Saldırı Haberleri

Denizli'de silahlı saldırıya uğrayan kişi yaralandı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde kaldırımda yürüdüğü sırada silahlı saldırıya uğrayan kişi, hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber

Bilim insanlarına dehşeti yaşattılar! Araçlarına çarpıp yolu kestiler! Malatya Emniyet Müdürlüğünden açıklama geldi

Malatya'da hava araçlarını lazer silahlarına karşı koruyacak kompozit bir madde geliştiren İnönü Üniversitesinde görev yapan akademisyen çifte, trafikte saldırı girişimi yapıldı. Çiftin bulunduğu aracı çarparak durdurmaya zorlayan, daha sonra ise saldırmaya çalışan 4 kişiye yoldan geçen polis ekipleri müdahale etti. Uzun süren kovalamacanın sonunda polisler kaçan 4 kişiden 2'sini yakaladı. Malatya Emniyet Müdürlüğü de olayla ilgili bir açıklama yaptı.

Haber

Niğde'de köpek saldırısı! 54 yaşındaki kadın dakikalarca mücadele etti

Niğde'de korkutan anlar yaşandı. Sahipli iki köpeğin saldırısına uğrayan 54 yaşındaki kadın dakikalarca köpeklerden kurtulma mücadelesi verdi. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda, köpeklerin sahibi gözaltına alınırken köpekler ise karantinaya alındı.

Haber

Atatürk anıtına saldırmıştı! 'Allah'la konuştum, kendimi mesih olarak görüyorum' dedi, yeğeni de onu destekledi

Kayseri'de Atatürk anıtına saldıran dayı-yeğen hakim karşısına çıktı. Dayı Yaşar Kılıçkaya Allah'la konuştuğunu iddia ederek kendini mesih olarak gördüğünü söyledi. Yeğeni de dayısını aynı şekilde savundu. Akılalmaz sözlerin ardından hakim sanıkların cezai ehliyetlerinin araştırılmasını istedi.

Haber

Saldırı

Saldırı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Saldırı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İsrail'den Yemen'e saldırı! Husilerden çok sert açıklama: Savaş başladı, artık Tel Aviv güvende değil!

Yemen'deki Husilerin Babülmendep Boğazı'nda İsrail ve ABD gemilerini hedef almaya devam ediyor. İsrail güçleri de bunlara cevap niteliğinde bir hava saldırısı gerçekleştirdi. Yemen'in Hudeyde limanının hedef alındığı saldırılarda ortalık mahşer yerine döndü. Husilerin Tel Aviv'e düzenledikleri saldırıya misilleme yaptığını açıklayan İsrail saldırıyı üstlendi. Husiler ise İsrail'in Hudeyde'ye saldırısı sonrası, "İsrail ile savaş başladı. Tel Aviv artık güvenli değil" ifadesinde bulundu.

Haber

Önce silahla vurdu sonra kafasını tekmeledi! Dehşet anları böyle görüntülendi…

İstanbul’un Sancaktepe ilçesinden gelen görüntüler dehşete düşürdü. Aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle ofisine çağırdığı kişiyi önce silahla vurdu ardından canice kafasını tekmeledi. O anlar güvenlik kamerasına da yansıdı.

Haber

Eşinin üzerinde sigara kokusu alınca ormana götürüp elini bağladı! Akılalmaz detaylar: Belimi kırdı

Sultangazi'de yaşayan 24 yaşındaki Havva Pınar D.'nin yaşadıklarını duyanlar kulaklarına inanamadı. Sigara içtiği için eşi tarafından ormana götürülüp elleri bağlanan ve ardından da beli kırılan talihsiz kadın korkusundan dışarı çıkamaz oldu. Cani kocasından boşanan kadın şikayet için gittiği karakolun çıkışında eski eşinin ise silahlı saldırısına uğradı.

