Smoothie Haberleri

Göbek yağını cayır cayır yakıyor: Bir bardağı yeter

Kilo vermek isteyenlerin elinden düşmeyen smoothie’ler yeri geldiğinde besleyici bir kahvaltı, hafif bir yemek veya lezzetli bir ara öğün olarak tercih edilirler. Mayo Clinic'e göre, smoothie'nize bazı sebzeler, buz küpleri ve su ekleyerek, daha az kalori ve daha fazla sıvı içeren sağlıklı bir yudumun tadını çıkaracaksınız. Bir de kilo vermek istiyorsanız smoothie ideal bir seçim haline geliyor.

Haber 09-11-2022 22:28

Dr. Mehmet Öz uyardı: Sağlıklı sanıyorsunuz ama yavaş yavaş zehirliyor! Yemeden önce bir daha düşünün

Yediğimiz yiyecekler sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Birçok yiyecek sağlığımızı tehdit ediyor. Uzmanlar sağlıklı sanılarak severek yenilen yiyeceklerin de zararlı olduğunu belirtiyor. Dr. Mehmet Öz, faydalı sanılan ama içerisinde gizli şeker bulunan riskli yiyecekleri açıkladı.

Haber 19-09-2022 07:46

Sağlıklı tarifler arayanlar bunlar kaçmaz! Hem sağlıklı hem de lezzetli yulaf ezmesi, yulaf poğaçası, yulaf lapası tarifleri

Kahvaltılarınızda veya karnınız acıktığında az kalorili ama doyurucu tarifler arıyorsanız yulaf ezmesiyle yapılan tarifler tam size göre! Sağlıklı yiyeceklere gösterilen ilgi özellikle son yıllarda çok daha artış gösterdi. İstediğiniz lezzete uygun bir şekilde yapacağınız yulaf ezmelerini diyet listenize ekleyebilirsiniz.

Yemek 08-08-2022 16:38

Sağlıklı smoothie karışımlarını sevenler için birbirinden lezzetli tarifler

Pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz smoothie'ler sayesinde hem tatlı isteğini sağlıklı yoldan azaltabilir hem gün boyunca tok hissedebilirsiniz. Spor salonunda, yürüyüşte, okulda veya toplantıda smoothie'nizi her an yanınızda taşıyabilirsiniz. Peki, bunun için size hangi ürünler gerekiyor? En sağlıklı smoothie tariflerinin ve en kullanışlı smoothie blender'larının bulunduğu listemize bir göz atarak bu soruya kolayca yanıt bulabilirsiniz.

Yemek 02-03-2022 11:04

Smoothie

Smoothie Hakkındaki Haberler Mynet'te. Smoothie Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hem sağlıklı hem de doyurucu! Birbirinden lezzetli smoothie tarifleri

Smoothie'ler son yıllarda hayatımıza hızlı bir giriş yaptı. Ferahlatıcı bir ara öğün, spordan sonra yenileyici içecek veya akşamüstü tatlısı olarak tüketebileceğiniz bu şahane içeceği evde de kolaylıkla yapabilirsiniz. İşte besleyici, doyurucu ve sağlıklı alternatifleriyle çeşit çeşit smoothie tarifleri ve püf noktaları...

Yemek 13-10-2021 08:03

Şipşak smoothie hazırlamanıza yardımcı olacak mini blender çeşitleri

Şipşak smoothie hazırlamanıza yardımcı olacak mini blender çeşitlerini incelemeye hazır mısınız? Kullanımı oldukça pratik ve işlevsel olan bu ürünlerle smoothie yapmak artık çok daha eğlenceli olacak!

Yemek 04-10-2021 20:49

Kahvaltılık smoothie tarifleri: Tam 6 çeşit! Bakın favoriniz hangisi olacak

Güne protein dolu sağlıklı kahvaltılık smoothie tarifleriyle başlamaya ne dersiniz? Bakalım sizin için hazırladığımız doyurucu, iç ferahlatan bu lezzetlerden hangisi favoriniz olacak?

Yemek 10-08-2020 11:14