Pelin Öztekin Haberleri Ve Son Dakika Pelin Öztekin Haberleri

Pelin Öztekin Haberleri Ve Son Dakika Pelin Öztekin Haberleri

Dizi ve tiyatro oyuncusu olan Pelin Öztekin, usta tiyatrocu Rasim Öztekin’in kızıdır. 17 Şubat 1987 İzmit’te dünyaya gelen Öztekin, ilkokul ve lise eğitimini İstanbul’da aldı. Fenerbahçe Lisesi’nde okuyan Pelin Öztekin, Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde aldığı tiyatro eğitimi ile oyunculuk kariyerini başlattı. Babasının izinden giden Öztekin’in ilk dizisi 2005 yılında rol aldığı Hayat Bilgisi’dir. Bu dizide Demet karakterine hayat veren Öztekin, 2006 yılında BKM mutfağa katıldı. BKM Mutfak’ta kendini geliştiren ve ünlenen Öztekin, 2007 yılında tiyatro oyununda rol aldı. Haldun Dormen’in yazıp yönettiği Hisseli Harikalar Kumpanyası oyunda Şebnem karakterini Pelin Öztekin canlandırdı. Çeşitli dizi ve sinema filmlerinde rol alan Pelin Öztekin, 2020 yılında Benzemez Kimse Sana adlı yarışma programına katıldı.

Pelin Öztekin Haberleri

Pelin Öztekin, Fatih Terim'le pozunu paylaştı! Sosyal medyayı salladı

"Çok Güzel Hareketler Bunlar" programıyla adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Pelin Öztekin, değişimiyle çok konuşulmuştu. Oyuncu bu kez son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Öztekin, sosyal medya hesabından Fatih Terim'le pozunu 'İmparator' notuyla paylaştı.

Magazin 15-04-2024 11:22

Rasim Öztekin'i anma gecesinde gözler onu aradı ama o yoktu... Pelin Öztekin'in paylaşımı gündem oldu

Seksenler dizisinde hayat verdiği 'Fehmi' karakteri ile hafızalara kazınan Rasim Öztekin ölümümün 3. yıldönümünde düzenlenen bir törenle anıldı. Öztekin'in dizideki rol arkadaşları İlker Ayrık ve Özlem Türkad gecede sunuculuk yaptı. Bu özel gecede gözler Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin'i aradı ama o yoktu...

Magazin 09-03-2024 14:34

53 kilo vermişti... Pelin Öztekin üstsüz pozuyla tepki çekti! Ne gereksiz...

Rasim Öztekin'in kızı oyuncu Pelin Öztekin sık sık değişimiyle gündeme geliyordu. 6 ayda 53 kilo veren oyuncu Pelin Öztekin bu sefer ise üstsüz pozuyla adından söz ettirdi. Yunanistan tatilinden üstsüz pozunu paylaşan oyuncu eleştirildi.

Magazin 11-08-2023 14:18

93 kilo vererek adeta bambaşka biri oldu! Pelin Öztekin'in son hali gündem oldu

"Çok Güzel Hareketler Bunlar" programıyla adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Pelin Öztekin, 2014 yılında geçirdiği mide ameliyatı sonrası adeta bambaşka birine dönüştü. Tam 93 kilo veren Öztekin, değişimiyle sık sık gündem oluyor. Şu sıralar imaj değişikliği yapan Pelin Öztekin'in son haline yorum yağdı.

Magazin 03-07-2023 17:42

Pelin Öztekin

Pelin Öztekin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pelin Öztekin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Galatasaraylı Pelin Öztekin'den şaşırtan Icardi itirafı: Wanda olmasaydı düşünürdüm

Ünlü oyuncu Pelin Öztekin 6 ayda 93 kilo vererek 60 kiloya ulaşmıştı. Son hali sık sık gündem olan Öztekin, değişimiyle övgü topluyor. Galatasaray'a olan sevdasıyla da bilinen ünlü oyuncudan şaşırtan Mauro Icardi yorumu geldi.

