Sevda Erginci Haberleri Ve Son Dakika Sevda Erginci Haberleri

Sevda Erginci Haberleri Ve Son Dakika Sevda Erginci Haberleri

Ünlü oyuncu Sevda Erginci, 3 Ekim 1993 yılında İstanbul’da doğmuştur. 27 yaşında olan oyuncunun annesi Makedonyalı babası ise Mardinli olup kariyerine tiyatro ile başlamıştır. ‘Paki ve Sevgi Çiçekleri’ oyunu ile tiyatroyla tanışan Erginci, 1,5 yıl oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk kariyerine 2012 yılında ‘koyu Kırmızı’ adlı dizi ile başlayarak devam etmiştir. ‘Veda’, ‘Karagül’ gibi dizilerde de oynamıştır. 2015 yılında ‘Uzaklarda Arama’ adlı filmde rol alan başarılı oyuncu izleyicinin ilgisini çekmeyi başarmıştır. 2020 yılı ‘Uyanış Büyük Selçuklu’ dizisinde rol alan Sevda Erginci, göstermiş olduğu başarıları ile Yılın En İyi Çıkış Yapan Oyuncusu, Kariyerinde En İyi Çıkış Yapan Oyuncu ve Yılın En İyi Genç Kuşak Çıkış Yapan Kadın Oyuncusu ödüllerini almıştır.

Sevda Erginci Haberleri

Yasak Elma'nın Zeynep'i Sevda Erginci bikinili poz verdi! Ünlü isimlerden yorum gecikmedi

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Zeynep karakteriyle büyük beğeni toplayan Sevda Erginci sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Son olarak bikinili poz veren güzel oyuncunun bu paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi. Ünlü isimlerden de yorum gecikmedi.

Magazin 29-06-2023 10:30

Yasak Elma'da Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'li sahnede büyük hata! Seyircisinin gözünden kaçmadı

Pazartesi akşamlarına damga vuran Yasak Elma altı sezondur izleyicisiyle buluşuyor. Her bölümü heyecan ve entrika dolu dizinin başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Sevda Erginci, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen paylaşıyor. Dizinin 171. bölümündeki son sahnesinde öyle bir çekim hatası yapıldı ki sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 12-04-2023 16:56

Yasak Elma finali ne zaman, hangi tarihte, kaçıncı bölümde? Yasak Elma'da büyük finale geri sayım devam ediyor!

Yasak Elma'nın final bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'nın başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Sevda Erginci, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen yer almaktadır. Altı sezondur yayın hayatına devam eden Yasak Elma'da büyük finale adım adım yaklaşılıyor. Peki, Yasak Elma finali ne zaman, hangi tarihte ve kaçıncı bölümde?

Magazin 10-04-2023 19:55

Yasak Elma’da şoke eden ayrılık! İki ünlü isim diziye veda ediyor

Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Yasak Elma dizisi pazartesi akşamları ekrana geliyor. Kadrosunda Eda Ece, Şevval Sam, Sevda Erginci, Biran Damla Yılmaz gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisinden iki ismin ayrılacağı ortaya çıktı.

Magazin 01-03-2023 08:42

Yasak Elma'nın güzel oyuncusu Sevda Erginci, Hasan Can Kaya'ya konuk oldu! O soruya Seni hiç ilgilendirmiyor yanıtı

Yasak Elma dizisine yeniden dönen oyuncu Sevda Erginci, Hasan Can Kaya'nın programı Konuşamayanlar'a konuk oldu. Erginci'yi gören komedyen bir hayli heyecanlandı. Kaya güzel oyuncuya "Sevgilin var mı?" diye sorunca bomba bir yanıt aldı.

Magazin 30-01-2023 15:51

Sevda Erginci ceket içine hiçbir şey giymedi! İddialı pozlar

Yasak Elma dizisinde rol alan Sevda Erginci cesur pozlarıyla gündem oldu. Güzel oyuncu sütyensiz tarzıyla hayranlarını mest etti. Ceket içine hiçbir şey giymeyen Erginci'yi gören hayranları "Çok tarzsın" yorumlarında bulundu.

