Sevgilisi Haberleri

Yağmur Taktaş'i öldürdüğü iddia edilen o sevgilinin paylaşımları gündem oldu

'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla ünlenen Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, geçen haftalarda ABD’de kaldığı evde ölü bulundu. Sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen fenomenin ölümü sonrası profil fotoğrafı değiştirilmişti. Kan donduran o detay sonrası eski sevgilinin fotoğraf ve paylaşımları gündem oldu.

Magazin 23-04-2024 11:54

Cem Yılmaz 51 oldu! Yeni yaşını arabasıyla poz vererek kutladı: Uzun yaşamımım sırrı...

Paylaşımları, aşkları ve tavırlarıyla her zaman adından söz ettiren Cem Yılmaz 51. yaşını sosyal medyadan da kutladı. Araba koleksiyonu olan Cem Yılmaz otomobiliyle poz vererek yine dikkat çekti.

Magazin 23-04-2024 07:37

Korkunç iddia! İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş sevgilisi tarafından öldürüldü

İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Taktaş'ın eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilirken, ailesi de kızlarının sevgilisinden şikayetçi oldu. Taktaş'ın hayatına kıydığı söylenen eski sevgilinin genç kadının Instagram hesabını da ele geçirdiği öne sürüldü. Taktaş'ın Instagram profil fotoğrafına korku filmi karakteri Chucky görseli koyduğu iddiası ise herkesin kanını dondurdu.

Magazin 21-04-2024 16:48

Ünlü şarkıcı Emir Yeşil hayatını kaybetti! Acı haberi sevgilisi duyurdu

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Dolapdere Big Gang grubunun 43 yaşındaki eski solisti Emir Yeşil, hayatını kaybetti. Ünlü ismin vefatını Aslı Omağ yaptığı paylaşımla duyurdu.

Magazin 21-04-2024 14:57

Yasmin Erbil'in son pozu sosyal medyayı salladı! Sosyal medyada yorum yağdı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyordu. Geçtiğimiz haftalarda Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz soluğu sevgilisinin yanında almıştı. Erbil, Instagram hesabından yeni pozunu paylaştı. Sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 21-04-2024 12:18

Usta oyuncu Şevval Sam reklamcı sevgilisi Cem Topçuoğlu ilk kez poz verdi!

Başarılı kariyeri ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Şevval Sam, geçtiğimiz aylarda yeni bir ilişkiye başladığını duyurmuştu. Ünlü sanatçı yeni sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez görüntülendi.

Magazin 21-04-2024 07:48

Banu Parlak'ın güzellik merkezi kurşunlanmıştı... Dilan Polat ve Engin Polat'ın 'kurşunlama pazarlığı' ortaya çıktı! Döner Kardeşler çete lideri ifade verdi

Çevirdikleri entrikalar ve işledikleri suçlarla gündemden düşmeyen 'Döner Kardeşler' çetesinin adı Dilan Polat ve Banu Parlak davasına da karıştı. Emirhan Döner verdiği ifadede Dilan ve Engin Polat ile yaptığı kurşunlama pazarlığını anlattı. Döner Kardeşler çetesinin liderinin çarpıcı ifadeleri dikkat çekti.

Magazin 20-04-2024 08:12

Survivor hasreti bitti! Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz ile aşka geldi! Öpmelere doyamadı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz soluğu sevgilisinin yanında aldı. Sevgilisi ile tatile giden Yasmin Erbil, Yiğit Poyraz'ı öpmelere doyamadı.

Magazin 19-04-2024 08:14

Sergi pozları olay olmuştu! Aşka gelen Uraz Kaygılaroğlu yeni sevgilisiyle peş peşe paylaşım yaptı

Uraz Kaygılaroğlu'nun bir sergi için verdiği pozları büyük tepki çekmişti. Sosyal medyada gündem yaratan pozlar hakkında açıklama yapan Kaygılaroğlu, o pozları sanatçı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için verdiğini belirtmişti. Bu kez aşka gelen ünlü oyuncu yeni sevilisiyle peş peşe paylaşım yaptı.

Magazin 17-04-2024 23:22

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin sevgilisinden evlilik teklifi aldı! O anları 'Kocam' diyerek paylaştı

Son olarak askere gideceğini duyuran ünlü TikTok fenomeni Mükremin Gezgin sevgilisinden evlilik teklifi aldığı anları paylaştı. Videoda, sevgilisinin evlilik teklifini gören Mükremin Gezgin'in duygusal anları yer aldı.