Magazin 26-05-2023 20:57

Son hali ağızları açık bırakmıştı! 93 kilo veren Pelin Öztekin bikinili poz verdi

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ün kazanan ve daha sonra dizilerde boy gösteren Pelin Öztekin mide ameliyatı olduktan sonra 93 kilo vermişti. Güzelliği ile dikkat çeken Öztekin bikinili pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 19-04-2023 08:51

93 kilo vermişti! Pelin Öztekin galadaki haliyle dikkat çekti... Yüzünü filtreleyince yorum yağdı

Oyuncu Pelin Öztekin mide ameliyatı sonrası büyük bir değişim yaşamıştı. Özür Dilerim galasından fotoğrafını inceltip, yüzünü filtreleyip paylaşan güzel oyuncuya "Her hali güzel", "Doğalı daha iyi" yorumları geldi.

Magazin 12-04-2023 14:48

93 kilo vermişti... Oyuncu Pelin Öztekin'in son hali dikkat çekti!

Rasim Öztekin'in oyuncu kızı Pelin Öztekin 2014 yılında geçirdiği mide ameliyatı sonrası 93 kilo vererek 60 kiloya düşmüştü. Zaman zaman kilo alsa da diyet ve sporla yeniden zayıflayan Pelin Öztekin son halini paylaştı.

Magazin 26-03-2023 15:23

93 kilo veren Pelin Öztekin'den bikinili paylaşım! Galatasaray detayı dikkat çekti

Fazla kilolarını verdikten sonra sık sık gündeme gelen Pelin Öztekin fitliğiyle adından söz ettiriyor. 93 kilo verdikten sonra kendini yeniden yaratan oyuncu, havaların ısınmasıyla soluğu Ayvalık'ta aldı. Tatilden paylaşım yapan fanatik Galatasaraylı ünlü oyuncunun, bikinisinin sarı kırmızı renkleri de dikkat çekti.

Magazin 03-08-2022 07:13

93 kilo veren Pelin Öztekin plajda yakalandı! Son görüntüsü dikkat çekti

Mide ameliyatı olup 93 kilo veren oyuncu Pelin Öztekin sezonu Bodrum'da açtı. Verdiği kilolarla sık sık gündeme gelen Pelin Öztekin'in bikini hali dikkat çekti. Pelin Öztekin'in sosyal medya paylaşımlarıyla doğal halinin arasında fark olduğu da gözlerden kaçmadı.

Magazin 05-07-2022 11:02

93 kilo veren Pelin Öztekin'den bikinili paylaşım!

Fazla kilolarını verdikten sonra sık sık gündeme gelen Pelin Öztekin fitliğiyle adından söz ettiriyor. 93 kilo verdikten sonra kendini yeniden yaratan oyuncu, havaların ısınmasıyla soluğu Alaçatı'da aldı.

Magazin 04-06-2022 09:16

Mide küçültme ameliyatıyla bambaşka biri olan Pelin Öztekin fiziğini sergiledi

Yıllar önce mide küçültme ameliyatı olarak 93 kilo veren ve değişimiyle sık sık gündeme gelen Pelin Öztekin bikinili pozlarıyla dikkat çekiyor. Fanatik bir Galatasaraylı olan Pelin Öztekin sarı-kırmızı bikinisiyle fiziğini sergiledi.

Magazin 02-06-2022 13:37

96 kilo veren Pelin Öztekin bikinisiyle adeta şov yaptı! Sizi seyretmek güzel Pelin hanım

Usta tiyatrocu Rasim Öztekin'in kızı olan Pelin Öztekin mide küçültme ameliyatıyla adeta başka biri oldu. Fazla kilolarından kurtulan Öztekin, bikinisiyle denize balıklama atladığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 10-05-2022 22:55

Pelin Öztekin yaza hızlı bir giriş yaptı! Straplez bikinisiyle...

