Olacak O Kadar Haberleri Ve Son Dakika Olacak O Kadar Haberleri

Olacak O Kadar Haberleri Ve Son Dakika Olacak O Kadar Haberleri

1988 - 2010 yılları arasında yayınlanan TV programı olan Olacak O Kadar, Levent Kırca’nın kaleme aldığı ve başrol olduğu eleştirel bir skeç programıdır. Olacak O Kadar’ın yönetmenliğini Oğulcan Kırca yapmıştır. 1988 ve 2005 yıllarında TRT 2’de yayınlanan program, TRT 1, Star 1, İnterstar, ATV, Kanal D, Star TV, Show TV ve TGRT gibi çeşitli kanallarda yayımlandıktan sonra 2010 yılında yeniden FOX TV’de yayınlanmaya başladı. Türkiye’de yaşanan trajikomik durumları anlatan program, çeşitli nedenlerden dolayı yayından kaldırıldı. Programda Levent Kırca, Oya Başar, Sinan Bengier, Didem Balçın, Ali Erkazan, Zeynep Tedü, Metin Serezli, Yelda Alp, Ali Sürmeli ve Aşkın Nur Yengi gibi isimler rol aldı.

Olacak O Kadar Haberleri

Olacak O Kadar'ın yıldızı Levent Kırca'nın kızı bakın kim çıktı! Meğer o da ünlüymüş...

Usta oyunculardan biri olan Levent Kırca, Olacak O Kadar adlı televizyon programıyla seyircilerin aklına kazındı. Dönemin başarılı isimlerinin başında gelen Kırca'nın kızının kim olduğunu görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 19-09-2022 20:38

Olacak O Kadar’ın yıldızı Ahmet Çevik'i görenler tanıyamıyor!

Olacak O Kadar'da yaptığı tiplemelerle ünlenen oyuncu Ahmet Çevik, yıllar sonra ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun değişimi ise görenleri şaşkına uğrattı.

Magazin 19-02-2022 15:06

Oyuncu Ali Demirel son yolculuğuna uğurlandı

Böbrek yetmezliği nedeniyle 77 yaşında vefat eden oyuncu, senarist, seslendirme sanatçısı Ali Demirel, Muğla'nın Marmaris ilçesinde toprağa verildi.

Magazin 29-06-2021 21:32

Bir döneme Olacak O Kadar ile damgasını vurmuşlardı! Birçoğu aramızdan böyle ayrıldı

Usta oyuncu Levent Kırca tarafından ve dönemine damgasını vuran eleştirel güldürü programı 'Olacak O Kadar' ekibinden bugün bir yıldız daha kaydı. 1990'lı yıllardan başlayıp 22 yıl boyunca çeşitli kanallarda yayınlanan popüler programın en başında yer alan isimlerden olan oyuncu Ali Demirel, hayatını kaybetti. İşte bir döneme damgasını vuran programın hayatını kaybeden oyuncuları...

Magazin 28-06-2021 16:45

Olacak O Kadar

Olacak O Kadar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Olacak O Kadar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Olacak O Kadar oyuncusu Ali Demirel hayatını kaybetti! Ali Demirel neden öldü? Ali Demirel kimdir?

Bir dönem Türk televizyonlarında fırtınalar estiren Olacak O Kadar programının oyuncusu Ali Demirel hayatını kaybetti. Rahmetli Levent Kırca’nın tiplemeleri ile bir döneme damgasını vuran Olacak O Kadar skeç programının başarılı tiyatrocusu Ali Demirel’in dün gece evinde fenalaştığı ve kaldırıldığı hastanede vefat ettiği öğrenildi.

Magazin 28-06-2021 14:49

Olacak O Kadar ile tanınan ünlü oyuncu Ali Demirel hayatını kaybetti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ileri derece zatürre şikayetiyle hastaneye kaldırılan oyuncu Ali Demirel (77), hayatını kaybetti.

Magazin 28-06-2021 14:19

Ahmet Çevik kaza geçirdi

Oyuncu Ahmet Çevik geçirdiği talihsiz kaza sonrası tat ve koku alma duyularını kaybetti

Magazin 16-03-2018 12:24