Şener Üşümezsoy Haberleri

Sözleri çok konuşulacak: Celal Şengör'den Şener Üşümezsoy'a sert sözler: 'Kusura bakma...’

Ünlü bilim insanı Prof. Dr. Celal Şengör, Fatih Altaylı'nın Youtube programına konuk oldu. Şengör, Prof. Dr. Şener Üşümezsoy ile ilgili çok konuşulacak sözler söyledi. Şengör, “Bu zır cahillik. Bakıyorsun adamın o konuda çalışması var mı yok” ifadelerini kullandı.

Magazin 31-12-2023 16:12

Deprem uzmanlarının 'Marmara' çıkmazı! Üşümezsoy 'olmaz' diyor, Görür 'olacak' diyor: Bilim fukaralarına rağbet etmeyin

Deprem bölgesi olan Türkiye'de 6 Şubat'taki yıkıcı sarsıntının ardından en çok konuşulan konu 'Marmara'da deprem olacak mı?' sorusu oldu. Uzman isimlerden bu konuda farklı sesler yükselmeye devam ediyor. Prof. Dr. Şener Üşümezsoy deprem beklemediğini yineledi. Bu sözlerin ardından akıllara Naci Görür'ün ifadeleri geldi. İşte detaylar...

Haber 20-12-2023 17:12

Naci Görür’den Şener Üşümezsoy’un İstanbul depremi ile ilgili sözlerine sert yanıt: ‘Onlar uzman değil, inanmayın!’

Beklenen büyük İstanbul depremi için "7.4'lük deprem senaryoları çöpe atıldı" diyerek ezber bozan bir çıkış yapan Prof. Dr. Şener Üşümezsoy’a çok sert bir yanıt geldi. Prof. Dr. Naci Görür isim vermeden bu şekilde açıklama yapanların uzman olmadığını belirtti ve İstanbul’da beklenen deprem için yaptıkları araştırmaları tek tek anlattı. Görür, bu gibi açıklamalara karşı halkı uyararak “Onlar uzman değil, uzmanlık için bazı kriterler gerekir, inanmayın” ifadelerini kullandı.

Haber 13-12-2023 07:55

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan ezber bozan İstanbul açıklaması! 7.4'lük deprem senaryoları çöpe atıldı

Deprem Bilimci Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan beklenen Marmara depremiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi. Gemlik'te meydana gelen depremler sonrası deprem yeniden gündem olurken Prof. Dr. Üşümezsoy, Marmara'ın kuzeyindeki fayın ölü olduğunu aktararak, asıl fayın Yalova'nın Çınarcık bölgesinin önlerinden geçtiği aktardı.

Haber 09-12-2023 12:09

Şener Üşümezsoy

Şener Üşümezsoy Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şener Üşümezsoy Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İstanbul depremi hakkındaki ezberleri bozdu! Malumatlar çürütüldü deyip riskli tek noktayı açıkladı: 7 ve üstü...

İstanbul'da deprem korkusu bitmiyor. Ancak deprem bilimci Prof. Dr. Şener Üşümezsoy son açıklamasıyla şaşkınlık yarattı. Olası Marmara Depremi ile ilgili malumatların çürütüldüğünü savunan Üşümezsoy, '7 ve üstü deprem' iddialarına gündem yaratacak bir yorum getirdi. Üşümezsoy, İstanbul'da "yegane risk" bulunan noktayı da gerçekleşmesi beklenen depremin büyüklüğüyle dile getirdi.

Haber 03-10-2023 11:23

Şener Üşümezsoy kimdir, nereli, kaç yaşında? Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın konuğu deprem uzmanı Şener Üşümezsoy'un hayatı!

Şener Üşümezsoy, 20 Şubat 2023 Pazartesi günü Star TV'de canlı olarak ekrana gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan programına konuk oldu. Birçok kişi canlı yayın sonrası konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Şener Üşümezsoy kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Star TV'de yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın konuğu deprem uzmanı Şener Üşümezsoy'un hayatı ve biyografisi...

Magazin 20-02-2023 10:08