Sosyal medya hesabında sık sık yaz mevsimine duyduğu özlemi dile getiren Öztekin, havaların ısınmasıyla soluğu denizde aldı. Denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkaran ünlü oyuncu, mavi straplez bikinisi ile verdiği bir pozu takipçilerinin beğenisine sunmayı da ihmal etmedi. Mide küçültme ameliyatının ardından 93 kilo veren Pelin Öztekin fit haliyle de dikkat çekti.

Magazin 06-05-2022 07:17

Pelin Öztekin: Bir çıkın artık hayatımdan!

Merhum oyuncu Rasim Öztekin’in kızı Pelin Öztekin, Beyoğlu'nda bir mekandan çıkarken görüntülendi. flaşlar patlayınca şaşkına dönen Pelin Öztekin, muhabirlere garip bir çıkışta bulundu.

Magazin 02-05-2022 14:48

Pelin Öztekin bornozuyla balkona çıktı! Gören bir daha baktı

Pelin Öztekin, bir dönem verdiği kilolarla sık sık magazin gündeminde yer almıştı. 93 kilo verip bambaşka biri olan ünlü oyuncu, son günlerde ise sosyal medya hesabında yaptığı iddialı pozlarla sıkça adından söz ettiriyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Öztekin, çok konuşulan Instagram pozlarına bir yenisini daha ekledi.

Magazin 12-04-2022 07:31

93 kilo veren Pelin Öztekin'den bikinili paylaşım

Fazla kilolarını verdikten sonra sık sık gündeme gelen Pelin Öztekin fitliğiyle adından söz ettiriyor. 93 kilo verdikten sonra kendini yeniden yaratan oyuncu, yaza olan özlemini takipçileriyle paylaştı.

Magazin 23-03-2022 07:43

Pelin Öztekin yazı özledi, bikinili pozunu paylaştı! 93 kilo vermişti

Fazla kilolarını verdikten sonra sık sık verdiği kiloyla gündeme gelen Pelin Öztekin fitliğiyle adından söz ettiriyor. 93 kilo verdikten sonra kendini yeniden yaratan oyuncu yaza özlemini takipçileriyle paylaştı.

Magazin 16-03-2022 08:30

Pelin Öztekin'in maç kavgası karakolda bitti! Sen nasıl Galatasaraylısın hiç sevinmiyorsun

Statta Galatasaray- Trabzonspor maçını izleyen ünlü oyucu Pelin Öztekin ve arkadaşına, yan locadan laf atıldı. Tartışma sürerken fanatik taraftar Öztekin’in bulunduğu locayı bastı. Kavga karakola taşındı.

Magazin 15-03-2022 08:09

Rasim Öztekin'in vefatından önce rol aldığı son filmi kızı Pelin Öztekin açıkladı

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin'le ilgili pek kimsenin bilmediği bir bilgiyi kızı Pelin Öztekin açıkladı. Oyuncu Pelin Öztekin, babasının vefat etmeden önce rol aldığı son filmin Mart ayında sinemalarda vizyona gireceğini duyurdu. Pelin Öztekin, "Babam vefat etmeden önce bir filmde rol almıştı. Babam filmini gökyüzünden izleyecek" ifadelerini kullandı.

Magazin 23-02-2022 23:36

93 kilo veren Pelin Öztekin son haliyle olay oldu! Göğüs dekoltesi dikkat çekti

Merhum sanatçı Rasim Öztekin'in kendisi gibi oyuncu olan kızı Pelin Öztekin, Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programla adını geniş kitlelere duyurmuştu. Ardından Hayat Şarkısı, Yuvamdaki Düşman gibi yapımlarda yer alan Öztekin, oyunculuğunun yanı sıra verdiği kilolarla da adından söz ettirmişti. Mide ameliyatı sonrasında hızla kilo vermeye başlayan Öztekin, 6 ayda 53 kilo ardından 25 kiloyla toplamda 93 kilo vererek; 60 kiloya ulaşmıştı. Attığı her adımla adından söz ettiren ünlü oyuncu, şimdi

