Nurseli Idiz Haberleri Ve Son Dakika Nurseli Idiz Haberleri

Nurseli Idiz Haberleri Ve Son Dakika Nurseli Idiz Haberleri

6 Ekim 1960 İstanbul doğumlu olan Nurseli İdiz, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. İlk, orta ve lise eğitiminin tamamladıktan sonra Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü ve Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünü kazanan sanatçı buradan mezun olduktan sonra 1981'de Ankara Sanat Tiyatrosu’na girerek sanat hayatına başladı. Kariyerinde pek çok tiyatro oyununda sahne alan oyuncu filmler ve dizilerde de rol almıştır.

Nurseli İdiz Haberleri

Maddi sıkıntılar yaşamıştı... Nurseli İdiz'den Seçil Erzan göndermesi! Türkiye’nin başına çok daha büyük felaketler çıkarırdım

Türk sinema ve dizi oyuncusu Nurseli İdiz, sosyal medya paylaşımları ve değişimiyle adından söz ettirmişti. İdiz, katıldığı bir programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Oyuncu, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü kazandığını ancak konservatuvarı tercih ettiğini belirtti.

Magazin 02-04-2024 10:39

Alkol bağımlılığıyla gündemdeydi! Nurseli İdiz eğlendiği anları paylaştı! Değişimi dikkat çekti

Türk sinema ve dizi oyuncusu Nurseli İdiz, sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Hande Yener'in 'Kırmızı' isimli şarkısıyla dans edip eğlenen ünlü oyuncunun değişimi ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 17-09-2023 21:42

Yalan Dünya'nın yıldızı Nurseli İdiz'in kızını görenler şoke oldu! ''Güzellik genetik''

Rol aldığı yapımlardaki başarısı, açıklamaları ve eleştirileriyle gündemden düşmeyen Nurseli İdiz son olarak Yalan Dünya dizisinde hayat verdiği Nursel Karakaş karakteriyle büyük beğeni toplamıştı. İdiz'in gözlerden uzak büyüttüğü kızı Elif'i görenler çok şaşırdı. Anne kızın sosyal medyadaki pozları büyük beğeni topladı.

Magazin 18-07-2023 12:50

Nurseli İdiz'den Mert Ramazan Demir yorumu! Bir dizide başarısız olursa bunalıma girer

Oyuncu Nurseli İdiz katıldığı 2. Sayfa programında Yalı Çapkını dizisi ile ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir hakkında ilginç yorumlarda bulundu. Oyuncu "Bunun gibi çok var… Bir dizide başarısız olursa bunalıma girer” dedi.

Magazin 22-05-2023 15:40

Yalı Çapkını'nın Ferit Korhan'ını Nurseli İdiz fena eleştirdi! 'Ne aşırı yakışıklı ne de oyunculuğu...'

Rol aldığı yapımlar ve katıldığı televizyon programları ile gündemden düşmeyen usta oyuncu Nurseli İdiz bugün 2. Sayfa programına konuk oldu. Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını hakkında konuşan Nurseli İdiz dizide Ferit Korhan karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir'i fena eleştirdi.

Magazin 22-05-2023 15:36

Nurseli İdiz kimdir, kaç yaşında, nereli? 2. Sayfa konuğu Nurseli İdiz'in son hali

Nurseli İdiz, 2. Sayfa magazin programına 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü ünlü modacı Muammer Ketenci ile birlikte konuk oldu. Başarılı oyuncu, ünlülerin kıyafet tercihini değerlendirdi. Ünlü ismin verdiği kilolar dikkat çekti. Peki Nurseli İdiz kimdir, kaç yaşında, nereli? 2. Sayfa konuğu Nurseli İdiz'in son hali...

Magazin 22-05-2023 10:11

Nurseli İdiz'in kızını görenler şaşkına döndü! Güzelliği anneden

Özel hayatı ve yaptığı açıklamalarla sık sık adından söz ettiren başarılı oyuncu Nurseli İdiz'in gözler uzak büyüttüğü kızını görenler şaşkınlığını gizleyemiyor.

Magazin 31-12-2022 13:55

Nurseli İdiz kimdir? 2. Sayfa konuğu Nurseli İdiz nereli, kaç yaşında, hangi okul mezunu ve eski eşi kim?

Nurseli İdiz, 2. Sayfa magazin programının 24 Mayıs Salı günkü canlı yayın konuğu oldu. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, magazin gündemini değerlendirdi. Ünlü isim yaptığı açıklamaların ardından gündem oldu. Peki Nurseli İdiz kimdir? 2. Sayfa konuğu Nurseli İdiz nereli, kaç yaşında, hangi okul mezunu ve eski eşi kim? İşte detaylar...