Magazin 30-12-2022 15:38

Yasak Elma'nın yıldızı Sevda Erginci'nin sütyensiz pozuna yorum yağdı

Konuk oyuncu olarak katıldığı Yasak Elma dizisine tamamen geri dönen güzel oyuncu Sevda Erginci, Instagram hesabından paylaştığı sütyensiz paylaşımıyla yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 20-12-2022 10:43

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam göğüs dekolteli pozunu paylaştı! Ünlü isimler yorum yağdırdı

2018 yılından beri yer aldığı Yasak Elma dizisinde 'Ender' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Şevvsal Sam, ekip arkadaşlarıyla poz verdi. 49 yaşındaki güzel oyuncunun göğüs dekoltesi dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 09-12-2022 16:42

Yasak Elma finale giderken şaşırtan karar! Sevda Erginci geri döndü

Yasak Elma dizisi yıllardır ilgiyle izlenirken ekranın en sürprizli dizisi olarak ön plana çıkmaya da devam ediyor. Şevval Sam ve Eda Ece'nin başrolünde olduğu diziye daha önce dizide yer alan Sevda Erginci konuk oldu. Sevda Erginci'nin konukluğu biraz uzadı.

Magazin 24-11-2022 07:09

Yasak Elma'nın Zeynep'i Sevda Erginci diziye geri dönüyor!

Fox TV'de 6 sezondur yayınlanan Yasak Elma dizisinde sürpriz bir gelişme yaşanacak. Yasak Elma'nın ilk sezonlarında rol alan Sevda Erginci diziye geri dönüyor. Sevda Erginci'nin canlandırdığı Zeynep'in gelişi dizide dengeleri de değiştirecek.

Magazin 04-10-2022 01:18

Seni Kalbime Sakladım dizisi oyuncuları kimler? Seni Kalbime Sakladım dizisi konusu nedir?

TRT1 ekranlarında yayınlanan Seni Kalbime Sakladım dizisi, yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. İlgiyle takip edilen dizinin oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Peki Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz'ın başrollerinde yer aldığı Seni Kalbime Sakladım dizisi oyuncuları kimler? Seni Kalbime Sakladım dizisi konusu nedir? İşte dizi hakkında merak edilenler...

Magazin 15-07-2022 19:47

TRT'nin yaz dizisi Seni Kalbime Sakladım'ın çekimleri sürüyor

TRT 1'in yeni dizisi 'Seni Kalbime Sakladım'ın çekimleri devam ediyor. Yönetmenliğini Şenol Sönmez'in, senaristliğini Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya’nın üstlendiği dizinin kadrosunda Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz yer alıyor.

Magazin 20-06-2022 22:50

Sevda Erginci derin göğüs dekoltesiyle olay oldu

Ekrana son olarak Elkızı dizisiyle gelen Sevda Erginci sosyal medya pozlarıyla dikkat çekti. Siyahlar içinde olan Sevda Erginci'nin göğüs dekoltesi gözlerden kaçmadı. Ünlü oyuncunun hayranları bu poza yorum yağdırdı.

Magazin 25-04-2022 07:55

Mesajları ifşa olmuştu! Sevda Erginci kendisini aldatan sevgilisi Yılmaz Kunt ile mutluluk pozu verdi

Geçtiğimiz eylül ayında ünlü oyuncu Yılmaz Kunt, sevgilisi Sevda Erginci'yi avukat Seray Öztürk ile aldatmıştı. Seray Öztürk'ün, mesajları ifşa etmesiyle hayatının şokunu yaşayan Sevda Erginci, bir süre düşündükten sonra Yılmaz Kunt ile ilişkisine bir şans daha vermişti. Yılmaz Kunt, Sevda Erginci ile mutluluk pozunu takipçileriyle paylaştı.

Magazin 16-02-2022 12:30

El Kızı neden yok? El Kızı final mi oldu? El Kızı yeni bölüm ne zaman?

Başrollerini Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz'ın paylaştığı El Kızı dizisi, her cumartesi izleyiciyi ekrana kilitliyor. Ancak dizinin 8 Ocak Cumartesi yayın akışında yer almaması, ''El Kızı neden yok?'' ve ''El Kızı final mi oldu?'' gibi soruları gündeme getirdi.

