Pilavcı Haberleri

Seyyar pilavcı Faruk'un mahalleye girişi kornasından anlaşılıyor

Kırklareli'nde her sabah aşçı eşi ile yaptığı pilavı satmak için üç tekerlekli aracıyla kilometrelerce yol kateden Faruk Gökkayrak, sokak lezzetini yaşatmaya katkı sunuyor - Pilavcı Faruk Gökkayrak: - "Bazı değişmeyen şeyler var, pilav evde de yapılıyor, dükkanda da yapılıyor ama ayaküstü yemenin ayrıcalığı çok başka"

Yurthaber 26-07-2022 11:06

Tane tane pilav yapmanızı sağlayacak en iyi pilav tenceresi çeşitleri

Mis gibi tavuk, et ve sulu yemeklerin vazgeçilmez eşlikçisi olan pilav, sofralarımızdan hiç eksik etmediğimiz yemeklerden biri. Tane tane pilav yapmak zor olduğu için birçok püf noktayı bilmek gerekir. Tabii bu püf noktalardan biri de kullanılan tencere. En iyi pilav tenceresi denince akla nemi ve ısıyı içinde hapseden modeller geliyor. Bu özelliklere sahip en iyi pilav tenceresi markalarını sizler için inceledik!

Yemek 28-12-2021 12:03

Sosyal medya bu düğünü konuşuyor! Pilav makinasıyla evlenen adam 4 gün sonra boşandı

Endonezya’da yaşayan Khoirul Anam isimli adam, uzun yıllar boyunca mutluluğu arıyordu. Çocukluğundan beri en sevdiği yemeğin pilav olduğunu belirten Anam, aradığı aşkı bir pilav yapma makinasında buldu. Anam’ın mutluluğu sadece 4 gün sürdü ve sosyal medyanın gündemine oturan düğün boşanma ile sonuçlandı.

Trend 11-10-2021 13:57

Hırsızlık için girdiği pilavcıda yakalandı: Yiyecek bir şeyler aradım

Adana'da, kapalı olan pilavcıya tornavida yardımıyla giren hırsızlık şüphelisi M.S., iş hanı bekçisi tarafından yakalanıp, polise teslim edildi. Yakalanınca çaldığı ürünleri geri bırakan M.S., kendisini görüntüleyen gazeteciye "Para bulsam para alacaktım. Telefon buldum, geri bıraktım. Yiyecek bir şeyler aradım, o sırada polisler geldi" dedi.

Haber 29-09-2021 07:13

Pilavcı

Pilavcı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pilavcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Güpegündüz telefon hırsızlığı! Rahatlığı 'pes' dedirtti

Ümraniye’de gündüz vakti müşteri olarak girdiği pilavı dükkanından cep telefonu çalan maskeli hırsız güvenlik kamerasına yakalandı.

Haber 15-09-2020 12:20

Sedat Peker'den 'Pilavcı' videosu hakkında açıklama

Özgecan Arslan'ın öldürülmesinin ardından, Sedat Peker Pilavcı videosu hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu. Sedat Peker'in Pilavcı videosu bir dönem gündemde büyük yer edinmişti.

Haber 17-02-2015 13:57