Saç Açıcı Haberleri

Gür ve uzun saçlarını evde yaptığı boyayla mahvettiğini gösterdi! Saçımı tamamen kestim

Saçların rengini değiştirirken konfor arayanlar ve kuaförlere fazla para vermek istemeyenler evde saç boyamanın yolunu arıyor. Ancak evde yapılan yanlış işlemler saçın yanmasına ve kopmasına sebep olabiliyor. TikTok'ta evde saçını boyadığını paylaşan bir kadın herkesi uyardı.

Kadin 23-05-2023 17:30

Evde saçını boyaması hüsranla sonuçlandı! Tüm saçını tıraş etmek zorunda kaldı

Kuaför fiyatlarının giderek artması evde saç boyayan kişilerin sayısında artışa neden oluyor. Saç boyama işlemini çok daha uygun fiyata getirmek isteyenlerin tercih ettiği saç açıcıları ve boyalar saçın hasar almasına neden olabiliyor. TikTok'ta evde saç boyama sonucunu paylaşan bir kadın oldukça etkileşim aldı.

Kadin 19-05-2023 09:51

Saçlarını evde boyayarak hayatının hatasını yaptı! Saçları parça parça dökülmeye başlayınca gözyaşları içinde kaldı

Saçların rengini değiştirmek ve beyazları kapatmak için sıklıkla kullanılan saç boyaları çok daha bakımlı bir görünüm sağlayabiliyor. Ancak evde yapılan yanlış saç boyası işlemleri saçların büyük ölçüde hasar almasına neden olabiliyor. TikTok'ta saçını açtıktan sonra başına gelenleri gösteren bir kadın gözyaşlarıyla yaşadıklarını anlattı.

Kadin 10-05-2023 16:22

Kuaföre tonlarca para vermeye son! Evde balyaj yapımının kolay yolu

Havaların ısınmasıyla birlikte görünüşünden değişiklik yapmak isteyenler ilk olarak kuaföre koşuyor. Ancak artan kuaför fiyatları birçok kadının şikayet ettiği konulara arasında bulunuyor. Yıllardır trend olan balyaj saçlara tonlarca para vermek istemiyorsanız TikTok'ta yayınlanan evde balyaj yöntemine göz atabilirsiniz.

Kadin 24-04-2023 14:38

Saç Açıcı

Saç Açıcı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Saç Açıcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Saçınızı açmadan önce bir kez daha düşünün! Talihsiz kadın saçını TikTok'ta paylaştı

İstenilen saç rengini elde etmek için saçın rengini açmak gerekebiliyor. Ancak bu açma işleminin oldukça dikkatli bir şekilde yapılması gerekiyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın saçını açtıktan sonra saçlarının aldığı hali paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları gördükleri karşısında şaşırdı.

Kadin 07-09-2022 15:49