Uçak Haberleri

Erdoğan ivedilikle çözülmesi için talimat verdi: Mali yükü de artırıyor! Bu, devlete şantajdır

Son günlerde uçak rötarları sıklaştı. Hava trafik kontrolörlerinin "inisiyatif almadan çalışma" sistemine geçmesiyle baş gösteren sorun mali yük olarak da geri dönüyor. Kontrolörler maaşlarının artmasını isterken konu AK Parti MKYK'da da gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Sorumluları hesaba çekin" deyip sorunun çözülmesi için talimat verdiği öne sürüldü.

Haber

AJet uçuşları saatlerce rötar yapınca yolcular çileden çıktı! Kabin görevlisinin üzerine yürüdü: Bana ne sizin yakıtınızdan

Türk Hava Yolları'nın alt şirketi AJet bir kez daha rötarlar ve beraberinde yaşanan gerginliklerle gündeme geldi. Erzurum'da seferler 5 saat rötar yapınca yolcularla görevliler arasında gerginlik yaşandı. Yine AJet'e ait olduğu belirtilen bir uçakta yolcunun kabin görevlisinin üzerine yürüyüp "Manyak mısınız lan siz" diye çıkıştığı anlar da kameraya yansıdı.

Haber

Sosyal medyayı şaşkına çeviren tesadüf! Kadın hasta olduğunu söyleyerek izin aldı... Patronuyla aynı uçağa denk geldi

TikTok'ta 'grachevaaleidya' kullanıcı adını kullanarak paylaşım yapan Grace isimli bir kadın hasta olduğunu söyleyerek Bali tatiline çıkmak istedi. İş yerinden hastalık bahanesiyle izin alan kadın Bali uçağına bindiğinde ise patronunun da aynı uçakta olduğunu fark ederek büyük bir şaşkınlık yaşadı. Genç kadın o anları sosyal medya hesabından paylaşınca viral oldu.

Trend

İzmir'deki yangın hava trafiğini engelledi! Adnan Menderes Havalimanı'na inişler durduruldu

İzmir Çeşme'de çıkan yangın saatler sonra söndürülmüştü. Yangından acı haber gelmiş ve 3 kişinin hayatını kaybettiği aktarılmıştı. Yangının gökyüzünde neden olduğu yoğun dumanlar nedeniyle Adnan Menderes Havalimanı'na inişler durduruldu.

Haber

Uçak

Uçak Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Uçak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Havada garip anlar! Bir anda ayağa kalkıp uçağın içinde tuvaletini yapmaya başlayınca acil iniş talimatı geldi... Uçuş yasağı listesine hoş geldin

American Airlines uçağında bir yolcu aniden ayağa kalkarak koridora tuvaletini yapmaya başladı. Çevresindekilere aldırış etmeden tuvaletini yapan yolcunun eylemine devam etmesi üzerine uçak acil iniş yaptı ve uçak personeli polise haber verdi.

Trend

ABD'de korku dolu anlar! Kalkış sırasında uçağın lastiği patladı

ABD'nin Florida eyaletinde bir yolcu uçağının kalkış sırasında lastiği patladı. Uçaktaki yolcular tahliye edildi.

Haber

Elle aranmayı kabul etmeyen giremeyecek! Uçak yolcuları dikkat: Havalimanlarında yeni dönem başladı

Havalimanları ve uçaklarda yeni dönem başladı. Yeni kuralları kabul etmeyen yolcular havalimanına ve uçağa alınmayacak. Havalimanına ve uçağa girmek isteyen yolcular ve eşyaları elle aranabilecek. Elle eşya ve üst baş araması özel güvenlik görevlilerince de tesislere girişlerde yapılabilecek. İşte havalimanlarındaki yeni düzenlemenin detayları...

Haber

AJet'ten bilet almışlardı, yine kötü sürpriz! Havalimanında isyan ettiler: Dalga mı geçiyorsunuz? O uçak kalkacak

Son günlerde yolcu mağduriyetleriyle gündeme gelen AJet, yine yaşanan bir uçak iptaliyle tepkilerin odağı oldu. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, uçakları iptal olan vatandaşların havalimanındaki görevlilere "İnsanlar burada ne halde ya? Dalga mı geçiyorsunuz? O uçak kalkacak." diyerek tepki gösterdiği görüldü.