Magazin 08-01-2022 16:10

El Kızı dizisinin Ezo'su Sevda Erginci, Instagram pozlarıyla kasıp kavuruyor!

El Kızı dizisinde hayat verdiği Ezo karakteriyle gündemden düşmeyen güzel oyuncu Sevda Erginci'nin Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarına beğeni yağıyor.

Magazin 05-11-2021 14:23

El Kızı'nın Ezo'su Sevda Erginci'den, Perihan Savaş'lı şeytan pozu!

El Kızı dizisinin başrol oyuncusu Sevda Erginci, dizide babaannesini canlandıran Perihan Savaş ile verdiği şeytan filtreli pozunu, Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 05-11-2021 11:21

El Kızı'nın Ezo'su Sevda Erginci'yi bakın hangi oyuncu keşfetmiş! Adı şiddet iddialarına karışmıştı!

FOX ekranlarında yayınlanan El Kızı dizisi, ilk bölümünden itibaren seyirciyi ekrana kilitledi. Şiddet sahneleriyle tepki çeken dizinin başrol oyuncusu Sevda Erginci'nin keşfedilme hikayesi ise şaşırttı.

Magazin 02-11-2021 12:17

El Kızı dizisi Ezo kimdir? El Kızı dizisi Sevda Erginci kaç yaşında, aslen nereli?

Fox TV'nin yeni dizisi ilk bölümü bu akşam seyirci ile buluşacak. Dizinin başrol oyuncusu ve Ezo karakterini ise Sevda Erginci üstleniyor. Ezo Bozdağlı isimli karaktere can verecek olan Sevda Erginci'nin hayatı merak ediliyor. Peki El Kızı dizisi Ezo kimdir? El Kızı dizisi Sevda Erginci kaç yaşında, aslen nereli? İşte merak edilenler...

Magazin 23-10-2021 21:14

El Kızı nerede çekiliyor? El Kızı dizisi hangi il ve ilçede çekiliyor?

FOX TV'de ekrana gelen El Kızı dizisi ile ilgili araştırmalar son hızıyla devam ediyor. Hafta sonlarına damga vurmayı hedefleyen dizinin konusu ve karakterleri seyirciler tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki El Kızı nerede çekiliyor? El Kızı dizisi hangi il ve ilçede çekiliyor? İşte ayrıntılar...

Magazin 23-10-2021 20:54

Elkızı dizisinin başrolü Sevda Erginci’nin eski hâli görenleri şoke etti!

Ozan Güven’in bir çocuk tiyatro oyununda görüp keşfettiği ve ‘’Koyu Kırmızı’’ dizisiyle ekranlarda yer alan Sevda Erginci’nin eski hâli görenleri şok etti. Sevda Erginci’nin estetikleri saymakla bitmiyor.

Magazin 13-10-2021 09:28

Sevda Erginci'nin estetiksiz hali olay! Bambaşka biri olmuş

Son dönemlerin gözde oyuncusu Sevda Erginci'nin estetiksiz görüntüleri, sevenlerini şaşkına çevirdi. 27 yaşındaki oyuncunun, eski halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 28-09-2021 18:05

Sevda Erginci ve eski sevgilisi Yılmaz Kunt cephesinde flaş gelişme! Olay fotoğraf ortaya çıktı

Başarılı oyuncu Sevda Erginci, geçtiğimiz Temmuz ayına kadar kendisi gibi oyuncu olan Yılmaz Kunt’la aşk yaşıyordu. Evlilik yolunda ilerlerken sürpriz bir şekilde ayrılan Sevda Erginci ile Yılmaz Kunt cephesinde flaş bir gelişme yaşandı.

Magazin 23-09-2021 15:33

Sevda Erginci'li Elkızı dizisinden ilk kareler geldi

Çekimleri yakın zaman önce başlayan FOX’un yeni dizisi Elkızı’ndan ilk kareler geldi. Muğla’nın Ula bölgesinde çekimleri devam eden dizi, yakında ekran yolculuğuna başlayacak.

