Gonca Vuslateri Haberleri Ve Son Dakika Gonca Vuslateri Haberleri

Gonca Vuslateri Haberleri Ve Son Dakika Gonca Vuslateri Haberleri

Abhaz kökenli olan Gonca Vuslateri, 2 Eylül 1986 yılında Bursa’da doğdu. Babası astsubay olan Gonca Vuslateri babasının görevi nedeniyle 8 yıl boyunca Adana’da kaldı. Babasının 1994 yılında emekli olmasından sonra ise ailesiyle birlikte Bursa’ya geri döndü. 1998 yılında anne ve babasının boşanmasından sonra İstanbul’a yerleşti. Annesi ve ablasıyla birlikte İstanbul’da yaşayan Gonca Vuslateri oyunculuk eğitimine ilkokul ikinci sınıfta başladı. Liseden mezun olduktan sonra 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde eğitim aldı.

DOT Tiyatrosu’nda çalışan Gonca Vuslateri'nin oyunculuğa ilk adım attığı proje 1998 yılında Kanal D'de yayımlanmaya başlayan Ruhsar dizisi oldu. Gonca Vuslateri’nin rol aldığı diziler arasında Eyvah Kızım Büyüdü, Aliye, Büyük Buluşma, Kız Babası, Canım Ailem, Küçük Sırlar, Yerden Yüksek, İbreti Ailem, Yalan Dünya, Gönül İşleri, Anne ve Tehlikeli Karım yerini aldı. Gonca Vuslateri’nin filmleri içinde ise Bornova Bornova, Kaybedenler Kulübü, Bizans Oyunları, Hedefim Sensin ve Düğüm Salonu sayılır.

Gonca Vuslateri Haberleri

Gonca Vuslateri'den Fırat Tanış hakkında olay sözler! İklim Tamkan'ın iddiaları gündemdeydi

Piyanist İklim Tamkan'ın iddialarından sonra Gonca Vuslateri'den Fırat Tanış hakkında şoke eden bir paylaşım geldi. Vuslateri "Göğsüme giden nefesi ve ilahi adalet duygumu tarif edemem" dedi.

Magazin 28-02-2024 15:22

Hamile olan Gonca Vuslateri bebeğinin babası hakkında konuştu: Devlet memuru

Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu söylemişti. Yedi aylık hamile olan oyuncu Gonca Vuslateri, bebeğin babası hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin 20-02-2024 17:34

Gonca Vuslateri İlk tekmeyi hissettiğim an... notuyla paylaştı

Gonca Vuslateri, yaklaşık iki ay önce "Hamileyim" diyerek bebek beklediği müjdesini vermişti. Oyuncu bebeğinin tekme attığı ilk anda yaşadığı duygusal anı takipçileriyle paylaştı

Magazin 21-01-2024 14:19

Sevgilisinden hamile olduğunu açıklamıştı: Gonca Vuslateri göbeği açık bir şekilde paylaştı! Bebek göründü

Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri'nin geçtiğimiz aylarda hamile olduğu haberi öğrenilmişti. Vuslateri, yeni yıl tatili için Kapadokya'ya gitti. Sosyal medya hesabından kareler paylaşan ünlü oyuncunun karnının iyice belirginleştiği görüldü.

Magazin 03-01-2024 17:20

Diğer Haber Etiketleri

Gonca Vuslateri

Gonca Vuslateri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gonca Vuslateri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hamile olan Gonca Vuslateri ne zaman evlenecek? Annemlerle nikah konusunda didişiyoruz

Gonca Vuslateri, bir süredir adını gizli tuttuğu sevgilisinden bebek beklediğini açıklamıştı. İlk kez anne olmaya hazırlanan Gonca Vuslateri "Düğün ne zaman?" sorularına verdiği yanıtla dikkat çekti.

Magazin 15-12-2023 13:30

8 aylık sevgilisinden hamileydi! Gonca Vuslateri'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri'nin geçtiğimiz aylarda hamile olduğu haberi öğrenilmişti. 8 aydır beraber yaşadığı sevgilisinden hamile olan Gonca Vuslateri'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Magazin 14-11-2023 21:04

Bambaşka Biri'nin yıldızı Gonca Vuslateri ultrason görüntüsünü yayımladı! O detay dikkat çekti

Şimdilerde Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde 'Sedef Atılbay' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri geçtiğimiz haftalarda hamile olduğunu açıklamıştı. Ultrasonda fetüsün görüntüsü dikkat çekti.

