Parmak Arası Terlik Haberleri

Modası hiç geçmeyen, rahatlığıyla gönülleri fetheden Havaianas terlik modelleri

Yaz mevsimi geldiğinde heyecanlı tatil planları başlıyor ve gardıroplar yaz kombinleriyle doluyor. Plajda şık ve rahat görünmenin sırlarından biri ise doğru terlik seçiminden geçiyor. Ne giydiğine her ortamda dikkat edenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Gelin, konforuyla ünlü olan ve ayakta yokmuş gibi hafif bir his yaratan en iyi Havaianas terliklerini beraber inceleyelim!

Haber 06-07-2023 16:20

Çok satanlarda birinci sırada! Yaz aylarının vazgeçilmezi Crocs parmak arası terliği keşfedin

Kaliteli bir parmak arası terlik, ayaklarınız için rahat bir deneyim sunar, ayaklarınızın baskı noktalarını destekler, size gün boyu konfor sağlar. Daha uzun süre dayanır, uzun vadede tasarruf ve daha verimli bir kullanım sağlar. Rahatlık, dayanıklılık ve destek konularında üstün bir performans sergiler. Ayaklarınızın sağlığına katkıda bulunarak rahat bir deneyim sunan bir parmak arası terlik arıyorsanız Crocs Unisex Yetişkin Crocband Flip Parmak Arası Terlik tam size göre! Gelin, keşfedelim.

Haber 19-06-2023 11:53

Crocs, Havaianas, Quicksilver... En sevilen terlik markalarında %35'e varan indirim

Bu yaz, terliklerle hem rahatlığın hem de stilin tadını çıkarmaya ne dersiniz? Dünya çapında sevilen Crocs, Havaianas gibi ünlü markalar terlik koleksiyonlarında muhteşem bir indirim fırsatı sunuyor. Ayaklarınızı serin tutarken aynı zamanda şıklığınızı da koruyabileceğiniz bu terliklerde %35'e varan indirimler sizi bekliyor. İşte detaylar!

Haber 26-05-2023 00:14

Eski uçuş görevlisi uyardı! Görgü kuralı değil güvenlik: Uçakta parmak arası terlik giymeyin

Bir havayolu çalışanı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, bir kaza veya acil durumda uçaktan kaçışınızı sınırlayabileceğinden yolcuları uçarken parmak arası terlik giymemeye veya çıplak ayakla gezmemeye çağırdılar.

Trend 20-09-2022 17:52

Parmak Arası Terlik

Parmak Arası Terlik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Parmak Arası Terlik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.