Magazin 17-04-2024 16:20

Ayşe Hatun Önal, Selin Demirtar'ın eşini 'Kocam' diyerek paylaşmıştı! Hakkındaki iddia şaşırttı! 'Üzüldüm' yorumları geldi

Model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düştü. Önal 'Kocam' notunu düşüp sevgilisi ile karesini paylaştı. Ancak ünlü isim bu paylaşımı kısa sürede sildi. Ayşe Hatun Önal 'evlendi mi?' derken gerçek bambaşka çıktı. Önal'ın paylaştığı kişinin Selin Demiratar'ın eşi Mehmet Ali Çebi olduğu öğrenildi. Önal'ın bu paylaşımının perde arkası ortaya çıktı.

Magazin 17-04-2024 15:22

Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade ünlü iş insanıyla yakalandı! Yeni sevgilisi eski TFF başkanının oğlu çıktı

Şimdilerde başrollerini Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde rol alan Nesrin Cavadzade başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiriyor. Zaman zaman özel hayatıyla da adından söz ettiren Cavadzade ünlü iş insanıyla görüntülendi. Güzel oyuncunun yeni sevgilisi eski TFF başkanının oğlu çıktı.

Magazin 17-04-2024 08:37

Dudak dudağa görüntüleri olay olmuştu... Gizli video sonrası Yılmaz Erdoğan'ın hamlesi merak edildi! Cansu Taşkın'dan açıklama gecikmedi

Son dönemde İnci Taneleri dizisiyle adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan günlerdir özel hayatıyla gündemde. Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Yılmaz Erdoğan'ın kendisinden yaşça küçük sevgilisiyle dudak dudağa görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu görüntülerin ardından Yılmaz Erdoğan'ın hamlesi merak edilirken Cansu Taşkın'a dava açacağı iddia edildi. Taşkın'dan açıklama gecikmedi.

Magazin 16-04-2024 13:58

8 aylık hamile Gonca Vuslateri eşiyle dudak dudağa pozunu paylaştı

Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu söylemişti. Sekiz aylık hamile olan Vuslateri, tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle sessiz sedasız evlendi. Ünlü oyuncu, son olarak ilişkilerinin birinci yılında duygusal bir paylaşım yaptı.

Magazin 16-04-2024 11:37

Kıvrımlı model Kelly Brook'tan şaşırtan itiraf! Aynaya çıplak bakıyorum ve...

Ünlü model Kelly Brook, bedenine her zamankinden daha fazla güvendiğini ve bunun kocası Jeremy Parisi ile daha fazla özel an yaşamasına yol açtığını açıklamıştı. Brook şimdi de genellikle hiçbir şey giymediğinde en iyi şekilde göründüğünü itiraf etti.

Magazin 15-04-2024 09:01

Duy Beni'nin yıldızı Rabia Soytürk bayram tatilinde aşkını ilan etti!

Duy Beni dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Rabia Soytürk son olarak Veda Mektubu dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren oyuncu bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. Samet Vuruşan ile aşk yaşayan Soytürk, bayram tatilinde aşkını ilan etti. Çiftin çektikleri aşk pozunu Samet Vuruşan, sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 14-04-2024 10:29

İrem Derici'nin iddialı sahne tarzı sosyal medyayı salladı! Sevgilisinin çektiği pozlara yorum yağdı: Hadise sandım

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici bu kez sahne tarzıyla adından söz ettirdi. İddialı bir elbise tercih eden Derici'nin pozlarına beğeni ve yorum yağdı. Ünlü şarkıcı Hadise'ye benzetildi.

Magazin 14-04-2024 09:42

Ayrılıp arkadaş kalmışlardı... Çağla Şikel ve Nail Gönenli beraber tatilde!

Ayrıldıktan sonra arkadaş kaldıklarını söyleyen Çağla Şikel ve Nail Gönenli Çeşme’de birlikte tatil yaparken görüntülendi. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-04-2024 08:34

Arzum Onan, oğlu Can ve sevgilisi Lal ile tatilde! Gelin kaynana benzerliği olay oldu

Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliğini tek celsede sonlandıran Arzum Onan boşanmanın ardından sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Son dönemde sık sık tatile çıkan Arzum Onan bayramda oğlu Can ve sevgilisi Lal ile birlikteydi. Arzum Onan'ın oğlu Can'ın sevgilisi Lal Gümüşçüoğlu ile benzerliği dikkat çekti.

