Öpüşmek Haberleri

Belediye otobüsünde öpüşme sosyal medyanın diline düştü! Resmen vakumlamış

İstanbul'da belediye otobüsünde bir çiftin öpüştüğü görüntüler sosyal medyada gündem oldu. O görüntüler sosyal medyada yayınlandıktan sonra yorumlar da gecikmedi.

Magazin 13-11-2023 15:42

Öpüşen çifti görünce tepki gösterdi! 'Sana ne' cevabını alınca daha da öfkelendi: El ele tutuşuyorlar, sarılıyorlar tamam. Bir de öpüşüyorlar...

İstanbul'daki bir durakta öpüştüklerini iddia ettiği gençlere tepki gösteren kadın, 'Sana ne!' cevabını alınca adeta öfke patlaması yaşadı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde çifte tepki gösteren kadın, "El ele tutuşuyorlar tamam. Sarılıyorlar tamam. Bir de öpüşüyorlar. Sonrası ne edepsizlik. Aa bir de döndüm ki öpüşüyorlar." dediği görüldü. Söz konusu görüntüler bir anda gündem yarattı.

Haber 24-08-2023 10:11

Öpüşmek orucu bozar mı? Ramazanda oruçluyken öpüşülür mü? Diyanet açıkladı!

Öpüşmenin orucu bozup bozmayacağı merak konusu oldu. İbadetlerini eksiksiz ve tam olarak yerine getirmek isteyen kişiler Ramazan ayının ilk gününde konuya dair araştırma yapıyor. Peki, öpüşmek orucu bozar mı? Ramazanda oruçluyken öpüşülür mü? İşte Diyanet'in yayımladığı bilgiler doğrultusunda konuya ilişkin detaylar...

Haber 23-03-2023 10:44

Papaz kilisede önce nikahlarını kıydı! Sonrasında gelini uygunsuz bir şekilde öptüğü için damada yumruk attı

Bir düğün törenine ait görüntüler sosyal medyada tartışma yarattı. Yeni evli ismi açıklanmayan bir çift bir kilisede gerçekleşen törenle dünya evine girdi. Papazın ‘Gelini öpebilirsin’ cümlesinden sonra öpücüğün dozunu kaçıran damat sert bir tepkiyle karşılaştı. Papaz davetlilerin gözü önünde gelini uygunsuz bir şekilde öptüğü için damada yumruk attı.

Trend 24-01-2023 08:04

Seksolog sırrı verdi: Orgazm olmak için üç şeye ihtiyacınız var

Cinsel ilişki her iki cinsiyet içinde büyük önem taşıyor. Ancak seksin orgazm ile bitmesi beklenirken bu durum her zaman gerçekleşememektedir. Seksologlar kolay ve etkili orgazm için ipuçları paylaşıyor. Seks Profesörü olan Dr. Nicole McNichols, seks hakkında yanlış bilinen o bilgiyi ve orgazm olmak için yapmanız gereken üç basit hamleyi açıkladı.

Haber 16-12-2022 11:57

İngiliz şarkıcı Matty Healy sahnede hayranlarıyla öpüştü! Kamera saniye saniye kayda aldı

İngiliz müzik grubu The 1975'in dün gece San Diego'a gerçekleşen konserinde şaşkına çeviren anlar yaşandı. Daha önce sahnede bir kadın hayranını öpen Matty Healy, bu defa bir erkek hayranıyla öpüştü.

Magazin 28-11-2022 17:21

Boşuna inkar etmeyin! Bilime göre aşık olduğunuzu gösteren 9 işaret

Aşk tüm hayatı değiştiren olaylardan. Yaşamı çok daha çekilebilir bir hale getiren aşk doğru kişiyle yaşandığında oldukça mutlu edici sonuçlar sağlasa da yanlış kişiye aşık olmak zorlayıcı durumlar meydana getirebiliyor. Kimse yanlış kişiye aşık olmak istemese de buna engel olmak zor oluyor. Birçok kişi aşık olduğunu inkar ediyor. Ancak bilime göre aşık olduğunuzu gösteren 9 işaret bulunuyor.

Kadin 17-10-2022 09:45

Öpüştüğü için hayatını riske attı! Dikkat edin bu şekilde de etki edebiliyor

İlk çıkılan randevular oldukça heyecanlı olabiliyor. Ancak bu randevularda gözden kaçırılan ufak hatalar hem ilişkinin bitmesine hem de sağlığınızın tehlikeye girmesine neden olabiliyor. Janelle Gonzalez isimli kadın TikTok hesabı üzerinden randevuda öpüştüğü için başına gelen alerjik reaksiyonları anlattı.

Haber 06-10-2022 09:16

Doktorlar bile şaşırıyor: Cinsel ilişki sırasında yapılan fanteziler ölümle sonuçlanıyor! En ilginç fantezi deneyimleri

Toplumda bir tabu olarak görülen cinsel ilişki üzeri kapalı bir kutu olarak biliniyor. Seks sırasında yapılan sıra dışı olaylar ciddi sonuçlara neden olabiliyor. Dünya üzerinde çok farklı cinsel ilişki fantezileri bulunuyor. Doktorlar hastaneye gelen şaşırtıcı seks mağdurlarını kayıt altına alıyor. İşte en ilginç cinsel ilişki fantezileri ve ölümcül sonuçları...