Magazin 01-11-2023 16:22

Gonca Vuslateri sette poz verdi! Yüzündeki değişim dikkat çekti

En son Zaferin Rengi filminde Vera rolüne hayat veren Gonca Vuslateri sosyal medya hesabından peş peşe pozlarını paylaştı. Güzelliği ve oyunculuğuyla ilgi odağı olan Vuslateri'nin yüzündeki değişim dikkat çekti. Ünlü isme yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 24-10-2023 13:56

HEDEFİM SENSİN KONUSU VE OYUNCULARI: Hedefim Sensin filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Hedefim Sensin filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Hedefim Sensin filmi, yine heyecanla bekleniyor. Peki, Hedefim Sensin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Hedefim Sensin konusu, oyuncuları ve Star TV yayın akışı

Magazin 19-10-2023 18:45

Gonca Vuslateri hamileymiş! Gonca Vuslateri'nin sevgilisi kim? Bomba açıklama

‘Yalan Dünya', 'Düğün Salonu' ve 'Her Şey Dahil' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri'nin hamile olduğunu ortaya çıktı. Herkes Vuslateri'nin bebeğinin babasını merak ederken oyuncunun evlilik için planlar yaptığı da iddia edildi. Gonca Vuslateri'nin sevgilisi merak edilirken açıklama da gecikmedi.

Magazin 15-10-2023 14:13

Kuzenler Firarda konusu nedir, oyuncuları kim? Kuzenler Firarda filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Kuzenler Firarda filmi 28 Ağustos Pazartesi akşamı televizyon izleyicilerinin gündeminde yer aldı. Komedi türünü ele alan Kuzenler Firarda filmi eğlence dolu sahneleriyle dikkat çekiyor. Peki, Kuzenler Firarda konusu nedir, oyuncuları kim? Kuzenler Firarda filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 28-08-2023 19:51

Gonca Vuslateri sütyensiz pozuyla nefes kesti! “Dünyanın en güzel kadını”

En son Sıcak Kafa dizisi ile izleyici karşısına çıkan Gonca Vuslateri cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Başarılı oyuncu göğüs dekolteli ve sütyensiz pozlarını paylaştı. Vuslateri’nin fotoğraflarını beğenenler arasında ünlü isimler de yer aldı.

Magazin 12-04-2023 11:30

Oyuncu Gonca Vuslateri'den gündem olan Muharrem İnce paylaşımı

100 bin imza toplayıp cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce ile ilgili Fazıl Say ve Şahan Gökbakar'dan sonra bir paylaşım da Gonca Vuslateri'den geldi. Güzel oyuncu sözünü hiç sakınmadı ve gündem oldu.

Magazin 27-03-2023 13:16

Gonca Vuslateri’den Taha Duymaz çıkışı! “Enkaz altındayken yalancı diye…”

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depreme Hatay’da yakalanan Taha Duymaz ve ailesi günlerdir enkaz altındaydı. Bugün ünlü fenomenin hayatını kaybettiği açıklandı. Taha Duymaz’ın vefat haberinin ardından ünlü isimler taziye mesajları yayınlamaya başladı. Bu isimler arasında yer alan Gonca Vuslateri Duymaz’a yalancı diyenlere isyan etti.

Magazin 17-02-2023 16:10

Gonca Vuslateri, Recep İvedik 7'i izledikten sonra paylaştı! Birbirilerinin manitalarına...

Başrollerinde Haluk Bilginer, Osman Sonant, Hazal Subaşı ve Şevket Çoruh'un yer aldığı distopik dizi Sıcak Kafa'da yer alan Gonca Vuslateri sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Oyuncunun uzun uzun yaptığı paylaşım takipçilerinden beğeni aldı. Vuslateri Recep İvedik'i beğendiğini söylerken yaptığı analizle sosyal medyada adından söz ettirdi.

