Seks Yapmak Haberleri

Karısıyla yaşadığı cinsel ilişkiyi ifşaladı! Yedek parça gibi hissediyorum

Cinsel ilişkide yaşanan problemlerin çözülmemesi daha büyük sorunlara neden olabiliyor. Partnerler farklı beklentiler içerisinde olabiliyor. Karısıyla yaşadığı cinsel ilişki problemini ifşalayan bir adam uzmanlardan öneri istedi.

Kadin 20-06-2023 15:03

Hamileyken kocasının başka kadınlarla çıkmasına izin verdi! Eleştiri hedefi olan kadın açık ilişkinin şartlarını açıkladı

Cinsel ilişkilere bakış açısı kişiden kişiye değişim gösteriyor. Kadınlar dönem dönem yoğunluk ve hormonlar nedeniyle cinsel arzularında azalma yaşayabiliyor. Hamileyken seks yapmaktan uzak durarak kocasının başka kadınlarla olmasına izin verdiğini açıklayan bir kadın eleştirilerin hedefi oldu. Bu kararını alırken açık ilişki için düşündüğü şartları belirtti.

Kadin 27-04-2023 16:28

Kocasıyla yaşadığı cinsel ilişki sırrını ifşaladı! 7 yıldır kaybettiğimiz kıvılcımı kazandırdı

Evlilikte hem sosyal hem psikolojik açıdan birçok problem yaşanabiliyor. Cinsel ilişkide görülen problemler de evliliklerde çatırdamalara neden oluyor. Evliliğini kurtarmak isteyenler cinsel ilişki sorunları gidermek için çeşitli yöntemler arıyor. Emma Reid, kocasıyla yaşadığı cinsel problemleri ifşalayarak bulduğu çözümü paylaştı.

Kadin 12-04-2023 13:50

İki vajinası olan kadın cinsel hayatını anlattı! Birini kocam diğerini işim için kullanıyorum

Nadiren görülen hastalıklar arasında yer alan çift vajinaya sahip olmak kadınlar için farklı durumlar yaratabiliyor. Bu hastalık çok geç fark edilebiliyor. Çift vajinaya sahip olan 31 yaşındaki Evelyn Miller, hastalığını öğrenme sürecini ve cinsel hayatını anlatıyor. OnlyFans içerik üreticisi Miller, vajinasının birini kocası diğerini ise kariyeri için kullandığını belirterek bu ilginç hastalığın etkilerini paylaştı.

Kadin 04-04-2023 09:46

Seks Yapmak

Seks Yapmak Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Seks Yapmak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Boşanma avukatı açıkladı! Eşinizin sizi aldattığını gösteren fark edilmeyen hareketler

Hem evlilik hem de sevgililik döneminde görülen ufak detaylar aldatıldığınızın işareti olabiliyor. Uzmanlara göre birçok kadın ilişki içerisindeyken aldatıldığını fark etmiyor. Oldukça gizli bir şekilde yürütülebilen bu sürecin süresinin uzaması geri dönülmez hasarlara neden olabiliyor. Boşanma avukatı aldatıldığınızı gösteren ufak davranışları açıkladı.

Kadin 16-03-2023 14:01

Hiçbir şey tahmin edildiği gibi değilmiş: Pornodakilerden çok farklı! Erkeklerin ve kadınların seksten beklentileri bambaşka çıktı

Kadınların ve erkeklerin hayata bakış açıları oldukça fazla olabiliyor. Kadınlar birçok konuya daha duygusal yaklaşırken erkekler duygularını kullanmamaya çalışıyor. Bu da çeşitli konularda sorunlar yaşanmasına neden oluyor. Birbirlerini anlamayan ve tartışma yaşamak istemeyen çiftler numara yapmaya başlıyor. Yapılan araştırmalar kadınların ve erkeklerin seksten beklentilerinin, düşüncelerinin farklı olduğunu açıkladı.

Kadin 17-12-2022 09:25