Pirates Of The Caribbean Serisi (Karayip Korsanları) Haberleri

Johnny Depp Karayip Korsanları'na geri mi dönüyor? Görüşmeler sürüyor iddiası!

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Amber Heard ile arasındaki davayla gündeme gelen ve kendisine yöneltilen "şiddet" iddiaları sonrası davayı kazanan Johnny Depp, dava sürecinde Karayip Korsanları serisindeki rolünü de kaybetmişti. Ünlü oyuncu hakkında hayranlarını sevindiren bir gelişme yaşandı. İddialara göre Johnny Depp Karayip Korsanları'na dönüş için görüşmeler yapıyor. Peki Johnny Depp Karayip Korsanları'na geri mi dönecek? İşte merak edilenler...

Magazin 27-06-2022 18:17

Jack Sparrow karakterine ilham kaynağı olan İngiliz korsan Jack Ward’ın gerçek hikayesi sizleri şaşırtacak

Sinema sektörünün sevilen yapımları arasında yer alan Karayip Korsanları’nın nasıl ortaya çıktığını hiç düşündünüz mü? Karayip Korsanları serisinin sevilen karakteri Jack Sparrow'un oluşturulmasına ilham kaynağı olan İngiliz korsan Jack Ward'un gerçek hikayesini araştırdık.

Trend 31-05-2021 09:22

Keira Knightley bombalamaya devam ediyor: 'Daha iyisi olamazdı'

Kadın yönetmenler dışında sevişme sahnelerde rol almayacağını söyleyen Keira Knightley, Johnny Depp’le öpüşme sahnesi hakkında ilk kez konuştu.

Trend 15-02-2021 15:39

Keira Knightley gişe rekorları kıran Karayip Korsanları serisinde rol almayı asla istemedi

Karayip Korsanları serisi 2003 yılında ilk filmiyle vizyona girdiğinde bu kadar başarılı olacağını kimse tahmin edemezdi. Ancak filmin yıldızlarından Keira Knightley böyle muazzam bir prodüksiyona dahil olmayı asla istemediğini söyledi.

Trend 11-02-2021 08:23

Hayranların fendi Disney’i yendi! Johnny Depp, Karayip Korsanları’na geri dönüyor

Eski eşine şiddet uyguladığı yönündeki iddialar yüzünden kariyerinde zorlu günler yaşayan Johnny Depp cephesinden mutlu bir haber geldi. Johnny Depp’i unutulmaz karakter Jack Sparrow olarak Karayip Korsanları 6 filminde görebiliriz.

Trend 29-01-2021 15:34

Disney bombayı patlattı: On Karayip Korsanları filmi ve bir de...

Johnny Depp’li 5 filmlik Karayip Korsanları serisi artık geride kaldı. Disney, yeni başlatacağı Karayip Korsanları serisinin en az 10 filmden oluşması konusunda çok istekli. Aynı zamanda bir de Karayip Korsanları dizisi izleyebiliriz.

Trend 26-01-2021 14:10

Keira Knightley, son kararını verdi! O dönem resmen bitti

The Aftermath ve Colette gibi filmlerde müstehcen sahneler için soyunan başarılı oyuncu Keira Knightley, 'artık erkeklerin yönettiği seks sahnelerini oynamayacağım' dedi.

Trend 25-01-2021 07:21

Johnny Depp üzdü: 'Jack Sparrow olarak her şeyi yapabilirim'

Geçtiğimiz yılı mahkeme salonlarında geçiren Johnny Depp, rol almak için anlaştığı birçok projeden tek tek kovuldu. İyi bir aktör olan Johnny Depp, Karayip Korsanları filmindeki Jack Sparrow karakteriyle hafızalara kazındı.

Trend 19-01-2021 08:01