Magazin 12-12-2022 17:03

Hazal Subaşı süper minisine bir de yırtmaç ekledi! Gonca Vuslateri dayanamadı

Kasaba Doktoru dizisinde canlandırdığı Leyla Erpek karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Hazal Subaşı, iddialı stiliyle de sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde bir dergi çekimi için göğüs dekolteli pozlar veren Hazal Subaşı, şimdi de yırtmaçlı süper minisiyle yorum yağmuruna tutuldu. Ünlü oyuncunun paylaşımına, meslektaşı Gonca Vuslateri de kayıtsız kalamadı.

Magazin 08-12-2022 15:48

Gonca Vuslateri 'dansöz' oldu! Göğüs dekoltesi dikkat çekti

Netflix'in yeni yerli dizisi 'Sıcak Kafa'nın lansmanına katılan oyuncu Gonca Vuslateri, tercih ettiği kostümle dikkat çekti. Dansöz kostümü andıran bir kıyafet tercih eden Vuslateri, göğüs detayıyla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 30-11-2022 14:54

Sıcak Kafa izleyenleri şaşırtacak! Delilik salgınındaki İstanbul'u anlatıyor! Netflix'in Türk distopik bilim kurgu dizisi Sıcak Kafa'nın yayın tarihi açıklandı!

Netflix'in uzun süredir merakla beklenen Türk yapımı distopik bilim kurgu dizisi Sıcak Kafa'dan çarpıcı bir fragman yayınlandı. Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanan Sıcak Kafa dizisinde Hazal Subaşı, Osman Sonant, Şevket Çoruh ve Gonca Vuslateri paylaşıyor. İnsan beyninden geçen delilik hastalığının kaosa ve salgına neden olduğu karanlık bir dönemde geçen Sıcak Kafa dizisinin yayın tarihi de açıklandı.

Magazin 20-10-2022 21:00

Başrollerini Gürgen Öz ve Gonca Vuslateri’nin paylaştığı “Her Şey Dahil” filminin fragmanı yayınlandı

Başrollerini Gürgen Öz ve Gonca Vuslateri’nin paylaştığı “Her Şey Dahil” filminin fragmanı paylaşıldı. 9 Aralık 2022 tarihinde sinema seyircisiyle buluşacak filmin fragmanı sosyal medyanın dikkatini çekti. Filmin fragmanı dahi hayranlarını gülümsetmeye yetti.

Trend 19-10-2022 17:33

Gonca Vuslateri traktör üstü pozlarıyla olay oldu! Pantolonunu kasığının altına kadar indirip...

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, tatil için gittiği Urla'da siyah mayosuyla traktör üstünde poz verdi. Vuslateri'nin belinin altına kadar indirdiği pantolonu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-10-2022 15:06

Gonca Vuslateri bornozlu pozunu paylaşıp takipçilerini uyardı! “Bir tek kelime edin de...”

Birçok dizi ve filmde rol alan güzel oyuncu Gonca Vuslateri, Instagram paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü isimler arasında yer alıyor. Güzel oyuncu son olarak tamamen makyajsız beyaz bornozuyla verdi. Gönderisine esprili bir şekilde Vuslateri, “Doğal ol doğal ol dediniz. Doğal poz paylaşıyorum. Bir tek kelime edin de.. Hııı.” notunu ekledi.

Magazin 24-09-2022 08:14

Gonca Vuslateri derin göğüs dekolteli pozuyla dudak uçuklattı!

Ekranların tanınan simalarından biri olan Gonca Vuslateri, son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla ön plana çıkmaya başladı. İddialı pozlarıyla gündeme gelen Vuslateri, bu pozlara bir yenisini daha ekledi.

Magazin 20-09-2022 19:09

Gonva Vuslateri'nin doğum günü paylaşımına ünlülerden yorum yağdı! Ayaklarındaki yaralar dikkat çekti

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir düğündeki kıyafetiyle gündeme gelen Gonca Vuslateri, bu defa doğum günü paylaşımıyla gündemde. Nazara karşı adaçayı yalan Vuslateri, paylaşımına, "Nazar değmesin diye adaçayı yakarken evi yakmaktır hayat!" notunu düştü. Ünlü isme Beren Saat, Pınar Altuğ, Melek Mosso ve Nilüfer gibi pek çok ünlü isimden yorum yağdı.

