursel Ergin ve stüdyodakiler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ergin, fiyat için "Hepimiz şaşırdık" dedi.

Magazin 19-03-2024 09:27

Boşandığı eşiyle yeniden barışmıştı! Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin son paylaşımlarıyla kafa karıştırdı

Şimdilerde gündüz kuşağının sevilen programı Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğunu üstlenen Nursel Ergin özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa son paylaşımlarıyla kafaları karıştırdı.

Magazin 25-01-2024 09:18

Elindeki anteni sallaya sallaya gelinini uyardı! Gelinim Mutfakta'da şoke eden anlar

Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da gelinler ve kaynanalar arasındaki diyaloglar sık sık gündem oluyor. Her bölümünde ilginç anların yaşandığı programda bu defa bir kayınvalidenin gelinini uyarma şekli gündem oldu. Elinde antenle canlı yayına çıkan Dilek Hanım'ı o anları sosyal medyayı salladı.

Magazin 18-01-2024 15:05

Boşanma haberini dans videosuyla duyurmuştu! Nursel Ergin eski kocasına döndü, aşk pozu geldi

"Gelinim Mutfakta" programının güzel sunucusu Nursel Ergin boşandığını eşine döndü. Ayrılık haberini garipsenen dans videosuyla duyuran Ergin barışma haberini de eski eşinin gözlerine bakarken verdiği pozla duyurdu.

Magazin 24-12-2023 13:37

Nursel Ergin

Nursel Ergin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nursel Ergin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dans videosuyla boşandığını duyurmuştu! Nursel Ergin ve Murat Akyer sarmaş dolaş görüntülendi

Nursel Ergin, 2017 yılında evlendiği Murat Akyer ile boşandığını sosyal medyada yaptığı bir video ile paylaşmıştı. Boşanmadan bir süre sonra Şevval Sam'ın konserinde sarmaş dolaş şekilde görüntülendi.

Magazin 07-12-2023 15:27

Faslı turizmci evlenmesi için havuzlu villa hediye etmek istemişti! Nursel Engin'in kızı pozlarıyla olay oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Var Mısın Yok Musun yarışması ile ünlenen Nursel Ergin şimdilerde gündüz kuşağının sevilen programı Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğunu üstleniyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü isim bu defa kızı Bengü ile gündem oldu. Nursel Ergin’in kızı güzelliğiyle adeta büyüledi.

Magazin 27-11-2023 17:28

Gelinim Mutfakta'da şoke eden anlar! Fenomen isim bir anda yere yığıldı

Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da gelinler ve kaynanalar arasındaki diyaloglar sık sık gündem oluyor. Haftanın son gününde yarışmada şoke eden anlar ekrana gelecek. Fenomen kayınvalidelerden biri olan Beyhan Hanım'ın bir anda yere yığıldığı anlar fragmana damga vurdu.

Magazin 24-11-2023 13:56

Gelinim Mutfakta'da ortalık karıştı! Favori gelin adayı 10 bileziği duyunca baygınlık geçirdi

Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da gelinler ve kaynanalar arasındaki diyaloglar sık sık gündem oluyor. Her bölümü ilgiyle izlenen yemek yarışmasına bu defa stüdyo bir anda karıştı. Fenomen gelin adayı baygınlık geçirince herkes ne yapacağını şaşırdı.

Magazin 10-11-2023 14:08

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 20 Ekim 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 20 Ekim 2023 puan durumu...

Magazin 20-10-2023 17:10

Böyle davetiye görülmedi... Gelinim Mutfakta'da Cansu gelinin düğün davetiyesini görenler şoke oldu

Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da gelinler ve kaynanalar arasındaki diyaloglar ve tartışmalar sık sık gündem oluyor. Her bölümü ilgiyle izlenen yemek yarışmasına bu defa fenomen gelinlerden biri olan Cansu'nun düğün davetiyesi damga vurdu. Cansu gelinin davetiyesini görenler şoke oldu.

Magazin 19-10-2023 14:20

Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 8 Eylül 2023 puan durumu

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi bileziklerin de sahibi olacak. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 8 Eylül 2023 puan durumu...

Magazin 08-09-2023 11:31

Gelinim Mutfakta'da diskalifiye şoku! Nursel Ergin çileden çıktı! 'Burası yol geçen hanı değil'

Yeni sezon tanıtımıyla sosyal medyada uzun süre gündemde kalan Gelinim Mutfakta da diskalifiye şoku yaşandı. Hafta içi her gün ekrana gelen yarışma programına yeni katılan kayınvalide Melek'in ekipten bölüm başı para ve bir sürü ayrıcalık istediği ortaya çıkınca Nursel Ergin çıldırdı. Ergin canlı yayında açıklama yapınca kayınvalide Melek ve gelini stüdyoyu terk etti.

Magazin 06-09-2023 08:32

Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 25 Ağustos 2023 puan durumu

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara geliyor. Haftanın birincisi bileziklerin de sahibi olacak. Geçtiğimiz hafta haftanın birincisi ve 14 altın bileziği kazanan gelin Tuğba Erurul ile Elif Akçam olmuştu. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi belli oldu mu? İşte 25 Ağustos 2023 puan durumu...

Magazin 25-08-2023 14:27

Gelinim Mutfakta da diskalifiye şoku! Nursel Ergin 'Konuşmaya bile gerek yok' diyerek duyurdu! Yarışmacı öyle bir şey yapmış ki...

Yeni sezon tanıtımıyla çok konuşulan Gelinim Mutfakta da bugün diskalifiye şoku yaşandı. Hafta içi her gün ekrana gelen yarışma programında fenomen yarışmacılardan biri olan Elif'in yönetmenin odasına girip yemek tarifini aldığı ortaya çıktı. Görüntüler yayınlanınca Nursel Ergin 'konuşmaya bile gerek yok' diyerek diskalifiye kararını açıkladı.