Haber 02-10-2022 08:36

Seks yapmadan da uyarılma sağlanabilir: En zevk veren bölgeler! Bunları hiç duymamıştınız

Seks yapmak bir kişi için oldukça yeterli olurken partneri için yetersiz kalabiliyor. Bazı kişiler diğerlerine göre çok daha zor uyarılıyor ve tatmin oluyor. Partnerinizi de mutlu etmek için onun isteklerini de göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Doğru adımlar ile partnerinizin nerelerden uyarıldığını anlayabilirsiniz.

Haber 15-09-2022 07:51

Mutluluklarının sırrını paylaştı! Sosyal medyada tartışma yarattı: İki yıldır sevgiliyiz, hala öpüşmedik

Sosyal medyada Kaytlin O’Neall kullanıcı adıyla bir paylaşım yapan kadının itirafı kısa sürede kullanıcılar arasında bir tartışmanın fitilini ateşledi. İki yıllık ilişkileri boyunca bir kez bile öpüşmediklerini dile getiren O’Neall, mutluluklarının sırrı olarak ise bu durumu gösterinde kullanıcılar adeta yorumlarda ikiye bölündü. Kimileri genç kızın paylaşımına hak verirken kimileri ise eleştirdi.

Trend 02-08-2022 11:05

Diş fırçalama değil! İnanması güç ama diş bakımında en iyi yöntem...

Şimdiye kadar ağız ve diş bakımı ve sağlığı için en önemli unsurun diş fırçalamak ve diş ipi kullanmak olduğunu öğrendik. Ancak yeni yapılan bir açıklamaya göre ikisine de çok gerek yok! Ağız ve diş bakımı için günde dört dakika boyunca öpüşmenin diş ipi kullanmak veya dişleri fırçalamak kadar etkili olduğu ortaya çıktı.

Haber 26-04-2022 12:06

Oruçluyken öpüşmek orucu bozar mı? Ramazan'da sevgiliyle öpüşmek orucu bozar mı? Diyanet açıkladı!

Oruçluyken öpüşmek orucu bozar mı? sorusunun yanıtı Ramazan ayı münasebetiyle vatandaşlar tarafından günün en çok araştırılan soruları arasında yer alıyor. Ramazan ayı 2 Nisan Cumartesi günü başladı, 1 Mayıs Pazar akşamı ise sona erecek. Peki bu süre zarfında oruçluyken öpüşmek orucu bozar mı? Ramazan'da sevgiliyle öpüşmek orucu bozar mı? sorularının yanıtı ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan açıklamanın ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Haber 04-04-2022 12:29

Mide rahatsızlıklarını azaltan doğal bir ağrı kesici: Öpüşmek! İşte öpüşmenin faydaları...

Öpüşmek çiftleri mutlu etmekle kalmıyor sevgi ve güven duygusunu da güçlendiriyor. Ayrıca bu romantik eylemin insan vücuduna, muhtemelen daha önce duymadığınız birçok faydası bulunuyor. Uzmanlar, her sabah eşini öperek uğurlayanların, diğerlerine göre 5 yıl daha fazla yaşadığını ifade ediyor.

Haber 29-03-2022 00:30

10 lira verip öpüşmek istedi, 130 lirasından oldu

Afyonkarahisar'da mermer fabrikasında çalışan K.Y.'nin (19) yanına giderek, "10 liraya öpüşelim" diyerek 130 lirasını alan 2 kadın, şikayet üzerine yakalanıp gözaltına alındı.

Haber 03-09-2021 15:04

İnsanlar neden öpüşmeye başladı?

Dudaktan öpüşmek sandığımız kadar evrensel bir davranış değil. Farklı kültürlerin farklı öpüşme biçimleri var. Peki, bu farklılıklar, bu "mahrem" eylemi neden önemli gördüğümüze dair bir fikir verebilir mi?

Trend 17-08-2021 09:22

Bilimsel yanıtı açıklandı! Öpüşürken neden gözlerinizi kapatırsınız?

Bir kişiye dokunmak aslında sevginin en somut göstergelerinden biridir. Toplumsal tabular içerisinde oldukça mahrem olarak kabul edilen konulardan biri dokunmanın bir çeşidi olan öpüşmektir. Öpüşmek partnerlerinin birbirine olan sevgilerini gösterdikleri en özel andır. Öpüşme sırasında çiftlerin gözlerini kapattığına denk gelmişsinizdir. Bu dünya genelinde yaygın olan bir göstergedir. Peki neden insanlar öpüşürken gözlerini kapatır?

Kadin 30-04-2021 15:22

Cesur sahne! Menajerimi Ara'nın televizyonda yayınlanmayan sahnesi olay oldu

Dicle ve Barış'ın öpüşme sahnesi, Menajerimi Ara dizisinin dün akşam yayınlanan yeni bölüme damga vurdu. Bölümün son sahnesinde yayınlanan öpüşme sahnesinin bir kısmı ekrana gelirken devamı sadece dizinin YouTube kanalında yayınlandı.

Magazin 23-03-2021 10:24