Magazin 01-09-2021 01:17

İsmail Ege Şaşmaz'ın Elkızı setindeki hareketi Sevda Erginci'yi mest etti

Muğla’da çekimleri başlayan Elkızı dizisinden fotoğraflar gelmeye başladı. İsmail Ege Şaşmaz Sevda Erginci ve diğer kadın arkadaşlarına çiçek alınca gündem oldu.

Magazin 27-08-2021 17:22

Sevda Erginci Elkızı'ndaki rol arkadaşı İsmail Ege Şaşmaz'la pozunu paylaştı

Fox TV'nin yeni dizisi Elkızı merakla bekleniyor. Muğla’da çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan dizide Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz başrolde. Sevda Erginci Elkızı'ndaki rol arkadaşı İsmail Ege Şaşmaz'la pozunu paylaştı.

Magazin 26-08-2021 15:48

Elkızı dizisinden ilk fragman yayınlandı! Elkızı ne zaman başlıyor? İşte konusu ve oyuncuları

Fox TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Elkızı dizisinden ilk fragman yayınlandı. Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı gibi ünlü oyuncuların başrollerini paylaştığı Elkızı dizisi Eylül ayında ekranlarda olacak.

Magazin 24-08-2021 22:26

Sevda Erginci, Elkızı dizisinin çekimlerinin başladığını duyurdu

Son olarak Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde boy gösteren başarılı oyuncu Sevda Erginci, yeni dizisi Elkızı’nın çekimlerini başladığını Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla duyurdu.

Magazin 20-08-2021 21:49

Sevda Erginci ve Perihan Savaş’lı Elkızı dizisinin oyuncuları okuma provasında buluştu

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin oyuncuları Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’la birlikte son olarak Çukur dizisinde Sultan karakterini canlandıran usta isim Perihan Savaş’ın rol alacağı Elkızı dizisinin oyuncuları okuma provası için bir araya geldi.

Magazin 18-08-2021 14:11

Uyanış: Büyük Selçuklu’nun iki oyuncusu Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz yine aynı dizide buluşuyor

Çok izlenen dönem dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu’nun iki genç oyuncusu Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz yine aynı dizide boy gösterecekler. Sevda Erginci’nin İsmail Ege Şaşmaz’la başrolünü paylaşacağı dizinin ismi ise El Kızı olarak açıklandı.

Magazin 05-08-2021 08:12

Sevda Erginci ve ifşa olan sevgilisi Yılmaz Kunt ayrıldı mı? Takipten çıktı

Sevda Erginci'nin sevgilisi Yılmaz Kunt gündeme ifşa haberleriyle bomba gibi düştü. Evlilik hazırlığı yapan çift bu haberlerden sonra ayrıldı.

Magazin 27-07-2021 13:39

Sevda Erginci'nin sevgilisi Yılmaz Kunt ifşalandı! Şoke eden mesajlar

Yasak Elma dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan ve ardından çok izlenen Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Turna karakteriyle dikkat çeken Sevda Erginci şu günlerde sevgilisinin kadınlara attığı mesajlarla gündemde. Sevda Erginci'nin sevgilisi Yılmaz Kunt'un mesajları sızdı.

Magazin 27-07-2021 09:10

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin Turna’sı Sevda Erginci’nin yeni projesi belli oldu

Yasak Elma dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan ve ardından çok izlenen Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Turna karakteriyle hayranlarının karşısına çıkan Sevda Erginci, imaj değişikliğine gitti. Genç oyuncunun yeni projesi de belli oldu.

Magazin 23-07-2021 19:57

Uyanış Büyük Selçuklu'nun Turna Hatun'u Sevda Erginci süper minisiyle mest etti

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizide ‘Turna Hatun’ karakterine hayat veren Sevda Erginci, tatil pozlarıyla adından söz ettirdi.

