Pişmanlık Haberleri

'Pişmanım' diyene vergi cezası yok! Bakan Şimşek duyurdu: '400 binden fazla kişi tespit ettik...'

Gelir İdaresi Başkanlığı, 362 bin mükellefin beyanname vermediğini tespit etti. Kira, ücret ve değer artış kazancı gibi gelirlerini beyan etmeyenler için cezadan önce son bir şans daha kapıyı çaldı. Vergi daireleri işlemlere başlamadan beyanname verirseniz cezasız verginizi ödeyebilirsiniz. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise, "Beyanname vermeyen mükelleflerimizi ceza ödememeleri için pişmanlık hükmünden yararlanmaya davet ediyoruz" diyerek vergi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Finans 18-04-2024 13:53

Son dakika spor haberi: Galatasaray'ın golcüsü Haris Seferovic, Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'u ikinci kez yıktı!

Son dakika spor haberi... Galatasaray'ın Portekiz'in köklü kulüplerinden Benfica'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Haris Seferovic, geldiği günden bu yana gösterdiği performansla şimdiden taraftarların gönlüne taht kurmayı başarmış durumda. Attığı gollerle rakip takımları kıskandıran İsviçreli oyuncu ile daha önce birçok kulüp ilgilenirken, Galatasaray somut adımları atmış ve oyuncuyu kadrosuna katmıştı. Benfica'dan Jesus'un da eski öğrencisi olan Seferovic, Portekizli'yi de bin pişman etti.

Spor 01-08-2022 22:23

Pişmanlık

Pişmanlık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pişmanlık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.