Haber

Sosyal medya fenomeni 'İlahici Ali'ye silahlı saldırı! Kanlar içinde yerde kaldı

Sosyal medyada 'İlahici Ali' adıyla tanınan Ali Özdemir takipçileriyle görüşmek için Konya'dan İstanbul'a geldi. Esenler'de kalacağı yere girmek üzereyken silahlı saldırıya uğrayan Özdemir kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekiler ilk müdahaleyi yaparken Özdemir'e 4 kurşun isabet ettiği tespit edildi. Kaçan saldırgan ise her yerde aranıyor.

Haber

İsrail güvenli bölge dediği yerde ölüm saçtı! 71 Filistinli ölü...

İsrail güçleri, daha önceden "güvenli olduğunu" söyledikleri Gazze Şeridi'ndeki El-Mevasi bölgesinde ölüm saçtı. Savaş uçaklarıyla düzenlenen saldırılarda 71 Filistinlinin öldüğü, 289'unun ise yaralandığı bildirildi.

Haber

Aydın'da iş yerine yapılan silahlı saldırıda 1 kişi öldü

Aydın'ın Didim ilçesinde iş yerine yapılan silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti.

Yurthaber

Rusya Ukrayna'nın başkenti Kiev'de ölüm saçtı! Çocuk hastanesi bu hale geldi: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Rusya Ukrayna'ya yoğun füze saldırısında bulundu. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, başkent Kiev'e düzenlenen füze saldırılarında bir çocuk hastanesinin zarar gördüğünü bildirirken, 17 kişinin öldüğü 56 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

Haber

Cani koca cinnet getirdi! 9 yerinden bıçakladığı karısını çocuklarının gözü önünde benzin dökerek diri diri yakmaya çalıştı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Tennessee bölgesinde Tessa isimli bir kadın çocuklarının gözü önünde eşi tarafından defalarca kez bıçaklandı ve üzerine benzin dökülerek diri diri yakılmaya çalışıldı. İki çocuk annesi kadın, aldığı yaralara rağmen olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Cani eş tutuklanırken Tessa'nın tedavisinin devam ettiği ifade edildi.

Trend

Skandal görüntüler! Lüks otomobilin kaputuna dokunduğunu iddia ettiği otizmli çocuğa tokat attı... Sokak ortasında saldırdı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde sokakta yürüyen otizmli bir çocuğun lüks arabasına dokunması üzerine öfkelenen bir adam çocuk ile ablasına saldırdı. Olay saniye saniye cep telefonuyla çekildi. Görüntüler sosyal medyada infial yarattı.

Trend

Fatih Camii imamına saldırmıştı! Akılalmaz sözler: 'İçimdeki o nefret, ahir zamanın fitnesiyle patladı'

İstanbul'da bir kişi, Fatih Camii imamı Galip Usta dahil 3 kişiyi yaralamıştı. Olayla ilgili davanın görülmesine başlandı. sanık Ömer Salgın, "İmam kıyafetli birini gördüm akabinde odaya girdim, sonrasını pek hatırlamıyorum. İçimdeki o nefret, ahir zamanın fitnesiyle patladı ve olan oldu" dedi.

Haber

Dayak yedi, haberi yapan gazetecilere saldırdı! Kameraman ve kadın muhabire sokak ortasında darp

İstanbul'da yaşanan bir kavgayı haberleştirmek isteyen gazetecilere saldırı gerçekleşti. Olayın yaşandığı bölgede, söz konusu yaşananlarla ilgili haberi anons etmek isteyen muhabir Oya Nur Kaya ve kameramanı görünce adeta deliye dönen adam gazetecileri darp ederek mikrofon ve kamerayı kırdı.

Haber

Kapatılan özel okulun sahipleri görüşmek için çağırdıkları öğretmenleri dövdü! İşte o anlar…

Kastamonu'da kapatılan bir özel okulun yöneticileri ile okulda çalışan öğretmenler arasında, arabulucu görüşmesi sırasında arbede çıktı. Okul yöneticileri tarafından darp edilen 3 öğretmen ile bir öğretmenin nişanlısı yaralandı. Olay anına ilişkin görüntüler de ortaya çıktı.