Magazin 13-04-2024 11:28

Ebru Şallı oğlu Beren'in sevgilisine jest yaptı! Görenler beğeni yağdırdı

Ebru Şallı oğlu Beren'in sevgilisi Laçin Terlemez'e sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Şallı'nın 21 yaşındaki oğlunun son haline de beğeni yağdı.

Magazin 10-04-2024 14:17

Kızılcık Şerbeti Giray'ı Kaan Taşaner 17 yaş küçük aşkıyla görüntülendi

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisiyle yıldızı parlayan Kaan Taşaner, Kızılcık Şerbeti Giray'ı olarak ekranlara dönüyor. Geçtiğimiz gün sevgilisiyle görüntülenen Taşaner ile sevgilisinin yaş farkı gündem oldu.

Magazin 10-04-2024 13:58

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar'da o sahne gündem oldu! Kız arkadaşım her gece...

Her hafta Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programıyla izleyici karşısına çıkan Hasan Can Kaya yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Kaya, bu kez programına katılan Mısırlı bir adam ve sevgilisiyle yaptığı sohbetle gündeme geldi.

Magazin 09-04-2024 10:29

4 ay önce Burak Sergen'den boşanan Nihan Ünsal nişanlandı

Ünlü oyuncu Burak Sergen'den 4 ay önce boşanan Nihan Ünsal yapımcı Ali Balkan Avcı ile nişanlandı. Ünsal, beraber çekilmiş pozlarını da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 08-04-2024 17:22

Ve sonunda yakalandılar! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir tatil dönüşü görüntülenince...

Bir süredir haklarında çıkan aşk dedikodularına sessiz kalan ve geçtiğimiz günlerde Milano'ya tatile giden Serenay Sarıkaya ile mert Demir havalimanında objektiflere yansıdı. Beraber görüntülenmemek için tek tek çıkan ikili, soruları yanıtsız bıraktı.

Magazin 08-04-2024 14:44

Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını sonunda itiraf etti! Cansu Taşkın: Biz kötü bir şey yapmadık

İnci Taneleri dizisiyle ekranlara dönen Yılmaz Erdoğan aşk hayatıyla gündemdeydi. Cansu Taşkın ile 2 yıldır birlikte olduğu iddia edilen Erdoğan sessizliğini koruyordu. İtiraf bir dönem adından sık sık söz ettiren Cansu Taşkın'dan geldi. Erdoğan'dan 25 yaş küçük olan model aşk itirafında bulundu.

Magazin 08-04-2024 14:28

Arzu Sabancı Hakan Sabancı'nın eski halini paylaştı! Görenler Turabi sandı

Bir süredir oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşayan Hakan Sabancı sevgilisi gibi estetik haberleriyle gündem oldu. Annesi Arzu Sabancı tarafından gençlik halleri paylaşılan Hakan Sabancı, sosyal medyanın diline düştü. Sabancı'nın o halleri Turabi'nin eski haline benzetildi.

Magazin 07-04-2024 15:07

Ayça Ayşin Turan'a umreye giden sevgilisi Mehmet Aslan sorulunca...

Sevmek Zamanı filmiyle gündemde olan Ayça Ayşin Turan, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Mehmet Aslan ile yeni aşka yelken açan oyuncuya umreye giden sevgilisi sorulunca bakın ne dedi.

Magazin 07-04-2024 09:12

Birce Akalay aşkını ilan etti! 'Bunu seviyorum' notu ile sevgilisini paylaştı

Son olarak Netflix'te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinde hayat verdiği 'Lale Kıran' karakteri ile adından söz ettiren Birce Akalay aradığı aşkı sonunda buldu. Kısa bir süre önce kendisi gibi oyuncu Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açan Birce Akalay, sevgilisi ile karesini ilk kez takipçileriyle paylaştı.

Magazin 06-04-2024 09:31

Yaş farkı olay olmuştu! Berdan Mardini genç sevgilisiyle evlendi mi?

Fatoş Yelliler ile sancılı bir boşanma süreci yaşayan ünlü türkücü Berdan Mardini'nin kendisinden yaşça küçük Dilara Talay ile yeni bir aşka yelken açması çok konuşulmuştu. Mardini'nin sevgilisi için 'Kızı yaşında' yorumları yapılmıştı. Ünlü isim şimdi de evlilik açıklamasıyla gündeme geldi.