Magazin 24-05-2022 09:53

Nurseli İdiz özür diledi! Öfke kontrolüne kurban gittim

Bir süredir ekranlardan uzak olan Nurseli İdiz, katıldığı bir YouTube programında "Sahte insan" deyip hakaret ettiği Özgür Aras'tan özür diledi. Nurseli İdiz, "Öfke kontrolüne kurban gittim" şeklinde konuştu.

Magazin 12-01-2022 08:42

Tuğba Ekinci ve Nihat Doğan kavgası sonrası mesajlar ifşa oldu! Ekinci yerine Nurseli İdiz geldi

Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programındaki gerginlik geçtiğimiz haftaya damga vurmuştu. Canlı yayında Nihat Doğan ve Seyhan Soylu ile tartışan Tuğba Ekinci yayını terk etmişti. Ekinci yerine Nurseli İdiz programa alınırken kavga sonrası mesajlaşmalar da ifşa oldu.

Magazin 15-11-2021 09:02

Nurseli İdiz-Özgür Aras davasında Deniz Akkaya tanık olarak dinlendi

Bir televizyon kanalında sarf ettiği hakaret içeren sözleri nedeniyle Özgür Aras, Nurseli İdiz hakkında manevi tazminat davası açmıştı. Davanın son duruşmasında Deniz Akkaya tanık olarak dinlendi.

Magazin 11-11-2021 17:15

Bomba isimleri kadrosuna katan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yıldız bir oyuncuyu beş yıl sonra ekrana döndürüyor!

ATV’nin en uzun soluklu dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yedinci sezonu için hazırlıklar sürüyor. Yeni sezonu için sete çıkan dizinin ekim ayı sonuna doğru yeni bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyor. Yeni sezonda 12 yeni ismi oyuncu kadrosuna dahil eden dizi, yıldız bir oyuncuyu beş yıl sonra yeniden hayranlarıyla buluşturuyor.

Magazin 08-10-2021 20:53

Benim Kocam Yapmaz filmi nerede çekildi? İşte Benim Kocam Yapmaz filmi oyuncuları

TV’de ilk kez ekranlara gelen Benim Kocam Yapmaz filmi, izleyicilerin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Başrollerinde Merve Sevi, Nurseli İdiz ve Çağkan Çulha gibi isimlerin yer aldığı Benim Kocam Yapmaz filminin yönetmen koltuğunda Bora Onur oturuyor. 2020 yılında yapımı tamamlanan film, komedi türünde yer alıyor. Peki Benim Kocam Yapmaz filmi nerede çekildi. İşte konusu ve oyuncuları…

Magazin 25-07-2021 15:46

Özgür Aras'tan Nurseli İdiz'e tazminat davası!

Menajer ve iletişim danışmanı Özgür Aras, Nurseli İdiz’in bir televizyon kanalında kendisi için ‘gay’ ve ‘sahte insan’ diyerek kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla 5 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.

Magazin 17-07-2021 10:29

Nurseli İdiz'den çarpıcı botoks itirafı!

Usta oyuncu Nurseli İdiz, yakında çekimlerine başlanacak komedi filminin senaryosuna çalışırken Nişantaşı’ndaki bir kafede görüntülendi. Estetik takıntılı bir kadını canlandıracağını ifade eden İdiz, botoks açıklamasıyla dikkat çekti.

Magazin 10-07-2021 09:00

Nurseli İdiz'in kızını görenler şaşkına döndü! Güzelliği anneden

Armağan Çağlayan'la yaptığı söyleşi ile gündeme gelen Nurseli İdiz'in kızı Elif merak konusu oldu. Annesi gibi oldukça yetenekli olan Elif, başarılı bir müzisyen.

Magazin 13-05-2021 08:23

Armağan Çağlayan'a konuşan Nurseli İdiz: Kafayı çekip çekip Yunanistan Konsolosluğu'nu aradım

Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yaptığı Dur Bi Dinle programının bu haftaki konuğu usta oyuncu Nurseli İdiz'di. Hayatına dair bilinmeyen pek çok anısını anlatan İdiz, alkollü şekilde Yunan konsolosluğunu aradığını anlatırken eğlenceli anlar yaşandı.

Magazin 12-05-2021 10:08

Nurseli İdiz kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Türk tiyatrosunun ve sinemasının usta oyuncularından Nurseli İdiz, son günlerde çok sık gündeme gelen ünlüler arasında yer alıyor. Birçok farklı yapım ile ekranlara gelen Nurseli İdiz, özellikle Bir Varmış Bir Yokmuş, Kınalı Kar ve Ankara'nın Dikmeni gibi büyük yapımlarda oynadı.

