Sert Haberleri

Bitcoin’de rekor sonrası sert düşüş!

Hafta boyunca rekor tazeleyen dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin'de sert düşüş yaşandı. Fiyatı yüzde 4,6 geriledi. İşte Bitcoin'de son durum...

Finans 15-03-2024 08:18

45 bin doları aşmıştı, Bitcoin'de sert düşüş

45 binin üzerini gören Bitcoin'de SEC'in ETF için ek süre istediği yönündeki iddialar sonrası yüzde 9'a varan bir gerileme yaşadı.

Finans 03-01-2024 15:52

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den sert çıkış: Kendilerine ‘cumhurbaşkanı’ diyen üç palyaço...

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Karabağ’da işgalden kurtarılan bölgelere ziyareti sırasında önemli açıklamalarda bulundu. Aliyev, Karabağ’da kendilerine “cumhurbaşkanı” diyenlerin yakalandığını hatırlatarak, "Kendilerine ‘cumhurbaşkanı’ diyen üç palyaço, hak ettikleri cezayı bekliyor” dedi.

Haber 15-10-2023 19:14

Zımpara gibi sertleşen havluları yumuşacık yapan doğal çözüm! Yumuşatıcılara para vermeye son

Kimse cildini sertleşmiş havlulara silerek tahriş etmek istemiyor. Ancak havlular yıkana yıkana zaman içerisinde sertleşebiliyor. Taş gibi sertleşen havlular cildimizde çiziklere sebep olabiliyor. Sertleşen havlular nasıl yumuşatılır sorusunun tek yolunun yumuşatıcı olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Evde uygulayacağınız doğal yöntemle yumuşacık havlulara kavuşabilirsiniz.

Kadin 25-05-2023 16:50

Sert

Sert Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sert Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Herkes aynı hatayı yapıyor! Havluları taş gibi sertleştiriyor

Banyoda ve mutfakta sık sık kullandığımız havlular zaman içerisinde sertleşebiliyor. Ancak sert havlular istenmeyen görünümlere sebep olurken cildin zarar görmesine yol açabiliyor. Temizlik uzmanları havluların sertleşmesinin basit hatalardan kaynaklandığını belirtiyor. Aşağıdaki hatalardan uzak durmak sertleşen havlularınızı yumuşacık yapacak.

Kadin 16-02-2023 13:41

Taş gibi havluları yumuşacık yapmanın yolu kolay! Sadece 5 dakikada havluları yumuşatmak için...

Sertleşmiş havlular hem görüntü hem de hissiyat olarak istenmeyen durumlara yol açıyor. Kimse ellerini ve yüzünü taş gibi sertleşmiş havlularla kurulamak istemiyor. Bazı evlerin havlularının yeni alınmış gibi yumuşacık olduğu görülüyor. Yumuşak havluların sırrı merak ediliyor. İşte sertleşen havluları yumuşatmak için yapmanız gereken basit tüyolar...

Kadin 04-01-2023 10:04

Sık yapılan bu yanlış havluların sertleşmesine neden oluyor! Tek malzeme ile havlularınızı yeni alınmış gibi yumuşacık yapabilirsiniz

Havlular hem mutfakta hem de banyoda sıklıkla kullanılıyor. Havlu yerine kağıt havlu kullanan birçok kişi bulunsa da havlunun verdiği yumuşaklık hissi dışarıdan alınan kağıt havlulardan alınmıyor. Ancak havlular zamanla yıkandıkça sertleşebiliyor. Siz de bu durumdan şikayetçiyseniz her evde bulunan tek malzeme ile havlularınızı yumuşacık yapabilirsiniz.

Kadin 11-10-2022 07:08

Katı eş anlamlısı nedir? Katı kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçede kullanabileceğimiz pek çok anlamdaş kelime bulunur. Neredeyse her sözcüğün bir ya da birden fazla anlamdaşı vardır. Bundan dolayı Türkçe çok zengin bir dildir. Eş anlamlı kelimeler sayesinde anlattıklarımızı, manası değişmeden farklı kelimelerle de ifade edebiliriz. Eş anlamlısı olan sözcüklerden birisi de katıdır. Peki, katı kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 26-09-2022 17:27