Manşet

Hostes sevgilisine evlenme teklifi etmek için gizlice uçağa bindi! O anlar saniye saniye sosyal medyadan paylaşıldı

George West isimli bir adam uçuş görevlisi olarak çalışan sevgilisine sürpriz yapmak için onun görev yaptığı uçağa bilet aldı. Bristol'den Menorca kentine giden uçuş sırasında West sevgilisinin önünde diz çökerek evlenme teklifi etti. O anlar sosyal medyada viral oldu.

Trend

İsrail uçağı Antalya'ya acil iniş yaptı! İsrail medyasındaki iddialara Türkiye'den açıklama

Antalya'ya acil iniş yaptığı aktarılan İsrail merkezli El Al Havayoluna ait bir yolcu uçağına, havalimanındaki yetkililer tarafından yakıt verilmediği iddia edilmişti. Yapılan açıklamada uçağa yakıt sağlanacağı ancak uçak pilotunun kendi rızasıyla ayrılmaya karar verdiği belirtildi.

Haber

Bakan Göktaş duyurdu: O yolculara uçuşlarda yüzde 50 indirim uygulanacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile AJet arasında şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları, malul ve malul yakınları ile engelli yolcuların tüm seyahatlerinde yüzde 50'ye varan indirim uygulanmasını öngören protokol imzalandı. Protokoller iç hat uçuşlarında yüzde 50 indirim sağlandı.

Finans

Selçuk'tan kalkan uçağın havada motoru durdu! Pilotun soğukkanlılığı faciayı önledi

İzmir’in Selçuk ilçesinden kalkış yapan eğitim uçağının motoru mekanik problemden dolayı Aydın semalarında arızalanarak durdu. Motor arızasına rağmen sakin ve soğukkanlı tavırlarını bozmayan öğrenci pilot, Aydın Çıldır Havaalanı’na acil iniş yaptı. Havadaki o anlar ise uçağın içindeki kameraya saniye saniye yansıdı.

Haber

Havada kaos! Uçak dönüş yaparken öyle bir şey yaşadı ki...

Hollandalı bir akrobasi pilot havada korkunç bir olay yaşadı. Pilotun uçağı döndürdüğü sırada kanopisi beklenmedik bir biçimde açıldı. Yaşanan korku dolu anlar saniye saniye kaydedildi.

Manşet

Türkiye, hava sahası yoğunluğunda Avrupa'da ilk üçte

Türkiye, 15 Haziran'da, seyrüsefer hizmeti verdiği 5 bin 573 uçuşla Avrupa'da hava sahası en yoğun 3'üncü ülke oldu.

Finans

Havada panik: Uçağın motorunda yangın çıktı!

Yeni Zelanda'da bir hava yolu şirketine ait Boeing 737 tipi yolcu uçağının motorunda yangın çıktı. Yangın yüzünden acil iniş yapmak zorunda kalan uçakta 67 yolcu ve 6 kişilik mürettabatın olduğu öğrenildi. Yangının motora kuş çarpması yüzünden çıkmış olabileceği tahmin ediliyor.

Haber

Yerlisi yabancısı... Peş peşe indiler! Antalya'da rekor kırıldı: Dakikada 1 uçak...

Antalya Havalimanı'nda arife gününde 1100 uçak ve 200 bin yolcu trafiği yaşandı. 9 günde 1 milyonun üstünde tatilcinin beklendiği Antalya'da neredeyse dakikada 1 uçak trafiği oluştu. Arife günündeki uçak ve yolcu trafiği, bu yılın şu ana kadarki en yüksek rakamları oldu.

Finans

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Cumhur İttifakı ve CHP açıklaması: ‘Devlet Bey’in açıklaması gayet isabetli!’

Cumhurbaşkanı Erdoğan İspanya ve İtalya dönüşü sonrasında uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan son günlerde tartışmalara neden olan MHP lideri Bahçeli’nin açıklamaları için "Devlet Bey'in açıklaması devlet adamı yaklaşımıyla, sakin, bir tartışmaya fırsat vermeden yapılmıştır. Konuyu bu şekilde kapatmış olması gayet isabetlidir" dedi. Erdoğan CHP ziyareti için de "Bizim iade-i ziyaretimizi demek ki hazmedemediler" ifadelerini kullandı.