Magazin 24-03-2021 10:10

Nurseli İdiz'in başörtüsüyle ilgili sözleri Sevda Türküsev'i kızdırdı

Bir Başkadır dizisinin ardından başörtüsüyle ilgili ilginç tartışmalar gündeme geliyor. Son olarak Nurseli İdiz ve Sevda Türküsev canlı yayında gerildi. İdiz açıklamasında "Türbanlı sanatçılar saçı açık kadın rollerini de oynamalı" deyince Türküsev isyan etti.

Magazin 17-11-2020 14:50

Ünlülerin menajeri Özgür Aras’tan şoke eden itiraflar! ‘Nurseli İdiz’i görsem ümüğünü sıkarım’

Ünlü menajer ve iletişim danışmanı Özgür Aras, Hangar TV YouTube kanalında Can Bozoklar’ın hazırlayıp sunduğu Dilimi Tutamadım isimli programa konuk oldu. Menajerliğe başlama hikayesi ve özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulunan Özgür Aras programda gözyaşlarına hakim olamadı. Özgür Aras’ın Nurseli İdiz hakkında yaptığı açıklamalar ise dinleyenleri şaşırttı.

Magazin 23-09-2020 15:54

Nurseli İdiz'den Serdar Ortaç ve Coşkun Sabah'a sitem! 'Büyük ayıp'

Coşkun Sabah ile Serdar Ortaç salgın nedeniyle konserleri iptal edilince, ‘Masraflarımız çok, hazıra dağ dayanmaz’ açıklamasını yapmıştı.

Magazin 04-05-2020 11:18

Nurseli İdiz'den Beren Saat'e vefasızlık suçlaması

Usta oyuncu Nurseli İdiz, bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. İdiz, son dönemde gündemden düşmeyen Beren Saat'i vefasızlıkla suçladı.

Magazin 26-12-2019 15:29

Nurseli İdiz: Kadın ve erkek oyuncular arasında adaletsizlik var

Oyunculuk sisteminde kadınlar ve erkekler arasındaki ücret dengesizliğini eleştiren Nurseli İdiz "Beren Saat bazı erkek oyuncuların bölüm başına kazandığı paranın neden dörtte birini alır?" diye sordu!

Magazin 30-09-2019 17:08

58 yaşındaki oyuncu Nurseli İdiz mayolu pozuyla yıllara meydan okudu

Usta oyuncu Nurseli İdiz, yıllara meydan okuduğunu plaj pozuyla gösterdi. İdiz'e takipçileri iltifat yağdırdı.

Magazin 08-07-2019 14:03

İstanbullu Gelin'de sürpriz isim!

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, Star TV’nin sevilen dizisi “İstanbullu Gelin” in 10 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümüne Nurseli İdiz sürpriz bir rolle konuk oldu.

Magazin 09-05-2019 13:51

YouTube kanalı açan Nurseli İdiz, sosyal medya fenomenlerini ti'ye aldı!

Ünlü oyuncu Nurseli İdiz YouTube kanalı açtı. Nurseli İdiz, ilk videosunda sosyal medya fenomenlerini ti’ye aldı.

Magazin 18-03-2019 02:26

Nurseli İdiz'den ''cinselliği bıraktım'' diyen Okan Bayülgen'e olay tepki

Oyuncu Nuseli İdiz, "Uzun bir hayat için cinselliği bıraktım" diyen Okan Bayülgen'e katıldığı magazin programından cevap vererek "Yaptıklarına saysın" dedi.

Trend 04-12-2018 13:54

Nurseli İdiz zor günleri geride bıraktı!

Oyuncu Nurseli İdiz katıldığı programda yaşadığı zor günleri anlattı! İdiz "Psikolojim iyi, gördüğüm psikolojik tedaviler 6 yıl sonra sonuç verdi" dedi

Magazin 15-10-2018 13:40

Nurseli İdiz sevişme sahneleri hakkında konuştu

‘Hıçkırık’ dizisinde rol alan Nurseli İdiz gençliğindeki sevişme sahneleri hakkında konuştu

Magazin 03-02-2018 10:26

Nurseli İdiz'den Siyah İnci dizisi yorumu!

Ünlü oyuncu Nurseli İdiz, daha önce kadrosunda çıkartıldığı Siyah İnci dizisi için ilginç bir tepki verdi.

Magazin 30-12-2017 11:28

Nurseli İdiz: ‘Siyah İnci’nin yapım şirketini mahkemeye vereceğim'

Nurseli İdiz'in başı 2012 yılında çekilen fotoğraflarıyla dertte. İşleri teker teker iptal oluyor.

Magazin 27-10-2017 10:27

Nurseli İdiz'in ikinci çöküşü

Türk Tiyatrosu’nun usta ismi Nurseli İdiz, başrolünde yer aldığı ‘Aşk-ı Memduh’ adlı oyunun ikinci perdesinde sahneye çıkamadı. İddiaya göre, kulise içkili gelen Nursel'i İdiz’i ayıltmak mümkün olmadı... “Sanatçımızın yüksek tansiyon rahatsızlığı nedeniyle oyun iptal” duyurusuna seyirci ikna olmadı, tepki gösterdi.