Magazin 02-09-2022 15:58

Oyuncu Gonca Vuslateri göğüs dekolteli poz verdi! Kırmızının en iyi tonu

Ekranların tanınan simalarından olan oyuncu Gonca Vuslateri son zamanlarda sosyal medya pozlarıyla ön plana çıkıyor. Yıllarca farklı projelerle ekran önüne gelen Vuslateri, cesur pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 25-08-2022 18:50

Gonca Vuslateri sitem etti: Memleketin bütün derdi bitti, bir hafta boyunca benim göğüsler konuşuldu

Cihangir'de görüntülenen oyuncu Gonca Vuslateri katıldığı bir düğündeki kıyafetiyle gündeme gelmişti. Vuslateri bu konuda fikri sorulunca "Bir hafta boyunca benim törende giydiğim kıyafeti ve göğüslerimi konuştunuz" diyerek sitem etti. İşte detaylar...

Magazin 09-08-2022 14:58

Gonca Vuslateri'nin olay paylaşımı Ebru Şahin'e mi! Aramı iyi tutayım da...

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan oyuncu Gonca Vusleteri, yaptığı son paylaşımla manidar bir göndermede bulundu. Yüzüne estetik filtresi uygulayan Gonca Vuslateri, "Ben aramı iyi tutayım da aman ekmeğimden olmayayım' estetiği yaptırdım... Tam kariyer yapacakken zengin kocayla Akdeniz sahillerinde tanışıp evlilik, aynı düğünde 5 gelinlik..." ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun sözleri Ebru Şahin'e söylediği iddia edildi.

Magazin 02-08-2022 16:29

Nikah şahidi olan Gonca Vuslateri'den 'boşanma' şakası! Adeta kırdı geçirdi...

Güzel oyuncu Gonca Vuslateri bir arkadaşının nikah törenine katıldı. Saba Tümer ile nikah şahitliği yapan Gonca Vuslateri, nikah şahitliği için imza atacağı esnada 'boşanma' şakasıyla herkesi kırdı geçirdi. Deftere imzaladığı esnadaki sözleriyle herkesi güldüren Vuslateri'nin paylaşımı olay oldu.

Magazin 21-07-2022 10:28

Gonca Vuslateri havuz başında poz verdi! Vasfiye teyze ne hale gelmiş

Bir zamanlara damga vuran Yalan Dünya dizisinde Vasfiye teyze rolüne hayat veren Gonca Vuslateri son zamanlarda iddialı paylaşımlarıyla magazin gündeminde yer aldı. Güzel oyuncu, havuz başından verdiği poz ile takipçilerini büyüledi.

Magazin 10-07-2022 14:22

Oyuncu Gonca Vuslateri mayolu poz verdi! Su gibi

Oyuncu kimliğiyle tanınan ve yıllar içerisinde ekranların tanınan simalarından biri olan Gonca Vuslateri, havuz kenarından poz verdi. Havuzdan mayolu poz paylaşan ünlü oyuncuya takipçileri beğenilerini ihmal etmedi.

Magazin 27-06-2022 22:22

Gonca Vuslateri'den Melis Sezen'e 'sütyensiz' destek! İçimde hiç büyümeyen bir sütyensiz yatıyor...

Sütyen tartışmalarıyla ilgili Melis Sezen'e sosyal medyada binlerce kişiden destek yağmaya devam ederken, güzel oyuncu Gonca Vuslateri de o kişiler arasına katıldı. "İçimde hiç büyümeyen bir sütyensiz yatıyor... Onu korumalıyım" sözleriyle sütyensiz pozunu paylaşan Gonca Vuslateri, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 14-05-2022 09:57

Yerli komedi film sevenleri mutlu etti! “Allah Yazdıysa Bozsun” filminin resmi fragmanı yayınlandı

Başrollerini Gonca Vuslateri, Burak Yamantürk ve Öznür Serçeler’in paylaştığı “Allah Yazdıysa Bozsun” filminin resmi fragmanı yayınlandı. 13 Mayıs 2022 tarihinde vizyona giren film yerli romantik komedi sevenleri mutlu edecek etmeye hazırlanıyor.