Haber

Mide bulandıran olay! Dört erkek sokakta gördükleri kadını zorla eve sürükledi... Cinsel saldırıdan tek bir hareketle kurtuldu

Tayland'ın Udon Thani eyaletinin Mueang bölgesinde yaşanan bir olay ülkenin gündemine yerleşti. Olayda ismi açıklanmayan 19 yaşındaki bir kız öğrenci sokakta yürüdüğü sırada 4 sarhoş erkek tarafından kaçırılıp zorla eve götürüldü. 4 erkeğin cinsel saldırısına uğrayan kız öğrenci saldırganın bir anlık dalgınlığından yararlanarak erkek arkadaşına haber verip kaçmayı başardı.

Trend

Rusya'da peş peşe saldırılar: Önce polislere sonra ise kilise ve sinagoga saldırdılar! Ölü ve yaralılar var

Rusya'nın Dağıstan bölgesinde peş peşe silahlı saldırılar gerçekleşti. Önce bir polis noktasını hedef alan şahıslar ardından sinagog ve kiliseye saldırdı. Olaylarda 7'si polis 9 kişi hayatını kaybederken 25 kişinin ise yaralandığı öğrenildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir sinagogun da ateşe verildiği görüldü. Saldırganların saldırı sonrası beyaz bir arabayla kaçtığı öğrenilirken, Rus yetkililerin olay sonrası kriz masası oluşturduğu ifade edildi.

Haber

Ebeveynleri tedirgin eden olay! Güpegündüz sokak ortasında 12 yaşındaki çocuğu ve yeni yürümeye başlayan kardeşini kaçırmaya çalıştı

İngiltere'nin başkenti Londra'da kimliği belirlenemeyen bir adam 12 yaşındaki bir erkek çocuk ve bebek arabasında bulunan yeni yürümeye başlayan kardeşini kaçırmaya çalıştı. Sokak ortasında güpegündüz yaşanan kaçırma girişimi bölgede yaşayan ebeveynlerde tedirginlik yarattı. Polis adamın her yerde arandığını söyledi.

Trend

Saldırıya uğrayan CHP'li yoğun bakımda! En az 5 gün uyutulacak

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde geçtiğimiz yerel seçimlerde CHP’den meclis üyesi adayı olan Şerafettin Bahadır, kızının yanında darp edilip silahla vuruldu. Olayla ilgili önceki dönem belediye başkanı MHP'li Menduh Uzunluoğlu'nun kardeşi E.U. gözaltına alındı. CHP Kayseri yönetimi saldırıya tepki gösterdi. CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç Bahadır'ın en az 5 gün uyutulacağını söyledi.

Haber

Kaya Sabancı saldırıya uğramıştı! Olay sonrası ilk açıklama: Orada ölebilirdim

Muğla Bodrum'da dün akşam gerçekleşen olayda bir otel sahibinin saldırısına uğrayan Kaya Sabancı hastaneye kaldırılmıştı. Sabancı, hastane çıkışında açıklamalarda bulundu. İki veya üç gün sonra ameliyat olacağını belirten Sabancı, "Ya ben 72 yaşındayım, 25 yaşındaki delikanlıya mı vuruyorsun? Ne gerek var bunlara. Orada ölebilirdim ben.” ifadelerinde bulundu.

Magazin

Dizi setine silahlı saldırı düzenlenmişti... Dizi ekibi ve plato yönetimi ters düştü! Daltonlar detayı dikkat çekti

Kıyma adlı internet dizisinin çekimleri sırasında yaşanan silahlı saldırının yankıları sürüyor. Blutv’de yayınlanan dizinin ekibi saldırının kendilerine yönelik olmadığını öne sürerken çekim yapılan platodan da açıklama gecikmedi. Dizi ekibi ve plato yönetimi ters düştü…

Magazin

Kayseri'de Atatürk Anıtı'na alçak saldırı! Neden yaptınız sorusuna Sadece Allah rızası için cevabını verdi

Akılalmaz olayın adresi Kayseri! Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı iki kişinin baltalı saldırısına uğradı. Gazeteciler saldırganlara 'neden yaptınız?' diye sordu. Şüphelilerden biri pişman olmadığını söylerken diğeri de 'Sadece Allah rızası için' cevabını verdi. Saldırganların dayı-yeğen olduğu tespit edilirken valilikten açıklama geldi.