Magazin 21-08-2023 13:01

Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta haftanın kazananı kim? 11 Ağustos 2023 puan durumu

Gelinim Mutfakta 11 Ağustos 2023 puan durumu ile ilgili araştırmalar yoğunlaştı. Haftanın son gününde yapılacak olan son yemeğin ardından bir kişi altın bileziklerin sahibi olacak. Yarışma takipçileri ise Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu? sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte 11 Ağustos 2023 puan durumu hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 11-08-2023 16:36

Ünlü oyuncu Burcu Kara şalvar giyip sebze topladı! Bahçem ve köylü kimliğim dedi Nursel Ergin kayıtsız kalamadı

Ünlü oyuncu Burcu Kara doğayla iç içe hayat sürüyor. Bursa'nın İznik ilçesindeki dededen kalma doğup, büyüdüğü köy evine tadilat yaptıran Burcu Kara oradan sık sık paylaşım yapıyor. Bir süredir Antalya'da tatil yapan ünlü oyuncu tatilden döner dönmez soluğu köy evindeki bahçesinde aldı. Şalvar giyip sebze toplayan Kara'ya sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 06-08-2023 15:14

Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin’in kızı güzelliğiyle kendine hayran bıraktı! Gören aynı şeyi söyledi! ''Güzellik genetik''

Gündüz kuşağının sevilen yarışma programlarından biri olan ve yeni sezon tanıtımıyla çok konuşulan Gelini Mutfak'tanın sunuculuğunu üstlenen Nursel Ergin’in kızı güzelliğiyle kendine hayran bıraktı. Annesinin doğum gününü kutlayan Bengü Çınar'ın duru güzelliği dikkat çekti. Nursel Ergin’in kızı Bengü'yü gören herkes aynı şeyi söyledi.

Magazin 31-07-2023 15:11

Nursel Ergin'in sunduğu Gelinim Mutfakta'nın tanıtımı dalga konusu oldu! Gelinim askerde yarışıyor olmuş

Kanal D'nin fenomen yarışması Gelinim Mutfakta yeni tanıtımıyla gündemde. Nursel Ergin'in sunduğu Gelinim Mutfakta'nın komutan-asker temalı tanıtımı dalga konusu oldu. Ergin'in paylaşımına "Gelinim askerde yarışıyor olmuş" yorumları geldi.

Magazin 26-07-2023 13:18

Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlayacak? 2023 Gelinim Mutfakta 6. sezon tanıtımı yayımlandı

Gelinim Mutfakta yeni sezonu heyecanla bekleniyor. 14 Temmuz Cuma günü Gelinim Mutfakta yarışmasında sezon finali heyecanı yaşandı. En yüksek puanı alan Miyase gelin 5. sezonun birincisi olurken Tuğba gelin ise 2. olmuştu. Gelinim Mutfakta'nın 6. sezon tanıtımı yayımlandı. Peki, Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlayacak? 2023 Gelinim Mutfakta 6. sezon hangi tarihte başlıyor?

Magazin 23-07-2023 23:55

Gelinim Mutfakta'da kim kazandı, birinci oldu? 14 Temmuz Gelinim Mutfakta'da 5. sezon şampiyonu belli oldu

Gelinim Mutfakta'da kimin kazandığı ve şampiyon olduğu merak ediliyor. 14 Temmuz Cuma günü Gelinim Mutfakta yarışmasında sezon finali heyecanı yaşandı. Gelinler en güzel lahm-ı kiraz (vişne kebabı) tarifini yapabilmek için mücadele verdiler. Kaynanalar puan vermeye başladı. En yüksek puanı alan 5. sezonun birincisi olacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim kazandı, birinci oldu? 14 Temmuz Gelinim Mutfakta'da 5. sezon şampiyonu belli oldu mu?

Magazin 14-07-2023 15:44

Nursel Ergin Murat Akyer ile boşandığını dans ettikleri anları paylaşarak duyurdu! Kendi içimizde kaybolduk

"Var Mısın Yok Musun?" yarışmasıyla ünlendikten sonra sunuculuk yapmaya başlayan Nursel Ergin boşandığını sosyal medyadan duyurdu. Ergin paylaşımında iş adamı Murat Akyer ile boşanmasını "Bu da geçer yahu!" sözleriyle ilan etti.

Magazin 18-06-2023 14:59

Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin boşanıyor mu? ''Evi terk etti'' iddiası gündemde

Yıllar önce katıldığı "Var Mısın Yok Musun?" yarışmasıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve sonrasında sunuculuk yapmaya başlayan Nursel Ergin şimdilerde Kanal D'nin gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfak ile karşımıza çıkıyor. Ünlü sunucunun evliliğinde kara bulutlar dolaştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü isim evi terk ettiği de iddia edildi.

Magazin 17-06-2023 17:07

Var Mısın Yok Musun ile ünlenmişti! Nursel Ergin İlk defa bu kadar açık anlatayım dedi, stüdyo gözyaşlarına boğuldu

Var Mısın Yok Musun ile ünlendikten sonra sunuculuk yapmaya başlayan ve Gelinim Mutfakta’nın sunucusu olan Nursel Ergin canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. Yetimhanede büyüyen Ergin yaşadığı zor günleri gözyaşları içinde anlatarak "Ben annemi hiç tanımadım" dedi.

Magazin 29-11-2022 17:50

Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin'in hayatından dram çıktı! Gerçeği duyan yutkunamadı

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Var mısın Yok musun programıyla ünlenen Nursel Ergin, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programını sunuyor. Güzel sunucunun hayatından resmen dram çıktı.

Magazin 11-11-2022 18:13