Armağan Çağlayan Haberleri Ve Son Dakika Armağan Çağlayan Haberleri

Armağan Çağlayan Haberleri Ve Son Dakika Armağan Çağlayan Haberleri

8 Nisan 1966 İstanbul doğumlu olan Armağan Çağlayan, avukat ve yapımcıdır. Hukuk eğitimini İstanbul Üniversitesi’nde almıştır. Asıl mesleği olan avukatlığı baro stajından sonra bırakan Çağlayan medya sektörüne yönelmiştir. Bir yapım şirketinde editoryal süreçleri yürüten Armağan Çağlayan, Bülent Ersoy, Huysuz Virjin ve Hülya Avşar gibi isimlerle akşam kuşağı için pek çok eğlenceli program yapmıştır. Ancak sivri dili ile tanınması 2003 yılında bir müzik yarışması olan Popstar’da jüri üyesi olarak görev almasıyla başlamıştır. Gazete ve dergilerde magazin köşe yazarlığı da yapan Çağlayan, son ütücü adında bir talk şov programı da yapmıştır. Tüm bunların yanı sıra başarılı bir yapımcı olarak farklı üniversitelerde iletişim ve medya üzerine dersler verdiği bilinmektedir. Çağlayan 2020 yılında açtığı YouTube kanalında ürettiği farklı içeriklerle de ilgi çekmiştir.

Armağan Çağlayan Haberleri

Bu defa semizotu fiyatlarına isyan etti! Armağan Çağlayan 'Siz de şikayet ediyorsanız...' yorumuna kayıtsız kalamadı

Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya üzerindeki yorumları ile sık sık gündeme gelen Armağan Çağlayan her fırsatta hayat pahalılığına isyan ediyor. Daha önce ödediği hesapları paylaşan Çağlayan bu defa semizotu fiyatlarına isyan etti. Bir takipçisi 'Siz de şikayet ediyorsanız...' deyince o yoruma kayıtsız kalamadı.

Magazin 21-03-2024 14:49

Armağan Çağlayan'dan Mehmet Şimşek paylaşımı: Kredi kartlarına da...

Gündemi yakından takip eden Armağan Çağlayan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in sözlerini duyunca kendini tutamadı. Çağlayan bakın ne dedi.

Magazin 18-03-2024 13:51

Zeytinyağı fiyatını görünce... Armağan Çağlayan pahalılığa isyan etti!

Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya üzerindeki yorumları ile sık sık gündeme gelen Armağan Çağlayan hayat pahalılığına isyan etti. Daha önce ödediği hesapları paylaşan Çağlayan bu defa zeytinyağına gelen zamma sinirlendi.

Magazin 15-03-2024 12:38

Armağan Çağlayan seçim vaadlerini eleştirdi! Ece Üner kayıtsız kalamadı! 'Yoksulluğu yönetmeye...'

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Armağan Çağlayan bu defa belediye başkanlarının seçim vaadlerini eleştirdi. Çağlayan'ın 'Herkes “yardım” vaad ediyor. Bu da ekonominin ne kadar iyi olduğunu gösteriyor sanırım!' sözlerine Ece Üner kayıtsız kalamadı.

Magazin 13-03-2024 13:12

Armağan Çağlayan “İnci Taneleri” dizisini eleştirdi! “Bir tek ben anlamıyor olamam değil mi?”

TV yapımcısı Armağan Çağlayan, İnci Taneleri dizisinde Yılmaz Erdoğan’ın kısık sesle konuşması hakkında açıklamalarda bulundu. Çağlayan, “Yılmaz Erdoğan’ın konuşmasını bir tek ben anlamıyor olamam değil mi? Diğer herkesin ne konuştuğunu net anlıyorum?” dedi.

Magazin 09-03-2024 12:58

Armağan Çağlayan yaptığı paylaşımla uyardı: Benim ve İsmail Küçükkaya'nın...

Armağan Çağlayan adının ve fotoğraflarının kullanılarak dolandırıcılık yapıldığını söyledi. Çağlayan, "Lütfen itibar etmeyiniz, paranıza sahip çıkınız" ifadelerini kullandı.

