Şimal Haberleri

Şarkıcı Şimal'in kanseri yendikten sonra beyninde tümör tespit edilmişti... 8 saat süren beyin ameliyatının ardından ilk fotoğraf geldi

2 yıl önce meme kanserine yakalanan ve uzun bir tedavi sürecinden sonra sağlığına kavuşan 37 yaşındaki şarkıcı Şimal'den geçtiğimiz günlerde kötü haber gelmişti. Beyninde tümör olduğu tespit edilen şarkıcı dün sabah ameliyata alınmıştı. Ameliyatı başarılı geçen ünlü isimden geçirdiği operasyon sonrası ilk fotoğraf geldi.

Magazin 19-01-2024 15:35

Kanseri yendikten sonra beyninde tümör tespit edilmişti... Şarkıcı Şimal ameliyata girdi

2 yıl önce meme kanserine yakalanan ve uzun bir tedavi sürecinden sonra sağlığına kavuşan 37 yaşındaki şarkıcı Şimal'den geçtiğimiz günlerde kötü haber gelmişti. Beyninde tümör olduğu tespit edilen şarkıcı bu sabah ameliyata alındı.

Magazin 17-01-2024 15:45

Kanseri yenen ünlü şarkıcı Şimal'den üzen haber geldi! Şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini üzdü

Ucuz Roman, Ferman ve Ağla Ağla gibi şarkılarıyla bilinen ünlü şarkıcı Şimal, sık sık geçirdiği rahatsızlıklardan dolayı gündeme geliyor. Meme kanserini yenen şarkıcıdan üzen haber geldi. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından beyin tümörü olduğunu duyurdu.

Magazin 09-01-2024 18:22

Şimal

Şimal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şimal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.