Servet Dizisi Haberleri

Büyük umutlarla başlamıştı! 4 bölüm dayanabildi

Genç jenerasyonun gözde oyuncularından Yusuf Çim ve Bahar Şahin'in başrollerini paylaştığı Servet dizisi de reyting kurbanı olan yapımlar kervanına katıldı.

Magazin 01-05-2018 12:35

Servet dizisi ne zaman başlayacak? Yayın tarihi açıklandı

Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi Servet'in yayın günü belli oldu. 13 Nisan Cuma akşamı ekran yolculuğuna başlayacak olan Servet, iddialı kadrosuyla dikkat çekiyor.

Magazin 03-04-2018 23:04

Yeni dizi Servet'in ilk fragmanı yayınlandı

Yusuf Çim ve Bahar Şahin'in başrollerinde oynadığı Show TV'nin yeni dizisi Servet'in ilk fragmanı yayınlandı. "Herkes kendi servetini arar bu dünyada!" sloganıyla yola çıkan Servet'in ilk tanıtımı yayınlandı. İki aşığın paylaşılamayan dev bir servet için yapılan kavganın ortasında kalacakları Servet, yayınlanan ilk tanıtımıyla adından uzun süre söz ettireceğe benziyor.

Magazin 19-03-2018 23:26

Yusuf Çim'in başrolde oynadığı Servet dizisinin çekimleri başladı

Yakında Show TV’de izleyicisi ile buluşacak olan, yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği Servet dizisinin çekimleri Adana’da başladı. Güçlü senaryosu ve usta oyuncu kadrosuyla adından söz ettirecek diziden ilk kareler de geldi. Can Yiğit (Yusuf Çim) ve Ferah Feza’nın (Bahar Şahin) paylaşılamayan dev bir servet için yapılan kavganın ortasında kaldıkları aşk hikayelerinin konu olacağı Servet, ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Magazin 14-03-2018 22:39

Diğer Haber Etiketleri