Trend 13-05-2022 17:48

Merakla beklenen filmin afişi yayınlandı! “Allah Yazdıysa Bozsun” filminin vizyon tarihi belli oldu

Başrollerini Gonca Vuslateri, Burak Yamantürk ve Öznur Serçeler’in üstlendiği romantik komedi türündeki “Allah Yazdıysa Bozsun” filmi vizyon için gün sayıyor. Vizyon tarihi 13 Mayıs olarak açıklanan filmin ilk afişi paylaşıldı.

Trend 09-05-2022 17:48

Gonca Vuslateri boşanma nedenini açıkladı!

Ses mühendisi Edip Burak Ertoğan ile 2015 yılında nikâh masasına oturup, 2018'de tek celsede yollarını ayıran Gonca Vuslateri, evliliğin en sevmediği tarafının 'boşanmak' olduğunu söyledi. Usta komedyen Cem Yılmaz’la barıştığını açıklayen oyuncu, özel hayatıyla ilgili de konuştu.

Magazin 09-05-2022 16:26

Son dönemdeki tarzı çok konuşulan Gonca Vuslateri'nin Japon filmlerini andıran kıyafetini sevenlere alternatif öneriler

Sosyal medyadaki paylaşımları ile çok konuşulan Gonca Vuslateri, oyunculuğu ve tarzıyla da sık sık gündeme geliyor. Katıldığı davetlerde farklı stilini gözler önüne seren Vuslateri, son günlerde giydiği Japon modasını yansıtan takımı içinde oldukça şık görünüyordu. Ünlü oyuncu herkesin kolaylıkla tercih edemeyeceği kıyafeti şahane bir şekilde kombinlemiş. Siz de Japon film karakterleri kadar sevimli ve tarz görünmek istiyorsanız vakit kaybetmeden hazırladığımız önerilere göz atmalısınız!

Kadin 06-05-2022 09:21

Gonca Vuslateri: Babam kesmişti ayak bileğime kan sıçramıştı

Katıldığı programda "Sekse düşkün değilim" açıklamasıyla gündeme gelen Gonca Vuslateri Twitter hesabından geçmişine dair açıklamalar yaptı. Vuslateri babasıyla ilgili bir anısını anlatarak dikkat çekti.

Magazin 19-04-2022 13:50

Gonca Vuslateri itirafıyla olay oldu! En tahrik olduğu yeri açıkladı

Oyuncu Gonca Vuslateri Buralarda Neler Dönüyor Bi’ Bilsen programına konuk oldu. Gonca Vuslateri programda cesur açıklamalarda bulundu. Gonca Vuslateri açıklamasında ayak fetişi olduğunu söyledi ve "Eve gelen sucuların bile ayaklarına bakarım" itirafında bulundu. Oyuncu kendisini tahrik eden şeyi de açıkladı.

Magazin 18-04-2022 14:30

Yıllar önce Cem Yılmaz'ın diline düşmüştü! Ailemi incitti diyen Gonca Vuslateri'den geri adım!

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri yıllar önce ödül töreninde Atilla Özdemiroğlu'na Onur Ödülü vermiş ve sahnede açıklama yaparken ağlamıştı. Cem Yılmaz ise, Atilla Özdemiroğlu'na saygısından dolayı duygulanan Gonca Vuslateri'ni sahnede tiye almıştı. Vuslateri yıllar sonra Cem Yılmaz ile karesini paylaştı.

Magazin 08-04-2022 20:31

Gonca Vuslateri iç çamaşırlı pozunu paylaştı! ''Hepimizi ter basmış...''

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Kırmızı sütyeniyle poz veren Vuslateri'nin paylaşımına düştüğü not, dikkat çekti.

Magazin 19-03-2022 11:51

Gonca Vuslateri'nin göğüs dekolteli pozlarına yorum yağdı! 'Tablo gibisin'

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 11-03-2022 13:27

Serdar Ortaç'ın Hep kürtaj oldular açıklamasına Gonca Vuslateri'den tepki! Bu nasıl leşlik

Sanatçı Serdar Ortaç'ın, 'Baba olmayı düşünüyor musunuz?' sorusuna verdiği yanıtla tepki çekti. “Kaç tane olacaktı ama hep kürtaj oldular, yazık" cevabına bir tepki de Gonca Vuslateri'den geldi. Gonca Vuslateri Serdar Ortaç'ı sert sözlerle eleştirdi.