Magazin 05-04-2024 08:05

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit'e kavuşuyor! Düello sonrası ilk paylaşım

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Özgür, Poyraz, Sercan ve Hakan düelloda nefes kesen bir mücadele yaşadı. Düello sonrasında ise elenen isim belli oldu. Sevgilisi Survivor'da mücadele eden Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den de paylaşım gecikmedi.

Magazin 05-04-2024 07:40

Şeyma Subaşı'nın Tokyo pozları sosyal medyayı salladı! 'Kültür elçisi gibi'

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi'den 29 Eylül'de tek celsede boşanan Subaşı boşanmanın ardından adeta gezmelere doyamadı. Soluğu Tokyo'da alan Subaşı'nın peş peşe paylaştığı karelerine yorum yağdı.

Magazin 30-03-2024 11:34

İsmini 'Mahmut' olarak değiştirdi... Sakallarını uzatıp sarık taktı! Maneviyata yönelen eski manken ve oyuncu Meriç Erkan hayatının nasıl değiştiğini anlattı

Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan adını değiştirdiğini açıklamış ve yeni adı Mahmut Erkan olduğunu söylemişti. Katıldığı programda gençlik yıllarında yaptıklarını ve şimdiki hayatını anlatan Meriç Erkan bu dönüşümün nasıl başladığını da anlattı.

Magazin 29-03-2024 16:43

Şarkıcı Kurtuluş Kuş baba olacaktı! Hamile eşinden kötü haber geldi

Kurtuluş Kuş geçtiğimiz haftalarda çocukluk aşkı Nezaket Şimşek'le evlenmişti. Kısa bir süre önce eşinin hamile olduğunu duyuran şarkıcı, konuk olduğu programda eşinin düşük yaptığını açıkladı.

Magazin 29-03-2024 14:50

Sergen Yalçın Melisa Döngel için günübirlik İstanbul'a geliyor! Bomba aşk iddiasında yaş farkı gündemde

Sefo ile ayrıldıktan sonra Sergen Yalçın ile anılan Melisa Döngel hakkında yeni iddia. Döngel'in ünlü teknik adamla yeniden yakınlaştığı ve gözlerden uzak yerlerde görüşmeyi tercih ettiği iddia edildi. İkilinin arasındaki yaş farkı da gündem oldu.

Magazin 28-03-2024 15:39

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip sevgilisinden şiddet gördü! Dayak, dayak, çok dayak...

‘Çocuklar Duymasın’ dizisine sonradan dahil olan ve Duygu karakterine hayat veren Hayal Garip, geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Serkan K.’dan şiddet gördüğünü iddia etti. Hayal Garip çok fazla şiddet gördüğünü açıkladı.

Magazin 28-03-2024 10:08

Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan soyadını değiştirdi! 'Çeyiz' paylaşımı olay oldu

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'la yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde birlikte yaşadıkları evin kapılarını açan ikilinin evlenip evlenmeyeceği merak edilirken Gülseren Ceylan'dan şaşırtan hamle geldi.

Magazin 26-03-2024 11:25

Ceyda Düvenci paylaştı yeni aşkı Güçlü Mete dayanamadı! Aşk yaradı yorumları

Bülent Şakrak ile tek celsede boşandıktan sonra açıklamalarıyla gündeme gelen Ceyda Düvenci son olarak Güçlü Mete ile yeni aşka yelken açmıştı. Düvenci'nin son paylaşımına sevgilisi sessiz kalamadı.

Magazin 25-03-2024 08:10

Merve Taşkın sevgilisinden şiddet gördü! Fenomenin yaralı kolları ve bacakları gündemde... Tehlikeli yerlerime fazlasıyla vuruyordu

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın sevgilisi tarafından uğradığı şiddeti paylaştı. Kanlar içindeki hallerini paylaşan Merve Taşkın "Burnumu yumrukluyor, cinsel organıma tekmeler atıyordu" dedi.

Magazin 25-03-2024 07:05

Yeni aşkı tanıdık çıkmıştı! Hazar Ergüçlü aşkta da işte de mutlu...