Magazin 08-03-2024 15:02

Armağan Çağlayan açık açık sordu! Mika Can Raun cinsiyet sorusunu duyunca ne diyeceğini bilemedi

TikTok fenomeni Mika Can Raun, cinsiyet değiştirme süreciyle ve sonrasında yaptırdığı estetiklerle kavuştuğu yeni görüntüsüyle sık sık gündeme geliyor. Son olarak Tayland'a gidip cinsiyet değiştirme ameliyatı olan Mika Can Raun şimdi de Armağan Çağlayan'a konuk oldu. Gör Beni programına katılan Mika Raun cinsiyet sorusunu duyunca ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 02-02-2024 08:51

'Sen Mutlu Ol Ne Olur' şarkısıyla Popstar'a damga vurmuştu! Popstar’ın yıldızı Aydan Kaya son haliyle gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Popstar yarışmasındaki favori yarışmacıların son halleri zaman zaman sosyal medyada gündem oluyor. Bu isimlerden biri de 'Sen Mutlu Ol Ne Olur' şarkısındaki performansıyla hafızalara kazınan Aydan Kaya oldu. Kaya'nın son hali herkesi şaşırttı.

Magazin 19-01-2024 08:46

Pahalılığa isyan etti! '500 TL'ye ev alıyorlardı' sözleriyle gündem oldu

Youtube'da yaptığı yayınlarla sık sık gündem olan ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da çok konuşuluyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim son olarak döner fiyatlarına tepki göstermişti. Pahalılık hakkında konuşan ünlü isim şimdi de 'Eskiden 500 TL'ye ev alıyorlardı' sözleriyle gündem oldu.

Magazin 16-01-2024 12:58

Daha da gitmem Davos’a! diyerek hesabı paylaştı! Armağan Çağlayan fiyatlara sitem etti

Sosyal medyayı aktif kullanan Armağan Çağlayan son olarak döner fiyatlarına dair yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Armağan Çağlayan takipçilerine de yanıt vermeyi ihmal etmedi.

Magazin 15-01-2024 07:37

Sokaklarda yarı çıplak dolaşınca gözaltına alınmıştı! Melisa Yaren Aydınalp Armağan Çağlayan'a katıldı... Sözleri tepki çekti

Bağdat Caddesi’nde bikini giyip, protesto gösterisi yapan Melisa Yaren Aydınalp, Armağan Çağlayan'a konuk oldu ve sözleriyle sosyal medyada tepki çekti. "Vücudumu ve vücudumu görmeyi seviyorum. Bu sebeple daha dar ya da daha açık kıyafetler giymek hoşuma gidiyor" diyen genç kadına ilk tepki de Demet Akalın'dan geldi.

Magazin 04-01-2024 15:10

Aralık ayı enflasyonu açıklandı... Armağan Çağlayan'ın İbo Show'lu enflasyon yorumu sosyal medyayı salladı

Memur maaşı zammı ve emekliye zam için milyonlarca vatandaşın gözü kulağı yılın son enflasyon rakamlarındayken TÜİK aralık ayı enflasyonunu açıkladı. Türkiye İstatistik Kurumu’na (TÜİK) göre yıllık enflasyon 2023’te yüzde 64,77 oldu. Aylık artış ise yüzde 2,93 olarak açıklandı. Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan'ın 'enflasyon' yorumu dikkat çekti.

Magazin 03-01-2024 14:33

İbo Show'daki abartı filtre sosyal medyada gündem olmuştu: Armağan Çağlayan'dan İbo Show'daki 'filtre'ye ilişkin olay yorum

İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'un yılbaşı özel programı sosyal medyada gündem oldu. Hülya Avşar, Bülent Serttaş, Aleyna Tilki gibi ünlü isimlerin konuk olduğu İbo Show'da filtrenin ayarı fazla kaçınca ortaya ilginç görüntüler ortaya çıktı. Programına katılan konukların yüzü 'filtre'den dolayı tanınmaz hale gelince, ünlü sunucu Armağan Çağlayan'dan da dikkat çeken bir yorum geldi.

Magazin 01-01-2024 11:25

Esra Ezmeci'ye gelen sorular Armağan Çağlayan'ı şoke etti! Yok artık dedirten cinsellik mesajı

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci, Armağan Çağlayan'ın programının konuğu oldu. Burada yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Ezmeci kendisine gelen cinsellik sorularını anlatırken Armağan Çağlayan'ı şoke etti. Bir kişinin cinsel organını tavana bağlamasını anlatan psikolog 'yok artık' dedirtti.

Magazin 28-12-2023 11:00

Armağan Çağlayan psikolog Esra Ezmeci'ye açık açık söyledi! Hürrem yağını koklayan bir hafta seks yapacak gibi anlatıyorsunuz

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci, Armağan Çağlayan'ın konuğu oldu. Sık sık yağ tavsiyeleriyle gündeme gelen Esra Ezmeci'ye Hürrem yağını soran Çağlayan konuya dair de açık açık "Hürrem yağını koklayan bir hafta seks yapacak gibi anlatıyorsunuz" dedi.