Haber

İstanbul hava sahasında korku dolu anlar! Pilotun Şuan çok türbülans var hava çok sallıyor sözleri kayıtlara yansıdı

İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan kuvvetli yağış, hava ulaşımını da olumsuz etkiledi. İstanbul hava sahasında bulunan uçaklar türbülans riski nedeniyle zor anlar yaşadı. Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş için alçalan bir uçağın pilotu havada tur atarken, hava trafik kontrol kulesiyle yaptığı konuşma kayıtlara yansıdı. Pilotun, “Efendim şuan çok türbülans var şuan hava çok sallıyor” sözleri dikkat çekti.

Haber

Son dakika | Aydın'da orman yangınına müdahale eden uçağın burnu battı! Ekipler bölgeye sevk edildi: Bakan Yumaklı'dan açıklama

Son dakika haberi: Aydın'da orman yangınına müdahale eden uçağın bir kısmı suya battı. Ekipler kurtarma çalışması başlattı. Uçağın personeli kurtarıldı. Bakan Yumaklı "Aydın Didim’de meydana gelen orman yangınına müdahale etmek için çalışmalarını yürüten Orman Genel Müdürlüğü tarafından kullanılan Türk Hava Kurumu’na ait CL-215 tipi yangın söndürme uçağı Bafa Gölü’nde henüz bilinmeyen nedenle kırıma uğramıştır. Uçakta görev yapan üç personelimiz sağlıklı şekilde kurtarılmıştır" dedi.

Haber

Bayramda binlerce kişi yer değiştirecek! Otobüs ve uçak biletlerinde rekor! Ek seferler bile doldu!

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatılmasının ardından binlerce kişi yaşadığı şehirlerden ayrılarak seyahat edecek. 14-23 Haziran tarihleri arasındaki mevcut tüm uçuşlar tamamen doldu. Otobüs ve uçak biletlerinin ek seferleri de şimdiden dolmak üzere!

Finans

Uçak faciasının eşiğinden dönüldü! İzleyenlerin yürekleri ağızlara geldi

Mumbai'nin Chhatrapati Shivaji Maharaj Uluslararası Havalimanı'nda dün iki uçak, aralarında yalnızca 509 metre mesafe olacak şekilde pistte korkutucu derecede yakınlaştı. Indore'dan kalkan bir uçak, başka bir uçağın Thiruvananthapuram'a doğru havalanmasından birkaç dakika sonra aynı piste indi. Yaşanan korku dolu anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Manşet

Son dakika | Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Acı haberi MSB duyurdu: İki pilot şehit oldu... Uçağın düşme görüntüleri ortaya çıktı

Son dakika haberi: Kayseri'de SF-260D tipi bir eğitim uçağı düştü. Milli Savunma Bakanlığından kazayla ilgili peş peşe açıklamalar yapıldı. Kazada iki pilot şehit oldu. Öte yandan uçağın düşme görüntüleri ortaya çıktı. Şehit olan pilotların kimlikleri de belli oldu.

Haber

Tekirdağ'da eğitim uçağı, tarlaya zorunlu iniş yaptı

Tekirdağ'da motor arızası oluşan Diamond DA-42 tipi eğitim uçağı, tarlaya zorunlu iniş yaptı.

Haber

Meclis'e sunuldu: Havalimanlarında yeni dönem! İzin vermeyenler uçağa alınmayacak...

AK Parti'nin TBMM Başkanlığı'na sunduğu yeni kanun teklifiyle havalimanlarında güvenlik önlemleri artırılıyor. Yolcu ve eşyalarının güvenliği için elle arama şartı getiriliyor. Teknik cihazlarla yapılan kontrollerin yetersiz kaldığı durumlarda, yolcuların kendileri ve eşyaları elle aranacak. Ayrıca uçakta cep telefonu kullanmaya da 500 bin liralık ceza yolda...