Magazin 30-01-2022 06:56

Gülse Birsel'in elektrik faturasına Gonca Vuslateri'den olay yorum! Aldığı para üzerinden laf çarptı

Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel'e geçtiğimiz günlerde paylaştığı evinin 2 bin 550 liralık elektrik faturası geldiğini paylaşarak gündeme gelmişti. Ünlü isme bir tepki de eski rol arkadaşı Gonca Vuslateri'den geldi. Geçmişte Birsel'in başrol oynadığı ve senaryosunu yazdığı Yalan Dünya'da rol alan Gonca Vuslateri, "Bu ülkenin en az paraya, en sevilen karakterini oynamış oyunculardanım. O gelen elektrik faturasından 75 TL daha düşüktü hem de. O yüzden fatura konusunda deneyimliyim" dedi.

Magazin 23-01-2022 11:52

Gonca Vuslateri İzzet Yıldızhan'ı fena ti'ye aldı

Geçtiğimiz günlerde Hadise ve Gülşen'in sahne kostümleri ile ilgili açıklamalarda bulunan İzzet Yıldızhan "Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da çıkmasınlar bir zahmet." sözleriyle tartışma yaratmıştı. Bir etkinliğe katılan oyuncu Gonca Vuslateri, muhabirlerin sorularını yanıtlarken İzzet Yıldızhan'a göndermede bulundu.

Magazin 15-01-2022 14:11

Gonca Vuslateri'nin dansı sosyal medyada gündem oldu! Öp beni, yut beni, yala beni, şap beni...

Gonca Vuslateri, Cübbeli Ahmet Hoca'nın "Öp beni, yut beni, yala beni, şap beni..." sözlerinden uyarlanan şarkıda dans ettiği anları paylaştı. Paylaşım kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, tartışmaya da neden oldu.

Magazin 08-01-2022 07:43

Kuryeden karşı hamle! Gonca Vuslateri yüzünden adım sapığa çıktı

Oyuncu Gonca Vuslateri ile kurye Barış D. kavgasında yeni gelişme yaşandı. Gonca Vuslateri’nin taciz ve tehdit edildiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu kurye de oyuncudan şikayetçi oldu. Barış D., “Beni hedef gösterdi. Hakkımda ‘Sapık’ yorumları yapıldı. Olayın tacizle ilgisi yok. Bunun kararını vicdanlara bırakıyorum” dedi.

Magazin 11-12-2021 08:03

Gonca Vuslateri'nin göbek şovu olay oldu

Gonca Vuslateri, sette sahnesini beklerken karavanda dans ettiği anları paylaştı. Videoda göbek ve kalça dansı yapan oyuncu, paylaşımına "Bu kamu spotu şeklinde büyüyen göbeği sizlerle paylaşmak istedim" notunu ekledi.

Magazin 06-12-2021 16:24

Gonca Vuslateri'nin sapık kabusu! Evime gelen kargocu...

Bir kargo şirketi çalışanı, Gonca Vuslateri'nin fotoğraflarını kişisel sosyal medya hesabından paylaşarak "Geldim yoksun, neredesin?" yazdı. Vuslateri, konuyu yargıya taşıdığını duyurdu.

Magazin 06-12-2021 10:44

Gonca Vuslateri'nin transparan kıyafetine yorum yağdı!

35 yaşındaki ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, 1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı transparan elbiseli pozuyla, yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 30-11-2021 17:03

Gonca Vuslateri bayrak paylaşımıyla tepki çekti

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, sosyal medya hesabından yaptığı bayraklı paylaşımla tartışma yarattı. "Bir kaç beyni çıldırmış insan 'bayrağa k*çını dönmüşsün' demiş..." sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 29-10-2021 08:40

Gonca Vuslateri’nin yeni projesi belli oldu

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’nin ismi sezon başında Uzak Şehrin Masalı dizisi ile anılıyordu. Ancak oyuncu son anda fikir değiştirmişti. Ünlü oyuncu yakında “Nasıl Fenomen Oldum” dizisiyle ekrana gelecek.

Magazin 25-10-2021 17:25