Magazin 16-02-2022 07:54

Yazı özleyen Pelin Öztekin'den bikinili poz! 93 kilo vermişti

Rasim Öztekin'in oyuncu kızı Pelin Öztekin sosyal medyayı aktif kullanıyor. 2014 yılında 153 kiloyken mide küçültme ameliyatı olarak bambaşka biri olan Pelin Öztekin yazı özledi. Öztekin yaz aylarında verdiği bikinili bir pozunu paylaştı. Pelin Öztekin o dönem 93 kilo vermişti.

Magazin 18-01-2022 09:18

Pelin Öztekin’den Melis Sezen’e gönderme

Pelin Öztekin, geçtiğimiz gece Ayta Sözeri’nin sahne aldığı mekana eğlenmeye gitti. Sahneye çıkan Pelin Öztekin, Şebnem Ferah’ın Sil Baştan şarkısını söyledi. Performansıyla alkış toplayan Öztekin, Melis Sezen'in Altın Kelebek'teki "Tutuyorum çünkü elimde" sözlerine gönderme yaptı.

Magazin 10-12-2021 22:35

Değişimiyle gündemden düşmeyen Pelin Öztekin, oryantal dansıyla Asena’ya taş çıkardı

Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden usta tiyatrocu Rasim Öztekin’in kızı Pelin Öztekin, önce verdiği kilolarla gündemden düşmemeye son aylarda ise yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. 93 kilo veren azimli oyuncu son olarak Instagram hesabından paylaştığı oryantal dansı yaptığı anlarla gündeme geldi.

Magazin 08-12-2021 09:24

Pelin Öztekin hamamdan paylaştı! Olay oldu...

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Pelin Öztekin yine dikkatleri üzerine çekti! Bornozlu pozunu gören dönüp bir daha baktı...

Magazin 20-11-2021 07:28

Pelin Öztekin: Güzel bir diziyle karşınızda olacağım

Bir süredir televizyonlarda görünmeyen Pelin Öztekin müjdeyi verdi. Geçtiğimiz mart ayında babası usta oyuncu Rasim Öztekin’in hayatını kaybetmesiyle sarsılan genç oyuncu, yeni yılda yeni bir diziyle hayranlarının karşısında olacağının müjdesini verdi.

Magazin 10-11-2021 15:48

Pelin Öztekin'den duygulandıran Rasim Öztekin paylaşımı! Geçmişe götürdü

Ünlü oyuncu Pelin Öztekin, hayatını kaybeden babası Rasim Öztekin'e olan özlemini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dile getirdi.

Magazin 09-11-2021 14:15

Pelin Öztekin aşkını ilan etti

Geçtiğimiz mart ayında hayatını kaybeden usta isim Rasim Öztekin'in oyuncu kızı Pelin Öztekin, yeni bir aşka yelken açtı. Öztekin, Kaş tatilinde birlikteliğini duyurdu.

Magazin 31-10-2021 14:35

Göğsünü gere gere paylaştı! 93 kilo veren Pelin Öztekin'den bikinili paylaşım

Geçtiğimiz Mart ayında hayatını kaybeden usta isim Rasim Öztekin'in oyuncu kızı Pelin Öztekin, tüp mide operasyonu ile 93 kilo vermişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Öztekin, paylaştığı bikinili fotoğrafı ile dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 30-10-2021 08:59

Değişimi inanılmaz! Ünlü isim 105 kilo birden verdi: İşte obezite ameliyatıyla zayıflayan ünlüler!

Çağımızın büyük problemi obezite ünlülerinde başına bela oluyor. Sağlık sınırlarını aşan kilolara sahip ünlüler ise çareyi obezite ameliyatlarında buluyor. Ünlülerin değişimlerini görünce çok şaşıracaksınız.