Finans

'Cicişler' lakabı ile tanınan Ceyda Ersoy kabin memuruna saldırdı! Gözaltına alındı

İstanbul'dan Antalya'ya uçakla yolculuk yapan 'Ciciş kardeşler'den Ceyda Ersoy kabin memuruna saldırdı. Ersoy Antalya Havalimanı'nda uçaktan indirilerek gözaltına alındı. İfadesi alınan Ersoy, serbest bırakıldı.

Magazin

Antalya'dan havalanan SunExpress'e ait yolcu uçağında kabin basınç arızası! Varşova'ya acil iniş yaptı

Antalya-Varşova seferini yapan SunExpress’e ait uçakta meydana gelen kabin basınç arızası nedeniyle pilotu acil durum bildirdi. Uçak Varşoya Havalimanı’na sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştirdi.

Haber

Ekonomik uçtular ama business dönebilirler! Filenin Sultanları isyan etmişti... Uçak kriziyle ilgili Bakan Uraloğlu'ndan açıklama

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ABD'deki turnuvaya THY'nin tarifeli uçağında ekonomik sınıfta gitmesi tartışmalara neden olmuştu. Filenin Sultanları sosyal medya üzerinden adeta duruma isyan ederken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan açıklama geldi. Bakan Uraloğlu, ABD seyahatinde yaşanan sorunun iletişim eksikliğinden kaynaklandığını belirtirken; "Dönüşleri business olarak organize etmeye çalışıyoruz." dedi.

Spor

Alex de Souza görevine resmen başlıyor! Geliş saati belli oldu

Uzun yıllar sonra Türkiye'ye teknik direktör olarak dönen Brezilyalı yıldız Alex de Souza'nın geliş saati belli oldu. İşte detaylar...

Spor

Türkiye üzerinde türbülansa yakalandılar! Katar Havayolları'na ait uçakta korku dolu anlar: Yaralılar var

Londra'dan Singapur'a giden bir yolcu uçağı türbülansa girmiş ve 1 yolcu hayatını kaybederken 30 kişi yaralanmıştı. Benzer bir haber ise Katar Havayolları'ndan geldi. Katar’ın başkenti Doha’dan İrlanda’nın başkenti Dublin’e giden uçak Türkiye üzerinde türbülansa girdi. Olayda 12 kişi yaralandı.

Haber

Mucize kurtuluş! Taksi yapan uçak yer ekibi çalışanını ezdi... Korkunç anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı

Havayolu yer ekibinde çalışan bir kişi korkunç bir kazada 77 tonluk yolcu uçağı tarafından ezildi. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada yaralanan 32 yaşındaki Rail isimli çalışan yoğun bakıma kaldırılırken sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. İhmalle suçlanan kimliği belirsiz kaptanın uçuştan indirildiği ve sorguya çekildiği ifade edildi.

Manşet

Londra'dan Singapur'a giden uçakta şiddetli türbülans kabus yaşattı: 1 ölü, çok sayıda yaralı... O anlar saniye saniye kameraya yansıdı

İngiltere'den Singapur'a giden bir uçağın Asya semalarında şiddetli türbülansla karşılaşması ve Tayland'a acil iniş yapmak zorunda kalması sonrasında 1 kişinin öldüğü ve çok sayıda kişinin de yaralandığı açıklandı. Yolcuların uçuş sırasında şiddetli türbülansın etkisiyle yaşadıkları zor anlar saniye saniye cep telefonuyla kaydedildi.

Trend

Uçaklarda yeni dönem: Arama kurallarını kabul etmeyen yolcular binemeyecek! Bagajlar, eşya ve kargolar için de geçerli

Uçaklarda yeni dönem başlıyor! Türk Sivil Havacılık Kanunu'nda yeni düzenleme yolda. Havalimanı girişlerinde uygulanan arama prosedürleri önemli ölçüde değişecek. Yeni yasa taslağında yer alan üst ve bagaj arama kurallarına uymayan yolcular uçağa alınmayacak. Yeni dönemin ayrıntılarını Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu açıkladı.

Haber

Survivor'ın eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'ndan hayranlarını endişelendiren haber! Şifayı ancak sen verirsin Allah'ım

Survivor'da adından söz ettiren Hakan Hatipoğlu geçtiğimiz ay düellonun final turunda elenmişti. Yarışmacı sevenlerini endişelendiren bir açıklama yaptı. Operasyon geçireceğini duyuran Hatipoğlu, sosyal medya hesabından da "Ameliyat sonrası inşallah beraberiz" notunu düştü.