Magazin 26-12-2023 10:43

Fenomen Arda Bektaş cinsiyet değiştirdi! Armağan Çağlayan'a konuk oldu... Kan donduran mesajları açıkladı

Çektiği makyaj videolarıyla tanınan sosyal medya fenomeni Arda Bektaş cinsiyet değiştirdi. Fenomen Arda Bektaş Armağan Çağlayan'a konuk oldu. Makyaj artisti olarak çalışan fenomen son haliyle görenleri şaşırttı. Arda Bektaş fenomen bir diğer isim Samet Liçina hakkında da olay bir itirafta da bulundu.

Magazin 08-12-2023 11:12

Armağan Çağlayan AVM'de çalışanlara bağırdı! Salak yerine konulduğum için...

Yapımcı ve sunucu Armağan Çağlayan, program çekimi için gittiği Şişli’deki bir AVM’de bulunan kozmetik firması çalışanlarıyla tartıştı. Görüntülerde dakikalarca çalışanlara bağırdığı görülen Çağlayan gündem olunca yaşananları anlattı.

Magazin 08-12-2023 07:12

Armağan Çağlayan'dan Müge Anlı'ya tepki! Adam üzerine kuma getirmiş...

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan olaylar sık sık sosyal medyada da gündem oluyor. Armağan Çağlayan son olarak izlediği yayında Müge Anlı'nın bir kadına söylediği sözlere tepki gösterdi.

Magazin 23-11-2023 15:44

Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alınınca aylık gelirleri yeniden gündem oldu

Yarışma programıyla ünlenen Bahar Candan ve Nihal Candan suç gelirlerinin aklanması kapsamında gözaltına alındı. Bir suç örgütünün gizli kasası oldukları yönünde iddialarla gündeme gelen Candan kardeşlerin aylık gelirleri yeniden gündem oldu.

Magazin 14-11-2023 14:24

Bahar Candan ve Nihal Candan kimdir, ne iş yapıyor ve kaç yaşındalar? Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı

Bahar Candan ve Nihal Candan hakkında yapılan araştırmalar 'gözaltı' haberleri sonrası hız kazandı. Bir suç örgütünün gizli kasası olduklarını yönünde iddialarla gündeme gelen kardeşlerden Bahar Candan 1 milyon TL'ye yaklaşan aylık gelirini paylaşınca gündem olmuştu. Peki, Bahar Candan ve Nihal Candan kimdir, ne iş yapıyor ve kaç yaşındalar? İşte detaylar...

Magazin 14-11-2023 14:01

CZN Burak Armağan Çağlayan'a anlattı! Babasının yanında maaşla çalışırken aldıklarını saydı

CZN Burak, Armağan Çağlayan'ın konuğu oldu ve babasının her zaman para olarak tutucu olduğuna değinerek ne kadar ünlenirse ünlensin babasının yanında maaşlı çalışan olduğunu söyledi. CZN Burak, babasıyla küslüğe giden sürece değinerek maaşlı çalışanken olan mal varlığını da açıkladı.

Magazin 10-11-2023 15:48

Armağan Çağlayan'dan Kılıçdaroğlu'na şoke eden yorum

Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından yaptığı yorumla dikkat çekti. Çağlayan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Hiç endişelenmeyin daha çok güzel baharlar göreceğiz" sözlerini görünce sinirlendi.

Magazin 22-10-2023 13:22

O elendiğinde Armağan Çağlayan haykırarak ağlamıştı! Popstar Evren Mevlanaoğlu'nun son hali gündem oldu

Bir dönemin reyting rekorları kıran yarışması Popstar yayınlandığı döneme damga vurmuştu. Sarı saçları, güçlü sesi ve sempatik gülüşüyle iz bırakan isimlerden biri olan Evren, yarışmanın favori isimlerinden biri olmasına rağmen henüz 3. haftada elenmişti. Popstar Evren elendiğinde ise yarışmanın sivri dilli jürisi Armağan Çağlayan haykırarak ağlamıştı. Evren Mevlanaoğlu şimdi de son haliyle gündem oldu. Popstar Evrin'in yıllar içindeki değişime yorum yağdı.