Magazin 14-10-2021 09:35

Pelin Öztekin çirkin mesajları ifşa etti! Sapıklığında boğul

53 kilo verdikten sonra sosyal medyada daha aktif olan Pelin Öztekin yaptığı iddialı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Öztekin son olarak kendisine gelen çirkin mesajları ifşa etti.

Magazin 14-09-2021 15:20

Pelin Öztekin tatilinin her anını paylaştı! En son poz yataktan...

Verdiği 93 kilo ile fit bir vücuda kavuşan Pelin Öztekin bir süredir Kaş'ta tatil yapıyordu. Öztekin babası Rasim Öztekin'in yakın dostu Ferhan Şensoy'un ölümü sonrasında da tatil paylaşımlarına devam etti.

Magazin 05-09-2021 09:55

Ferhan Şensoy'un dostu Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin'den duygulandıran paylaşım

Ferhan Şensoy'un ölüm haberi sonrası ünlü isimlerin paylaşımları dikkat çekiyor. Ferhan Şensoy'un dostu Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin ölüm haberinin ardından duygu dolu bir paylaşım yaptı.

Magazin 31-08-2021 12:13

Pelin Öztekin geleneğini bozmadı! Denizin içinde paylaştı

Kısa bir süre önce babası Rasim Öztekin'i kaybeden Pelin Öztekin yoğun geçen günlerinin ardından soluğu Kaş'ta aldı. Öztekin geleneğini bozmadı ve denizin içinden paylaşım yaptı.

Magazin 29-08-2021 08:02

Pelin Öztekin'den mayolu pozlar! Ne güzel zayıfladın

Verdiği kilolarla sık sık gündeme gelen Pelin Öztekin günü şehirde keyif yaparak geçirdi. Arka arkaya pozlarını paylaşan oyuncu Öztekin'e takipçileri "Ne güzel zayıfladın" yorumlarında bulundu.

Magazin 13-08-2021 09:10

93 kilo vermişti! Pelin Öztekin'den bikinili poz

Geçtiğimiz Mart ayında hayatını kaybeden usta isim Rasim Öztekin'in oyuncu kızı Pelin Öztekin, tüp mide operasyonu ile 93 kilo vermişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Öztekin, paylaştığı bikinili fotoğrafı ile dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 09-08-2021 13:45

Pelin Öztekin tanınmaz halde! Yıllar içindeki değişimi genç kızlara ilham oldu...

Rahmetli oyuncu Rasim Öztekin’in kızı Pelin Öztekin BKM Mutfak ekibinde yer alan oyunculardan biriydi. Çok Güzel Hareketler Bunlar’da tanıdığımız Pelin Öztekin o zamanlar kilosuyla konuşuluyordu. İşte başarılı oyuncunun 153 kilodan 60 kiloya düşme serüveni…

Magazin 03-08-2021 13:43

Pelin Öztekin, hayatını kaybeden babası Rasim Öztekin hakkında gelen çirkin mesajı ifşa etti!

Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin’in kendisi gibi oyuncu olan kızı Pelin Öztekin, babası hakkında gelen çirkin mesajı sosyal medya hesabından ifşa ederek tepki gösterdi.

Magazin 30-06-2021 14:49

Pelin Öztekin denizden paylaştı! Beğeni yağdı

153 kilodan 60 kiloya düşmesiyle büyük bir değişim geçiren Pelin Öztekin denize girdi ve çekilen bir karesini sosyal medyada paylaştı.

Magazin 24-06-2021 16:52

Pelin Öztekin annesini paylaştı! Sen benim yanıma kalansın

Kısa süre önce babası Rasim Öztekin'i kaybeden Pelin Öztekin annesini sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 08-06-2021 15:23

93 kilo veren Pelin Öztekin'den bikinili poz! O pozları takipçilerini ikiye böldü

Pelin Öztekin'de tatil sezonunu açan ünlü isimlerin arasına katıldı. Yıllarca fazla kilolarıyla başı dertte olan Öztekin, ani değişimiyle herkesi şaşırtmıştı. Verdiği 93 kilo ile fıt bir görünüme sahip olan ünlü oyuncu, bikinili pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamasıyla gündeme geldi. İşte Pelin Öztekin'in son hali...