Magazin

Milletvekilinin hamlesi uçakta hayat kurtardı! Yolcunun duran kalbini tekrar çalıştırdı

Uçakta kalbi duran yolcuya AK Partili Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş müdahale etti. Keleş müdahalesiyle yolcuyu hayata döndürdü. Uçaktaki o hareketli anlar saniye saniye görüntülendi.

Haber

Bir anda uçağın içinde yağmur yağmaya başladı! Yolcular sırılsıklam oldu... O anlar sosyal medyada gündem yarattı

TikToker Savannah Gowarty, New York City'e dönüş için dört saatlik bir uçuş sırasında başına gelen ilginç bir olayı sosyal medyadan paylaşınca kısa sürede viral oldu. Uçağın kabininde bir anda yağmur yağmaya başlayınca büyük bir şaşkınlık yaşayan Savinnyc, tüm yolcuların sırılsıklam olduğu anları TikTok'ta gösterdi.

Trend

Türk Hava Yolları uçağında gergin anlar! Saatlerce beklediler...

İstanbul’dan Elazığ’a gitmesi planlanan Türk Hava Yolları'nın alt şirketi AJet uçağı, saatlerce içinde yolcuyla havalimanında bekledi. Havasızlıktan zor anlar yaşayan yolcular, duruma tepki gösterdi. Uçağın neden zamanında kalkmadığına dair açıklama yapılmadı.

Haber

Uçaktaki rezalet böyle kaydedildi! Kimseye aldırış etmeden cinsel ilişkiye girdiler...

İngiltere merkezli havayolu şirketi British Airways'in Londra-Dublin seferinde genç bir çift skandal görüntülere imza attı. Genç çift herkesin ortasında cinsel ilişkiye girdi. Görgü tanıklarının 15-20 dakika sürdüğünü iddia ettiği eylemde çiftin üzerine battaniye örttüğü görüldü. Uçakta çok sayıda çocuğun bulunduğu öğrenilirken, hostesin inişe geçildiği sırada kemer ikazı yapması üzerine genç çift toparlandı.

Haber

Fenerbahçe maçı öncesi İstanbul'a hareket eden Kayserispor'un uçağına yıldırım isabet etti!

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor’un uçağına yıldırım düştü. Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, takımın sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Spor

Uçak yolcusunun hareketi şaşkına çevirdi! Kabin bagajı bölmesine tırmanıp uyumaya başladı... Sosyal medyada viral olan görüntü

Bir uçak yolcusu TikTok'ta 5,1 milyon izlenmeye ulaşan gönderide kabin bagajlarının yer aldığı bölmeye çıkarak uyumaya başladı. O anları diğer yolcular şaşkınlıkla takip ederken cep telefonuyla kaydetmeyi ihmal etmedi. İsmi açıklanmayan yolcunun kabin bagajında uyumak için hazırlık yaptığı anlar, "Güneybatı vahşileşiyor" notuyla paylaşıldı.

Trend

Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nda saat 22.00'de uçuşlar başlayacak

Antalya’da bulunan Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nda inişinin ardından lastiği patlayan uçak bakımı için aprona alındı. Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Gazipaşa itfaiye ekiplerinin temizlik çalışmalarına başladığını belirterek, uçağın kırılan ön tekerleğinin yenisinin takıldığını ifade etti.

Haber

Köln-Gazipaşa seferini yapan uçak, lastiğinin patlaması nedeniyle pistte kaldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Corendon Airlines'e ait Almanya Köln-Antalya Gazipaşa uçuşunu gerçekleştiren B738 tipi uçağın piste inişinin ardından lastiğinin patladığını ve pistte kalan uçaktaki 190 kişinin tahliye edildiğini bildirdi.

Yurthaber

SON DAKİKA | Antalya'da faciadan dönüldü! Uçağın ön tekeri patladı, burun üstü iniş yaptı

Son dakika haberi: Corendon Havayolları’nın 9H-TJF tescilli Boeing 737 uçağının Köln - Alanya Gazipaşa inişinde ön tekeri patladı. Tekerin patlaması sonrası uçak ön dikme üzerine indi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, konuya ilişkin açıklamada bulundu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, sosyal medya hesabından konua ilişkin açıklama yaptı. İşte detaylar...