Haber

İstanbul’da trafikte akıllara durgunluk veren saldırı! Bıçağı çıkardı defalarca sapladı…

İstanbul’da trafikte yaşanan kavgalara bir yenisi daha eklenirken cep telefonu kameralarına yansıyan görüntüler ise akıllara durgunluk verdi. İki sürücü arasında yaşanan tartışma bıçaklı saldırıya dönüştü. Bıçaklı saldırgan önce araçtaki kişiye sonra da tartıştığı kişinin aracına bıçağı defalarca sapladı. İşte o anlar…

Haber

Parkta sahipsiz köpeklerin saldırdığı çocuk, dışarı çıkmaya korkar oldu

Kilis'te 20 Mayıs'ta parkta sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu bacağından yaralanan 9 yaşındaki Nisa Gül Azkanmaz, o günden bu yana tedirginlik yaşıyor.

Yurthaber

Küçükçekmece'de bir otele el bombalı saldırı girişimi: Saldırgan kamerada!

İstanbul Küçükçekmece'de öğlen saatlerinde bir otele el bombalı saldırı girişimi düzenlendi. Motosikletiyle olay yerine gelen bir çocuk tarfından atılan bomba patlamazken, otelde bulunanlardan biri bombayı atan kişiye silahla karşılık verdi. Yaralanan saldırgan hastaneye kaldırıldı.

Haber

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları Erzurum'da protesto edildi

Erzurum'da bir araya gelen vatandaşlar, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını araç konvoyu oluşturarak protesto etti.

Yurthaber

Ders saatinde skandal olay! Veli, herkesin gözü önünde öğretmene saldırdı: Onlarca kişi araya girdi

Kocaeli'de yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu'nda bir veli, derste olan öğretmene saldırmaya çalıştı. Öğrencilerin gözü önünde yaşanan olaya çok sayıda tepki geldi. Gözü dönmüş veliyi sakinleştirmek için onlarca kişi araya girdi.

Haber

Şanlıurfa'da silahlı saldırıya uğrayan kişi öldü

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan kişi, hayatını kaybetti.

Yurthaber

Kutlamalar sırasında platforma çıkarken müzik çalınmasını istememişti! Nelsson kutlamaların ardından taraftara ateş püskürdü... Yazıklar olsun size, utanın

Galatasaray'da 24. şampiyonluğun sevinci devam ederken, Sarı-Kırmızılı oyuncular Rams Park'ta düzenlenen dev organizasyonla kupasına kavuştu. Sarı-Kırmızılılarda şampiyonluğun mimarı olan isimler sahaya kurulan platforma tek tek çağrılırken futbolcular taraftarı selamladı. Danimarkalı savunmacı Victor Nelsson ise sahaya çıkarken herhangi bir şarkı tercih etmemesi dikkat çekti. Tecrübeli oyuncu kutlamaların ardından yaptığı paylaşımla herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Spor

Eyüpsultan'da üniversiteli genç kıza taşla saldırarak dehşeti yaşatmıştı: O şahsın cezası belli oldu!

Eyüpsultan'da okula gitmek üzere sokakta yürüyen Aslı Gizem U. başına aldığı taş darbesiyle kanlar içerisinde kalmıştı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler ülkenin gündemine oturmuştu. Saldırıyı düzenleyen Özcan Mercan hakim karşısına çıktı. Cezai ehliyeti tam olan Mercan'ın cezası belli oldu.