Magazin 02-10-2023 17:07

Kara para akladıklarına dair iddialar sosyal medyada gündem oldu! Dilan Polat'tan Armağan Çağlayan'a açıklama

Fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat son dönemde harcadıkları paralarla ve lüks yaşantılarıyla gündemde. Polat ailesi para konusunda sık sık açıklama yapınca çeşitli iddialar da gündeme geldi. Engin Polat'ın kara para akladığına dair iddialar gündemdeyken Dilan Polat'ın Armağan Çağlayan'a açıklaması dikkat çekti.

Magazin 24-09-2023 15:46

Özgür Özel'den Ekrem İmamoğlu ile ilgili o soruya dikkat çeken yanıt! 'Akla mantığa aykırı...'

CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan Özgür Özel, katıldığı YouTube programında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtlayan Özel, özellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili soruyu "Külliyen yalan. Zaten akla mantığa da aykırı bir şey" diyerek net ifadelerle cevapladı. İşte detaylar...

Haber 23-09-2023 10:05

Cinsiyet değiştiren Doruk Doğrusöz, Armağan Çağlayan'a katıldı! Bakirelik ve cinsel organ sorusu şoke etti

Armağan Çağlayan, YouTube üzerinden yaptığı Gör Beni programında İşte Benim Stilim'in eski yarışmacısı Neslihan Doğrusöz'ü ağırladı. Cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası adını Doruk Doğrusöz olarak değiştiren eski yarışmacı kendisine gelen bakirelik ve erkek cinsel organ sorularını anlatarak yaşadığı şoku anlattı.

Magazin 15-09-2023 15:05

Armağan Çağlayan'dan Bambaşka Biri dizisine eleştiri! Bütün parayı...

Hande Erçel ile Burak Deniz'in başrolünde olduğu yeni dizi Bambaşka Biri sosyal medyada gündemde. Paylaşımlarıyla dikkat çeken Armağan Çağlayan'dan Bambaşka Biri dizisi başlar başlamaz eleştiri geldi.

Magazin 12-09-2023 09:47

Armağan Çağlayan okul çantası fiyatlarını duyunca şoke oldu! Çocuğu olana kolaylıklar

Şimdilerde Gör Beni programıyla adından söz ettiren ünlü isim Armağan Çağlayan sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündem oluyor. En son okul çantası fiyatları hakkında yorum yapan Çağlayan satıcının “en ucuzu” diyerek gösterdiği çantanın 1750 TL olmasına isyan etti.

Magazin 31-08-2023 13:41

Popstar’ın yıldızı Aydan Kaya'yı bir de şimdi görün! Son hali ağızları açık bıraktı

Üzerinden neredeyse 20 yıl geçmesine rağmen Popstar yarışması hala gündemden düşmüyor. Yarışmadaki isimlerin son halleri sosyal medyada sık sık konuşuluyor. Bu isimlerden biri de yarışmacının güçlü sesi Aydan Kaya oldu. Şimdilerde iki çocuk annesi olan Aydan Kaya yıllar içindeki değişimiyle herkesi şaşırttı.

Magazin 22-08-2023 08:27

Onlyfans'ın popüler çifti Armağan Çağlayan'a konuk oldu, söyledikleri tepki çekti! Üvey annemle de üçümüz cinsel içerikli...

Onlyafans'ta cinsel içerikli videolar üreten Süt ve Pedro, 'Gör Beni' adlı programda Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtladı. Pedro'nun 'üvey annesiyle de cinsel içerikli videolar çektiğini' söylemesi ve açık sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 22-08-2023 07:04

Armağan Çağlayan takipçisine sert çıktı! Elinde sigara mı vardı ne sakladın deyince...

Armağan Çağlayan ünlü isim Leman Sam’ın konserine gitti. Konser sonrası Leman Sam’la olan pozunu paylaşan Çağlayan'ın elinin arkada olması dikkat çekti. Ünlü isim takipçilerinden gelen "Elinde sigara mı vardı ne sakladın", "Arkanda ne var" yorumlarına sert çıktı.

