Selçuk Tekay Haberleri

Alişan'dan kardeşi Selçuk Tektaş'ın mezarına ziyaret

Şarkıcı Alişan, koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren kardeşi Selçuk Tektaş'ın mezarını vefatının 67'nci gününde ziyaret etti.

Magazin 27-09-2021 21:52

Keman virtüözcü Selçuk Tekay son yolculuğuna uğurlandı

'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda', 'Vurgun', 'Unuturum Diye Yorma Kendini', 'Yorgunum', 'Aradığın Aşkı Buldun Mu' gibi çok sayıda şarkıya imza atan Türkiye'nin ünlü keman virtüözlerinden Selçuk Tekay, son yolculuğuna uğurlandı.

Magazin 14-06-2021 16:52

Ünlü isimlerden Selçuk Tekay'a veda! 'Sanatçılar ölümsüzdür'

Vurgun, Unuturum Diye Yorma Kendini, Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda gibi pek çok başarılı şarkısıyla bilinen, Türkiye'nin ünlü keman virtüözlerinden biri olan Selçuk Tekay önceki gün hayatını kaybetti. Sevilen sanatçının ölüm haberini Emel Sayın sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Acı haberin sonrasında usta isim için Armağan Çağlayan, Nilüfer, Gonca Vuslateri, Ferhat Göçer gibi birçok tanınmış isim de veda mesajı yayınladı.

Magazin 14-06-2021 16:28

Selçuk Tekay kimdir, kaç yaşında vefat etti? Hayatını kaybeden keman virtüözü Selçuk Tekay ölüm nedeni nedir?

Besteci ve keman virtüözü Selçuk Tekay, önceki gün hayatını kaybetti. Usta ismin acı haberini ünlü sanatçı Emel Sayın sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Selçuk Tekay'ın ölüm haberinin sonrasında Selçuk Tekay kimdir, Selçuk Tekay neden vefat etti gibi sorular araştırılmaya başlandı. Peki 'Beraber yürüdük biz bu yollarda', 'Vurgun' gibi eserleriyle bilinen başarılı sanatçı Selçuk Tekay kimdir, kaç yaşında ve neden vefat etti? İşte hayatını kaybeden keman virtüözü Selçuk Tekay'ın biyografisi...

Magazin 14-06-2021 10:20

Selçuk Tekay

Selçuk Tekay Hakkındaki Haberler Mynet'te. Selçuk Tekay Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.