Haber

Tonya Belediye Başkanı Beşel'e makam odasında saldırı! Belediye memurları tarafından darbedildi! Adalet Bakanı Tunç'tan açıklama

Trabzon'un Tonya ilçesinde AK Partili Belediye Başkanı Osman Beşel (61), mesai saatine uymadıkları iddiasıyla haklarında tutanak tutturduğu iki memur tarafından makam odasında darbedildi. Başkan Beşel, hastanedeki tedavisi sonrası taburcu edilirken, memurlar ise gözaltına alındı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da saldırıyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Haber

Yer: Diyarbakır! Saldırıya uğrayan avukat silahla bacağından vurdu, İl Emniyet Müdürü olaya müdahale etti

Diyarbakır'da bir avukat, dini nikahla yaşadığı kadının kardeşi tarafından sokak ortasında saldırıya uğradı. Bunun üzerine avukat, saldırganı bacağından vurdu. Bu sırada olay yerinden geçen İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve beraberindeki polis memurları olaya müdahale etti.

Haber

'Dayı'dan talimat aldı, acımasızsa kadına saldırdı! 18 yaşındaki saldırgan tetikçilik için ne kadar aldığını itiraf etti

İstanbul'da yaşanan saldırı olayının detayı kan dondurdu. Beyoğlu Karaköy’de kadın bir işletmeci, balık restoranında oturduğu esnada kapüşonlu bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri onlarca saatlik görüntü izleyerek tespit ettiği saldırganın oteline baskın düzenledi. “Dayı” lakaplı kişiden talimat alarak 10 bin lira karşılığında saldırıda bulunduğunu itiraf eden ve 58 suç kaydı olan 18 yaşındaki tetikçi, tutuklandı.

Haber

Bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çift kabusu yaşattı! 'Kız saçımı tuttu, sürükledi yerlerde'

Bayrampaşa’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İddiaya göre bodruma girerek uygunsuz davranışlarda bulunan çift, kendiler uyaran Semra Özdemir'e kabusu yaşattı. Uygunsuz halde yakalanan çift, kendilerini yakalayan Özdemir'e saldırarak darp etti. Çift ve arkadaşları daha sonra kadının evini de taşladı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber

Yer: İstanbul! Doktora tekme tokat saldırdılar: O anların görüntüsü ortaya çıktı

İstanbul'da doktora şiddet! Motosiklet kazası geçirip Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan E.M.Ö. ve bir akrabası acil serviste görevli doktor O.I.'ya tekme tokat saldırdı. O anların görüntüleri ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber

Muğla, Burdur ve Isparta'da kadınlar Gazze'deki mazlum anneler için toplandı

Muğla, Burdur ve Isparta'da Gazze'de annelerin yaşam haklarından mahrum bırakılması protesto edildi.

Yurthaber

Her şey saniyeler içinde oldu! Asansörün içinde bir anda köpek saldırdı... Komşusunun yardımı güvenlik kamerasına böyle yansıdı

Hindistan'ın Noida kentindeki bir apartmanın asansörü korkunç anlara sahne oldu. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde asansörün içinde bekleyen bir kıza aralık kalan kapıdan koşarak gelen bir köpek saldırdı. Kızın çığlıklarını duyan bir komşu anında olaya müdahale etti. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Trend

Adana'da araçla geçerken rastgele kurşunla ölen kadının ailesi suçluların yakalanmasını istiyor

Adana'da, silahlı saldırı düzenlenen iş yerinin önünden tesadüfen otomobiliyle geçerken ensesine isabet eden kurşun nedeniyle hayatını kaybeden Hayriye Derin'in ailesi, suçluların yakalanarak cezalandırılmasını istiyor.

Yurthaber

Sakarya'da üniversite öğrencileri Gazze'ye destek yürüyüşü düzenledi

Sakarya Üniversitesi'nde (SAÜ) öğrenciler, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etti.