Magazin 14-08-2023 11:49

İstanbul'u terk etmişti! Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Popstar Firdevs'in son hali sosyal medyayı salladı

Bir döneme damga vuran Popstar yarışmasının tüm yarışmacıları hala aklımızda. 2003-2004 yılları arasında yayınlanan Popstar Türkiye'nin finalistlerinden Firdevs, sempatik tavırları ve güçlü sesi ile dikkat çekmişti. Yarışmanın birincisi Abidin ile bir dönem aşk yaşayan Firdevs Güneş, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat sürüyor. İstanbul'u terk edip sakin bir hayat tercih eden Popstar Firdevs'in son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 08-08-2023 16:28

Deniz Seki neden 6 ay firar ettiğini Armağan Çağlayan'a anlattı! Aslan gibi ayaktayım

Armağan Çağlayan’ın programı Gör Beni serisinin konuğu şarkıcı Deniz Seki oldu. Cezaevinde kaldığı süreçle ilgili konuşan ve 6 ay neden firar ettiğini anlatan Deniz Seki travmaları için ise “Bitti gitti, aslan gibi ayaktayım!” dedi.

Magazin 04-08-2023 10:44

70 kilo veren Ferah Zeydan'ın son halini görenler şaştı kaldı! X Factor ile ünlü olmuştu

Bir döneme damga vuran Star Işığı X Factor yarışmasının jüri üyeleri arasında Emre Aydın, Ziynet Sali, Armağan Çağlayan ve Ömer Karacan yer alıyordu. Sevilen programa katılan Ferah Zeydan sesiyle hafızalara kazınmıştı. 70 kilo veren Zeydan’ın son halini görenlerin ağızları açık kaldı.

Magazin 12-07-2023 08:40

Ünlü şarkıcı Rober Hatemo yıllar sonra ortaya çıktı! Anlattıklarıyla şaşırttı Ben hep ötekiydim

Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına konuk olan Rober Hatemo, hayatıyla ilgili itiraflarıyla gündem oldu. Hep öteki olduğunu söyleyen Hatemo, sanat hayatından özel yaşamına kadar tüm detayları tek tek açıkladı.

Magazin 06-07-2023 19:22

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu Karakoç Armağan Çağlayan'a konuştu! Türkiye'nin en çok tartışılan işinde...

Kızılcık Şerbeti'nde Nursema karakterine hayat veren Ceren Yalazoğlu Karakoç, Armağan Çağlayan'a konuk oldu. Başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken oyuncu Kızılcık Şerbeti itirafıyla dikkat çekti. Yalazoğlu, Nursema'nın çevresinde olmayan bir karakter olduğunu da dile getirdi.

Magazin 09-06-2023 08:53

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu Karakoç itiraflarıyla hayrete düşürdü! 'Kalp krizi geçiriyorum diye...'

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu Karakoç, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, hem hayatı hem de oyunculuk kariyeriyle ilgili bilinmeyenleri itiraf etti. Karakoç'un videosu kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi.

Magazin 08-06-2023 19:27

Armağan Çağlayan'dan Nurhan Damcıoğlu paylaşımı! “Gözlerimi alamazdım”

Sanat camiası acı kaybını yaşadı. Ünlü kantocu Nurhan Damcıoğlu 82 yaşında hayata gözlerini yumdu. Kalp yetmezliği nedeniyle vefat eden Nurhan Damcıoğlu için Armağan Çağlayan'dan paylaşım geldi.

Magazin 06-06-2023 00:10

Popstar Firdevs yıllar sonra ortaya çıktı! İstanbul'u terk edip...

2000'li yıllara damgasını vuran 'Popstar' yarışmasıyla büyük bir şöhret yakalayan Firdevs Güneş gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Uzun süredir medyada yer almayan Popstar Firdevs yıllar sonra ortaya çıktı. İşte Popstar Firdevs'e dair merak edilenler...

Magazin 21-05-2023 11:55

Ivana Sert güzellik sırrını açıkladı! Formda kalmak için bakın ne yapıyormuş

Ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, Armağan Çağlayan'ın Youtube programına konuk oldu. Güzelliği ve fiziğiyle gündemden düşmeyen Ivana Sert güzellik sırlarını tek tek açıkladı. Formda kalkmak için her gün pilates yaptığını söyleyen Sert, nasıl beslendiğini de paylaştı. İşte Ivana Sert'ın güzellik sırları...

Magazin 19-05-2023 13:08

Armağan Çağlayan bir kilo balığa ödediği paraya isyan etti! ''Hepimize yazık...''

Yer aldığı projelerle yıllardır adından söz ettirmeyi başaran ünlü sunucu ve yapımcı Armağan Çağlayan bir kilo barbun balığına ödediği paraya sosyal medya hesabından isyan etti. Çağlayan "Adamı dalga geçtiğini düşündüm ama geçmiyormuş. Hepimize yazık, 1 kg balık yarım milyar." sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 10-05-2023 13:04

Armağan Çağlayan'dan Aile dizisine olay yorum! Kurtlar Vadisi'ne çevirdiler!