Magazin 01-06-2021 13:38

Pelin Öztekin’in paylaşımı takipçilerini ikiye böldü! Babanı kaybettin

153 kiloyken 93 kilo vererek 60'a düşen ve büyük bir değişim geçiren ünlü oyuncu Pelin Öztekin, tatil sezonunu açtı. Üç ay önce babası Rasim Öztekin'i kaybeden oyuncu Pelin Öztekin'in paylaşımı ise takipçilerini ikiye böldü.

Magazin 01-06-2021 13:33

93 kilo veren Pelin Öztekin'den bikinili paylaşım

Mart ayında hayatını kaybeden Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin, geçtiğimiz yıllarda tüp mide operasyonu ile 93 kilo vermişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Öztekin, paylaştığı bikinili fotoğrafı ile kendine hayran bıraktı.

Magazin 31-05-2021 17:29

Babası Rasim Öztekin'i kaybeden Pelin Öztekin paylaşımıyla yürek yaktı

2 ay önce babası Rasim Öztekin'in kalp krizi sonucu kaybeden oyuncu Pelin Öztekin, Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Babasıyla olan fotoğrafını paylaşan Öztekin, "Bir daha baba diyemeyeceğimi bilmek çok zormuş" ifadelerini kullandı.

Magazin 08-05-2021 09:43

Pelin Öztekin'den duygusal paylaşım! 'Ah be baba neden her şey bu kadar zamansız?'

Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin yaptığı duygusal paylaşımla tüyleri diken diken etti. Babasını kaybeden genç oyuncu özlemini takipçileriyle paylaştı.

Magazin 20-04-2021 10:04

Zeynep Koçak'a hacker şoku!

Geçtiğimiz haftalarda babası Rasim Öztekin'in vefatıyla sarsılan Pelin Öztekin, oyuncu olan yakın arkadaşı Zeynep Koçak'ın Instagram hesabının hacklendiğini duyurdu. Öztekin, "Mesaj atana inanmayın" diyerek, takipçilerini uyardı.

Magazin 26-03-2021 17:11

Pelin Öztekin'den çağrı! Bu fotoğrafı çeken kişiyi arıyor

Geçtiğimiz hafta babası Rasim Öztekin'in vefatıyla sarsılan Pelin Öztekin, Twitter hesabından çağrıda bulundu. Öztekin, usta oyuncunun, Galatasaray-Başakşehir maçında çekilen fotoğrafını paylaşarak, "Babamın bu güzel karesini yakalayan foto muhabir arkadaş benimle iletişime geçebilirse çok sevinirim" ifadelerini kullandı.

Magazin 17-03-2021 15:49

Pelin Öztekin'den babası Rasim Öztekin için duygusal paylaşım: Sen benim ilk aşkım, kahramanım, hayranı olduğum dayanağımdın

Pelin Öztekin, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden babası usta sanatçı Rasim Öztekin ile ilgili duygusal bir paylaşım yaptı. Babasıyla çocukluğundan itibaren çekilen fotoğraflarını paylaşan Pelin Öztekin, "Sen benim ilk aşkım, kahramanım, hayranı olduğum dayanağımdın. Sanki dün kulağına 'Kal benimle, ben daha o kadar büyümedim' diye fısıldayan ben değildim. O minik kız çocuğu bir gecede büyüdü" notunu yazdı.

Magazin 16-03-2021 01:30

Pelin Öztekin galibiyeti Rasim Öztekin'e adadı!

Kalp krizi geçiren ve hastanede hayatını haybeden Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin Galatasaray maçı ardından bir paylaşım yaptı.

Magazin 14-03-2021 07:16