Yurthaber

Hastanede sağlıkçıya şiddet! 'Benimle ilgilenmedin' diyen doktor başka bir doktora saldırdı: Başhekim isyan etti

Giresun'da 30 Nisan'da yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde çalışan doktor B. A., Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Üroloji kliniğine gitti. Kendiyle ilgilenilmediğini iddia eden B.A. doktor Uğur Semiz'e saldırdı. Kavga sonucu odadaki bütün eşyalar dağıldı araya güvenlikler girdi. Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı ise yaşananlara, "Bu olay neresinden bakılırsa bakılsın tam anlamıyla bir ‘sağlıkta şiddet’ olayıdır." sözleriyle isyan etti.

Haber

Hatay'da sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı

Hatay'ın Samandağ ilçesinde sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı.

Yurthaber

Adana'da köpek saldırısına uğrayan 3 kişi yaralandı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde Amerikan staff cinsi köpeğin saldırısına uğrayan 3 kişi tedavi altına alındı.

Yurthaber

Suriye'de sıcak saatler! ABD üssüne kamikaze İHA ve roketlerle saldırı düzenlendi

İsrail ve İran'ın karşılıklı saldırılarının ardından Orta Doğu'da tansiyon yeniden yükselirken, bu defa da ABD'nin Suriye'deki üssü hedef alındı. Suriye'nin kuzeydoğusundaki Haseke'de ABD güçlerinin konuşlandığı üsse, aidiyeti bilinmeyen kamikaze insansız hava aracı (İHA) ve roketlerle saldırı gerçekleştirildiği bildirildi. Saldırı, geçtiğimiz şubat ayından bu yana bölgedeki ABD güçlerine düzenlenen ilk saldırı olarak kayıtlara geçti.

Haber

Adana'da dergi binasında 2 kadını bıçakla yaralayan kadın tutuklandı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesindeki bir dergi binasında iki kadını bıçakla yaralayan kadın şüpheli tutuklandı.

Yurthaber

Son dakika! İsrail'den İran'a misilleme saldırısı! Misilleme yapılacak mı? İşte İran'dan gelen açıklama

Tüm dünya gözünü Orta Doğu'ya çevirdi! İsrail geçtiğimiz günlerdeki İran saldırısının misillemesini Cuma sabahının erken saatlerinde başlattı. İsrail'de sirenler çalarken İran'da tüm uçuşlar iptal edildi. Gözler İran'a çevrilmişken dikkat çeken bir açıklama geldi. İranlı yetkili saldırıyı kimin yaptığının bilinmediğini ve misilleme planları olmadığını belirtti. İşte büyük gerilimdeki tüm detaylar...

Haber

Fatih'te motosikletten havaya ateş eden 2 şüpheli yakalandı

Fatih'te motosikletle ilerlerken havaya ateş edilmesine ilişkin 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber

Piyasalarda 'savaş' endişesi! Şimdi ne olacak? Gözler pazartesi sabahına çevrildi! İslam Memiş gram altın için rakam verdi!

İsrail - İran hattındaki gerilim ve İran'ın İsrail'e yönelik İHA saldırısı sonra küresel piyasalarda da endişe hakim. Bitcoin'in fiyatı, savaş haberinin ardından büyük bir hızla 61 bin dolar seviyesine kadar geriledi. Yatırımcılar saldırılar sonrası piyasaların nasıl etkileneceğini ve altın fiyatlarındaki son gelişmeleri merak ediyor.

Finans

Mazbata töreninde skandal! MHP’li Karaaslan, 76 yaşındaki CHP’li Bal'a kafa atıp burnunu kırdı... O anların görüntüsü ortaya çıktı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde seçimi kazanan AK Partili Oktay Yılmaz’ın mazbata töreni sırasında 76 yaşındaki CHP'li Belediye Meclis Üyesi Zülfikar Bal'a kafa atarak burnunu kıran MHP’li Alpaslan Karaaslan’ın görüntüleri ortaya çıktı.

Haber