YouTube'da yaptığı programlarla son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü sunucu ve yapımcı Armağan Çağlayan sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Çağlayan son paylaşımında Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaştığı Aile dizisi ile ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Magazin 12-04-2023 15:39

Oğuzhan Uğur Armağan Çağlayan'a konuk oldu! Bana maaş sorulunca...

Armağan Çağlayan'a konuk olan Oğuzhan Uğur yaşanan depremin geri alınabilecek bir travma olmadığını düşündüğünü söyledi. Uğur konuşmasında "Normal bakamayan insanlar tarafından hedef tahtasına oturtulduk" dedi. Oğuzhan Uğur konuşmasında İlk büyük paraları YouTube'dan kazandığını da açıkladı.

Magazin 31-03-2023 13:15

Türkiye'ye dönüp maneviyata yönelmişti! 39 kilo veren oryantal Tanyeli paylaştı... Doğal olmuşsun

Bir dönem sahnelerin vazgeçilmez dansçılarından olan oryantal Tanyeli Avustralya'dan ayrılıp Türkiye'ye geri döndü. Maneviyata yöneldiğini açıklayan ve bir dönem aldığı kiloları veren Tanyeli son haliyle dikkat çekti. Lens takarak paylaşım yapan ünlü oryantale "Her halin güzel" yorumları yağdı.

Magazin 31-03-2023 07:59

Esra Ezmeci, Armağan Çağlayan'a konuk oldu! Bomba soru: Hürrem yağını oranıza sürerseniz kocanız filan...

Gör Beni serisinin bu haftaki bölümünde Armağan Çağlayan'a uzun süredir sosyal medyada gelen cinsellik itiraflarını yorumlayarak yanıtlayan Esra Ezmeci konuk oldu. Cinsel terapi eğitimi aldığını söyleyen ünlü isim "Ben daha çok ilişki terapisti olarak yöneldim" dedi. Armağan Çağlayan Hürrem yağına dair de bakın ne sordu...

Magazin 24-03-2023 15:19

Armağan Çağlayan'dan Muharrem İnce'ye imza tepkisi! Bir günde 28.000 imza topluyorsun ama...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığı günlerdir gündemde. Konuya dair Şahan Gökbahar'dan sonra Armağan Çağlayan'dan da Muharrem İnce'ye tepki geldi.

Magazin 23-03-2023 11:47

Şevval Şahin aşka geldi! Sevgilisiyle dudak dudağa poz verdi

Miss Turkey güzeli Şevval Şahin sosyal medya hesabı üzerinden cesur pozlarını takipçileri ile paylaşıyor. Verdiği röportajlar ve iddialı pozları ile gündemden düşmeyen Şevval Şahin sevgilisi Murat Kazancıoğlu'yla fotoğraflarını peş peşe yayınladı.

Magazin 22-03-2023 14:36

Aman Esra Ezmeci duymasın! Selin Karacehennem'den Armağan Çağlayan'a jet yanıt: Tanımıyorum bile!

Armağan Çağlayan, YouTube programında evlilik ve ilişki terapisti Selin Karacehennem'i ağırladı. Armağan Çağlayan, Karacehennem'den Gülseren Budayıcıoğlu ya da Esra Ezmeci'den birini seçip hakkında ne düşündüğünü açıklamasını istedi. Esra Ezmeci'yi tanımadığını belirten Selin Karacehennem tercihini, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Çöp Adam ve Kırmızı Oda gibi dizilerle adından söz ettiren Gülseren Budayıcıoğlu'dan yana kullandı. Ünlü ismin yanıtı ekran başındakileri şaşırttı

Magazin 19-03-2023 09:13

‘Psikolojim bozuldu! Günde 1-2 saat ağladım’ Naci Görür’den şok itiraf '6 Şubat 04.30'da beni göçük altından aradı' Depremden korkuyor mu evine güveniyor mu?

Depremden sonra tüm Türkiye'de deprem endişesi yaşanıyor. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Prof. Dr. Naci Görür'ün ağzından çıkacak cümleleri herkes merak ediyor. Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Görür, çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Maraş depreminden sonra psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Görür, günde 1-2 saat ağladığını belirtti. 6 Şubat 04.30'da bir kadının kendisini enkaz altından aradığını anlattı. Peki, Görür depremden korkuyor mu, oturduğu eve güveniyor mu?

Haber 17-03-2023 11:30