Salata Çeşitleri Haberleri

Kilo vermek isteyenler dikkat: 16 saat tok tutan salata tarifi!

Hem kilo vermek hem de daha sağlıklı bir yaşam sürmek isteyenler genelde sağlıklı beslenme ve diyet listeleri ile besleniyorlar. Bu salata tarifi içeriğindeki zengin besin maddeleri ile saatlerce tok tutma özelliğine sahip. Aynı zamanda iştahı da keserek zayıflamanıza yardımcı oluyor.

Kadin 29-09-2023 09:00

TikTok'ta trend oldu! Milyonlarca kişinin denediği TikTok salatası tarifi

TikTok'ta cilt bakımları, püf noktaları gibi videoların yanı sıra trend yemek tarifleri de oldukça etkileşim alıyor. Giderek artan tarif videoları ilgi çekici yemekleri milyonlarca sosyal medya kullanıcısının denemesini sağlıyor. TikTok'ta trend olan salata tarifi de aylardır en çok denenen videolar arasında yer alıyor.

Yemek 15-03-2023 11:00

Şipşak hazırlanan bostana salatası tarifi! Et yemeklerinin en güzel eşlikçisi bostana salatası nasıl yapılır?

Şanlıurfa mutfağından bostan salatası Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı nedeniyle araştırılıyor. Et yemekleri ile ünlü olan Doğu ve Güney Doğu Anadolu mutfağı, salatalarıyla da bir o kadar ünlü. Şanlıurfa sofralarının vazgeçilmezi bostana salatasının tarifini sizler için derledik...

Yemek 11-03-2023 20:55

Yemeklerin yanına çok yakışacak: Narlı avokadolu yeşil salata! Zuhal Topal'la Yemekteyiz narlı avokadolu yeşil salata tarifi!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında arlı avokadolu yeşil salata hazırlandı. Avokado sağlık açısından faydalıdır. Hipertansiyon ve şeker hastalığına iyi gelir. Bununla birlikte, içerisinde bulundurduğu lif nedeniyle kabızlığa da iyi geldiği bilinir. İşte narlı avokadolu yeşil salata tarifi!

Yemek 29-12-2022 15:32

Salata Çeşitleri

Salata Çeşitleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Salata Çeşitleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

‘Bugün ne pişirsem?’ sorusuna en nefis cevaplar! İşte 2 Aralık yemek menüsü

‘Bugün ne pişirsem?’ sorusunu kendi kendinize soruyor ancak farklı yanıtlar bulamıyorsanız bu haberimiz tam size göre. 'Bugün ne pişirsem?' içeriğimizde 2 Aralık Cuma gününde birbirinden leziz tariflere haberimizde yer verdik. İşte 2 Aralık yemek menüsü...

Yemek 02-12-2022 09:18

Sakın bu şekilde yemeyin! Soğanın acısı en kolay şekilde nasıl alınır?

Soğan kokusuna rağmen en sevilen gıdalar arasında bulunuyor. Yemeklerde, salatalarda sıklık tüketiliyor. Soğan çiğ bir şekilde yeneceği zaman mutlaka acısının çıkartılması gerekiyor. Peki soğanın acısı nasıl alınır? merak ediyorsanız aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Yemek 23-09-2022 09:13

Emeğiniz boşa gitmesin! Patlıcanın kötü olduğu nasıl anlaşılır?

Patlıcan en sevilen yaz sebzeleri arasında bulunuyor. Bir sürü farklı tarifi bulunan patlıcanın her çeşidi oldukça seviliyor. Patlıcan kullanarak yaptığınız yemeklerin tadı istediğiniz gibi olmuyorsa bunun nedeni yanlış patlıcan seçimi olabilir. Patlıcanın kötü olduğu nasıl anlaşılır? Merak ediyorsanız aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Yemek 01-09-2022 12:16