Magazin 24-08-2017 09:42

Ünlü tiyatro sanatçısı Nurseli İdiz gözaltına alındı

Ünlü tiyatro sanatçısı Nurseli İdiz, İzmir'de gözaltına alındı. İdiz, "Hakim, polise mukavemet nedeniyle hakkımda yakalama kararı olmadığını, sadece İstanbul Adli Tıp'ta bulunan dosya ile ilgili ifade vermem gerektiğini söyledi. Yani bir yanlışlık nedeniyle gözaltına alındım" dedi.

Magazin 29-03-2017 11:25

Nurseli İdiz, Erzincan'dan İstanbul'a taksiyle döndü

Ünlü oyuncu Nurseli İdiz ile kızı Elif İdiz, hafta içi her akşam teve2'de Armağan Çağlayan'ın sunumuyla ekrana gelen 'Hepsi Bugün Oldu' programına konuk oldu.

Magazin 29-11-2016 22:05

Nurseli İdiz bana 'Annen ölsün inşallah gebersin' dedi

Oyuncu Nurseli İdiz'in bir zamanlar basın danışmanlığını üstlenen Özgür Aras, yaşadığı tatsız bir olayı ilk kez açıkladı.

Magazin 13-06-2016 14:10

Nurseli İdiz: 'Bacaklarım hala efsanedir'

'İlişki Durumu Karışık' dizisinde Mediha Tekin karakterine hayat veren Nurseli İdiz, 'Renkli Sayfalar' programına konuk oldu. 'Hayatım boyunca aşık olmadım' diyen Nurseli İdiz, dizisi beklenen reytinge bir türlü ulaşamayan Meryem Uzerli'ye de destek verdi.

Magazin 17-03-2016 13:37

'Nurgül Yeşilçay'ın önüne geçti'

Nurseli İdiz, Paramparça dizisinde rol alan Ebru Özkan'ın performansına övgüler yağdırdı.

Magazin 03-04-2015 16:28

Ünlü isimlerden, Aydın Ağaoğlu’na karşı hamle

Nurseli İdiz, Gülgün Feyman ve Can Ataklı, Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkanı Aydın Ağaoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber 08-12-2014 18:35

Ünlü oyuncuya suç duyurusu

Nurseli İdiz, Can Ataklı ve Gülgün Feyman'ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler için için suç duyurusu...

Magazin 05-12-2014 14:24

Dizi setini birbirine kattı

Nurseli İdiz rol aldığı Yalan Dünya dizisinin setinde olay çıkardı.

Magazin 16-10-2014 08:44

Ankara'nın Dikmen'inde şok ayrılık

Kanal D'de Çarşamba akşamları ekrana gelen Ankara'nın Dikmen'i dizisinden ayrılık haberi geldi.

Magazin 14-04-2014 16:39

İdiz'ler kapalı gişe

Nurseli İdiz ile kızı Elif'in birlikte rol alacakları yeni oyun, tiyatro severlerden büyük ilgi gördü.

Magazin 02-03-2014 13:52

Nurseli İdiz'den şok açıklama

'Yunanistan topraklarımızı geri versin!'

Magazin 05-02-2014 12:02

Nurseli İdiz: Bana vebalı gibi bakıyorlar

Enver Aysever'in moderatörlüğünü yaptığı Aykırı Sorular programına katılan ünlü oyuncu Nurseli İdiz canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin 08-12-2013 02:40

Yeniden doğuyor

Nurseli İdiz, oyunculuktan uzak kaldığı dönemin acısını çıkarıyor.

Magazin 19-09-2012 14:15

Evine hırsız girdi

Ünlü oyuncu Nurseli İdiz, önceki gece evine hırsız girdiğini anlayınca, soluğu karakolda aldı.

Magazin 01-12-2011 15:09

Dizi bitince ortada kaldı

Ece Vahapoğlu'nun sunduğu "Ece'nin Konukları" programına konuk olan Nurseli İdiz, rol aldığı "Zehirli Sarmaşık" dizisi vaktinden önce bitirilince ortada kaldığını söyledi

Magazin 27-11-2011 13:14

'Soruyorum size Cihan'ın suçu ne?'

Vatan Gazetesi'ne konuşan Cihan Ünal yaşananlara açıklık getirdi...

Magazin 19-06-2011 11:59

Telefon konuşmasının belgesi elimde

Hande Ataizi, Cihan Ünal'ın tacizini telefonla anlattığını söylediği Gencay Gürün'ün kendisini yalanlamasına böyle yanıt verdi

Magazin 12-06-2011 17:54