Magazin 11-07-2021 07:41

Uyanış Büyük Selçuklu'nun Turna Hatun'u Sevda Erginci'den bikinili paylaşım

Son dönemde oynadığı dizilerle adından söz ettiren ünlü oyuncu Sevda Erginci, tatil sezonunu açtı. Bikinili karelerini paylaşan oyuncu, beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 08-06-2021 10:27

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin Turna Hatun’u Sevda Erginci’den iddialı poz

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Turna Hatun’u canlandıran Sevda Erginci, bir dergi için objektif karşısına geçti. Erginci, özel fotoğraflardan birini kendi Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 18-05-2021 10:02

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin Turna Hatun’u Sevda Erginci mini şortuyla damdan paylaştı

TRT1’in sevilen yapımı Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Turna Hatun’u canlandıran Sevda Erginci, son sosyal medya paylaşımıyla hayranlarını hem şaşırttı hem de güldürdü.

Magazin 08-05-2021 23:39

Sevda Erginci kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Sevda Erginci evli mi?

Küçük yaşlarda oyunculuk ve tiyatroya ilgi duyan Sevda Erginci, Paki ve Sevgi Çiçekleri adındaki oyunlar birlikte tiyatroya başladı. 1,5 yıl oyunculuk eğitimi alan Sevda Erginci, Ozan Güven ve Özgü Namal’la birlikte Koyu Kırmızı dizisinde başrol oynadı.

Magazin 29-03-2021 08:30

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları kimler? İşte Uyanış: Büyük Selçuklu oyuncuları, konusu ve çekim yeri

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölümüyle bu haftada da tüm seyircileri ekran başına toplamayı başardı. TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşan dizinin ardından şimdi oyuncu kadrosu ile ilgili araştırmalar yapılıyor. Peki, sosyal medyanın gündemindeki Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları kimler? İşte Uyanış: Büyük Selçuklu oyuncuları, konusu ve çekim yeri

Magazin 09-02-2021 11:49

Seçkin Özdemir ve Sevda Erginci'den aşk bombası! Böyle yakalandılar...

Oyuncu Sevda Erginci'nin, meslektaşı Seçkin Özdemir ile yaklaşık bir ay önce aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.

Magazin 28-12-2019 16:42

Star'ın iddialı dizisi Sevgili Geçmiş'e flaş transfler! İşte Sevgili Geçmiş oyuncu kadrosu

Star'ın yeni sezonda ekrana gelecek, Süreç Film imzalı iddialı Sevgili Geçmiş dizisinin kadrosuna sürpriz isimler katıldı.

Magazin 23-08-2019 00:16

Yasak Elma'dan Sevda Erginci ve Onur Tuna ayrıldı mı? Zeynep ve Alihan'ın duygusal vedası! Yasak Elma 46. son bölüm izle!

Yasak Elma dizisi 46. son bölümüyle ekrana geldi. Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma'nın son bölümünde iki başrol oyuncusu veda etti. Zeynep ve Alihan karakterine hayat veren Sevda Erginci ve Onur Tuna, son bölümde diziden ayrıldı. Alihan ve Zeynep'in veda sahnesinde ise duygusal anlar yaşandı. Diğer yandan ise Ender'in planı işledi ve Halit, Yıldız'dan boşanma kararı aldı. Yıldız'ı evden kovan Halit, eşinin üzerindeki takıları bile sökerek aldı. İşte Yasak Elma 46. son bölümde yaşananlar.

Magazin 21-05-2019 02:02

Yasak Elma'da flaş gelişme! Sevda Erginci ve Onur Tuna ayrılıyor mu?

Geçtiğimiz günlerde iki güzel oyuncuyu kadrosuna katan Yasak Elma dizisi, iki başrol oyuncusuyla yollarını ayırma kararı aldı.

Trend 13-05-2019 21:25

Umarız moda olmaz! Yasak Elma'nın genç ismi Sevda Erginci'den lavabo pozu

Yasak Elma'nın güzel oyuncusu Sevda Erginci, Instagram'dan paylaştığı lavabo pozuyla dikkat çekti.

Trend 01-03-2019 14:01

Menajeri her şeyine el koydu

Elçin Sangu ve Serenay Sarıkaya'dan sonra bir oyuncu-menajer kavgası daha yaşandı.

Magazin 18-11-2017 17:31