Kendisinden 19 yaş büyük sevgilisinden ayrılan Hazar Ergüçlü Onur Ünlü'den sonra DJ Artz olarak bilinen Efe Çelik ile aşk yaşamaya başlamıştı. İnci Taneleri'nin Dilber'i aşk sorularına yanıt verdi.

Magazin 24-03-2024 11:01

Megan Fox sevgilisinin kanını içiyordu! Eleştirilere kızdı: Yaptığım ayin zararsız...

Amerikalı rapçi Machine Gun Kelly ile bir süredir bir küs bir barışık ilişkisine devam eden Megan Fox son günlerde açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Fox nişanlısıyla birbirlerinin kanını içmesine dair ilginç ifadeler kullandı.

Magazin 24-03-2024 09:34

Geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız sevgilisiyle evlenmişti... 7 aylık Gonca Vuslateri'nden karnı burnunda pozlar geldi! Kilo aldım...

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu açıklamıştı Yedi aylık hamile olan Vuslateri, geçtiğimiz günlerde tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle sessiz sedasız evlenmişti. Sosyal medya hesabını aktif kullanan oyuncu Instagram hesabından karnı burnunda pozlarını paylaştı.

Magazin 23-03-2024 17:19

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'ı çok özledi! 'Erkeğim adada'

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bir süredir Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Erbil, son olarak sevgilisi Yiğit Poyraz'ı çok özlediğini dile getirdi. Yasmin Erbil, Dominik’te bir evden yiyecek çalan Yiğit için babası Mehmet Ali Erbil’in sözlerine de çok kızdı.

Magazin 23-03-2024 08:06

Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan birlikte yaşadıkları boğaz manzaralı villanın kapılarını açtı! Yatak odasındaki o detay dikkat çekti

Özel hayatı ile gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil ve 26 yaşındaki Gülseren Ceylan bu kez farklı bir konuyla gündeme geldiler. Çift birlikte yaşadıkları boğaz manzaralı villanın kapılarını açtı.

Magazin 22-03-2024 16:51

Aşkları belgelenmişti... Cem Yılmaz ve Necla Karahalil'den mutfakta özel anlar! Gülümseyin...

Yepyeni bir aşk haberiyle magazin gündemine bomba gibi düşen Cem Yılmaz, sevgilisi Necla Karahalil'in memleketine gitti. Çift beraber yemek yaptı. Yılmaz, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 22-03-2024 10:32

Sessiz sedasız evlenmişti! Gonca Vuslateri'nin düğün tarihi belli oldu

Son olarak Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri sır gibi sakladığı sevgilisi ile sessiz sedasız evlendi. 8 aylık hamile olan Vuslateri, nikah karesini sosyal medyadan paylaştı. Ünlü ismin düğün de tarihi belli oldu.

Magazin 21-03-2024 17:58

7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri sessiz sedasız evlendi... İşte sır gibi saklanan o eş

Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu söylemişti. Yedi aylık hamile olan Vuslateri, tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle sessiz sedasız evlendi. Ünlü oyuncu eşiyle ilk pozunu da Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 20-03-2024 20:13

Hırsız damat istemem diyerek tepki göstermişti! Yasmin Erbil'den Yiğit Poyraz paylaşımı geldi

Geçtiğimiz günlerde görüntülenen Mehmet Ali Erbil Yiğİt Poyraz'ın bir eve girip hırsızlık yapmasıyla ilgili "Hiç beklemezdim, hırsız damat istemem" demişti. Sosyal medyayı aktif kullanan Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'la beraber olan pozunu şampiyon notuyla paylaştı.

Magazin 20-03-2024 13:59

Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan evleniyor mu? İtiraf geldi

26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşayan Mehmet Ali Erbil özel hayatı ile gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde görüntülenen Mehmet Ali Erbil evlilik açıklamalarına yanıt verdi. Erbil, "Bir bakmışsınız evlenmişiz" dedi.

Magazin 20-03-2024 09:50

Cem Yılmaz'ın yeni aşkı Necla Karahalil o soruya kayıtsız kalmadı! 'Eniştenizle...' diyerek yanıtladı

Son dönemde sosyal medya paylaşımları, gösterilerinin fiyatları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Cem Yılmaz'ın kısa bir süre önce Necla Karahalil ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Necla Karahalil takipçilerinden gelen 'Cem Yılmaz' sorusuna kayıtsız kalamadı. 'Eniştenizle...' diyerek yanıtladı..

Magazin 16-03-2024 12:01