Haber

İstanbul Havalimanı'ndaki uçak kazası sonrası Boeing uçaklarıyla ilgili itiraf gibi sözler! 'Ciddi kusurlar vardı'

Dünyanın en büyük ticari uçak firmalarından biri olan Boeing hakkında skandal itiraflar geliyor. Boeing'in en büyük tedarikçisi olan Spirit AeroSystems isimli fabrikanın eski çalışanı Santiago Paredes, firmayla ilgili çok önemli iddialarda bulundu. Bazı parçalarda 200 tane kusur tespit edildiğini savunan Paredes'e Boeing'den de yanıt gecikmedi. Son olarak İstanbul Havalimanı'nda da Boeing 763 tipi bir uçak gövde üzerine iniş yapmıştı...

Haber

İstanbul'daki uçak kazasını takip eden personelin diyaloğu gündem oldu! Pilot kesin Karslı he yorumuyla paniği dindirdi

İstanbul Havalimanı'nda kargo uçağının iniş takımları açılmayınca piste gövde üstü iniş yaptığı panik anlarında havalimanı çalışanları arasında geçen diyalog sosyal medyada viral oldu. Diyalogda çalışanların da yüreklerinin ağza geldiği anlaşıldı ancak damgasını vuran sözler yabancı firmaya ait uçağın pilotu için kullanılan "Kesin Karslı" ifadesi oldu.

Haber

Son dakika | İstanbul Havalimanı'nda faciaya ramak kala! Uçak gövdesi üzerine iniş yaptı: Yüreklerin ağza geldiği anlar kamerada

Son dakika haberi: İstanbul Havalimanı'nda güpegündüz facianın eşiğinden dönüldü. İniş takımı açılmayan kargo uçağı tehlikeli bir iniş yaptı. Panik dolu anlar kameraya yansıdı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olayın nedenini ve detaylarını paylaşan bir açıklama yayımladı. Olay sonrası kazanın yaşandığı 16R pisti geçici süreliğine hava trafiğine kapatıldı.

Haber

Letonya’da küçük uçak otoyola acil iniş yaptı! Olayı gören sürücüler büyük şaşkınlık yaşadı

Letonya’da küçük bir uçak otoyola acil iniş yaptı. Olayı gören sürücüler büyük şaşkınlık yaşarken, o anlar saniye saniye kaydedildi.

Haber

Emin Pazarcı'nın paylaştığı fotoğraf olay oldu! Höst diye yanıt vermişti, AK Partili isim de topa girdi: Kısıtlanmalı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Meksika ve Küba'ya yönelik resmi ziyaretlerini TBMM heyetiyle birlikte takip eden gazeteci Emin Pazarcı'nın paylaşımları gündem oldu. Cumhurbaşkanlığı uçağıyla birlikte fotoğrafını paylaşan Pazarcı'ya "Tasarruf tedbirleri size yok değil mi?" yorumları geldi. Yapılan eleştirilere gülerek yanıt veren Pazarcı'nın "Höst, Devlet işidir bu. Helaldir helal" ifadeleri ise dikkat çekti. Öte yandan AK Partili Birinci de topa girdi: "Mümkün mertebe kısıtlanmalı"

Haber

Uçak biletlerine zam! Tavan fiyat yeniden belirlendi, işte yeni tarife

Yurt içi yolculuklarında hava yolunu tercih edenler dikkat! İç hatlardaki tek yön uçuşlarda uygulanan 'tavan fiyat' değişti. Tavan fiyatına yüzde 30 zam yapıldı.

Finans

Ekstra bagaj ücreti ödememek için öyle bir şey yaptı ki... TikTok'ta o anlar viral olmayı başardı! Dünyaları sığdırdın

TikTok'ta 'kristenashleyblack' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın ekstra bagaj ücreti ödememek için uyguladığı taktiği paylaşınca gündem oldu. Kişisel çantasına daha fazla ürün sığdırmak için kullandığı taktiğini paylaşan genç kadın sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı.

Trend